Keelamandelen lang pijn met slikken?? of??

Discussie in 'De lounge' gestart door xhiipheiidx, 15 okt 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. xhiipheiidx

    8 mrt 2011
    36
    4
    8
    Hallo dames/heren
    Ik heb al 2 weken keelpijn/ pijn met slikken ik ben al bij de huisarts geweest maar die zag in principe niks geks in mijn keel. Ik heb al wel jaren een vergroote linker amandel maar volgende huisarts ziet hij er nu niet erg ontstoken uit. Toch heb ik al 2 weken hele heftige slikklachten slik ook veel pijnstilling.. mijn vraag iemand bekend met eventueel lang slikklachten tijdens of na een amandelontsteking of moet ik toch ergens anders aan gaan denken. Alvast bedankt voor eventuele reacties
     
  2. LesGra

    LesGra Bekend lid

    2 jun 2017
    529
    350
    63
    Vrouw
    Ik heb op mijn 16e mijn amandelen moeten laten verwijderen. Ik had 3 weken keelontsteking en 1 week niet. Pijn met slikken kan best lang duren. Vermijd in ieder geval zuivelproducten en drink veel hete thee en eet water ijsjes.
    En vraag een verwijzing naar een KNO-arts. Ik ben na 3x vragen gestopt met vragen voor alsjeblieft een verwijzing en ik heb bijna 5 jaar gekwakkeld voor ik eindelijk een KNO-arts zag.
     
  3. Eenkadootje

    Eenkadootje Fanatiek lid

    5 mrt 2013
    4.535
    2.340
    113
    Ik zou inderdaad zuivelproducten vermijden.
    Daardoor wordt je speeksel dikker van.

    Misschien de nabehandeling volgen na een keelamandelen operatie. Veel ijswater drinken en waterijsjes drinken?

    En maandag een verwijzing vragen aan je HA voor de kno arts. Waarschijnlijk wordt dan je keelamandelen verwijderd. Wel een waarschuwing: de pijn na je operatie is vreselijk en je bent echt wel een week uit de running. Mijn toenmalige man moest me echt dwingen om te drinken enz. Genoeg zetpillen in huis halen.
     
  4. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.463
    1.645
    113
    Brabant

    Dat eerste is achterhaald;)

    En dat laatste is maar de vraag, ze halen ze er niet zomaar uit. Maar bij zolang aanhoudende klachten idd terug naar ha en eet verwijzing kno!
     

Deel Deze Pagina