Mei 2008 (bevallen) mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Ice, 4 mei 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    ja he, ik stond ook echt te stuiteren in de huiskamer. voel me meteen een stuk opgeluchter :D:D

    hmmm ben boerenkool aant koken.. mjummie.
     
  2. anastasia

    anastasia VIP lid

    29 jul 2007
    7.702
    0
    0
    verpleegkundige
    Zuid Holland
    zo meiden heb alles weer bij gelezen.. duurt altijd wel even voordat dat gedaan is als je de hele dag niet bent geweest.

    Hier wa mw om 6.30 wakker dus dat was wel netjes..daarna om 11uur een fles ook nog netjes ... vervolgens om 14u en om 15u flink krijssen beide keren maar 60cc op.. maar misschien wel omdat het erg warm is dat ze gewoon dorst had... Nu even afwachten hoe laat ze weer komt. Ze is nu iniedergeval al wat aan het jengelen, maar goed we zullen zien.. ( Oeps het brulalarm gaat nu af.. )

    Ga even mijn meisje de fles geven..

    EN MIRIAM GEFELICITEERD EEN STREEP IS EEN STREEP !
     
  3. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    ja had net nog een tante aan de telefoon die mij met heel veel dingen heeft geholpen de laatste tijd en ze hoorde aan mijn stem dat er iets was dus ik alles verteld toen zegt ze tja moeilijk oordeel nu te geven maar er kan alleen iets zichtbaar worden als je hcg in je hebt anders kan dat niet

    dus tja wordt heen en weer geslingerd met mijn gevoel weet niet waar ik het moet zoeken foto maken lukt niet omdat het een vaag lijntje is krijg ik die er niet duidelijk op heb ik vanmorgen al geprobeerd

    moet wachten en wachten duurt zo onwijs lang
     
  4. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Haha met het besef dat mijn verlof ook een keer op zou houden ben ik voor het eersr van mn leven blij dat is ontslagen ben maanden geleden. :oops:

    Wil wel zeker weer gaan werken, maar nu voorlopig nog maar even niet...
     
  5. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Gewoon morgen weer testen, net zolang tot je het echt geloofd.
     
  6. Jvtje

    Jvtje Fanatiek lid

    @onsukkie: de combi-sleeper inderdaad :) Ben er nog niet uit of ik 'm zelf ga halen of niet... opzich wel een ideale slaapzak, denk ik, maar vind 'm ook wel duur. En lelijk :p (ja, het oog wil ook wat ;)). Wij hadden al 3 slaapzakjes thuis hangen, voor Maud uberhaupt geboren was, dus dat je er niet 1, maar meteen voor 3 gaat, snap ik wel hoor. Het is sowieso handig om er minstens 2 te hebben, als je haar echt in de slaapzak wilt gaan laten slapen. Als ze eens een ongelukje heeft, moet je die slaapzak natuurlijk wel kunnen wassen! En ongelukjes kunnen ook 's avonds laat of midden in de nacht gebeuren...
    Ik denk dat ik er binnenkort nog wel 1tje bij ga halen, of kijken of ze de grotere maat al aankan, de 70cm zit ze volgens mij al bijna met de voeten onderin :). Maar dat ik er in elk geval 4 heb, want straks naar het kdv gaat ook de slaapzak mee en als ze er dan 4 heeft, heb ik voor daar ook een reserve, misschien wel makkelijk...

    Dat vind ik sowieso wel met jurkjes & shirtjes... je blijft eraan sjorren inderdaad. Haha, soms lijkt het wel of ik niets anders doe dan die kleren weer rechttrekken. :)

    Fijn dat met je oma toch alles in orde was :) Zal toch een geruststelling zijn!

    Ik snap wel, dat je ze dan af en toe wel hierheen zou willen kunnen toveren. Ik heb daar eigenlijk nooit zo'n last van gehad. Als m'n schoonouders op vakantie waren, hadden wij gezellig hun hondjes in huis rondlopen, dus die hielden ons al wel bezig. En ik werkte dan ook nog, dus dat is ook al wel een afleiding. Daarbij zagen we m'n schoonouders normaal gesproken ook gemiddeld 1-2x per maand, dus ja, dan is 2 weken vakantie (langer gaan ze toch niet, wil schoonmams niet, die heeft na 2 weken echt wel weer genoeg gehad) niet echt een enorme onderbreking van de normale situatie (op de hondjes die hier zijn na dan). Maar dit jaar heb ik ze toch wel gemist :( Dat ik niet even kon bellen ofzo om over Maudje te kletsen, of even van me af te praten, als ik het even niet zag zitten omdat Maud de hele dag al erg jengelig was ofzo... Dus ja, dit jaar was ik ook erg blij dat m'n schoonouders weer terug waren! Dus kan me best indenken dat je zou willen dat die 2 weken gister al voorbij waren ;)

