Accupunctuur ervaringen

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Nvd, 5 okt 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nvd

    Nvd Bekend lid

    15 mrt 2019
    650
    543
    93
    Vrouw
    Goedemorgen dames,

    Wij zijn ondertussen nu 6 maanden bezig (4rondes) voor een 2de kindje. Mijn cyclus is echter nog steeds niet goed o gang en ik heb een korte lf van 8 of 9 dagen. Nu met tarwekiemolie 12 dagen. Ik lees ook wel veel goeds over accupunctuur en vroeg me af wie wil haar ervaringen delen?
    Kreeg je bijvoorbeeld een langer lf? En ben je zwanger (geraakt)? En hielp het ok bij andere klachten van pijn en suikerverslaving?

    Liefs
     
  2. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.054
    2.435
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Ja hier is het gelukt met acupunctuur. Of het precies daar door kwam weet ik natuurlijk niet. Maar mijn cyclus veranderde dus ik denk het wel. Wij waren 1,5 jr bezig voor een kindje.
    Ik kreeg acupunctuur en chineze kruiden drankjes. In elke week van mijn cyclus een ander drankje. Mijn cyclus was altijd te kort. Waardoor ei geen tijd had om te groeien (ofzo?) en toen door die drankjes ging het opeens wel goed en was ik meteen zwanger.
    Ik ben altijd sceptisch over dit soort dingen maar geloof wel echt dat dit werkt.
     
  3. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.054
    2.435
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Ik had trouwens geen andere klachten.
    Maar suikerverslaving is eigenlijk snel te stoppen. Een paar dagen geen suiker en je bent er al vanaf en de trek is weg.
    Tenzij het probleem groter is. Bij eet verslaving zit het vaak eerder tussen je oren denk ik.
     
  4. Nvd

    Nvd Bekend lid

    15 mrt 2019
    650
    543
    93
    Vrouw
    Klinkt goed zwanger worden was toch het doel :) drankjes zou ik dan wel spannend boven omdat ik nog borstvoeding geef. Ik ga zo eens bellen voor een afspraak.

    Ja het lukt me wel te stoppen met suiker en dan gaat het een tijdje goed tot er weer wat speelt een dan gaat er zo een pak koekjes in. En ben niet erg in balans nu waardoor het doorzetten niet lukt en ik elke dag denk morgen dan maar
     
  5. Sophy

    Sophy VIP lid

    28 aug 2011
    5.779
    2.677
    113
    Noord-Holland
    Ik ben patient geweest en nu zelf acupuncturist :)
    We kunnen zeker helpen om je cyclus te balanceren, met acupunctuur of aanvullend met kruiden. Ik vermoed als ik het zo hoor dat je milt niet helemaal lekker gaat, vandaar de zoetbehoefte en de te korte lf door te weinig warmte in je lichaam.
    Pijn is sowieso goed te verhelpen. Hoofdpijn en migraines, rugpijn (ik denk dat je dat mss hebt), kniepijn, schouders.. allemaal goed te behandelen.

    Ik ben ook gynaecologisch patient geweest. Heeft mn cyclus beter gemaakt en vooral veel rust gegeven.
     
    Milou94 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina