Kinderachtige acties.. van jou!

Discussie in 'De lounge' gestart door Nina Sanders, 22 okt 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Plopperdeplopperdeplop

    1 feb 2020
    265
    445
    63
    Vrouw
    Wij hebben op mijn werk een arts die best vaak op koffie trakteert. Die "moeten" wij dan wel gaan halen, met zijn pasje. Een tijdje geleden stond ik een paar keer in het restaurant en stond er geen geld op het pasje, dus dan betaalde ik met mijn eigen pasje. Collega's hadden hetzelfde gehad.

    Ik stond weer in het restaurant zonder geld. Dus heb ik netjes, beker met deksel voor hem neergezet en ben weggegaan. Zo'n 10 minuten later kwam hij naar buiten, dat gezicht was echt geweldig, hey ik ging drinken, maar de beker was leeg. Ik, tja, geen geld, geen koffie. Collega's kwamen niet meer bij. Sindsdien staat er altijd geld op het pasje.
     
    username, Vergeten, Gewooniemand en 9 anderen vinden dit leuk.
  2. Wondertje2020

    Wondertje2020 Fanatiek lid

    6 aug 2020
    4.890
    5.127
    113
    Vrouw
    Elke keer als er nu Amerikaanse week bij de Lidl is, moet ik aan jou denken!! Rennend met je doosjes door de winkel hahaha
     

    Bijgevoegde bestanden:

    Oilell, Zwaangerevrouw, bulakgirl en 3 anderen vinden dit leuk.
  3. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.118
    15.184
    113
    Ik zou denken zet het gewoon even uit de weg, blijft iedereen vrolijker :D
    Ik ruim de weekendtas ook niet altijd gelijk uit na weekend/vakantie aan boord maar zet hem wel uit weg. Al is man er dan tich niet om te zeuren:roflmao:
     
  4. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.047
    2.429
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Ik vind zelf niet snel iets in de weg staan denk ik. Ben wat dat betreft misschien net een man :roflmao:
    Ik kan me werkelijk niks bedenken waar ik me aan zou kunnen ergeren thuis.
    Mijn man is ook wel netter dan ik. Maar hoor hem ook nooit klagen dus hij is gelukkig ook wel relaxed.
     
    Dress en toch3 vinden dit leuk.
  5. Riverdale87

    Riverdale87 Fanatiek lid

    15 okt 2017
    4.151
    4.681
    113
    Vrouw
    Hardop gelachen :roflmao::roflmao::roflmao:
     
    Mop81 en Aaav vinden dit leuk.
  6. Suzy85

    Suzy85 Fanatiek lid

    16 apr 2016
    2.233
    2.638
    113
    Informatiebeveiliging
    Provincie Utrecht
    Oei, mijn man en ik zijn gewaagd aan elkaar als het om kinderachtige acties gaat. Maar een paar voorbeelden:

    - Ik beloofde hem laatst een lekkere lunch als hij even met de kinderen boodschappen ging doen. Nou dat wilde hij wel. Heb een onmogelijk lijstje gemaakt met dingen die hij echt moest zoeken in de supermarkt. Dus hij en de kinderen waren een uur weg en ik had me-time. Kwam hij thuis en vroeg wat ik in hemelsnaam ging maken met deze ingrediënten. Mijn reactie: o niets hoor, voor de lunch had ik alles al in huis.

    - Toen mijn dochter klein was, rook hij nooit de poepluiers. En t was echt bijna standaard tot in de nek. Dus ik deed de hele dag de luiers en elke keer dus gelukkig alleen plas. En als ik dan poep rook, dan zei ik: schat, kun jij ook even een keer een luiertje doen? En nietsvermoedend ging hij dan braaf en was er weer ingetrapt.

    - Laatst blokkeerden de buren met hun 4 auto’s alle parkeerplekken hiervoor. Ik vind met 2 kinderen een net iets te drukke weg over moeten gewoon irritant. Dus heb mijn auto op de oprit geplaatst en ze een kaartje in de bus gedaan dat ik het zo lief vond dat ze alle auto’s aan straat hadden gezet, zodat wij gebruik konden maken van de oprit. (Konden ze hartelijk om lachen hoor, we hebben een goeie band met de buren en halen wel vaker geintjes uit)

    - Ik had mijn man laatst al meerdere keren gevraagd zijn schoenen op te ruimen (7 paar schoenen die overal stonden). Na 5 keer vragen, ben ik zo vriendelijk geweest ze netjes op de mat te zetten, maar dan wel buiten. Er kwam namelijk een heerlijke regenbui aan.
     
    Emsy, NiVa0230, hummeltje5 en 3 anderen vinden dit leuk.
  7. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.587
    11.152
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Maar waarom zou ze niet op een openbare plek mogen parkeren en jij wel?

