♡ De 1000+ dagenclub | Pt. 5 ♡

Discussie in 'De mama's' gestart door Nina Sanders, 1 aug 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. RoseMurphy

    RoseMurphy Fanatiek lid

    15 dec 2018
    2.340
    4.876
    113
    Vrouw
    Ik lees alles mee maar echt reageren komt er steeds niet van op een of andere manier..

    De nachten gaan iets beter, in die zin dat ze beide nog steeds wakker worden maar wel bijna altijd snel weer gaan slapen (T door een fles te geven, gelukkig gewoon zelf in bed en A door een aai en soms een fluister liedje haha). Hopelijk snel helemaal niet meer wakker ‘s nachts haha.

    @Fanne Nee we zijn niet bij de kinderarts geweest. T is echt stukken vrolijker en tussendoor veel tevredener ook. Hele makkelijk aan het lachen te krijgen, echt heel gezellig. Wel had hij een paar weken terug ineens allemaal bultjes in het luiergebied. Wij naar de huisarts en toen zei ze dat het leek op herpesvirus :( ik was wel geschrokken. Dat blijf je bij je dragen dus ik zag het al voor me. En hoe hij dat dan gekregen zou hebben.. niemand van ons heeft het verder. Maargoed: na een test bleek het dus waterpokken te zijn maar dan heel lokaal ?! Zo vreemd. Het is nu ingedroogd en hij heeft er niet aangezeten. Denk wel dat ie het nog een keer krijgt.

    Gisteravond hadden man en ik voor het eerst oppas in huis (Nouja, geen familie zegmaar). Een meisje van 17. Ik heb zelf veel opgepast dus voelde me heel oud gister haha. Samen even naar het dorpsfeest geweest. Jongens sliepen al en bleven slapen gelukkig, dus een makkelijk avondje om te beginnen.

    Ik ga straks naar een lunch voor een goede vriendin, eindje rijden maar veel zin in! En een andere vriendin rijdt dus lekker relaxed.

    Fijne zondag!
     
    Fanne, Mya, Magnolia29 en 2 anderen vinden dit leuk.
  2. Miekje86

    Miekje86 Fanatiek lid

    24 mei 2019
    4.588
    10.779
    113
    Vrouw
    Paraveterinar
    @Nina Sanders E heeft heerlijk geslapen en kwam pas tegen 8uur uit bed. En ze is weer koortsvrij :Den ze kan weer heerlijk zeuren over dingen die L verkeerd doet volgens haar :rolleyes: . L heeft ook de hele nacht geslapen, hij kwam om 6uur al maar man heeft hem weer terug gekregen met de mededeling het is nog slaaptijd want het is nog donker.

    @RoseMurphy fijn dat de nachten al iets beter gaat, hopelijk gaat het snel nog beter. Lijkt mij wel even schrikken als ze zeggen het is hrt herpesvirus. Gelukkig maar waterpokken. Veel plezier vanmiddag
     
    Fanne, Mya, Magnolia29 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  3. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Mooizo @Miekje86
    @RoseMurphy gelukkig was het dan maar waterpokken. Veel plezier met de lunch vanmiddag!

    Hier een paar min bijkomen. Afgelopen uur even druk bezig geweest al. Toilet schoon gemaakt, mini O opgefrist, was opgevouwen, man heeft de vaatwasser uitgeruimd.. ik heb een heet programma met machinereiniger aangezet en ook een lege kookwas met vaatwasblokje. Ook mijn hoofd onder de kraan gehouden om mijn haar te wassen en dat was eigenlijk funest. :rolleyes: ik voel mijn rug nu enorm maar mijn haar moest écht gewassen worden en ik wil einde middag / vanavond pas douchen. Maargoed. Ik zit nu even kaarsrecht tegen een voedingskussen en ga me over een paar minuten opmaken.

    Mini O gaat om 11u met opa fietsen (dit vindt hij altijd enorm leuk) en rond 10 komt mijn broer. Vandaag blijft het als het goed is wat droger.

    Verder zijn we ons aan het verdiepen in een slimme thermostaat. Jullie tips? Wat zijn die dingen prijzig eigenlijk. Je bent zo 200-250€ kwijt!

    @Magnolia29 dan eindelijk weer wat fitter? ;)
     
    Fanne, Mya en Magnolia29 vinden dit leuk.
  4. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    @RoseMurphy Fijn dat de nachten tot zo ver te doen zijn, scheelt echt enorm als ze gewoon snel weer in slaap vallen ipv uren met ze bezig zijn. Gezellig dat jullie even een avondje weg waren!

    @Miekje86 Fijn dat ze weer wat is opgeknapt, wel sneu natuurlijk dat ze het feestje heeft gemist. Vandaag nog maar even rustig aan en dan hopelijk morgen weer naar school :thumup:

    @Nina Sanders Joh, kijk je een beetje uit? Niet alles hoeft op stel en sprong nu gedaan worden hé. Beetje voorzichtig met je lichaam ;)
     
    Nina Sanders, Mya en Miekje86 vinden dit leuk.
  5. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Vandaag opgestaan zonder buikpijn en tot nu toe ook geen last gelukkig! Even kijken hoe het verder gaat vandaag.
    N werd om half 4 wakker met oorpijn en ging naast me liggen, om half 8 werd V wakker. N heeft er inmiddels ook verhoging bij (38.0) dus hou het even in de gaten vandaag.
    V was niet de genieten, dus die ligt alweer in bed :rolleyes:

    Ik wilde de woonkamer schoonmaken, maar we hebben al gespeeld met klei, geknutseld met papier en veel lijm :o:, verstoppertje gespeeld en kussengevecht gedaan :rolleyes: Dat krijg je als man niet thuis is, dan moet ik dat soort dingen ook nog doen :roflmao:
    Nou ja, ze zijn lekker bezig met minimale ruzie. Dus dan vanavond na het eten maar even een vlug rondje door de woonkamer.
     
    Nina Sanders, Mya, Fanne en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  6. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    @RoseMurphy fijn dat het al de goede kant op gaat. Hopelijk gaan ze snel weer doorslapen.
    @Magnolia29 klinkt als een actieve ochtend en als ze toch aan het knutselen zijn, heeft schoonmaken ook niet zoveel zin. Fijn dat de buikpijn weg is.
    @Nina Sanders uitkijken hè. Die pijn is echt een signaal van je lichaam.
    @Miekje86 ah dan is ze gelukkig toch weer snel opgeknapt. En lekker dat L nog verder sliep.

    Hier een prima nacht gehad. A werd iets na 8 uur wakker en J half 9. Maar A is echt nog vreselijk moe van zijn eerste schoolweek. Gisterenmiddag heeft hij ook enorm lang geslapen en hij ia 's avonds ook redelijk op tijd gaan slapen. Ik dacht dat hij dus nu wel uitgerust zou zijn. Maar rond 12u begon hij weer te jammeren en zeuren en toen ik hem net naar bed wilde brengen kreeg hij echt een hele boze huilbui. Het is zo zielig hoe moe hij is.
    J is gelukkig heel vrolijk, maar die krijgt er ook af en toe behoorlijk van langs. Verbaal kan hij zijn broer prima aan, maar als het op klappen en duwen aankomt, redt hij het niet. Aan de andere kant kan hij A ook behoorlijk uitdagen.
    Ik hoop dat A nu nog lekker bijtankt vanmiddag en dan weer voldoende energie heeft voor deze week. Voor nu is de keuze om hem op woensdag thuis te houden in ieder geval goed zo.
     
    Mya, Miekje86, Magnolia29 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  7. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Zo, iedereen gegeten en ondertussen is de keuken schoon en heb ik gestofzuigd. Later nog even dweilen en dan ben ik weer bij :thumup:
    Ze zijn net onder de douche/in bad geweest, nu nog even tv kijken in pyjama.
    Ik breng V vroeg naar bed, rond half 8 komen de buurmeisjes oppassen en ga ik even op verjaardagsvisite bij een nicht. Ben er echt even aan toe om er alleen op uit te gaan moet ik eerlijk zeggen :o:

    Man komt gelukkig morgen weer terug. Gaat eerst nog langs kantoor en is met het avondeten hier :thumup:
     
    Mya, Fanne en Nina Sanders vinden dit leuk.
  8. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Mijn broer is halverwege gekomen met het schuurtje. De hele achterkant is dicht en nu alleen nog de zijkanten. Dit komt hij do afmaken. Het is echt wel mooi geworden. Ik wilde hem helemaal dicht hebben, maar heb me bedacht. Ik wil de linkerkant dicht hebben, daar kunnen dat de fietsjes / gereedschap etc. De rechterkant wil ik toch open houden (wel overdekt is het en de zijkant gaat wel dicht) want de bbq past er precies onder (boretti). Lijkt echt net of ie ervoor gemaakt is. We hebben heel wat houten planken kunnen hergebruiken omdat er eerst een verdieping in zat. Die is er nu uit.

    De jongens hebben vandaag prima gespeeld. Einde dag ging het weer even mis en om half 7 was ik het zat, ze zaten als een clown aan tafel alleen maar te klieren. Dan is het gauw klaar hoor. Hoppa, naar bed. Het toetje konden ze vergeten, daar ben ik dan ook streng in.

    Gelukkig waren ze al wel gedoucht. Vanmiddag lang buiten gespeeld en toen ik mini O wilde opfrissen kwam ik erachter dat hij gepoept had. Dat zat er dus echt al lang want we hadden het niet door (je rook niks) en hij kwam het zelf ook niet zeggen. Best sneu want zijn billen waren vuurrood. Heeft ie normaal sporadisch.

    Nou, mijn satijnen jurk hangt al klaar voor morgen! Lekker relaxed model dus geen strakke dingen. Moet alleen straks even mijn benen nog scheren ;).

    Verder vanavond niks bijzonders. Hier zijn we ook bij. Alleen nog even dweilen zo maar dat mag man doen. Die is buiten nog wat aan het rommelen.
     
    Mya, Fanne en Magnolia29 vinden dit leuk.
  9. Miekje86

    Miekje86 Fanatiek lid

    24 mei 2019
    4.588
    10.779
    113
    Vrouw
    Paraveterinar
    Wat een rust hier.

    E is vanmorgen met plezier naar school gegaan. Wel is der eetlust nog niet echt terug. Maar goed ik ben blij dat ze vrolijk naar school is gegaan. L is volgens mij een inhaal slag aan het doen met eten, want niks is veillig wat op het aanrecht staat.

    Zo dadelijk L weg brengen en dan door naar mijn werk. Morgenavond informatieavond op school. Voor het eerst voor ons op school, hiervoor online gehad. Ben benieuwd.
     
    Mya en Magnolia29 vinden dit leuk.
  10. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Ik ben k•a•p•o•t!

    kindjes liggen er allemaal in (2 jongsten 18.45 en O nu). Ik spring onder de douche en plof op de bank! Reageer straks nog even.

    Joepieeeeee geen kantoor meer. En dat is maar goed ook. 35 weken zwanger bijna: niet te doen meer hoor!
     
    Mya, jvsd92 en Magnolia29 vinden dit leuk.
  11. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    @Katin87 hoe is het met jou?
    @Miekje86 hoe is het met E gegaan vandaag?
    @Nina Sanders joehoe, verlof in zicht! Je kunt nu echt gaan aftellen. Wanneer heb je een afspraak voor een inleiding?

    Hier prima dag gehad. Ik was lekker op tijd thuis. A en J waren ook vrolijk. We kregen een link voor de muziekmethode die ze in de groep van A gebruiken en dan kun je thuis ook de liedjes afspelen. A vond het fantastisch en J deed natuurlijk helemaal mee.
    Ze waren allebei wel moe, maar ook vrolijk en ze werkten goed mee. Dus al giechelend en grapjes makend gingen ze naar bed en ze gingen direct lief slapen. Doe mij maar vaker zo'n avond!
     
    Mya, Nina Sanders, Katin87 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  12. Katin87

    Katin87 Fanatiek lid

    20 feb 2017
    1.348
    3.093
    113
    Ik waggel nog steeds rond. Morgenmiddag weer controle bij de verloskundige. Ga dan ook wel peilen hoe zij tegenover inleiden staan. Word wel een beetje onrustig van het wachten. En hoe langer hij zit, hoe groter hij wordt.. L was ruim 4 kilo bij 39.2 weken. Baby werd wel iets kleiner geschat bij laatste echo, maar toch..
     
    Mya, Magnolia29, Fanne en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  13. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    @Fanne echt aftellen ja! Ik krijg woe de verwijzing mee voor een consult bij de gynaecoloog die ik ga inplannen rond 37 wk denk ik. Andere keren ook zo gedaan. En dan spreken we een datum in voor de inleiding. Tegenwoordig leiden ze pas in vanaf 39 weken geloof ik (eerder was dit 38) maar bij M ben ik ook ingeleid met 38+5. Dat zal allemaal wel los lopen. Ik kan je wel vertellen dat ik er ondertussen wel een beetje klaar mee ben. Die buik is zó groot, ik krijg meer en meer last van mijn rug, ben door het slechte slapen en onze andere 3 jongens ook gewoon moe. Komt nog bij dat het ochtend en avondritueel met alledrie me tegenwoordig ook zwaar valt (douchen, klaar maken, corrigeren, 100x bukken en tillen..)

    Dus heel eerlijk; ik hoop echt rond 38 wk ofzo gewoon te bevallen. Mijn lichaam is er ook een keer klaar mee :p

    Maar halloooo, eerst @Katin87 ben benieuwd!
     
