Pijn bij sex na miskraam

Discussie in 'Miskraam' gestart door Iaatje, 16 mei 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Iaatje

    Iaatje Actief lid

    5 okt 2016
    274
    138
    43
    Vrouw
    Goedenavond,

    Ik ben benieuwd als iemand misschien mee kan denken of ook zoiets heeft meegemaakt.

    Ik heb op 5-4 een miskraam gehad met 6w. Hcg was vrij snel uit mijn lichaam binnen 1 week. 7-5 netjes ongesteld geworden, was wel veel heftiger dan mijn normale menstruaties.

    Nu had ik 2 dagen voordat ik ongesteld werd pijnlijke borsten, heb ik altijd als ik ongesteld moet worden. Alleen heb ik tot op heden die pijnlijke borsten, lage rugpijn en echt pijn tijdens en na het vrijen. Ook al doen we rustig aan, het is pijnlijk. Na de sex houdt de pijn ook een aantal uren aan. Ik heb vandaag met mijn vinger gevoeld binnen van mij en dat zelf deed pijn, ook nadat bleef de pijn even aanhouden. Afgelopen dagen ook flink misselijk geweest. Gister nog de hele ochtend.

    Testen zijn negatief, is ook logisch, want ben gewoon ongesteld geweest.

    Deze klachten zijn echt begonnen na mijn menstruatie. Na de miskraam had ik helemaal geen pijn/klachten.

    Ik heb vrijdag een afspraak staan bij de HA, voor iets anders, maar dan zal ik dit ook meteen bespreken. Maar vrijdag duurt nog even, dus was wel benieuwd naar ervaringen/weetjes.
     
  2. Padmee

    Padmee Fanatiek lid

    19 apr 2013
    2.051
    1.533
    113
    Ben je emotioneel wel toe aan sex? Anders kan dat nog de pijn veroorzaken denk ik. Geen rare kleur/geur afscheiding? (Infectie). Ik noem maar wat. Bedoel het goed, wil je niet ongerust maken ofzo. :oops::)
    Even bij de ha melden is een goed idee
     
  3. Emotions

    Emotions Fanatiek lid

    5 jan 2019
    1.981
    2.237
    113
    Vrouw
    Wat heftig en verdrietig dat je dit hebt meegemaakt.

    Ik herken ergens wel de pijn na de miskraam. Ik had dat ook en er werd gedacht aan blaasontsteking. Maar dat bleek het niet. De dokters zeiden ook dat het gewoon even afwachten was en dat voelde best eenzaam want ik voelde me niet gehoord. Maar het is inderdaad wel goedgekomen. Ik ben pas 2 maanden na de MK (6 weken) zwanger geworden maar werd ook vroege miskraam. In oktober hetzelfde en toen in november blijvend zwanger.

    De vroege miskramen deden minder pijn, maar de missed abortion aan 6 weken waarbij er al een vruchtzakje was deed veel meer pijn. Zowel mentaal als lichamelijk.
    Heb je ook medicatie genomen of kwam het vanzelf op gang?
     
  4. Iaatje

    Iaatje Actief lid

    5 okt 2016
    274
    138
    43
    Vrouw
    Na de miskraam was het voor mij klaar. Ik heb het geaccepteerd en hadden we ook weer sex en geen enkele klachten. Deze kwamen pas na mijn menstruatie na de miskraam.
     
  5. Iaatje

    Iaatje Actief lid

    5 okt 2016
    274
    138
    43
    Vrouw
    Wat heftig voor jullie! Nee geen medicatie. Mijn lichaam heeft het zelf gedaan. Verder ben ik ook gewoon lekker ontspannen hoor.
     
  6. ebast

    ebast Lid

    13 feb 2022
    23
    5
    3
    Vrouw
    Ik heb zelf vorige week een miskraam gehad na 4 weken. Heb 4 dagen gebloed, waarvan 2 dagen krampende pijn. Heb nu nog een zeurderig gevoel in mijn onderrug en soms steken in mijn zij en lies aan beide kanten. Verloskundige vond het niet alarmerend, maar geen idee of dit normaal is of herkenbaar voor jullie?
     

Deel Deze Pagina