Even niet bij de start van de week; wo boerenkool, worst do pizza vr kipfilet champignonroomsaus krieltjes za taco met avocadodip, gehakt, bonen mais. zo hamburger rauwkost ovenfites ma nasi met kip en ei di gehaktbrood met feta en spaghetti ala jaimi
Woensdag, andijviestamppot met speklap Donderdag, macaroni Vrijdag, aardappelen met snijbonen en vis Zaterdag, pitabroodjes met shoarma en salade Zondag, friet afhalen Maandag, aardappel anders met vlees en groente.
Za: Kogelbiefstuk met béarnaisesaus, gebakken champignons en rucolasalade met peer, walnoten en blauwe kaasdressing Zo: Baked beans Dessert: Kersen-hazelnootcrumble, beurre noissette roomijs, kersencoulis, hazelnoot sponscake Ma: Kabeljauw in romige saus met kappertjes en citroen, pommes duchess, geroosterde venkel Di: Kip in hoisin-pindasaus, aziatische coleslaw, rijst Wo: Kipfilet met witlof, spek, appel in een mosterd-roomsausje, aardappelpuree en een toetje uitgekozen door zoon (cheesecake in een glaasje) Do: Rode kool stamppot met hachee gehaktballen Vr: Geroosterde pastinaak en zoete aardappel met kappertjes vinaigrette, gebakken kip en hasselback bietjes met kaffir lime boter en salsa
Vakantiemenu (lekker relaxed): Beenham friet boontjes champignons Zuurkool Pasta Soepbuffet met pannenkoeken Schnitzels, stroganoffsaus gebakken aarrdappels, broccoli Keer uit eten of bestellen
Ons weekmenu van maandag t/m zondag.. (Willekeurige volgorde) - aardappels, witlof ham/kaas - erwtensoep (man) patatjes met snackjes (dochter en ik) - kip madras - nasi met kip kerrie - rijst met krokante gamba's - spruitjes stamppot (recept van @Adje) - donderdag eten man en dochter bij opa en oma en eet ik op mijn werk.
bij m'n vader, man en dochter smaakte het zeker weten, zaten alle 3 heerlijk te eten. ik ben erachter gekomen dat ik geen spruitjespersoon ben heb 3 hapjes geprobeerd en heb daarna snel een broodje voor mezelf gemaakt, maar dat ligt absoluut niet aan jou recept maar aan de spruitjes zelf..
Ai, ja dat kan natuurlijk. En dan zaten de spruitjes ook wel overal, dus ik snap dat je een broodje hebt gemaakt Fijn dat het je man en dochter wel heeft gesmaakt!
Ik heb eigenlijk altijd wel gedacht oh dat lust ik wel, tot ik de geur van de spruitjes rook toen ze in de oven zaten haha
Za: Jambalaya met kip en chorizo Zo: Pasta met zalm, citroen en verse dille in mascarpone-tomatensaus Dessert: Moelleux au chocolate met sabayon van px sherry (voor de kinderen gewoon slagroom of vanillesaus) Ma: Gehaktballetjes met citroenroomsaus, frietjes, geroosterde rode ui met tijmboter Di: Thaise curry met zoete aardappel en kip Wo: Carnitas op wrap met rauwkost, guacamole, e.d. Do: Varkenshaas met mierikswortel-steaksaus, gestoomde aardappeltjes, koolrabi-appelsalade met baconvinaigrette Vr: (Kip)shoarma op pitabroodjes met rode uiensaus en een Griekse salade
Ik dek weer bij https://miljuschka.nl/gehaktballetjes-met-citroen-roomsaus/ https://www.eetspiratie.nl/carnitas-krokant-varkensvlees-slowcooker/
Ons menu vanaf morgen t/m zondag: (Willekeurige volgorde) - Aardappels, bloemkool, zigeunerschnitzel. Aardappels, sperziebonen, rollade. - Br. hamburger (bij m'n vader) - Krieltjes ovenschotel. - Noodles met zwarte peperkip. - Pizza. - Zuurkool ovenschotel, dochter eet bietjes.
Van maandag tot zaterdag - Ovenpasta ham, kaas en broccoli - bloemkool ovenschotel - pasta pesto - stamppot boerenkool - patat - aardappelen, wortels en vlees
Pom duchesse, stoofperen met kroket en kaassoufflé Lasagnette Mini tortilla's met krokante kip en mangochutney Conchligie met mozzarella en pecorino uit de oven Gemarineerde varkenshaasreepjes met gebakken rijst Zuurkoolpannetje met hertenhotdog en spekjes Afbakbroodjes met lekkere kaas, vleeswaren en salades En ja, wij hebben Hellofresh ook ontdekt!
Ons menu van afgelopen maandag t/m volgende week zondag (1 t/m 14 nov.) Willekeurige volgorde.. - aardappels, spinazie, vis - broodje shoarma - garnalen noedel soep met broodje - nasi met zoetzure kip - snert met broodjes (ik eet op m'n werk) - spaghetti - stamppot andijvie met een bal - aardappels, witlof, rundvlees - bloemkoolschotel (ik eet risotto) - lasagne - roti - spareribs - donderdag eten man en dochter bij opa en oma en ik op mijn werk - zaterdag eten we bij vrienden ivm intocht sint.
In willekeurige volgorde: Burritos Stoofperen, gekookte aardappelen en Wapenaer boomstammetjes Varkenshaas met aardbei-balsamicosaus, sperziebonen en geroosterde aardappeltjes Kruidige parelcouscous met garnalen, bosui en pesto-vinaigrette Kipshoarma met frisse tabouleh, snijbonen, tomaat, yoghurt en limoen Bloemkoolovenschotel Poffertjes
Vandaag: uit eten, Sushi Zondag: Pasta met Brocolli Maandag: sperziebonen in spek, gebakken aardappelen en gordon blue Dinsdag: zelfgemaakte hartige taart Woensdag: zuurkool met spekjes en rookworst Donderdag: broodje knakworst daarna sint maarten lopen Vrijdag: spinazie met ei, aardappelen en vlees
In willekeurige volgorde: Kip aardappelen curry met rijst en een tomaten salade (ja koolhydratenbom haha) Gehaktballetjes in charmilla (Marokkaanse saus) met ovenfrietjes Gesudderd rundvlees met Ras El Hanout, uitje en tomaat, met bulgur salade en stokbrood met alioli Pasta zalm in een roomsaus met spinazie en cherytomaatjes In 't weekend gaan we meestal ook een keer uit eten, bestellen we wat of eten we nog wat kliekjes haha.
Vanaf vrijdag ga ik een weekendje alleen weg, en heb ik ook al het eten ingepland. Hoewel de sushi nog vervangen kan worden voor iets anders wat besteld/afgehaald kan worden, maar dat zie ik ter plaatse wel. Za: Japanse fried rice en yakitori Zo: macaroni goreng met ketjap kip Dessert: crème brûlee of cheesecake-brownie met slagroom (ik twijfel nog) Ma: zoete kip met geroosterde cajun aardappeltjes en een mais-paprika-tomaat salade Di: Ajam nanas, rijst en zoetzure komkommer Wo: spruitjes met appel, spek en mosterd, kipfilet, aardappelkroketjes Do: Zalmchowder, stokbrood met kruidenboter Vr: Sterrenrestaurant Za: Sushi bestellen Zo: Voorgerecht: rode biet met geitenkaas crème Hoofdgerecht: paddestoelen risotto en eendenborst filet met vijgen portjus Dessert: sinaasappel kardemom panna cotta met sinaasappel-port karamel, gekarameliseerde vijg en kardemom crumble