beetje bloedverlies

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Bianca, 17 aug 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mona

    Mona Bekend lid

    16 jan 2006
    729
    0
    0
    Bianca ik hoop voor je dat je nu eindelijk eens kunt gaan genieten! :) Ik heb sinds gisteren ook licht bruin verlies bij et afvegen. Mn inlegkruisje is schoon, maar bij et afvegen komt er wat bruin mee, maar mn temp was vanochtend nog hoog. Heb 23-08 mn NOD. Dus hoop erg dat alles goed blijft gaan. Uit jou ervaringen put ik in ieder geval wat meer hoop.

    groetjes Mona
     
  2. Carvi

    Carvi Lid

    10 jul 2006
    38
    0
    0
    Hoi Bianca,

    Gistermiddag ben ik me ook kapot geschrokken. Ik had na het plassen last van rood bloedverlies. Dus in paniek meteen de verloskundige gebeld en ik kon eigenlijk gelijk terrecht. Een echo gemaakt en de kleine lag wild te spartelen, dus helemaal niks aan de hand. Ik was dolgelukkig!
    De verloskundige zei dat dit idd veel vaker voorkomt, het kan komen door de groei van je baarmoeder, door sex en omdat alles zich nu het verplaatsen is...... dan kan er nou eenmaal een adertje springen.
    Maar net zoals jij, ik was zo gelukkig dat het allemaal goed eruit zag, ik lag daar op die tafel te janken als een klein kind. Zo lief van die verloskundige ook, ze zei wel 10 keer dat we ons geen zorgen hoeven te maken, maar als we twijfelden of als het aan zou houden, we altijd terrecht konden.

    Nou, nogmaals gefeliciteerd met je zwangerschap, laten we er een leuke tijd van maken ;)

    Liefs Carolien
     
  3. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    Hey Carvi, bedankt voor je reactie! Doet me goed te lezen dat ik niet alleen ben met dit probleem. Daarnet hadden we sex en ik begon me daar te bloeden!! Helder rood bloed! Maar zonder stolsels en ik had geen pijn! Nu is dat terug gedaan! Maar blijkbaar kan dat gebeuren als je sex hebt, door een addertje dat springt! Wat een geluk! ik was al ongerust! Ik ben vandaag een beetje ziek! Deze morgen was mijn temp 37,7°!! Hoog, hé! Voel me belabberd.

    Gisteren ism'n moeder in spoed naar de kliniek gebracht, licht er nu nog op de hartbewaking! Nog een beetje stress erbij en dat zorgde voor een beetje ziek zijn, denk ik!!

    ik ben al om een positiebroek moeten gaan!!! M'n buik staat al wat dik en als ik m'n gewone jeans aandoe krijg ik buikpijn doordat die op m'n buik duwt!! Ik ga morgen bellen naar de gyne voor een afspraak!spannend,hé!!

    Veel liefs
    geniet er ook van, net zoals ik!!
     
  4. Carvi

    Carvi Lid

    10 jul 2006
    38
    0
    0
    He Bianca,

    Gaaf is dat he, het hartje te zien en te horen!!!!!

    Tja en dat met de sex, ik vind het eerlijk gezegd nu een beetje eng, maar ja om het nou helemaal niet meer te doen haha GEEN optie!!!!
    Het stomme vind ik eigenlijk dat ik zo'n stresskip geworden ben, met ieder gek gevoelletje heb ik zoiets van shit...... Daarom was jouw stukje ook zo herkenbaar.

    Maarre, het gaat helemaal goed komen!!!!!! We gaan volgend jaar moeder worden!!!!!!!! :) :) :)

    Hoop trouwens dat het weer goed gaat met je moeder!

    Groetjes,
    Carolien
     
  5. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    m'n moeder is al terug thuis, gelukkig!! Ze is nog niet helemaal genezen maar ja. Ze slaapt nu een tijdje bij ons voor de zekerheid. Bedankt dat je er naar vraagt!
    Gisteren, die eerste echo en dat hartje zien kloppen was zo magisch! dan pas besef je dat er echt een kindje in je zit,hé! Nu ben ik terug een beetje bezorgd. Deze morgen stond ik op en had direct bloedverlies, nu nog, maar het is niet veel ofzo, maar kom. Van de morgen voelde ik het lopen op mijn inlegkruisje, het was een goeie druppel en na 3 keer afvegen was het zo goed als allemaal weg, het verminderd en daarvoor ben ik blij. Zal wel een adertje geweest zijn, anders zou het heviger bloeden en aanhouden,toch?
    Ik voel me echt al verbonden met dat kleine wezentje in m'n buik. M'n man die is er al helemaal "verliefd" op sinds de echo! Hij was zo fier als een gieter en straalde gewoon!

    Is het bij jou ook voor april? Spannend,hé!

    Groetjes.
     
  6. Carvi

    Carvi Lid

    10 jul 2006
    38
    0
    0
    bij mij is het allemaal nog een beetje onduidelijk. als je er vanuit gaat van dat wat ze zeggen, de eerste laatste keer dat je ongesteld ben geweest, ben ik veel verder als wat op de echo's te zien is, er zit ongeveer 2 weken verschil in. volgens mijn berekeningen ben ik begin maart uitgerekend, dus dan ben ik nu al zo'n 13 weken, maar volgens de VK is het nu 11 weken..... dus tja. we zullen wel zien.......

    Ik had het dus ook heel heftig toen we die laatste echo maakten, toen ik bloed verloren was. Pas toen was het helemaal echt, je kon het zien spartelen, heel onwerkelijk en geweldig!!!!

    Ik had het er toevallig gister met mijn vriend erover, hij is wel blij, maar baalt dat ie aan de zijlijn staat zeg maar. Wij voelen van alles, zijn moe, chagerijnig, noem maar op..... Maar hij voelt nog niks, dus hij is super blij met iets waarvan ie weinig merkt zeg maar. Ik denk dat het wel veranderd als ik straks een buikje krijg!!!

    Gisteren al voor spulletjes wezen kijken, we hebben alles al zo'n beetje uitgezocht, lachen he. En ik kon me nu echt niet meer inhouden, we hebben knuffeltjes en doekjes en een mutsje gekocht. Echt gaaf, dan begint het alleen maar echter te worden!!!!!! Heb jij al dingetjes gekocht?

    Groetjes,
    Carolien
     
  7. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    wij hebben al besloten welke kamer het word, welke dekentjes erin komen, alleen en maxi-cosi en een koets vonden we niet naar onze zin! Maar dat komt nog wel. Zaterdag om zwangerschapsbroeken geweest (ik kan al niet meer in mijn gewone broeken!!!) en m'n moeder heeft een muts en sjaaltje gekocht en aan m'n man gegeven als kado'tje!! Lief, hé!!

    Ik had deze morgen terug bloedverlies, dat is altijd maar een beetje, nadien stopt het en wordt het terug bruin bloed!! Ik probeer nu gewoon te genieten! Alle, genieten... tussen de misselijkheid, moeheid en de hormonen door!! ;)

    Maar ben toch gelukkig!!

    Groetjes
     
  8. anita22v

    anita22v Actief lid

    22 aug 2005
    271
    0
    0
    moeder en huisvrouw
    heerlen
    hoi bianca

    ik heb tot 5 en een halve maand bloed verlies gehad heel erg onzeker allemaal , maar het bleek dat de placenta onder lag en het kindje erop lag (nou ja in mijn geval 2 kindjes ) . op de echo bij jou was toen echt maar 1 kindje te zien ik liep namelijk ook al met 6 weken met positiekleding en het bleek een tweeling te zijn .. maar maak je niet te druk en probeer er van te genieten.

    liefs anita
     
  9. Mirtje

    Mirtje Actief lid

    20 aug 2006
    235
    1
    0
    Zuid-Holland
    Bianca,

    Bij mij is het bruinverlies gelukkig al veel minder, vanaf vorige week woensdag begonnen met donkerbruin. En een inlegkruisje was ruim voldoende Het is nu heel licht bruin, bijna cremekleurig. Maar jij hebt dus echt rood verlies? Kan me voorstellen dat je heel onzeker wordt, ik word het nu al met dat bruin verlies..
    Je bent iets langer zwanger dan mij, 22 of 23 april uitgerekend. Ik heb maandag 4 september een echo en vind het superspannend!

    Liefs Mirtje
     
  10. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    ik heb héél af en toe rood bloedverlies maar door de dag door is het alleen maar bruin bloedverlies.

    Op de foto zagen we 1 vruchtzakje en een wazig puntje. Maar die echo was nog vroeg,hé!! dan was ik een 5tal weken ver! Nu zal ik zo'n 7 à 8 weken ver zijn! Dus wie weet! Ik ben wel mollig van mezelf, misschien komt het daardoor dat ik al positiekledij aan moet doen. Ik kan in mijn broeken nog maar die klemmen en dat doet pijn!

    Ik krijg mijn echo niet in m'n album anders kon je eens kijken! Kan het zijn dat er de volgende keer toch uitkomt dat het een tweeling is? Stel je voor! Ben nu gewoon benieuwd of alles ok is met het kleintje en wat het is!! Maar daarvoor zal ik nog wat moeten wachten vrees ik!

    Groetjes
     
  11. Mirtje

    Mirtje Actief lid

    20 aug 2006
    235
    1
    0
    Zuid-Holland
    mijn buik is ook al dikker aan het worden, broeken zitten ook niet zo lekker meer....

    Wanneer mag je weer voor een echo?
     
  12. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    ik mag 5 september terug gaan! Ik kan al bijna niet meer wachten!! SPANNEND!!!!
     
  13. Lisje

    Lisje Bekend lid

    17 mei 2006
    523
    0
    16
    Gelderland
    hoi hoi, ik had direct na dat ik heel hard moest niezen, klinkt stom ha ha ook een heel mini drupje bloed maar verder gelukkig ook niks!
    Liefs
     

Deel Deze Pagina