Uitgerekend 1 t/m 15 oktober 2022 - deel 2

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Holagente, 14 sep 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nino12

    Nino12 Fanatiek lid

    21 sep 2021
    2.794
    2.969
    113
    Vrouw
    @capo hahaha ja dat ging niet heel soepel moet ik zeggen:roflmao: nou wat je zegt over gisteravond een drukke baby… hier precies hetzelfde! Ik was er zelfs misselijk van. Daarbij de ene naar de andere harde buik en krampen dus ik dacht even dat het zo ver was.. nou vanmorgen stonden we gewoon weer dik rond en rustig op :roflmao:
     
  2. capo

    capo Fanatiek lid

    16 nov 2020
    1.422
    1.943
    113
    Vrouw
    Dik, rond en rustig :D

    Op een gaat dat veranderen hè….. zo zo zo spannend de komende dagen! Wie levert baby nummer 4 in deze groep? ♥️
     
    Nandine vindt dit leuk.
  3. Nino12

    Nino12 Fanatiek lid

    21 sep 2021
    2.794
    2.969
    113
    Vrouw
    Ja dan zet het door! Ik ben heel benieuwd wie de volgende mag zijn!
     
    Nandine en capo vinden dit leuk.
  4. Eliizzaa

    Eliizzaa Fanatiek lid

    9 mei 2011
    1.405
    1.430
    113
    Vrouw
    wat lief dat je aan me dacht haha! Het gaat heel goed. Hij was flink afgevallen maar met wat bijvoeden gaat t al een stuk beter en in nu al 30 gram weer aangekomen! Hij is super lief en doet t echt heel goed hihi!
    knap hoor van jou dat je zo doorbikkelt met t nieuwe huis, en zoooo leuk! Alles nieuw hihi
     
    lille en capo vinden dit leuk.
  5. Eliizzaa

    Eliizzaa Fanatiek lid

    9 mei 2011
    1.405
    1.430
    113
    Vrouw

    Er is zo veel weer gekletst hier, ik denk dat ik wel wat dingen mis. Maar ik vind het erg spannend voor de dames die nog moeten! ik kan mij zoooo voorstellen dat het steeds meer begint te kriebelen!

    Dion doet het heel goed! Lief tevreden mannetje en de borstvoeding komt ook mooi op gang, wel met tepelhoedje. Borsten worden ook flink gevoelig en vol! Je ziet ook echt melk in het hoedje zitten!
    Hij krijgt nog wel kunstvoeding na de bv ivm veel afvallen maar ook dat gaat al een stuk beter.
    M’n dochtertje trekt ook steeds meer naar hem toe, super lief om te zien!!

    ik ben niet zo van foto’s van mijn kindjes posten op forums, dus helaas kan ik jullie daar niet mee weg laten smelten, maar echt, ik voel me zo rijk!

    Mijn herstel gaat (nmi) ook vrij snel! Ik heb vrijwel geen pijn meer in mijn buik. Ik gebruik nog wel paracetamol.

    en meiden, ik zal vast weer een paar dagen afwezig zijn want ja, babyyyyyy hihi maar heel veel succes mocht je gaan bevallen! Komt goed! En geniet er van!!
     
    Marinda1988, Holagente, Nandine en 2 anderen vinden dit leuk.
  6. capo

    capo Fanatiek lid

    16 nov 2020
    1.422
    1.943
    113
    Vrouw
    Hey wat een goede berichten zeg!! En logisch dat je vooral aandacht voor je baby hebt :) Voel je niet verplicht hè. Lekker genieten met z’n viertjes ♥️
     
    Eliizzaa en Nandine vinden dit leuk.
  7. Mila2017

    Mila2017 Actief lid

    18 jan 2022
    285
    452
    63
    Vrouw
    Lief dat je t vraagt @capo ! Het gaat hier heel goed :) ze komt goed aan in gewicht, zijn gisteren lekker voor het eerst met z’n drietjes uit eten geweest. Mijn vriend moet dinsdag weer werken dat is wel jammer, zo gezellig met z’n drietjes! Maar aan de andere kant lekker quality time met Indy!

    Hoe gaat het met jou? X
     
    Marinda1988, Nandine en capo vinden dit leuk.
  8. capo

    capo Fanatiek lid

    16 nov 2020
    1.422
    1.943
    113
    Vrouw
    Oh dat klinkt ook goed zeg ♥️ Wat heerlijk dat jullie met z’n drietjes genieten. En vanaf dinsdag ben meer tijd alleen met je meisje. Maar dat kan jij! Inderdaad bijzondere quality time tussen moeder en dochter :)
     
    Nandine vindt dit leuk.
  9. Marinda1988

    Marinda1988 Fanatiek lid

    13 dec 2020
    1.319
    1.359
    113
    Vrouw
    Bedankt voor jullie lieve berichten meiden! Gelukkig hier alweer veel gedaan gekregen dit weekend, dus gelukkig weer wat meer rust. Maar idd, dozen uitpakken (lees bukken) met die buik en dan ook nog die voorhoofd holte ontsteking, niét te doen! Maar gelukkig heb ik de liefste ouders van de hele wereld, die hebben echt heeeel veeeel met mijn man gedaan dit weekend en mij mijn rust laten pakken.

    @Stoeptegel ah nee gewoon een hele nacht überhaupt niet geslapen, dat is wel killing zeg. Dan denk je echt laat de bevalling nu niet deze ochtend beginnen omdat je al helemaal uitgeput bent. Heb je vannacht een betere nacht gemaakt? Ik vond laatst 4 uur slaap al veel te kort, laat staan gewoon een hele nacht niet.

    @capo ik heb het gevoel dat jij er heeeeeeel erg klaar voor bent om te bevallen, dat daardoor die dromen ook zo enorm aanwezig zijn en de teleurstelling groot als je wakker wordt en denkt hé, weer niks gebeurd. Ik ga voor je hopen, nog 5 dagen voor je uitgerekende datum!! Zo zo spannend!

    @lille oh ik snap dat jij de horror films vermijd, maar ik zou ook alle verdrietige nieuws berichten ve. En @Peetje83 wat grappig dat jij zo droomt over roken. Rookte je voor je zwangerschap en kan het zijn nu het eind in zicht is dat je er ook weer meer aan gaat denken? Omdat je dan weer “mag?” En @Elmii heeft de baby geluisterd en is ie gekomen? Of heb je een heerlijke dag voor jezelf gehad zonder de kids?

    @Nino12 wauw onkruid wieden nu haha! Snap heel goed dat je man dat niet toegelaten heeft, maar daardoor is het wel lekker nu gedaan en geeft dat weer rust! Ik zou ook echt niet weten hoe dat nu moet met die buik haha!

    @Eliizzaa wat fijn dat alle zo goed gaat en Dion zo tevreden is. En ook leuk dat je dochtertje zo naar hem toe trekt, je moet altijd maar zien hoe grote zussen of broers reageren op de komst van een kleintje. Kan ook heel jaloers zijn of dat ze ineens helemaal van slag raken. En logisch dat je even een paar dagen weer forum vrij met de baby aan de gang gaat, is ook wel leuk om over een paar dagen in te loggen en te zien wie er bevallen zijn :)!

    @Mila2017 wat lekker zeg uit eten met zijn drietjes, heb je iets genomen wat niet mocht tijdens de zwangerschap maar waar je nu heeeel veeeel trek in had?

    @Nandine gelukkig dat alles goed gaat met je vriendin, een tweeling is toch altijd ff wat spannender met alle risico’s die eraan kleven, maar gelukkig goed gegaan!
     
    Nandine en capo vinden dit leuk.
  10. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    3.701
    2.346
    113
    Limburg
    @Marinda1988 wat fijn dat er toch nog veel gedaan is dit weekend. Goede hulp is altijd fijn.

    Ik rookte voor de zwangerschap maar heel af en toe, meestal als we eens een weekend naar m'n schoonbroer en z'n vriendin gingen, die hebben zo'n fijne buitenplaats met houtkachel en plek voor kampvuur enzo. Dus daar zitten we veel buiten onder het genot van een hapje, drankje en sigaretje. Maar dat is hooguit eens in de twee maanden en tijdens de zwangerschap heb ik er weinig moeite mee gehad om het te laten.
    Ik zeg altijd ik rook alleen in België (waar zij dus wonen) :roflmao:
     
    Marinda1988 vindt dit leuk.
  11. Nino12

    Nino12 Fanatiek lid

    21 sep 2021
    2.794
    2.969
    113
    Vrouw
    Wat super fijn dat je zulke goede hulp kreeg! Hopelijk heb je nu ook wat meer rust. Haha ja geloof mij dat onkruid is inderdaad geeeen goed idee! Ik kon s avonds bijna niet meer lopen toen van pijn in m’n bekken. Maar ja het was er en dan moet het ook weg hè :roflmao::roflmao::roflmao: gelukkig is alles nu zo goed al klaar dus m’n man zei al jaaaaa je hebt nu niks meer om te verzinnen haha
     
    Marinda1988 en Nandine vinden dit leuk.
  12. Elmii

    Elmii Bekend lid

    2 jan 2022
    685
    622
    93
    Vrouw
    Ik herken het helemaal hoor haha ik doe ook nog steeds onmogelijke dingen eigenlijk, en later spijt van hebben haha.

    Vandaag weer controle gehad, niets bijzonders behalve dat ze nog steeds absoluut los ligt, Achja die gaat niet indalen hoor :roflmao:
     
    Marinda1988, Nandine en Nino12 vinden dit leuk.
  13. capo

    capo Fanatiek lid

    16 nov 2020
    1.422
    1.943
    113
    Vrouw
    Hoe is het met de voorhoofdsholteontsteking @Marinda1988? Heb je de piek qua pijn & snot al een beetje achter de rug?

    @Elmii Jouw mevrouw gaat gewoon pas vast liggen bij de bevalling haha, die heeft het veel te lekker qua speelruimte nu ;)

    Ik begin steeds meer te geloven dat ik de 40 weken over ga :cry: Hoeft natuurlijk niet, maar voelt zo normaal & rustig allemaal in mijn buik. Soms vergeet ik gewoon dat ik bijna ga bevallen. Dochter is ook ziek thuis dus dat verlegt je focus ook wel een beetje.

    Iemand anders hier wel wat signalen? Slijmprop? Voorweeën of gerommel?

    Mocht iemand nog een serietip nodig hebben: Bonusfamiljen op Netflix lijkt lekker weg!
     
  14. Marinda1988

    Marinda1988 Fanatiek lid

    13 dec 2020
    1.319
    1.359
    113
    Vrouw
    Ik haal de lijst weer ff naar voren hoor, dan kan ik een beetje in de gaten houden wiens datums eraan komen :)!
     
    Nandine en capo vinden dit leuk.
  15. Marinda1988

    Marinda1988 Fanatiek lid

    13 dec 2020
    1.319
    1.359
    113
    Vrouw
    Ja de piek is geweest, ik ben er zo blij mee! Nog steeds niet volledig goed, maar ik functioneer weer een stuk beter. @capo aaaaah zo spannend! Hoe was dat bij je dochter toen? Was je toen overgelopen?

    Ik heb sinds vorige week vrijdag dat ik soms “gerommel” voel, maar meer dan 10 minuten wat menstruatie achtige krampen een paar keer is het niet. Ik denk dan heel even van oké.. wat gebeurt hier? Waar gaat dit heen? Maar dan is het alweer afgezakt en niks meer aan de hand. Dus ja dat zal niet veel zeggen, maar het maakt het wel spannend.

    Zooo zooo benieuwd wie de 4e is :)!
     
    Nino12 en capo vinden dit leuk.
  16. Nandine

    Nandine Actief lid

    18 aug 2021
    439
    423
    63
    Vrouw
    Wat fijn dat de piek geweest is! Nu dat laatste stukje nog even voor jullie kindje komt!

    Spannend is het zeker! Ik had vannacht wat krampen die na iets van een minuut weer afzakte, ben benieuwd hoe dat verder gaat! Maar ergens toch ook wel het gevoel dat het nog wel even gaat duren.
     
    capo vindt dit leuk.
  17. Nandine

    Nandine Actief lid

    18 aug 2021
    439
    423
    63
    Vrouw
    Hahaha wat een lekkerding ben je! :roflmao::roflmao: En dat terwijl je ook al voorweeen enz hebt gehad. Kreeg je er niet mega veel harde buiken van?
    Ik moet zeggen dat ik ook wel zin heb om even lekker door de tuin te gaan, vooral met het lekkere weer deze week, maar ik kan me tot nu toe goed inhouden haha.
     
    Nino12 vindt dit leuk.
  18. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    3.701
    2.346
    113
    Limburg
    Hier echt totaal nog geen voorwerk of iets te merken, dus ik heb het idee dat ik in elk geval ook de 40 weken passeer...
     
  19. Nandine

    Nandine Actief lid

    18 aug 2021
    439
    423
    63
    Vrouw
    Hoe was dat bij jouw vorige bevallingen?
     
  20. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    3.701
    2.346
    113
    Limburg
    Bij de oudste bevallen met 40+6, kreeg een dag daarvoor in de ochtend lichte weeën die de hele dag duurde en rond 22:00 naar het ziekenhuis voor het echte werk.
    Bij de jongste braken mijn vliezen met 39+4 en is met 39+5 geboren.
    Moet zeggen dat ik bij beide eigenlijk niet echt voorwerk heb gehad, behalve bij de oudste de slijmprop verloren, dus het zegt allemaal niks haha.
     

Deel Deze Pagina