    Mya, Fanne en Katin87 vinden dit leuk.
  14. Miekje86

    Miekje86 Fanatiek lid

    24 mei 2019
    4.588
    10.779
    113
    Vrouw
    Paraveterinar
    Alles is gelukkig goed gegaan. Ik heb al wel gehoord dat ongeveer de halve klas het zelfde heeft gehad. Eetlust gaat gelukkig al iets beter, op de opvang goed gegeten. En ze weten daar dat E veel kan eten dus als zij zeggen ze heeft goed gegeten dan heeft ze minimaal 1 bord van een warme maaltijd op
     
    Mya, Magnolia29 en Nina Sanders vinden dit leuk.
  15. Katin87

    Katin87 Fanatiek lid

    20 feb 2017
    1.348
    3.093
    113
    Zojuist weer controle bij de verloskundige gehad. Alles was goed. Hij is nog steeds niet ingedaald. Vrijdag heb ik een controle in het ziekenhuis (is standaard bij 41 weken), dan aan de ctg enzo. Ook gaan ze kijken of ik dan eventueel gestript kan worden of een inleiding wil inplannen. Wel fijn dat er wat schot in zit. Hopelijk meldt de kleine zich voor die tijd nog uit zichzelf.
     
    Mya, Magnolia29, Miekje86 en 5 anderen vinden dit leuk.
  16. riean

    riean VIP lid

    21 apr 2014
    5.537
    7.040
    113
    Fijn dat E weer is opgeknapt @Miekje86
    @Katin87 kan me zo goed voorstellen dat je het zat bent. Bij mijn derde liep ik 4 dagen over tijd. Het rare was (ook bij nr 1 en 2 overigens) dat toen ik besloten had: 'best, dan blijf je nog maar lekker 3 weken ofzo zitten, zoek het lekker uit daar binnen' dat ze de dag erna er waren :roflmao: Sterkte!

    Ik ben vandaag een dag met mijn moeder op pad geweest, L was ook mee. Vooral veel woonwinkels bezocht. Voor mijn moeder, niet voor mij ;) Ik ben nog elke dag zo gelukkig met ons huis en inrichting. We moeten alleen een keer een nieuwe bank, die we nu hebben is zo slecht, een miskoop, maargoed, het was de enige die in exact die kleur en die maat te krijgen was voor een beetje normaal budget :rolleyes:
    Nu heb ik mijn zinnen gezet op een modulaire bank, maar ook die heb ik nog nergens exact gevonden zoals ik hem wil, en al helemaal niet voor de prijs die ik wil :roflmao: En met kleine kinderen lijkt het me beter om de oude bank voorlopig te houden. Er staat nog te veel op het wensenlijstje dat voorrang heeft.
     
    Mya, Magnolia29, Miekje86 en 2 anderen vinden dit leuk.
  17. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    Spannend! Als je overtijd bent, duurt iedere dag zo lang en lijkt vrijdag nog zo ver. Of heb je dat niet? In ieder geval heb je wel iets voor ogen. Hopelijk scheelt dat. Maar nog mooier zou zijn als hij er voor die tijd gewoon is. Sterkte met de allerlaatste loodjes!
     
    Katin87 vindt dit leuk.
  18. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    Hoe is het met iedereen?

    Hier lekker gewerkt vandaag en vanavond gesport. Ging weer goed! Erg blij mee dat dat nog steeds gaat.
    Morgen lange dag: eerst lesgeven en daarna nog vergadering en leerlingbespreking. We hebben een pittige klas dit jaar erbij zitten, dus die wordt nu al direct uitgebreid besproken.
    Volgende week brugklaskamp. Laatste keer dat ik een nacht ben weggeweest, was toen J geboren is en volgende week ben ik dus twee nachten weg. Niets voor mij, maar ik weet dat het hier ook goedkomt zonder mij. En toch is het een dingetje.

    Fijne avond allemaal!
     
    Mya, Magnolia29 en Nina Sanders vinden dit leuk.
  19. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Spannend @Katin87 ! Heb je iets van afleiding of kun je goed ontspannen en je gedachten verzetten? Wat wordt je geduld wel op de proef gesteld zeg! Ben benieuwd wanneer hij zich aankondigt. Ik hoop voor jullie snel en wens je een prachtige ervaring toe!
     
    Katin87 vindt dit leuk.
  20. Miekje86

    Miekje86 Fanatiek lid

    24 mei 2019
    4.588
    10.779
    113
    Vrouw
    Paraveterinar
    @Katin87 ik snap helemaal dat je het zat word. Fijn dat de afspraak in het ziekenhuis al staat. Hier is dat niet standaard, was toen voor mij wel veel stress. Hopelijk word je dan snel ingeleid.

    @riean begrijpelijk van de bank. Hier ook bewust een ikeabank met wasbare hoezen. Later als ze het huis uit zijn durf ik het denk ik wel aan om een goeie dure bank te kopen ;)
     
    Mya, Fanne en Katin87 vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina