De helft eet mosselen met verschillende sauzen en stokbrood, de anderen buikspek met appelsaus, Yorkshire pudding, gravy en een salade ofzo. Even de resten van het weekend opeten.
Stoofvlees, aardappelpuree (niet uit een zakje!) en stoofperen. Iemand nog ene idee hoe ik stoofperen extra snel af kan laten koelen? We eten ze graag koud. Heb ze weer eens te laat op gezet dus ze moeten nog even koken, maar dan kom ik tijd tekort voor het afkoelen.
Geroosterde spruitjes stamppot met uitgebakken spek, gebakken ui en gepofte knoflook En daarbij een rookworst
Gebakken krieltjes in kruiden marinade Sla met tomaat komkommer ei kaas en kipfilet Boomstam en slavink
Leftovers Dochter: rijst met gebakken uitjes, broccoli, kip Zoon: bbq mini krieltjes, broccoli Ik: Courgetti met 5 kazen saus, kastanjechampignons, gerookte zalm, surimisticks.