iets geks voelen

Discussie in 'De bevalling' gestart door daantje86, 25 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. daantje86

    daantje86 Fanatiek lid

    20 nov 2006
    3.570
    0
    0
    kraamverzorgende
    ijsselstein
    hey meiden had gister toch iets gek, kan het me nog precies voor de geest halen. we zijn gisteren met de kids naar de kinderboederij geweest daarna met vinnie nog ene trap tractor uit wezen zoeken eenmaal thuis was ik gebroken en had ik last van me buik niet echt heel pijnlijk maar wel erg gevoelig en veel druk van onder aan 1 kant. tegen 22 uur ging ik even lekker op me gemakje douchen en eenmaal onder de douch voelde ik een soort van klein golf/schopje/gevoel iets raars in me buik en daarna was gelijk alle pijn over en weg. eenmaal klaar met douchen voelde ik toen ik de kraan uitzette even 1 grote bal en daarna niet meer. verder daarna een rustige avond gehad heb zo lekker geslapen vanacht wat ik tijden niet gedaan heb maar wat dat nou was onder de douch geen idee vindt het best wel raar omdat ik het ook lastig uit vindt leggen wat het precies geweest is.

    nu is de vraag kan het slinmprop zijn geweest( had toen bij brandon hele erge buikpijn en toen ik hem verloor was de pijn gelijk weg) of kan het vruchtwater zijn geweest. of is het gewoon ons meisje geweest.
     
  2. Ramona82

    Ramona82 Fanatiek lid

    9 feb 2007
    1.198
    0
    0
    Huismama
    Limburg
    verlies je niet meer vocht nu?
    of lijkt je afscheiding meer?(in hoeveelheid)
    grtz Ramona
     
  3. Judy77

    Judy77 Fanatiek lid

    31 aug 2006
    1.699
    0
    0
    Hé Daantje....
    Kan het niet je kleine spruit geweest zijn die gewoon ff niet lekker lag? Ik roep maar wat hoor, je slijmprop merk je toch ook in je onderbroek? Om het maar even plat te zeggen.....
     
  4. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    :) Kweet niet of ze in haar onderbroek douched? ;)

    Ik denk dat je kleine gewoon niet lekker lag.
     
  5. Judy77

    Judy77 Fanatiek lid

    31 aug 2006
    1.699
    0
    0
    Oh, haha, ja....nou ja, ben nooit een prop verloren, dus zou ook niet weten of dat dan daarna nog steeds ehm blijft lopen....hahaha, wat een onderwerp!

    Maar goed, ben blij dat je het toch met me eens bent ;)
     
  6. Wilma

    Wilma VIP lid

    22 mei 2006
    6.396
    0
    0
    Uithoorn
    Waarschijnlijk was het idd je kleine die ergens vervelend tegen aan lag te drukken. Door dat jij ff lekker ontspannen douchede en de kleine dat ook wel merkte is ze wat anders gaan liggen en is de pijn weer weg gegaan.
    Slijmprop voel je volgens mij niet echt in je buik maar meer onderaan daar tja...hoe zeg je t...lol
    Wilde bijna zeggen waar je die vervelende menstruatie pijn ook soms hebt tijdens zwangerschap...maarja dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen dezelfde plek te zijn.
    Helemaal onderin je baarmoeder zeg maar.
    Ik heb het iig vaker dat mn meisie ergens tegenaan hangt (vooral als ze weer eens met dr bol naar beneden ligt) dat t n tijdje daar pijn doet en dan ineens is t weg.
     

Deel Deze Pagina