benieuwd naar scheiding

Discussie in 'De lounge' gestart door zwangerevrouw, 6 jul 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. 1985Breezer

    1985Breezer Bekend lid

    19 feb 2009
    869
    251
    63
    zorg
    brabant
    Hij ging vreemd… en vertelde mij dat ik niet zonder hem kon (vanwege zoon en financiën)
    Bewezen dat ik het prima red zonder hem!
     
    Bailey07, Wish05, Rosa Canina en 4 anderen vinden dit leuk.
  2. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    12 mrt 2017
    13.985
    18.687
    113
    Zo las ik het eigenlijk ook.
     
  3. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    12 mrt 2017
    13.985
    18.687
    113
    Dit verbaast me toch wel. Helemaal zonder waarde-oordeel verder, voor de duidelijkheid! Maar ik dacht echt dat jullie zo'n goed huwelijk hadden.
     
  4. Maev

    Maev VIP lid

    4 dec 2014
    6.071
    5.553
    113
    Kort verhaal:
    Mijn ex (niet getrouwd gelukkig), ging vreemd met een man (blijkens de smsjes/appjes maar heb begrepen dat het ook met zijn criminele activiteiten te maken kon hebben), hield er dus criminele activiteiten op na en mishandelde mij samen met zijn ouders fysiek en psychisch. En uiteindelijk ook onze zoon.
    Ik was dus zogezegd ook echt wel even klaar met mannen en was overtuigd dat ik geen kinderwens meer had, toen ik mijn man leerde kennen. Werd dus wel verliefd en had vervolgens ook nog eens last van rammelende eierstokken. Zijn nu 8 jaar samen waarvan 4 jaar getrouwd, beste wat mij ooit is overkomen, ben mijn ex-leidinggevende nog steeds dankbaar dat hij ons voor werk voorstelde aan elkaar :roflmao:
     
    DianevK en einad vinden dit leuk.
  5. A je to

    A je to Bekend lid

    7 feb 2016
    901
    1.223
    93
    #25 A je to, 8 jul 2021
    Laatst bewerkt: 8 jul 2021
    Verwijderd ivm herkenbaarheid
     
  6. PenF

    PenF VIP lid

    20 aug 2009
    8.257
    2.166
    113
    Vrouw
    Coach
    Dordrecht
    Dat was ook zo, dacht ik. Maar er is veel gebeurd en terug kijkend is het toch niet zo rooskleurig… Ik heb alleen de slechte dingen genegeerd en naar de goede dingen gekeken. De slechte dingen voor mijzelf gehouden en de goede dingen naar buiten. Ik snap dus dat beeld.
     
    citroenrasp vindt dit leuk.
  7. Forumnaam

    Forumnaam Bekend lid

    19 okt 2019
    729
    1.483
    93
    Ik ben na een relatie van 11 jaar waarvan 5 jaar getrouwd gescheiden. Lange tijd dacht ik een prima relatie te hebben, maar dat kwam eigenlijk vooral door wat ik in de relatie bracht. Ik heb me een behoorlijke tijd overspannen gevoeld en nooit bedacht dat de ‘last’ van onze relatie daar een heel groot aandeel in had. Op een gegeven moment sprak ik met iemand over relatie problemen en realiseerde ik mij dat wij ook best wat problemen hadden. Dit heb ik met mijn inmiddels ex besproken en hij zou ook zijn best doen de relatie te verbeteren. Helaas veranderde er van zijn kant weinig. Hij loog al jaren over zijn blowgedrag en door het blowen was hij heel passief en negatief. (zoals het liedje: when we dont talk) En op een dag…kwam ik mijn huidige partner tegen, de manier waarop hij mij behandelde, mij aankeek, met andere mensen omging…. Ik werd tot over mijn oren verliefd! Ik werd als een magneet naar hem toegetrokken en we kregen een affaire. Kort daarna heb ik mijn man vertelt te willen scheiden, vlak daarna toch een poging gedaan om ons huwelijk te redden, hij was eerlijk over zijn blowen en ook mijn affaire hebben we besproken. Relatietherapie gedaan, contact verbroken met mijn affaire. Maar dat bleek al snel niks op te lossen. We waren te ver uit elkaar, mijn ex praatte wel in mijn straatje, maar verder dan dat kwam het niet. Alles was de schuld van de man met wie ik wat had gehad en naar zijn eigen handelen keek hij niet. Uiteindelijk nog een half jaar aangemodderd en toen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Scheiding 1 was daar. De man met wie ik een affaire had is uiteindelijk ook gescheiden dus dat was nummer 2 en nu zijn wij heel gelukkig samen!
    wat een wereld van verschil! In mijn relatie met mijn ex heb ik een heel streng en gemeen stemmetje in mijn hoofd gekregen die mij non stop bekritiseerde, onaardig deed en me een rot gevoel aanpraatte. “Mijn grootste vijand zat gehuisvest in mijn hoofd”
    Door mijn huidige vriend is dit stemmetje aardig geworden, geeft dat stemmetje grenzen aan en zorgt die voor een positief gevoel!
     
    NiVa0230 vindt dit leuk.
  8. Zoe123

    Zoe123 VIP lid

    9 feb 2013
    11.397
    5.494
    113
    Vrouw
    #28 Zoe123, 9 jul 2021
    Laatst bewerkt: 9 jul 2021
    Na 16 jaar samen kwam ik er achter dat hij al 6 maanden een ander had. Gelukkig maar eigenlijk, want dat was het duwtje dat ik nodig had om te zeggen: we stoppen er mee. Het was al een paar jaar niet goed. Ik was sowieso niet goed. Het lag aan mij. M’n lijf, m’n kleren. Het huishouden. En ook mijn kwaliteiten als moeder werden wel eens in twijfel getrokken.
    We hebben ook mooie tijden gehad, en er zijn 3 prachtige kinderen uit voort gekomen.
    Nooit meer een nieuwe man gevonden, maar vond sowieso 3 kinderen wel genoeg. En ik was ook al soort van voorbij de kinder-baar leeftijd toen we uit elkaar gingen.
     
    anica vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina