Vraag over vrijgezellenfeest man

Discussie in 'De lounge' gestart door Jamburger, 10 apr 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Theezeefje

    Theezeefje Fanatiek lid

    13 okt 2014
    3.544
    3.780
    113
    Overijssel
    Je vind het niet leuk of wel of het interesseert je niet.
    Maar het grootste gros van de iedereen is niet erg amused en vindt het kinderachtig en verwacht het niet van een “volwassen” man.
    Alle erotische bars enz.. draaien hun omzet heus niet alleen op onvolwassen ongetrouwde mannen hoor.....
    Denk dat het ook grootspraak is want er gebeurt vast meer wat niet door de beugel kan op een een gemiddeld dorpsfeest of met carnaval....
     
    Leesteken, Neuzeke en vrouwvan vinden dit leuk.
  2. tuc

    tuc VIP lid

    19 dec 2012
    51.882
    42.751
    113
    Op wat voor bedrijfsborrels komen jullie dan??:roflmao:
     
    Sado, Relax en puzzelstukje vinden dit leuk.
  3. puzzelstukje

    puzzelstukje VIP lid

    13 mei 2010
    11.413
    2.718
    113
    Ik zou denken succes… maar weet dat mijn man dat ook echt vreselijk vindt, dus succes is echt ook zo bedoeld!
     
    Neuzeke vindt dit leuk.
  4. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    13.029
    25.506
    113
    Ze zitten niet aan iemands geslachtsdeel. Het zijn strippers, geen prostituees. Ze drinken ook niet want ze zijn gewoon aan het werk. Er gebeurd ook niets want ze zijn gewoon aan het werk. Tenzij je een prostituée inhuurt, maar anders gaat de stripper na een uurtje dansen gewoon naar huis, of naar het volgende feestje.
    Voor de stripper hoef je in die zin niet bang te zijn. Je zou dan banger moeten zijn voor de collega’s van je man, of je buurvrouw of zo. Diens intenties weet je namelijk niet, en je weet ook niet waar je man allemaal mee bezig is.

    (Dit allemaal los van wat ik vind over feestjes met strippers hoor. Maar laten we wel bij de feiten blijven.)
     
    Leesteken, ClaireDeLune, Chayammy en 14 anderen vinden dit leuk.
  5. Malbec

    Malbec VIP lid

    5 apr 2020
    5.695
    7.749
    113
    Vrouw
    Nou.. ik heb hiervoor in het bedrijfsleven gewerkt. Je wil niet weten wat er op zulke borrels gebeurd :o: ik heb weleens met open mond zitten kijken hoor
     
    Zuul, Mapje, femkes en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  6. GroeneBomen

    GroeneBomen VIP lid

    7 mei 2019
    22.536
    26.110
    113
    Vrouw
    Ik werkte in de zorg dus alleen maar vrouwen en als er een kerel was, viel die over t algemeen wel op andere kerels dus onze bedrijfsuitjes waren oa.... bloemschikken. Dus helaas geen wilde verhalen haha

    Die van een vriendin van mij waren best eh wild en er zijn echt wel dingen gebeurd daar. Ik heb de collega's ook wel ontmoet op feestjes bij haar en ik snap haar verhalen wel damn haha..groep 30-40 jaar, knap en veel hitsig :roflmao: zakelijke wereld is losser dan je denkt
     
    LizMe, Sansaatje en puzzelstukje vinden dit leuk.
  7. vrouwvan

    vrouwvan Fanatiek lid

    26 dec 2015
    2.194
    1.240
    113
    Tijdens een lapdance gebeurd dit gewoon. Het is niet iets wat ik zo maar verzin.
    Het voorbeeld van wat je aanhaalt vind ik overigens heel iets anders. Mijn man gaat niet naar de buurvrouw waar veel drank te vinden is en zij gaat ook niet voor hem strippen. Ze groeten elkaar op straat, maken een kort praatje en ieder gaat zn kant op, en zijn medewerkers idem.
     
  8. vrouwvan

    vrouwvan Fanatiek lid

    26 dec 2015
    2.194
    1.240
    113
    Wat is jouw probleem? Ik denk er duidelijk anders over dan jij, dus ik snap niet waarom je verwacht dat ik jouw visie mbt dit onderwerp accepteer terwijl je dat bij mij niet doet.

    Als jij het goedkeurt dat je man naar dat soort feestjes gaat, dan is dat toch prima. Is jouw relatie niet de mijne, ik stelde alleen een hele normale vraag.
     
  9. femkes

    femkes VIP lid

    24 jul 2007
    9.063
    10.330
    113
    Een aanzienlijk deel van affaires start op de werkvloer, wat dat betreft sluit ik me aan bij eerdere reacties over bedrijfsborrels, er gebeurt daar een stuk meer dan je misschien denkt. Wat dat betreft is een stripper juist veiliger dan naar een gewone kroeg, een stripper zal bijna nooit seks willen met klanten (ja er zijn uitzonderingen), maar in de gemiddelde kroeg staan genoeg mensen in een hoekje te zoenen of duiken samen de wc in.
     
    Kundera, Leesteken, Syane en 5 anderen vinden dit leuk.
  10. Malbec

    Malbec VIP lid

    5 apr 2020
    5.695
    7.749
    113
    Vrouw
    #90 Malbec, 10 apr 2022
    Laatst bewerkt: 10 apr 2022
    Jij vraagt wat mijn probleem is. :roflmao:Doe niet zo defensief zeg. Jij hoeft helemaal niet mijn visie te accepteren. Volgens mij ben jij ook niet de topic starter hè. Ik vind alleen ( en meerdere met mij ) dat als je als überhaupt zo in je relatie staat er echt iets mis is, je hebt dan gewoon een relatie vol jaloezie en wantrouwen wanneer je er VOORAF al sowieso vanuit gaat dat je vent vreemd gaat. Ja dat vind ik dus geen goede basis. En dat mag ik gewoon vinden. Net als jij mag vinden dat dat een doodnormale situatie is, ieder zo zijn ding. :thumup:
    Overigs stelde jij een vraag en daar reageerde ik gewoon op ;)
     
    Leesteken en Mapje vinden dit leuk.
  11. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    13.029
    25.506
    113
    Mijn vriend heeft geen vrienden die dit soort dingen doen. Die bbq op het strand en gaan karten of zo. Savonds gaan ze pokeren. Ze zeggen - om de bruidegom - te pesten wel eens dat ze een stripper gaan inhuren maar dat is grootspraak. Daar zijn ze veel te pussy voor :p

    Telefoons gaan ‘uit’. De bedoeling is namelijk dat je je focust op de mannen-dag, en niet op je gezin/vrouw/vriendin/moeder. Maar ze gaan nooit echt uit want bijna alle mannen hebben kinderen of andere verantwoordelijkheden.

    drinken gebeurd wel, maar rare dingen gebeuren niet. De vrienden van mijn vriend zijn niet dat soort mannen.

    Zou mijn vriend uitgenodigd worden voor een feestje met strippers dan mag hij van mij wel gaan, ik verbied hem niet om te gaan. Ik ben zelf op vrijgezellenfeestjes geweest waar er een mannelijke stripper was. Het is wel lache hoor, maar van mij hoeft het niet.
     
    ClaireDeLune, Zuul, LizMe en 2 anderen vinden dit leuk.
  12. vrouwvan

    vrouwvan Fanatiek lid

    26 dec 2015
    2.194
    1.240
    113
    Ik heb dat inderdaad voorbij zien komen. Ik draai al heel wat mee in het bedrijfsleven maar ik heb dit nooit eerder meegemaakt. Ja mensen gaan overal vreemd ,ook op de werkvloer maar de kans dat er iets op de werkvloer gebeurd acht ik zelf kleiner dan dat er iets zou gebeuren op dit soort feestjes, waar misschien ook meerdere dames aanwezig zijn en waar alles om sex draait.
     
  13. GroeneBomen

    GroeneBomen VIP lid

    7 mei 2019
    22.536
    26.110
    113
    Vrouw
    De kans op vreemdgaan in bekende kring is groter dan met een mannengroep waar een stripper bij komt. Die dames zitten zelden te wachten op graaiende dronken kerels. Terwijl de buuf misschien er wel op zit te wachten op de graaiende buurman. Onze overbuurvrouw ging ook met onze directe buurman naar bed :|
    Terwijl buurman echt super saai is en geen wild leven had. Ik had t echt niet verwacht van hem.
     
    Kraanvogel, Zuul, KleineLai en 2 anderen vinden dit leuk.
  14. femkes

    femkes VIP lid

    24 jul 2007
    9.063
    10.330
    113
    Mijn man heeft binnenkort een vrijgezellenfeest en ze gaan karten en daarna bij ons in de tuin barbecueën. Ik heb aangegeven dan niet thuis te willen zijn:roflmao:
     
    Syane, Oilell, puzzelstukje en 3 anderen vinden dit leuk.
  15. Malbec

    Malbec VIP lid

    5 apr 2020
    5.695
    7.749
    113
    Vrouw
    Vooral leuk om te kijken maar van mij hoeft het ook niet maar hè. Als mijn vriendinnen dat leuk vinden. Helemaal prima.
    Volgens mij heeft mijn vriend nog nooit zo’n soort feestje gehad. Gewoon van die lompe mannendingen wat de dan doen. Overigs wel waar ze dan ook groepen met andere vrouwen tegen kwamen die ook een vrijgezellenfeestje hadden en waar ze dan de grootste lol mee hadden, helemaal prima hoor. Ben blij dat ze het leuk hebben :D
     
    KleineLai vindt dit leuk.
  16. femkes

    femkes VIP lid

    24 jul 2007
    9.063
    10.330
    113
    Mensen gaan het vaakst vreemd met mensen die ze al langer kennen. De meeste mensen stappen niet meteen met een vreemde in bed, maar ontwikkelen een relatie en gaan dan uiteindelijk samen naar bed. Ook als het om een affaire gaat. De meeste mensen die je vaker tegen komt, kom je tegen op het werk, in de buurt of op sport.
     
    Kundera vindt dit leuk.
  17. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.495
    24.370
    113
    Goh, ik vind dit soort vrijgezellenfeestjes ook drie keer niks. Vrijgezellenfeestjes in het algemeen (dus ook voor vrouwen) heb ik echt niks mee. Maar om hier nou zo’n issue van te maken alsof je man automatisch vreeemd gaat zodra hij alleen maar uitgenodigd wordt (even gechargeerd) gaat me ook wat ver.

    Mijn man en ik hebben een relatie waarbij we elkaar vertrouwen en vrijlaten om onze eigen beslissingen te nemen. Dus mocht zo’n vrijgezellenfeest aan de orde zijn zou ik hem inderdaad veel plezier wensen, ook al lijkt mij dat feestje helemaal niks. Ik heb in de 24 jaar dat wij samen zijn sowieso nog nooit de behoefte gehad om mijn man iets te verbieden. Dat zou ik pas triest vinden…

    En dat gedoe over die telefoon: ik bel of app mijn man nooit als hij op stap is met vrienden. Ik kan me prima even redden zonder hem. Dus ik zou ook niet gaan steigeren als die kerels gekscherend roepen dat die telefoon uit moet. Ze kunnen toch echt niet nog meer te keer gaan, enkel en alleen omdat een telefoon uit staat. Maar ik kom dan nog uit een tijdperk dat er überhaupt geen telefoons mee gingen met stappen, want die had nog niemand.

    Toen mijn man een vrijgezellenfeest kreeg van zijn vrienden werd er ook vooraf van alles geroepen. Puntje bij paaltje: ze gingen gewoon leuke sportieve activiteiten doen en daarna nog stappen. Dus ja, ik neem al die grootspraak ook gewoon niet direct serieus.
     
    Leesteken, ClaireDeLune, Sylver en 9 anderen vinden dit leuk.
  18. Anakin

    Anakin VIP lid

    17 mrt 2006
    6.694
    301
    83
    Ik zou niet enthousiast zijn als mijn man zo'n uitnodiging zou krijgen.
    Ik denk als ik het omdraai dat hij net zo min enthousiast zou zijn.
    Dat heeft niks te maken met vertrouwen of jaloezie. In mijn ogen heb je gewoon niks te zoeken op zo'n feestje.
    Desalniettemin is mijn man oud en wijs genoeg om zelf te beslissen of hij er naartoe gaat of niet.
     
    suus1983 vindt dit leuk.
  19. Mapje

    Mapje Niet meer actief

    #99 Mapje, 10 apr 2022
    Laatst bewerkt door een moderator: 10 apr 2022
    Haha nou mijn man had 3 jaar geleden nog vrijgezellenfeest in stripclub. Om 19.00 uur zit je dan met je groep vrienden binnen en dan gaan 2 dames een act doen en de bruidegom zat daar op een stoel op het podium. Mijn man vond het wel lachen, niet boeiend. Daarna gingen ze ergens anders stappen.

    Ik heb ooit een feestje gehad waar een dame kwam. Die deed een act met de 30 jarige man. Ik vond ook dat niet boeiend, het was gewoon grappig. En daarna ging ze weer naar huis.

    Ik ben ooit zelf bij de chippendales geweest. Ook dat was niet mega erotisch maar gewoon grappig, gillen, show.

    Ik heb een keer een lunch gehad van een vrijgezelle vriendin en toen kwam er een stripper lunch bezorgen. Was ook gewoon half uur grappig om te zien en toen ging die beste man weer weg.


    Ik weet niet, maar mijn beeld van vrijgezellenfeesten en strippers is nou niet bepaald bedreigend ofzo. Ik vind het dan spannender als hij random zou gaan stappen met andere vrouwen (vind ik niet overigens)

    Buiten dat, mijn man en ik wilden zelf geen strippers op onze vrijgezellenfeesten. Hebben we ook niet gehad dus. Maar de mannen en vrouwen waar het wel bij was riepen zelf het hardst dat ze dat leuk zouden vinden, dus kregen ze dat. Het draait tenslotte om de vrijgezel en wat die leuk vindt op dat moment. Ik ben het gewoon eens met @Philou eigenlijk.
     
    Syane, femkes en KleineLai vinden dit leuk.
  20. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    27 jan 2017
    8.889
    16.248
    113
    Ik ken iemand die de planning deed bij de politie en ze schrok zich rot toen ze merkte dat er een groep bij de politie was die gewoon vreemd ging met elkaar. Ze wist niet wat ze meemaakte. :eek:
     

Deel Deze Pagina