♡ De 1000+ dagenclub | Pt. 5 ♡

Discussie in 'De mama's' gestart door Nina Sanders, 1 aug 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    Ah bah, dat is echt niet leuk. Kunnen jullie wel een beetje heen en weer appen? Echt heel vervelend.
     
    Mya en Magnolia29 vinden dit leuk.
  2. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    @Nina Sanders klinkt als mijn man. Tenminste, die zou ook zo kunnen reageren en soms weet hij zelf niet eens wat hem dwars zit en moet ik dat nog voor hem benoemen en vaak helpt dat wel.
    Vorige week zondag had hij ook zo'n bui. Hij zag gewoon op tegen de week: ik op brugklaskamp, waardoor hij alles alleen moest doen + een lange eerste trainingsdag voor zijn werk 2,5 uur rijden hier vandaan.
    Toen heb ik het voor hem benoemd en aangegeven dat het weinig zin heeft om ons weekend daardoor te verpesten en dat de week vanzelf weer voorbij gaat. Toen zei hij sorry en deed hij weer normaal.
    Ik ken mijn man nu 15 jaar en hij wil wil ook dat ik hem op dat soort momenten hem een figuurlijke schop onder zijn kont geef. Dat waardeert hij juist aan mij.
     
    Nina Sanders, Mya en Magnolia29 vinden dit leuk.
  3. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Ja dat gelukkig wel! Hij heeft een x aantal MB's wat hij op een dag kan gebruiken. Hij kan dus niet eindeloos YouTube filmpjes kijken op de wc :rolleyes::roflmao:
     
    Mya en Fanne vinden dit leuk.
  4. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    Haha!
     
    Magnolia29 vindt dit leuk.
  5. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hahahah ohhh dat vind ik zo erg. Mijn man neemt z’n telefoon altijd mee naar de wc. En ik snap echt dat dat soms kan voelen als even rust. Want ik doe soms hetzelfde maar dan met de badkamer. Ga ik daar een toilet kuisen terwijl ik dat allang heb gedaan of zgn een was opvouwen terwijl die dan allang in de kast ligt. Maar even een paar minuten chillen, waar dan ook, snap ik echt.
    Maar filmpjes kijken op de wc? o_O Ik heb dat echt nooit begrepen!
     
    Mya en Magnolia29 vinden dit leuk.
  6. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Hahaha ik vind het ook echt vreselijk!
    Ik ben hem dus regelmatig 'kwijt', als in; langer dan 10 minuten niet gezien. Soms vind ik V ook op de wc, dan kijkt hij mee met motorfilmpjes :rolleyes:
     
    jvsd92, Nina Sanders en Mya vinden dit leuk.
  7. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Wat een rust hier! Iedereen goed en wel op school, opvang, werk?
     
    Mya en Fanne vinden dit leuk.
  8. riean

    riean VIP lid

    21 apr 2014
    5.537
    7.040
    113
    Ja hoor, hier is alles gezond en wel weg :)
    Ik hoorde L vannacht om 4 uur al spelen met haar knuffels, en een kwartier later stond ze aan ons bed, met een stapel knuffels. Ik heb haar dekbed gehaald en tussen ons in gelegd, gelukkig sliep ze snel weer verder.
    Jongste zoon kwam om half 7 en deed zo luidruchtig dat L ook meteen wakker was. Nou, ik nog niet, dus ze zijn samen tv gaan kijken beneden. Zo schattig, zoon had een filmpje aan gezet die ze beiden leuk vonden (meestal kijkt hij vreselijke youtubers die minecraft enzo spelen, maar daar vindt L niks aan, maar nu had hij dus aan haar gedacht)

    Ik ben thuis aan het werk, moet zo naar kantoor. Pas ben ik op tijd naar kantoor gegaan, maar wat een file, daar heb ik echt geen zin in, dus als het even kan start ik thuis, en rij ik tussen de middag wel naar kantoor, scheelt reistijd :)

    Fijne dag!
     
    Mya, Fanne, Sansaatje en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  9. Miekje86

    Miekje86 Fanatiek lid

    24 mei 2019
    4.588
    10.779
    113
    Vrouw
    Paraveterinar
    Hier zo goed als gezond ;) keelpijn begint nu eindelijk weg te trekken, nu moet mijn energie weer terug komen. Vanmiddag en vanavond weer werken. Net nog even een paar boodschapjes gehaald. Nieuwe sokken en pyjama voor L gehaald. Een lekkere flanele, hij slaapt op de koudste kamer van het huis. En als hij het dan nog te koud vind haal ik iets van een elektrisch kacheltje voor hem.
     
    Mya en Nina Sanders vinden dit leuk.
  10. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Goed idee flanellen pyjama's. Zal ook eens kijken voor de jongens. Het is nu nog niet echt nodig maar het weer kan gauw omslaan. Vind het nu ook koud. Het is hier nu 19,5 graad binnen. Met een lekkere trui of vest en een kop thee te doen (hoogzwanger haha) maar pff.

