Afscheid bso

Discussie in 'Oppas en kinderopvang' gestart door Frutsel04, 15 feb 2023.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Frutsel04

    Frutsel04 Actief lid

    14 apr 2014
    204
    46
    28
    Over een paar weekjes stoppen mijn kinderen op de bso omdat ik door omstandigheden niet meer werk.
    Mn oudste heeft er ruim 4 jaar gezeten en mn jongste 1 jaar. Altijd erg naar hun zin gehad daar en zelf ook altijd heel tevreden erover geweest.

    Iemand ideetjes wat leuk is om als aardigheidje te geven aan de pm-ers (v+m) als afscheid? Het zijn er best wat bij elkaar dus wil het ook niet te duur maken.
     
  2. Basilicum

    Basilicum Fanatiek lid

    9 nov 2022
    2.459
    2.234
    113
    Vrouw
    Mijn dochter moest vorig jaar afscheid nemen door een verhuizing. Ik heb een grote snoeppot gekocht en gevuld met spekjes en daarop een label gemaakt met 'Bedankt voor de SPEKtaculaire tijd' voor in de kantine.

    Nu was zij ook wel net jarig geweest, en toen heb ik voor de pm-ers een los cadeautje gedaan. Een kleine tube handcrème en 2 merci'tjes in een cellofaan zakje. Labeltje eraan gemaakt met 'bedankt voor de helpende handen'

    Op de groep heeft ze een zakje knijpfruit getrakteerd. Daarop stond de tekst: S. knijpt er tussenuit
    Pintrest is my friend :thumup:

    PS: ik ga zomaar voorbij aan de mededeling dat je niet meer werkt... Ik hoop dat dat niet komt door te nare omstandigheden...
     
  3. Minoesje

    Minoesje Niet meer actief

    Bij het afscheid van het kdv had ik een appeltaart pakket gegeven; ik had goedkope springvormen op de kop getikt, daar een pak appeltaartmix, zakje rozijnen en een bus slagroom in gedaan. Werd erg leuk ontvangen, ze vonden het erg origineel. Kan natuurlijk ook zonder springvorm!
     
  4. Frutsel04

    Frutsel04 Actief lid

    14 apr 2014
    204
    46
    28
    Dank voor de leuke tips!

    @Basilicum; nee hoor, niet te heftig denken.
    Zit wel in een stevige burn-out die door m'n werk kwam. Daarom daar gestopt. Gaat wel iets beter inmiddels en besloten voorlopig thuis te blijven en de energie die ik heb te richten op m'n kids :)
     
    Basilicum vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina