Kamperen op de Leistert

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door MamaChantal, 5 jan 2023.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MamaChantal

    MamaChantal VIP lid

    14 okt 2010
    16.197
    2.836
    113
    Is het een aanrader of juist een afrader?

    We hebben een eigen tent, en willen daarmee 2 weken weg in de zomervakantie.
    Leistert hebben we voorgaande jaren ook wel over getwijfeld maar tot nu toe nog niet gedaan door wisselende recenties (vooral geluidsoverlast op de camping) en het massale.
    Maar kids vinden campings met een uitgebreid zwembad wel het leukste dus staat hij weer op het lijstje :)

    Iemand ervaring met kamperen bij de Leistert? Zijn de toiletgebouwen netjes en is er overlast?
     
  2. ansje1982

    ansje1982 Fanatiek lid

    25 jan 2010
    1.182
    525
    113
    Vrouw
    Brabant
    Leistert is een hele leuk camping en stond ook altijd goed aangeschreven, maar door personeelstekort is het (zeker in het schoolvakanties) niet meer wat het geweest is. Ik ben er afgelopen jaar geweest. Het sanitair was niet heel schoon te noemen en in de horeca merkte je het personeelstekort ook. We moesten behoorlijk veel geduld hebben. Op minder zonnige dagen was binnenzwembad echt afgeladen vol! Echt een mierenhoop. Onmogelijk om je kinderen vanaf de kant goed in de gaten te houden.
     
  3. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.391
    4.246
    113
    Vrouw
    Wij hebben twee heel verschillende ervaringen. De eerste keer was het echt top! Had ik nooit verwacht, was mijn eerste massale camping-ervaring. Super leuke activiteiten voor kinderen, zwembad binnen en buiten en het meertje echt top. Speeltuinen allemaal leuk! Sanitair prima schoon. We stonden tweede ring bij de grote zandspeeltuin, echt zo fijn.

    De tweede keer werd er nog net zoveel georganiseerd, maar zat de camping vol met Tokkies! Veel herrie, echt veel aso’s, veel veel veel gezuip, gescheld en ruzie. Sanitair was echt heel vies, stonk naar pies, haar in doucheputjes….
    En hadden we last van muizen! Ik weet niet of dat door personeelstekorten komt of omdat dat jaar het publiek anders was dan het eerste jaar.

    Maar op basis van mijn eerste ervaring kan ik wel zeggen dat het dus in de basis echt een leuke camping is, veel activiteiten en idd ook druk, maar omdat mijn dochter het zo leuk vond en vindt kon ik dit goed hebben.

    ik raad je wel echt aan om een leuke plek bij of aan de grote speeltuin te nemen.
     
  4. Gilmore2014

    29 sep 2022
    35
    12
    8
    Vrouw
    Wij hebben vorig jaar gekozen voor een huisje, ik vond alles echt top! Dit jaar gaan wij met de caravan heen, wel met privé sanitair:)
     
  5. IkbenTess

    IkbenTess Fanatiek lid

    14 dec 2016
    2.115
    1.090
    113
    Vrouw
    Nederland
    Wij hebben er 3x met eigen tent gekampeerd, waaronder afgelopen zomer. Toen heb ik idd iets gepost over geluidsoverlast. Mijn ervaring met de leistert is wel dat ze echt iets doen met de klachten, en verder vind ik het een heerlijke camping. Dus wat mij betreft een aanrader, maar zorg dat je bij inchecken gelijk telefoonnummer van de nachtwaker opslaat. Deze doet zijn werk trouwens goed!
    Toiletgebouwen zijn netjes, personeel is heel vriendelijk en het eten is goed. Entertainment is goed geregeld.
    Geluidsoverlast komt van de vaste plaatsen, (beukenhof!!) maar nogmaals, leistert probeert wel echt alles zo goed mogelijk te doen.
     

Deel Deze Pagina