Lieve dames, Ik denk dat ik jullie hulp even nodig heb. Ik weet ook niet of dit mag maar anders hoor ik het wel. Ik durf eindelijk de stap te nemen en ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen glutenvrije online bakkerij. Nu zal ik voornamelijk online werken maar mensen kunnen ook taarten bestellen en afhalen. Ik ben al behoorlijk ver maar ik kan niet verder omdat ik niet uit een naam kom. Ik heb wat namen op een lijstje maar kiezen lukt niet. Zouden jullie kunnen helpen? Of misschien hebben jullie nog leuke ideeën. Ik neig zelf heel erg naar Engels omdat er ook klanten in België en Duitsland zullen zijn. Alvast heel erg bedankt
No Crumbs Left Behind vind ik een leuke, maar eigenlijk te lang. Net zoals de andere namen. Ik zou gaan voor een korte krachtige naam waar jij je verbonden aan voelt en wat je uitstraalt.
Eens. Ik vind ze allemaal eigenlijk niks. Als je specificatie glutenvrij is, wil je daar dan niet iets mee doen in de naam?
Wat leuk! Ik mis eigenlijk de essentie in de naam, namelijk dat het om glutenvrij gaat. Misschien een subtitel: ‘No gluts, delicous pastry’ Ik zat eigenlijk te denken in de lijn van no gluts, no glory maar dan anders
Die is ook heel leuk! Ik noteer hem meteen, bedankt ! Er komt eventueel een aanduiding dat het glutenvrij is achter de naam of in het logo
Google ‘ziet’ de aanduiding niet, dus ik zou vanuit commercieel oogpunt toch iets in de naam opnemen.
Wat gaaf dat je je eigen bedrijf op gaat zetten! Geen tips voor de naam maar wel deze: wees trots en noem het geen 'bedrijfje'. Jij begint gewoon super stoer je eigen bedrijf en vrouwen hebben al vaak genoeg de neiging zichzelf en hun zakelijke activiteiten kleiner te maken dan verdiend. *Zo sprak de rabiate feministe*
Ik vond de naam No crums left behind wel erg leuk! Ietsje lang misschien maar wie weet kan je daar nog iets aan schaven.
Gluten-Free Bakery Names (namesnack.com) 323 Gluten-Free Business Name Ideas to Make You Drool - Soocial
Ik zou ook iets duidelijks/eenvoudigs doen waaruit blijkt dat het een glutenvrije bakkerij is. Dat vind ik ook een stuk professioneler overkomen dan iest wat veel geknutselder/bedacht is. Wat mij betreft zou Glutenvrije Bakkerij (je achternaam) of GlutenFree Bakery (je achternaam) dus het beste zijn!