ik wil niet meer toch?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door nathalie1980, 13 aug 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nathalie1980

    nathalie1980 Actief lid

    8 feb 2006
    107
    0
    0
    callagent
    almere
    hoi allemaal,

    ik zit dus echt in een lastige positie zoals jullie weten ben ik 3 maanden geleden bevallen van dochter nummer 4 en we hadden dus afgesproken dat dit de laatste zou zijn maar nu als mensen vragen willen jullie in de toekomst nog meer kinderen zeggen mijn man en ik beide nou wie weet in de toekomst over een jaar of vier vijf aan de ene kant zou ik dolgraag nog een kindje willen aan de andere kant zeg ik 4 is wel genoeg hoor maar als ik heir weer kom en iedereen weet dat dat gewoon een verslaving is dan begint het weer te kriebelen wie kent dit heeft dit gevoel ook
     
  2. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Hihi, ik ken het (nog?) niet, maar ik kan het me wel voorstellen. Geniet nu nog maar van nummertje vier en dan kan je altijd nog zien, toch? Je bent nog jong genoeg. Je kunt nog een heel elftal beginnen :p
     
  3. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    4
    38
    Vrouw
    Turkije
    hehe ik kan me zo'n gevoel dus absoluut niet indenken...dus ik kan je niets adviseren..sorry..
    Ik ben allang blij dat als ik straks van mijn eerste kan bevallen en als mijn lichaam weer wordt zoals het was..en mijn kindje gezond is en rustig etc. Misschien dat ik dan over een paar jaar wel eens denk aan nog een kindje...maar 4 of zelfs meer NO WAY :)
     
  4. mummy

    mummy Bekend lid

    26 mei 2006
    664
    0
    0
    Ik heb er pas 1 en onlangs een miskraam. Ik vind zwanger zijn en alles wat erbij komt kijken erg verslavend: de test doen, het buikje, etc etc. Ik hoop dus nog minimaal 1 kindje te krijgen.
    Ik denk wel dat wanneer het praktisch of financieel niet zo handig is, ik me wel zou kunnen beheersen om verder te gaan. Maar goed, ik heb het hopelijk nog niet achter de rug. Ik vind het nu al lastig dat ik straks misschien nooit meer zwanger zal zijn.

    Tip voor als het moeilijk voor je is: niet meer op het 'zwanger-worden' forum komen ;)
     
  5. nathalie1980

    nathalie1980 Actief lid

    8 feb 2006
    107
    0
    0
    callagent
    almere
    hey meiden,

    bedankt voor jullie snelle reacties tja de tip niet meer op het forum te komen is erg moeilijk want het gaat eigenlijk automatisch vind het zooo fijn te lezen dat andere zwanger zijn en wie weet met mijn 4 totaal verschillende zwangerschappen en bevallingen zou ik iemand kunnen helpen en of tips geven ook vind het het leuk om te lezen dat mensen die zoooo lang bezig zijn met een kleine (miskramen) eindelijk zwanger zijn van een gezonde baby en dan na 9 maanden te lezen "ik ben bevallen" geweldig gewoon dus dat is niet echt een optie zelf op dit moment zeg ik absoluut nee geen volgende maar als ik dan denk aan een toekomst nooit meer zwanger nooit meer een dikke buik word ik daar best wel eens verdrietig om gek he :cry:
     
  6. berbel

    berbel Fanatiek lid

    25 nov 2005
    2.800
    96
    48
    Je bent 26 en hebt 4 kinderen? Ik loop dik achter met 36 en 1 dochter ;)

    Dat is toch iets wat je zelf moet bepalen, niet je omgeving en niet een site op internet.
    Dus ik zie de lastige positie niet.
    Geniet lekker van je dochters en zie wat de toekomst je brengt.
     
  7. janine

    janine Actief lid

    19 sep 2005
    270
    0
    0
    oldenzaal
    hoi hoi,
    ben nu zwanger van de 4e , en ik kan me heel goed voorstellen dat je nu al weer de kriebels krijgt.
    Toen ik voor 5 jaar terug 7 weken te vroeg ben bevallen van een dochter had ik zoiets van de nog 1tje en dan niet meer!Mijn gyn vertelde dat het beter was voor mij dat ik geen kinderen meer zou krijgen, poef weg droom.Ik zelf kom uit een gezin met 4 kinderen, en heb het altijd enorm naar mijn zin gehad met een groot gezin , vandaar dat ik dus ook 4 wilde.
    We hebben ons toendertijd neergelegd bij het feit dat we 3 kinderen zouden hebben.Tot ik vorig jaar zwanger werd door de pil heen!!! Heb een goed gesprek heb gehad met de gyn en die stelde me gerust dat het medisch verantwoord was.Ikke blij toch een 4e erbij, helaas eindigde dit in een mk.Maar omdat het toch nog mogelijk was hebben mijn vriend en ik besloten om toch door te gaan voor een 4e .Nu ben ik 25 weken zwanger ,maar we hebben nu van 4 is echt genoeg!!


    groetjes janine
     
  8. droom

    droom Actief lid

    25 jul 2006
    353
    0
    0
    Ik ken dit gevoel helemaal niet. Zou heel graag een eerste kindje willen, net zoals zoveel hier.
    Daar ga ik nu helemaal voor, dat is inderdaad wel verslavend, bij de eerste weet je niet eens of het wel lukt.. Vind bij 4 kinderen dat dit niet echt een probleem is, sorry. Je wil een groot gezin of niet, volgens mij is de keuze echt aan jullie.

    Gr Droom
     
  9. Happy1

    Happy1 Actief lid

    2 aug 2006
    118
    0
    0
    huishoudelijke hulp
    Groningen
    Ik lees wel vaker in tijdschriften enzo, dat vrouwen vaak weer hunkeren naar het zwanger zijn. Of het waar is of niet, daar wil ik niets van zeggen.
    Ben zelf net aan het proberen voor een eerste.

    Vrouwen voelen zich dan heel bijzonder, en krijgen meer aandacht (ook van hun man) En ze zijn trots omdat het gelukt is....Tenminste zo lees ik.

    Liefs Happy :D
     
  10. liselotte

    liselotte Actief lid

    11 jun 2006
    446
    0
    0
    Ik heb ook nog geen kindjes en wij zijn hard aan het proberen een eerste kindje te krijgen. Ik kan me wel een beetje voorstellen dat je kriebels krijgt hoor. Ook ik zou graag een groot gezin hebben. Op z´n minst 3 kinderen, maar ik moet nog maar afwachten of het allemaal wel wil lukken! Het lijkt me iniedergeval heerlijk om zwanger te zijn en straks een kindje in mijn armen te sluiten. Ik kan me ook wel voorstellen dat dat verslavend gaat werken hihi!!

    Liefs
     
  11. mummy

    mummy Bekend lid

    26 mei 2006
    664
    0
    0
    Sinds ik zwanger ben geweest ben ik altijd een beetje 'jaloers' op zwangere vrouwen op straat. Zelfs toen ik er nog niet concreet aan moest denken om een tweede te krijgen, miste ik het zwanger zijn wel.
    Ik hoop maar dat het gevoel van nieuw verworven vrijheden (met het groter worden van de kinderen) zwaarder gaat wegen dan mijn behofte aan nieuwe kindjes. En zo niet: misschien dan toch maar overwegen of ik er nog eentje bij zou willen ;)
    Misschien slijt het gevoel vanzelf, hoort bij iedere levensfase toch? Afsluiten van dingen die niet meer terug komen, maar er weer andere dingen voor terug krijgen.
     

Deel Deze Pagina