    Hier bijna klaar met de mega was en neem ons keukeneiland zo nog even af. Frisse kastjes, al zijn ze van binnen echt nooit smerig want ik sop de kastjes echt wel regelmatig. Maar wel een snelle ronde hoor en de onderste plankjes mag man doen :p.

    En om 12 de nagels!

    Vanochtend had man ruzie met mini O. Man had hem verschoond en wilde de jongens weg brengen. Toen kwam mini O erachter dat hij geen Batman luier aan had (limited van Pampers). Man maakte de opmerking in de trant van 'ja zoek het uit jongen. Meewerken en als het je niet zint dan ga je maar op de wc poepen'. Toen gaf ik mam daarin gelijk. Zegt mini O tegen mij: 'Mama, bemoei er er niet mee!' Echt met zo'n rood hoofd van woede :roflmao::roflmao:. Dus man trok zich er niks van aan en zette hem in de auto. Hoor ik mini O buiten roepen 'Nee papa, dat is niet eerlijk!!!!' :roflmao::roflmao::roflmao: echt, ik ging stuk. En M zat er echt heel droog zo naast te kijken.
     
    Mya, Fanne en riean vinden dit leuk.
  11. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.882
    4.154
    113
    @Nina Sanders haha! Je kunt die logopedie wel stoppen. Wat een wijsheid van zo'n klein mannetje zeg!

    A was vannacht om kwart voor 5 opeens wakker ik heb net gedaan alsof ik het niet hoorde, dus toen ging man er gelukkig heen en die heeft gezegd dat het nog nacht was. Daarna hebben we hem niet meer gehoord. Vanmorgen moesten we hem en J om half 8 wakker maken om 8 uur de deur uit te kunnen.
    A z'n juf had vandaag studiedag, dus die is bij mijn moeder en J als altijd op maandag op het kdv.
    Verder heb ik een afspraak gemaakt bij de fysio. Ik heb behoorlijk last van mijn onderrug. Dat hoort bij de zwangerschap, maar ik hoop dat ze het toch nog een beetje kunnen verhelpen. Een paar weken geleden hielp het in ieder geval nog.
    Verder moet ik straks nog het tijdschrift Stach ophalen bij de boekhandel. Ik behoorlijk benieuwd of het iets is voor in mijn lessen. Ik ga in ieder geval op tijd stoppen met werken vandaag. Ik ben moe.
     
    Mya en Nina Sanders vinden dit leuk.
  12. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Wat hangt er in de lucht? :o: Dit keer O die al flink dramatisch uit school kwam. Niks is goed, alleen maar drammen en zeuren, het op een loeien en brullen zetten. Die heeft vanmiddag even boven kunnen zitten maar dat mocht niet helpen. Beneden een uur op de bank liggen slapen (ik dacht, laat maar eventjes bij komen).

    Maar eenmaal wakker gaat meneer gewoon verder met brutaal doen en gillen. En zich dan zo laten vallen op de grond. En alleen maar loeien loeien loeien. Eten wil hij ook niet. Dikke prima, maar iets anders mag hij op z’n buik schrijven. Dat wordt zo de pyjama aan en naar bed! Hoe lang moet ik geduldig blijven? :o: Is het al 19u? 18u is het nieuwe 19u toch?

    Mini O en M kwamen daarentegen mega goed gezind thuis vandaag :o:
     
    Mya en Fanne vinden dit leuk.
  13. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Ik doe even lekker ego een update, want moe.

    Hele nacht met V in de weer geweest :rolleyes: Hij was klaar wakker en niks hielp om hem weer in slaap te krijgen. Toen viel hij eindelijk bijna in slaap, belde mijn directrice of ik vandaag groep 3 kon overnemen :o:
    Dat is opzich prima, maar er lag niks klaar en kon de planning niet vinden. Stond nergens welke lessen er gegeven moesten worden. Dan zucht ik toch even hoor :rolleyes: Allemaal goed gekomen uiteindelijk, maar was een pittige dag. Daarna gelukkig voor het eten aan kunnen schuiven bij m'n ouders en ben net thuis met de kinderen. Nog even tv kijken en dan breng ik V naar bed.

    Morgen gaat N op schoolreis en het wordt echt takkeweer :o: Meer dan 10 mm op de planning! Dus ze krijgt haar Ielm pakje aan en laarzen. Gelukkig hebben ze ook een binnen gedeelte, dat scheelt.
     
    jvsd92, Sansaatje, Mya en 2 anderen vinden dit leuk.
  14. RoseMurphy

    RoseMurphy Fanatiek lid

    15 dec 2018
    2.340
    4.876
    113
    Vrouw
    Hier ook even heel ego. Wat moeten we met onze nachten. Ik word echt helemaal gek gewoon. Teller staat op 23.00 (T, toen sliepen wij nog net niet), 1.30 (T weer) en 4.30 (A, gillend om mama, en die is nu net pas weer stil. Blijft steeds vragen of we er nog zijn).

    Overdag gaat het echt supergoed. Ze zijn blij. A 2 uur geslapen smiddags, T twee kortere slaapjes. Heb bij A wel gedacht dat ik m niet meer op bed moet doen, maar vorige week heeft ie twee of drie keer tot 6.30-6.45 geslapen en in ieder geval 1x daarvan wel overdag geslapen. T is ook vrolijk, slaapt over t algemeen 1x kort en 1x lang.
    Man zit echt slecht in zijn vel al los van de nachten. Nou ik kan me voorstellen dat dit niet helpt bij depressieve klachten. Ik ben mentaal oké en ik word al gek Pff. Hij slaapt dus wat vaker nu op de logeerkamer met oordoppen zodat ie het even niet hoort.
    We willen gewoon zo graag samen in bed kunnen liggen tot 6.30 ofzo maar dat is op het moment veel teveel gevraagd :(
     
  15. Sansaatje

    Sansaatje Fanatiek lid

    3 okt 2018
    4.777
    6.041
    113
    Vrouw
    Oh no. Wat een ruk situatie. Ik ken verschillende ouders met gelijke problemen en die hebben alen baat gehad bij dit boek.
     

    Bijgevoegde bestanden:

    Mya en RoseMurphy vinden dit leuk.
  16. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Alleen maar een hele dikke knuffel... Slaapgebrek is zo ruk! Ik heb zo onderhand allessssss al geprobeerd, sommige dingen werken een week en dan is het weer mis. Het is een faaaaase, als ze 18 zijn doe ik 't zelfde bij ze terug :rolleyes:
     
    Mya en RoseMurphy vinden dit leuk.
  17. RoseMurphy

    RoseMurphy Fanatiek lid

    15 dec 2018
    2.340
    4.876
    113
    Vrouw
    @Magnolia29 Dat zeiden man en ik ook al; als ze dan op stap zijn geweest tot 5.00 staan wij om 6.30 voor de deur te schreeuwen :roflmao:
    @Sansaatje Thanks! Ik zal eens kijken!

    Voel me nu wel weer oké. Op het moment zelf is het altijd zo ruk. Vandaag een thuiswerkdagje, niet heel druk en iedereen is de deur uit tot de boys rond 17.15 opgehaald moeten worden! Ik geloof dat ik straks pauze neem in bad ofzo:D
     
    Mya, Sansaatje en Magnolia29 vinden dit leuk.
  18. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    6.30? 5.30 zul je bedoelen! ;)

    Nee maar wel echt klote zeg.
     
    Mya en RoseMurphy vinden dit leuk.
  19. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Morning! Hoe is het hier, wat zijn de plannen?

    Heb N net uitgezwaaid in de bus. Ze had er zo'n zin in! V is bij de opvang, ik heb boodschappen gedaan en ga zo naar de kapper. Vanmiddag nog afspraak voor m'n wenkbrauwen en wimpers en daarna N weer ophalen. Heerlijk zo'n dag voor mezelf :D
     
    Mya, Sansaatje, Fanne en 2 anderen vinden dit leuk.
  20. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Oh wat lekker. En nu naar hopen dat het meevalt.

    Ik moet nu eigenlijk nog een keer naar het zh om een kweek te doen. Gaat nog steeds over die ESBL bacterie. Eerste kweek kwam negatief terug maar je moet er 2 hebben. :rolleyes: als die positief terug komt, dan mag het label er niet af en moet ik tijdens de bevalling in isolatie verpleegd worden. Ik vind het een enorm overdreven gedoe want ik heb die bacterie schijnbaar vorig jaar tijdens de bevalling van M opgelopen in het ziekenhuis notabene en we zijn er ook nog eens per toeval achter gekomen maargoed. Het zal wel. We gaan het zien. Wel een gedoe om weer helemaal op en neer te rijden en daar heb ik eigenlijk niet zo veel zin in. Maar ik ga het wel zo doen.

    Daarna thuis even een hele kleine poetsronde en voor de rest relaxen. Zo veel momenten heb ik niet meer alleen dus ik wil ook een beetje rust pakken. Appie is net gekomen met beschimmelde druiven, en die idiote bezorger wilde de kratten niet even binnen op de deurmat zetten toen ik het vroeg. Heb me dus een ongeluk gesjouwd en dus rugpijn nu en daarna heeft de deur heel lang open gestaan doordat hij het buiten liet staan dus vet koud hier geworden. Leuk voor de cv ketel die nu dus weer volop aanslaat. Ben sowieso niet zo te spreken over de service. Bezorging vind ik niet altijd netjes, ik heb bijna altijd wel niet leverbare producten, het assortiment laat genoeg te wensen over tegenwoordig en de houdbaarheid van producten wordt ook steeds korter valt me op.

    Maargoed, ik hoop op een betere middag. :p
     
    Mya, Sansaatje en Magnolia29 vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina