♡ De 1000+ dagenclub | Pt. 5 ♡

Discussie in 'De mama's' gestart door Nina Sanders, 1 aug 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Oh my, vreselijk geslapen. Word ik om 7.15 wakker. Hoor ik mijn man allemaal rommelen beneden. Heeft ie 1 lange keukenkast al helemaal uitgesopt. :o: Dus ik vraag hem: ‘whyyyy?’ Zegt ie: ‘Ja, dat had je toch op de planning staan voor vandaag en anders zou je me toch vragen om te helpen. Aangezien ik al om 6u wakker was, dacht ik je vast voor te zijn!’ :roflmao:
    Super lief overigens. Had ik nooit verwacht.

    Hier net ontbeten maar heb een moeizame start. Vreselijk rugpijn (ik denk echt nog door het sjouwen gisteren omdat de bezorger van de AH kratten boodschappen buiten liet staan), vannacht veel bandenpijn gehad en gisterenavond veel harde buiken. Vandaag acupunctuur :thumup:. Nu ga ik zo douchen maar eerst is de badkamer aan het opwarmen, het was hier 18,5 graad. Vreselijk. Even kachel aan dus.
     
    Mya, Fanne, jvsd92 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  2. Sansaatje

    Sansaatje Fanatiek lid

    3 okt 2018
    4.775
    6.036
    113
    Vrouw
    Ook even een egopost: ik heb bijholteontsteking en voel me zo beroerd. Vannacht halve nacht wakker gelegen van de pijn. Pijnstilling genomen en kan straks mijn speciale neusspray halen bij huisarts maar ik kan niets verdragen. Ik wil niet eens stofzuigen en dat is wel nodig. (Ik stofzuig erg graag normaal en het is hier altijd schoon) :cry:
     
    Fanne en Magnolia29 vinden dit leuk.
  3. Katin87

    Katin87 Fanatiek lid

    20 feb 2017
    1.348
    3.093
    113
    Oh, dat is zo naar!! Veel beterschap!
     
  4. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Oh wat vervelend. Kan iemand je helpen?
     
  5. Miekje86

    Miekje86 Fanatiek lid

    24 mei 2019
    4.584
    10.773
    113
    Vrouw
    Paraveterinar
    @Nina Sanders balen van je slechte nachtrust, wel super lief van je man dat hij vast begonnen is. Hopelijk heeft de warme douche geholpen en misschien vandaag een beetje rust houden.

    @Sansaatje beterschap hopelijk gaat de medicatie snel helpen en wil je weer snel stofzuigen en als je die zin weer heb terug gevonden ben je welkom hier om verder te stofzuigen :p;)

     
    Mya, Fanne en Nina Sanders vinden dit leuk.
  6. jvsd92

    jvsd92 Fanatiek lid

    12 apr 2019
    4.629
    8.838
    113
    Vrouw
    @Sansaatje Beterschap! Zo naar die ontsteking. Heb dat vaak ook wel een keer in de herfst/winter. Blegh niets aan! Hopelijk snel weer de puf om te stofzuigen.
     
    Mya vindt dit leuk.
  7. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.388
    23.005
    113
    Vrouw
    Oh bah @Sansaatje , wat pijnlijk! Hoop dat de medicatie snel werkt en je je weer wat beter gaat voelen.

    @Nina Sanders Super lief van je man! Hoe is de rest van de dag gegaan qua pijn?
     
  8. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.388
    23.005
    113
    Vrouw
    Het was weer een drukke werkdag :o: Ook zo'n dag waarbij veel collega's iets van me 'moesten', dus in de middag van overleg naar overleg.

    N voelt zich sinds gisteren niet zo lekker, snotterig en keelpijn. Heeft ook wat verhoging, maar niet zo erg dat ik vind dat ze thuis moet blijven :rolleyes: Dus ze ging vandaag gewoon heen, allemaal prima. Heb al gezegd dat als de koorts niet oploopt, ze morgen ook gewoon gaat. Heb m'n moeder al gebeld, die is achterwacht mocht het toch niet gaan.

    Heb morgen namelijk mijn eerste studiedag en die kan ik niet missen! Heb er heel veel zin in. De studieboeken heb ik inmiddels ook binnen, zijn echt 18 mega dikke pillen :o: Maar goed, ik wilde dit zelf :roflmao: We beginnen pas om half 11, dus ik zorg er mooi voor dat iedereen op tijd op school/opvang is. Heb ik nog even rust :thumup:.

    Nou, nu snel eten koken en daarna wil ik zelf even uitgebreid douchen. Dan mogen ze met z'n tweeën op het grote bed liggen met de ipad, vinden ze geweldig ;)
     
    Sansaatje, Fanne, Mya en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  9. Mya

    Mya Fanatiek lid

    12 apr 2012
    2.599
    2.170
    113
  10. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.881
    4.154
    113
    @Sansaatje beterschap. Zo pijnlijk! Hopelijk komt het snel los.
    @Nina Sanders wat vervelend van je slechte nacht, maar wat ontzettend lief van je man! Hopelijk heeft het je geholpen om vandaag rustig aan te doen.
    @Magnolia29 spannend je eerste studiedag. Wel super fijn dat ze iets later in het schooljaar beginnen. Ben heel benieuwd naar je ervaring. Is het morgen digitaal of op locatie?

    Gisteren hebben man en ik lekker gesport, maar blijkbaar was het toch te zwaar, dus vandaag nog meer last van mijn rug. Gelukkig stond de afspraak bij de fysio al gepland voor morgen. Verder een drukke dag vandaag: eerst lesgeven en tweede helft van de middag vanmiddag vergadering.
    Morgen heb ik na de afspraak met de fysio nog een afspraak bij de huisarts voor A. Ze zitten in hetzelfde gezondheidscentrum en de afspraken sloten mooi op elkaar aan. A is zo ontzettend moe en ik wil dat ze goed kijken of zijn amandelen niet vergroot zijn. Toen hij nog baby was, had de kno-arts gezegd dat ze er op termijn ze er waarschijnlijk uit moesten. Dus nu maar eens naar laten kijken.
    Verder moesten we zo om J lachen tijdens het avondeten. Hij was opeens helemaal met een fantasiedier in de weer. Een groen dier die bij blauwe kinderen was en hij zat in de keuken, volgens hem. Daarna ging hij hem buiten zetten, maar toen kwam hij volgens hem toch weer binnen. Hij was er helemaal mee in de weer. Ik vind dit zo'n leuke leeftijd!
    Het is weer een lange post geworden. Fijne avond allemaal!
     
    Mya, Sansaatje, Miekje86 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  11. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    @Fanne oh fijn dat de afspraken goed op elkaar aansluiten en dat je ook alles serieus neemt. Zo belangrijk. Hopelijk helpt de fysio.

    @Magnolia29 spannend en leuk morgen! Snap wel waarom je iedereen gewoon naar school en de opvang wil hebben ;). Ligt iedereen goed en wel in bed?

    Beterschap @Sansaatje!

    Hier heb ik idd gewoon kunnen rusten. Was echt enorm blij dat man die rottige kastjes al had gedaan en eigenlijk heeft hij vooral de zorg voor de jongens op zich genomen vandaag. Scheelt dat O er niet was (logeerde bij mijn moeder want hij had vandaag studiedag). Om 13u had hij een belangrijk overleg en had hij het zo getimed dat M en mini O op bed lagen. Ik had acupunctuur en ze heeft me geprikt ter voorbereiding op de bevalling. Ik hoop dat het wat doet en dat ik morgen gestript kan worden. Heb wellicht een beetje goede hoop want ik kom vandaag steeds stukjes slijmprop tegen (sorry voor de details).

    Maar eerlijk is eerlijk, petje af voor mijn man vandaag! Ik heb weinig gedaan hier. De was opgevouwen en 1 toilet gedaan. :o: niks dus :p
     
    Mya, Sansaatje, Magnolia29 en 2 anderen vinden dit leuk.
  12. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.388
    23.005
    113
    Vrouw
    @Fanne Wat sneu dat A steeds zo moe is! Is er al eens naar vitaminetekorten gekeken in zijn bloed? Hoop dat de huisarts is voor jullie kan doen!
    Studiedag is morgen op locatie. In de komende paar weken nog 2 x fysiek een hele dag en daarna een paar keer online. Het is steeds wisselend, maar vind ik opzich prima :thumup:
     
    Mya, Fanne en Nina Sanders vinden dit leuk.
  13. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.388
    23.005
    113
    Vrouw
    Nou heerlijk hoor @Nina Sanders, ben benieuwd wat de vk zegt morgen en of strippen nu al zou lukken! Dan wordt het nog een september baby :p Heb N net in bed gelegd, daar werd V wakker van en vroeg om z'n deken. Nu is alles weer stil, ik hou m'n hart vast voor de nacht :rolleyes:
     
    Sansaatje en Mya vinden dit leuk.
  14. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Ohhhh nee dit wordt een oktober baby hoor, let maar op! Maar dit weekend vind ik ook prima hoor :p Morgen natuurlijk 37 weken dus op zich gewoon een prachtige mijlpaal!

    Hopelijk blijft het rustig daar en voelt iedereen zich morgen oke!
     
    Mya, Fanne en Magnolia29 vinden dit leuk.
  15. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Oh en had ik dit al verteld? M heeft opeens echt een heel rijtje tanden :o: Hij heeft er 7! 2 maanden geleden had hij er nog maar 1 ofzo. Super grappig. Nu lijkt hij gelijk een stuk ouder.
     
    Sansaatje, Mya, Magnolia29 en 3 anderen vinden dit leuk.
  16. RoseMurphy

    RoseMurphy Fanatiek lid

    15 dec 2018
    2.340
    4.876
    113
    Vrouw
    Ik blijf even ego posten. Wat een dag!
    Begon goed; de nacht was zeer goed voor ons, 1x voor T een flesje en daarna 6.30 beide.
    Dit was mijn plan:
    - A naar de peuters
    - Rondje stad met T (had make up enz nodig.)
    - T op bed en ik werken
    - A ophalen bij peuters
    - Beide kids op bed en ik nog even werken
    - Middag lekker spelen.

    Dit is hoe het ging:
    - A om 8.30 naar de peuters gebracht. Ging heel goed.
    - Met T langs m’n ouders want hij had z’n luier volgepoept en ik had geen luier mee, want hij had thuis ook al gepoept :’).
    - Met T richting centrum gereden.
    - 9.00 telefoontje van de peuters. A had een ongeluk gehad. Hij is tegen een boekenkast gevallen met z’n mond, hele mondhoek open en ze dachten dat t misschien geplakt moest worden. Dus ik snel T bij m’n vader gebracht en A opgehaald en langs de huisarts. Moest gehecht worden met verdoving en alles.. Twee hechtingen. Hij is zooo stoer! Alleen huilen bij het zetten van de verdoving. En daarna super snel weer rustig en kletsen en alles. Verder was hij wat sloom vandaag, veel bank en tv maar ook wel af en toe gespeeld.
    Wilde weinig eten en is als een blok in slaap gevallen..
    Nu vooral bang dat het niet goed gehecht is en hij nog terug moet ofzo. En het is in z’n gezicht.. hopelijk niet teveel litteken:(
     
    Sansaatje vindt dit leuk.
  17. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Ohjee @RoseMurphy wat schrikken van A! Ik hoop dat hij er gauw weer bovenop is!
     
    RoseMurphy vindt dit leuk.
  18. Fanne

    Fanne Fanatiek lid

    16 feb 2017
    2.881
    4.154
    113
    @Magnolia29 ja een paar maanden geleden is hij op van alles geprikt. Toen had hij een laag hb, maar ik vermoed dat dat inmiddels weer hersteld is, want hij ziet niet meer zo wit en hij heeft geen donkere kringen meer rond zijn ogen. Dus vandaar dat ik nu wil vragen of ze naar zijn amandelen kijken. Ze nemen het wel echt serieus en daar ben ik blij mee.
    @Nina Sanders ben benieuwd of ze willen en kunnen strippen. Nog een weekje en dan is je dochter er in ieder geval!
    @RoseMurphy heel fijn dat de nacht zo goed was, maar wat zielig voor A zeg! Hopelijk hersteld het goed! Beterschap voor hem!
     
  19. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.388
    23.005
    113
    Vrouw
    @RoseMurphy Och nee wat sneu voor A!! En wat super stoer van hem zeg, ook dat hij daarna gewoon weer kletste enz. Hoop dat hij de nacht goed doorslaapt en dan even kijken hoe het er morgen uit ziet. Wanneer moet je terug om de hechtingen te laten verwijderen?
     
    RoseMurphy vindt dit leuk.
  20. RoseMurphy

    RoseMurphy Fanatiek lid

    15 dec 2018
    2.340
    4.876
    113
    Vrouw
    Thanks meiden!
    @Magnolia29 Volgende week woensdag. Hopen dat ie er niet teveel aan gaat zitten. Ging vandaag wel heel goed. En vinden het ook wel spannend qua infectiegevaar ofzo met eten? We houden t zo goed mogelijk schoon maar toch.
     
    Mya, Nina Sanders en Magnolia29 vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina