welke energie leveraar?

Discussie in 'De lounge' gestart door malou, 27 aug 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. malou

    malou Actief lid

    9 nov 2005
    241
    0
    0
    moeder!
    eindhoven
    Ik heb ene vraagje wij gana verhuizen en moeten dus een engerie leveraar kiezen. welke raden jullie aan?
     
  2. maisy

    maisy Fanatiek lid

    12 jun 2006
    4.859
    0
    0
    niet essent iig lol
    succes met verhuizen!
     
  3. malou

    malou Actief lid

    9 nov 2005
    241
    0
    0
    moeder!
    eindhoven
    Is essent niet goed?
     
  4. maisy

    maisy Fanatiek lid

    12 jun 2006
    4.859
    0
    0
    nou ik heb toen ik nog stroom van essent had en iedereen die ik ken altijd problemen met hun want zij hebben een administratiesysteem alsof een stel kleuters het bijhouden, ik heb nu al sinds december vorig jaar stroom van eneco omdat ik er zat van was en ik krijg nog steeds!!!!!! voorschotnota's van essent en herinneringen etc. soms wel 4 enveloppen per dag ik voel me gewoon gestalkt haha. Het schijnt dat Essent nu net is opgekocht door een amerikaans bedrijf dus wie weet verandert het wel maar voorlopig met een overname niet denk ik, zal wel flike chaos zijn daarzo
     
  5. Zanoni

    Zanoni Fanatiek lid

    26 jun 2006
    2.646
    0
    36
    Administratief medewerkster
    Nijmegen
    Ik zou zeggen NUON, (maar ja ik ben dan ook niet onpartijdig, ik werk er)
     
  6. Claartje79

    Claartje79 Fanatiek lid

    17 aug 2006
    4.862
    1
    0
    huismuts
    Groningen
    geen essent idd!

    voorschotnota's zijn altijd te laag: gevolg mega hoge jaarafrekening, ze hebben 4 pogingen moeten doen voor onze jaarafrekening en die is nog niet goed, op de website zeggen: jaarafrekening in termijnen kan in termijnen vanaf 50 euro en dan doodleuk aan de telefoonzeggen 'nee hoor...', verschrikkelijk onfatsoenlijke service aan de telfoon, administratie die zoek raakt, kenmerken van acceptgiro's veranderen ze ná betaling gewoon op eigen houtje!!!!!! en ik krijg al sinds oktober 2002 nog 99 euro en daar kan ik naar fluiten!!!
     
  7. malou

    malou Actief lid

    9 nov 2005
    241
    0
    0
    moeder!
    eindhoven
    Nou ja zeg! Wat belachelijk zeg.
    ik vind het ene moeilijk keuze.
    Zit er ook veel prijs verschil tussen de een en de andeR?
     
  8. Nemo

    Nemo Niet meer actief

  9. malou

    malou Actief lid

    9 nov 2005
    241
    0
    0
    moeder!
    eindhoven
  10. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Essent is idd bagger. Ik moet wel zeggen dat je wel zelf je voorschotnota kunt ophogen, zodat je zeker weet dat je terug krijgt.

    Wij hebben juli 2005 de sleutel van dit huis gekregen. Mei van dit jaar kwam de jaarafrekening voor de vorige bewoners. Juli dit jaar kwam de eindafrekening voor de vorige bewoners. Was een foutje, ze hadden nooit een eindafrekening voor ze opgemaakt. Valt ook niet op, dat al een jaar lang de rekeningen op iemand anders zijn naam worden opgesteld, verzonden en betaald.

    Wij kregen overigens ook de eindafrekening van het vorige adres óp het vorige adres. Duhh, daar wonen we dus niet meer.

    Inmiddels zijn we al twee maanden aan het wachten op ONZE jaarafrekening. We krijgen ondertussen ook geen voorschotrekeningen. Heb al tig keer gebeld. Ja mevrouw, ik zie dat de jaarafrekening wordt opgemaakt. Maar verder kan ik niks zien in de computer. Verschrikkelijk, werkelijk waar.

    Ik wil ook wel overstappen, ik had eerst Oxxio in gedachte. Maar ten eerste kun je daar alleen automatisch betalen en dat doen wij niet. Ten tweede heeft mijn vriend ergens gezien/gelezen dat die leuke actie van ze (een half jaar gratis) bullshit is, omdat er allerlei haken en ogen aan zitten en je het uiteindelijk terug betaald in bijvoorbeeld een hogere prijs na dat half jaar.
     
  11. Niet meer actief

    Wij hebben ook een hele slechte ervaring met Essent en zijn overgestapt naar Eneco.
    Gaat tot nu toe perfect!

    Liefs Nies
     
  12. Monika

    Monika VIP lid

    12 aug 2005
    8.246
    72
    48
    Vrouw
    Thuishulp
    Landgraaf
    Ik had eerst ook essent, wat een ramp was dat.
    Nu hebben we greenchoice, veel beter en de service als iets niet klopt of je hebt vragen, je krijgt altijd duidelijk antwoord.
     
  13. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Ik zat eerst bij de Nuon,maar we wilden een dubbele meter ( die zit al in het huis maar hebben dus alleen dure stroom ) het omzetten daarvan is € 90 dus zijn we over gestapt naar oxxio want die hebben zo'n actie dat je gratis een dubbele digitale meter krijgt..maar ja in januari aangevraagt en nu 10 telefoontjes verder nog geen meter :mad:

    Toch maar weer terug naar nuon ?!
     
  14. Inky

    Inky Fanatiek lid

    12 mei 2006
    3.195
    0
    0
    Leerkracht
    wij zitten bij essent en hebben nog nooit problemen gehad. Ook niet met hoge jaarafrekeningen.
     
  15. Annalise74

    Annalise74 Fanatiek lid

    6 mei 2006
    2.258
    2
    38
    West Nederland
    Ik zat altijd (toen ik nog alleen woonde) bij Eneco en heb daar geen klachten over!
    Sinds ik samenwoon in een heel andere regio hebben we Nuon en tot nu toe (maar das nog geen jaar) heb ik er geen klachten over.
     
  16. maisy

    maisy Fanatiek lid

    12 jun 2006
    4.859
    0
    0
    dit slaat alles geloof me... hihi, essent had in 2002 en 2003 de meterstanden niet verzet..en het gebruik op 0 gschat bijd e jaarafrekening en dus alle voorschotnota's van die jaren naar me teruggestort, ik bellen ja dat kon niet zomaar teruggestort worden door mij ze moesten het uitzoeken. volgens hun waren er geen meterstanden doorgegegeven ten eerste is dat wel gebeurd en ten tweed dan schatten ze je jaarverbruik op die van vorig jaar, maarja anyway ik dat geld vasthouden en vasthouden, in 2004 kreeg ik ineens een vette rekening van 5000 euro en of ik dat n 1 keer wel wil betalen dat was dus MET rente en boetes, ik ben nu nog steeds met een advocaat bezig 2 jaar later, ze krijgen geen cent meer van me.
     
  17. Niet meer actief


    Wij hebben precies het zelfde gehad!!...Volgens Essent geen meterstanden doorgegeven en zij hebben toen zelf een schatting gemaakt over het jaarverbruik van 2 jaar ervoor.Gevolg ...ruim 2500 euro bij betalen!!
    We zijn er ook nog mee bezig.Maar hebben inmiddels wel een nieuwe leverancier ...we wilde niks meer van Essent, geen kabel tv, geen internet, hebben nu Canal Digitaal en Kpn internet en bellen.Wil niks meer met die lui te maken hebben :x
     
  18. maisy

    maisy Fanatiek lid

    12 jun 2006
    4.859
    0
    0
    Ja ik zit dus nu ook bij eneco en gaat allemaal goed gelukkig, ik heb alleen nog wel kabel van essent want er zijn hier in groninen geen andere kabelinternetleveranciers nog helaas. En idd over een betalingsregelng willen ze het ook niet eens hebben dan echt...alsof ik ff 5000 euro ui tmn zak trek zeg:secht hufters daar
     
  19. Niet meer actief

    Klopt, Essent doet niet aan betalingsregelingen, wat wij hebben gedaan is wachten tot het uit handen werd gegeven aan een deurwaarder ( waar haal ik ineens 2500 euro vandaan ) en met het deurwaarderskantoor kon wel een regeling getroffen worden.Inmiddels is de helft betaald en de andere helft gaat gewoon in kleine beetje hun kant op.Kom nou, zei denken overal lekker makkelijk vanaf te komen en mensen lekker diep in de problemen te brengen.
     
  20. maisy

    maisy Fanatiek lid

    12 jun 2006
    4.859
    0
    0
    idd, daar wacht ik ook nog op op een deurwaarder van hun, maar het rare is dat ik sinds december vorig jaar eneco heb omdat essent zei dat als ik niet alle sin 1 keer betaalde 9 december afgesloten werd, ik d8 je gaat je gang maar maar ikkrijg nu nog steeds voorschotnota's en betalingsherinneringen van essent, weet je wel als je een week te laat bent in augustus moet je 19 euro ofzo erbij betalen, dat krijg ik elke maand nog en ik bel er ook niet meer achteraan ik ben er zo ongelofelijk zat van
     

Deel Deze Pagina