GPS tracker met belfunctie

Discussie in 'Schoolkinderen en pubers' gestart door Mapje, 24 mei 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mapje

    Mapje Niet meer actief

    Wij hebben een bijna 5 jarige die graag wat meer vrijheid wil. (Hij ziet zijn broer van bijna 8’en wil vooral ook groot zijn) We oefenen met hem om voor en achter ons huis te spelen. Zijn doel is om in de straat achter ons te mogen spelen (geen gevaar met auto’s ofzo) want daar wonen 3 vriendjes die ook in die straat spelen.

    Nu hebben we het bij de oudste niet nodig gehad maar wil ik er nu we naar kijken: een gps horloge, met belfunctie, welke werkt op een prepaid kaart, ook compatibel met iPhone/iOS (aangezien mijn man en ik beiden een iPhone hebben)

    Er zijn alleen zoveel opties dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Welke hebben jullie en zijn jullie er tevreden over?
     
  2. Liekje81

    Liekje81 VIP lid

    6 sep 2013
    18.554
    21.039
    113
    doktersassistente
    Zevenhoven
    Mapje vindt dit leuk.
  3. Fristi2012

    Fristi2012 VIP lid

    23 jun 2014
    5.900
    3.317
    113
    Wij hebben een One2track. Nog geen problemen mee ervaren. Werkt super handig.
     
    GossipGirlxoxo en Mapje vinden dit leuk.
  4. Tante Truus

    Tante Truus Actief lid

    14 jul 2014
    343
    110
    43
    Wij hebben voor beide eentje van one2track. Voor de oudste de connect go, deze heeft binnenshuis wel eens moeite met de gps. De jongste heeft de connect play, doet het qua gps beter maar heeft een onhandige oplader.
    Qua batterijduur en bellen zijn wij zeer tevreden. Ook qua service goede ervaringen met het bedrijf.
     
  5. Neilia

    Neilia Niet meer actief

    One2track.
    C heeft er 1 en ik ben er zeer tevreden over.
    Binnenkort krijgt N er ook 1.
     
    GossipGirlxoxo en Mapje vinden dit leuk.
  6. Mapje

    Mapje Niet meer actief

    We zijn voor een horloge van One2track gegaan! Bedankt allemaal!
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  7. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    #7 GossipGirlxoxo, 29 mei 2022
    Laatst bewerkt: 29 mei 2022
    Wij ook en qua recenties te hebben gelezen en flink onderzoek te hebben gedaan blijkt dit de beste te zijn. Ook 1 van de weinigen met Nederlandse simkaart en Nederlande omschrijving en Nederlandstalig menu in het horloge. Ik vind dat ding echt en uitkomst. Dochter van 6 heeft hem nu 2 jaar en ik kan niet meer zonder. Haar batterij begint nu wat sneller leeg te gaan dus denk dat ik voor de zomer een nieuwe bestel en nu een model dat waterdicht is. Ivm watergevechten als het mooi weer is en dat dochter dan geen rekening met haar horloge dient te houden. Ik gebruik hem vrijwel dagelijks. Ik neem hem ook altijd mee wanneer ik dochter in de middag uit school haal. Als ze dan wil afspreken ergens krijgt ze haar horloge mee om. Het is een heel gevoelig meisje en als ze me mist of het niet naar haar zin heeft zal ze dat nooit aan een moeder durven te zeggen. Op deze manier kan ze me altijd bereiken en alleen al die optie maakt het voor haar fijn en voelt ze zich goed genoeg om wel bij iemand af te spreken ipv iedereen mee te willen nemen om bij ons te spelen. Niet dat ik daar problemen mee heb maar voor haar ontwikkeling en vriendschappen is het voor de andere kinderen toch ook wel leuk als zij eens bij hun speelt ipv andersom.
    Edit. Met dagjes weg krijgt ze hem ook om. Of als we ergens heen gaan waar het druk is. Ik ben haar nog nooit uit het oog verloren maar stel het gebeurt een keer dan hebben we binnen enkele seconden contact met elkaar, hoeft niemand in paniek te schieten en vinden we elkaar zo weer terug.
    Edit 2. Ik ben me er wel van bewust dat het schijnheiligheid is. Ik gebruik de gps locatie dan ook zelfden. Ik weet daarmee namelijk waar het horloge is en niet waar mijn kind is (zo een horloge is namelijk zo afgedaan). De belfunctie daarentegen gebruiken we meerdere keren per dag. Ik hoef. Iet meer buiten te gaan zoeken en roepen als het eten klaar staat maar bel haar gewoon even hiervoor :thumup:
     

Deel Deze Pagina