    Wij doen het ook trouwens. Tweede auto staat altijd op de hoek geparkeerd omdat als een van de buren zn bouwbus op de plek zet wij de draai met de auto niet meer kunnen maken vanaf de oprit.
    Maar goed, hier heeft iedereen een eigen oprit die die dus niet gebruikt…
     
  8. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.587
    11.152
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Haha, wat haalt hij bij jou uit?
     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  9. Suzy85

    Suzy85 Fanatiek lid

    16 apr 2016
    2.233
    2.638
    113
    Informatiebeveiliging
    Provincie Utrecht
    Beetje in dezelfde categorie vrees ik :D.

    - Ik ben een rommelkont met bepaalde spullen, waaronder alles voor m’n thuiskantoor. Dus als hij weet dat ik een afspraak buiten de deur heb, dan verspreid hij die spullen door het hele huis.

    - Hij kookt eigenlijk nooit. Maar als hij dan een keer aanbiedt te koken, dan is dat altijd als er iets makkelijks op t menu staat. We hebben de regel: de een kookt, de ander ruimt op na het eten. En altijd als ik dan een keer accepteer, dan moet uiteraard de vaatwasser eerst worden uitgeruimd.

    - Hij zet de droger aan als hij weg moet, zodat het opvouwen moet gebeuren als ik er ben en hij niet.

    - Hij belde me laatst dat de opvang had gebeld dat dochter opgehaald moest worden en hij in een belangrijke werkafspraak zat. Ik zou die dag eigenlijk laat thuis zijn door werk. Dus ik snel de auto in richting huis en toen ik er bijna was (we delen altijd aankomst), belde hij met: grapje, maar nu ben je in elk geval op tijd om te koken.
     
    Gewooniemand, Beertje8, S2909 en 6 anderen vinden dit leuk.
  10. Bailey07

    Bailey07 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.165
    1.740
    113
    Ik ga hier geen vrienden mee maken denk ik, maar het is gewoon een enorme frustratie. Situatie is als volgt;

    Wij wonen in een kleine straat waar je niet hoeft te komen als je er niet hoeft te zijn. Er zijn geen (officiële) parkeerplekken in de straat, men zet dus auto’s langs de stoep. Bijna elk huis heeft een oprit voor 2 of soms 3 auto’s.

    Onze schuine overbuurman flikt het om zijn auto aan de straat te zetten, een station, en zijn werkhuis erachter. Kortom 1 heel deel van de straat is al bezet (voor je beeldvorming is dit rechts vanaf onze oprit gezien). De buurvrouw kan vaak haar draai met de auto de pad af al niet maken daardoor en hun oprit? Die is gewoon leeg.

    Vervolgens hebben wij ongeveer de enige nog mogelijke plek voor het huis. Waardoor iedereen daar parkeert die op bezoek komt. An sich niet erg maar! Parkeer dan wel zo dat wij onze pad nog op of af kunnen aub. Gisteren komen wij om 12 snachts thuis en staat er een auto, station, met z’n kont nét voor onze oprit. Dat maakt me oprecht pissig hè want dan kunnen wij onze eigen oprit dus amper op.
    Die kreeg 2 mooie ruitenwissers omhoog.

    Onze overburen hebben altijd hun zoon op bezoek met een mega werkbus . Die staat ook gerust de hele dag fors vervelend geparkeerd voor ons huis terwijl zij ons er op aanspraken als mijn eigen picanto er dan stond. Want ja we hadden een oprit. Toen even uitgelegd dat als bezoek van wie dan ook zo rot blijft parkeren dat wij daar dus amper op of af komen, ik zorg dat mijn eigen auto daar staat zodat ik dat probleem niet heb. Daaaaag. Jammer voor je bezoek.
     
    Gewooniemand en Nina Sanders vinden dit leuk.
  11. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Ze mag er best parkeren maar waarom zou je expres die plek nemen en je eigen oprit vrij houden? Omdat je dus geen andere auto’s voor de deur wil hebben (terwijl de bouwbus van haar man geregeld in de straat staat gewoon op de weg, over een lelijk uitzicht gesproken..). Dat betekent dat onze buren met 2 auto’s of wij indien onze oprit volstaat dus 2 blokken om moet lopen voor een parkeerplek. Het is een openbare parkeerplek waarbij iedereen dus mag parkeren, niet gereserveerd voor mw. overbuurvrouw ;)
     
  12. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Dat parkeren is vaker een ergernis haha lees ik!


    nr 1 hahahahahaha!

    die ga ik onthouden!
     
    hummeltje5 en Suzy85 vinden dit leuk.
  13. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.047
    2.429
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Ik had ook zo’n buurman. Die had zelfs met witte verf strepen bij zijn banden gezet op de weg. Alsof dit echt zijn plek was. Als hij weg ging dan kwam zijn zoon meteen aanrijden om die plek bezet te houden. Toen ze een keer allebei weg waren, en dat gebeurde bijna nooit, heb ik snel mijn auto geparkeerd en daar wel een week laten staan :D Ik ging toch met de fiets naar werk. Buurman kwam zelfs aanbellen of ik van zijn plek af wilde gaan. Ehhh pardon??? Jou plek?? :roflmao: Ik dacht het niet
     
  14. dreames

    dreames VIP lid

    9 dec 2007
    7.455
    3.708
    113
    Zulke overburen hadden wij ook waar we hiervoor woonde. Sterker nog; als ze weg gingen met de auto werd de scooter naar voren gehaald en op de openbare parkeerplaats voor hun huis gezet zodat niemand kon parkeren (was klaar nadat we daar een keer ruzie over hebben gemaakt en aangegeven dat wij een scooter naast die van hun gingen zetten zodat ook zij niet meer konden parkeren). Als jou visite daar toevallig had geparkeerd kwamen ze gerust vragen of je kon verplaatsen.

    Ze waren ook panisch als de kinderen buiten op straat speelde. Dan vlogen ze werkelijk naar buiten als ze dachten dat kinderen in de buurt van de auto kwamen.

    Had er altijd lol in zoveel mogelijk op die plek te parkeren en dan bij voorkeur voor het hele weekend of vakantie. Of er zo dicht mogelijk voor of achter want dan stonden ze met paniek in hun ogen voor het raam te kijken of het wel goed ging.
     
    dreumesje en Nina Sanders vinden dit leuk.
  15. Nic1976

    Nic1976 Fanatiek lid

    27 okt 2009
    4.534
    731
    113
    Hier vooral, in tijden dat ik mezelf niet gezien vind worden thuis of ergens, hardop complimenten geven. Voor de spiegel boven met de deuren open ... damnnnnn you looking good girl roepen. En dat de kleinste (die geen benul van deze actie heeft) achter me staat zegt ... ik vind je moooooooiiiiii mama zegt. Nou dan is mijn hele dag al goed ... totdat het volgende me irriteerd en ik dan weer van voor af aan begin.

    Oh en in gedachten, voornamelijk mijn man maar ik heb het ook bij andere wezens op deze wereld, heel schattig lach (of niet) en dan denkbeelding diegene echt zo'n rechter geef op de neus ... heerlijk. Ik kan dan echt schatterlachend om mijn eigen gedachten in de auto zitten!
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.
  16. Liekje81

    Liekje81 VIP lid

    6 sep 2013
    18.632
    21.128
    113
    doktersassistente
    Zevenhoven
    Ja, maar het is toch ook irritant? Hier ook, nieuwbouwwijkje, dus standaard te weinig plek. Ik kan mn auto al nooit voor de deur kwijt, dus zet m altijd achter. 1 van onze straatbewoners hebben een oprit. 1 auto en een werkbus met aanhanger. Hebben ze de trampoline op de oprit gezet en staat die bus met aanhanger elke keer bij ons achter, zodat ik mn auto niet kwijt kan. Dat vind ik gewoon aso als je een eigen oprit hebt.
     
    Nellie4, Bailey07 en Nina Sanders vinden dit leuk.
  17. Zeebra

    Zeebra Bekend lid

    5 aug 2020
    797
    1.078
    93
    Vrouw
    niet echt kinderachtige acties naar andere toe…sorry, maar wel beetje vreemd gedrag
     
    Gewooniemand, hummeltje5 en Loesje1988 vinden dit leuk.
  18. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.738
    6.552
    113
    Vrouw
    Ik hou van dit topic. Ik heb zelf eigenlijk heel weinig van dit soort acties.
    Hooguit dat als iemand 1,5 parkeerplek in beslag neemt ik mijn auto er zo krap mogelijk voor/achter/naast zet.
    Ik heb toch een pandaatje waar al de nodige schade aan is gereden (niet door mezelf overigens en ook nooit nav te dicht erop parkeren, best bijzonder :roflmao:) dus mocht er een krasje meer op komen is dat geen wereldramp.
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.
  19. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Een scheet laten onder de dekens en dan wapperen hehe
    Oh men mijn man zijn gezicht dano_O
     
    Gewooniemand, Shay25 en Zeebra vinden dit leuk.
  20. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Haha leuk topic. Oké rond mijn verjaardag verander ik in een klein kind. Ben dan nieuwsgierig naar mijn kadotjes. Tel af vanaf een maand van te voren en vertel de kinderen elke dag hoeveel nachtjes nog. Ik controleer mijn man zijn bank of er al wat gekocht is en waar (waar ik dan van baal als ik het ontdekt heb omdat het dan geen verassing meer is).
    Ik zet een pruillip op als ik mijn zin wil hebben en weet dat man dan geen nee kan zeggen.
    Ik slaap nog met mijn knuffeltje die ik heb vanaf mijn geboorte (van wat je het nog knuffeltje kan noemen, het is meer een vergaan lapje stof) en als ik echt verdrietig ben of pijn heb dan duim ik nog.
     
    bulakgirl, Kolibrie2, Nellie4 en 4 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina