Plezier @Adje en @xxmoixx , klinken als leuke plannen! Hier lekker simpel, want F1 onder etenstijd . Wraps met kipfilet, wokgroente en een sausje
Spinazie lasagne met verse tomatensaus en tijm en rozemarijn uit de tuin. Daardoor kip, verse knoflook, ui en kastanjechampignons. Voor mijn man een gebakken stukje zalm erbij en voor ons alles een frisse rucola salade met van alles.
Mijn man moet zo snel iets eten omdat iemand de airco komt installeren (@Lola1982 ) de kinderen eten met 'm mee, gebakken kipvleugels (uit de oven), chermoula uit de vriezer en stokbrood van de bakker. Zelf eet ik een stuk later (omdat ik nog geen honger heb zo vroeg) pasta met seitan en veel groenten.
Ik heb net een high tea op samen met schoonmoeder, dat was zoveel dat ik niks meer hoef te eten Man en kinderen aten lasagnesoep
Het stomme is dat het niet eens meer heet is (sinds gisteren) . Overdag 33 graden, wereld van verschil met 45+! Weet dus niet eens of we 'm voorlopig gaan gebruiken, haha. Maar er zullen vast nog genoeg hete dagen aankomen deze zomer.
Man had een hele kip op de egg bbq gedaan, (gekruid met kerrie . Van alle kruiden die we hebben kiest hij precies degene die niet moet kiezen.) En aardappeltjes ook van de bbq, die waren niet allemaal gaar, de sla was wel lekker .
Ach is niet de eerste keer dat t eten niet helemaal gaar is en ook niet meer warm, ben het wel gewend
Vandaag ga ik mijn vent verwennen. Hij zorgt echt mega goed voor mij tijdens de zwangerschap namelijk, heb al maanden geen stofzuiger of spons meer aangeraakt. Enige wat ik ‘mag’ doen is koken, maar zelfs dan ruimt hij de keuken op enzo . Dus, tijdens de F1 een uitgebreide borrelplank met o.a. Brood met smeersels, kaasjes, rauwe ham, salami, kipnuggets, gegrilde groentes, gevulde wraps, salade caprese en rauwkost. Denk dat we daarna wel vol zitten voor de rest van de avond
Volgens mij niet echt hoor. Maar wij iig wel (Ze kennen het geloof ik wel van tv.) Ik volg niet echt een specifiek recept maar het lijkt wel hierop: https://www.themediterraneandish.com/egyptian-koshari-recipe/ (volg haar trouwens ook op IG, zij is Egyptisch)
Oh haha vandaar. Ik dacht inderdaad dat het vooral/alleen in Egypte gegeten werd. staat hier al zo lang op de planning. Maar ben bang dat het tegenvalt als je het zelf maakt. Toch maar eens proberen!
Oh ja, jij had in Caïro gewoond hè, dus dan zal je wel bekend zijn met de "restaurantversie". Ik ben nooit in Egypte geweest maar volgens mijn man maak ik het even lekker als de restaurants daar Vraag me wel af of jouw man (of was het vriend, even vergeten) dat dan gewoon eet?
Ja ik heb een tijdje in Caïro gewoond ja! Ik ken het echt als snelle hap bij van die straat karretjes/tentjes. Heerlijk! (Mis wel meer gerechten, een goed Egyptisch restaurant zou hier wel van pas komen). Mijn vriend eet alles