Kipfilet met een Philadelphia style rub van de bbq, komkommersalade met yoghurt-dille dressing, mini rösti en roergebakken groene aspergetips
Burrito s Zelfgemaakte tzatizki Salade van maïs, granaatappel, ijsbergsla, komkommer, paprika en tomaat
We hadden natuurlijk ook nog een weekendtoetje: mini cheesecakes in glaasjes met verse kersen en frambozen
Picanha, gegrilde groene asperges en gepofte aardappels van de barbecue. En daarbij nog broodjes met smeersels, watermeloen/feta/muntsalade en rode wijnsaus voor over het vlees.
Nasi met kipsaté spiesjes en satésaus. Voor ons met bloemkoolrijst en de kinderen eten het net zilvervliesrijst.
Koude schotel volgens recept van mn opa (gepureerde aardappels met slasaus en daar doorheen augurk, zilveruitjes, rookworst en ei).
Gehaktballetjes in tomatensaus uit de slowcooker (eindelijk heb ik hem !) met pasta en een groene salade.
Gisteren aten we van HelloFresh: Varkenslapje met citroendressing, sperziebonen met ui en krieltjes uit de oven. Vandaag gaan we weer BBQ'en, dit keer ook met oudste dochter erbij.