Dit: https://www.smartschoolhouse.com/easy-recipe/chicken-and-broccoli-pasta (Al een paar keer gemaakt en is super lekker. Ik snijd wel kleine stukjes kip die ik paneer en bak. En ik gooi uiteindelijk gewoon alles door elkaar in een pan.)
Net zo knapperig als aardappelfriet lukt sowieso niet helemaal. Maar het gaat mij ook meer om de smaak. Ik vind zoete aardappel heerlijk! Ik schud ze weleens om met wat olijfolie en polenta oid. Dan worden ze iets knapperiger. Of ik neem de frietjes van aviko. Die zijn best knapperig, maar ook omdat er weer vanalles aan toegevoegd is. Dus dan worden ze meteen weer een stuk ongezonder. Als ik dan echt gezond wil doen, neem ik het op de koop toe dat ze wat slapper zijn. Smaak vind ik dan nog steeds prima.
We eten rijst met tonijn en gebakken paprika en ui, lievelingskostje van middelste dochter en lekker makkelijk
Spaghetti met tomatensaus van Roma tomaten die nu al staat te pruttelen. Straks nog vegagehakt, wortel, erwten en reuzebonen erdoor en sla erbij maken.