    Leuk hè, als ze zo bewust naar je lacht! Maud gaat echt heel vaak lachen als ze je ziet! Echt zo'n grijns van oor tot oor verschijnt er dan. Echt zooooo lief! *smelt*

    @miriam: nou, als meerdere mensen toch wel iets zien dat op een streep lijkt, dan moet er ook echt wel een streep zijn, hoe vaag ook! En zoals al door anderen gezegd: dat kan alleen maar als er hcg in je lichaam zit en hcg zit alleen in je lichaam als je zwanger bent... dus het is gewoon een positieve test hoor, als je het mij vraagt! Dan zit er nu gewoon nog niet zoveel hcg in je lichaam, maar dat gaat dan de komende dagen wel helemaal goed komen!
    Maar ik kan me goed voorstellen dat je nog even wacht met juichen hoor, tot je een wat duidelijkere streep ziet. Maar het kan eigenlijk niet anders, dan dat die er ook komt! Ik weet niet of je nog testen thuis hebt liggen, maar als je toch nog een test moet kopen, zou ik voor de digitale gaan... die is wel iets duurder (maar heeft daarvoor wel 3 testen in de doos zitten, waardoor het relatief gezien wel meevalt met hoeveel duurder het is), maar je hebt geen twijfel over lichte strepen, want er staat gewoon dat ene woordje in beeld!

    @witte reus: wat goed dat je dat op het werk hebt kunnen regelen! Ik ga hier ma-di-wo werken, dus wel 3 dagen achtereen. Ik vind vooral de 4 dagen achter elkaar vrij wel prettig :)

    Waarom ben je huiverig voor de slaapzak dan? Ben je bang dat Bram het daar niet warm genoeg in zal hebben ofzo?
    Zo te lezen stoppen de meeste andere mama's de slaapzakjes inderdaad onder het matras. Ik doe dat niet, haha, moet zeggen dat ik daar ook nog niet eerder zelfs maar aan gedacht heb :) Maud slaapt overigens prima zonder dat de slaapzak is ingestopt, dus ik heb ook geen reden om het wel te doen.

    @anastasia: da's zeker netjes :) Maud was vannacht om een uur of 4 wakker geworden, na de laatste voeding die ze gister om 10 uur heeft gehad. Dat had ik dus ook al wel verwacht. Jammer genoeg vond ze het daarna niet meer nodig om te gaan slapen :( Mevrouw was klaarwakker! Rond half 1 ofzo is ze eindelijk weer eens in slaap gevallen en heeft toen tot 2 uur geslapen, waarna ze weer te eten kreeg (ze heeft tussendoor om 9.15 ook nog gehad). Toen viel ze na een paar minuten zo op m'n arm in slaap :rolleyes: Heb ik haar in de bak gelegd, wordt ze daar wakker van en bedenkt dat ze toch nog niet genoeg gegeten heeft, dus nog weer aangelegd en is ze weer verder gaan slapen. Weer in de bak gelegd, even geslapen, een half uurtje misschien en toen weer wakker omdat dr luier vies was. Schone luier gegeven, maar daarna weer niet willen slapen... Even met haar geknuffeld enzo en eindelijk ligt ze nu sinds een uurtje denk ik daadwerkelijk te slapen.
    Ben benieuwd hoe lang ze het volhoudt. Verwacht dat ze over een half uurtje ongeveer toch wel weer voor de voeding zal komen...
     
  7. Frostieke

    Frostieke Actief lid

    10 jul 2007
    300
    0
    0
    Studente
    Sint-Niklaas
    Ik had het op het einde ook zwaar,
    ben ook ingeleid met 38 weken..
    Maar ik denk dat ik gewoon het getrappel mis & dat ik hem altijd dicht bij me had..
    Hij had altijd genoeg te eten, goed beweeglijk enzo ..
    En nu ineens zit er zo'n 'afstand' tussen ons...
     
  8. anastasia

    anastasia VIP lid

    29 jul 2007
    7.702
    0
    0
    verpleegkundige
    Zuid Holland
    nou mw heeft weer 130cc binnen geklokt... pfff wat kan die meid een kabaal maken als ze honger heeft,.
    Dat geluid gaat door merg en been, en je herkent die honger jengel uit 1000en hihi
    terwijl ze toch om 14 en 15uur ook gehad heeft,.. maar ja..die van 14 en 15 uur tel ik maar als 1 voeding.. dan komt ze vandaag ws weer op 6 uit :)
    Nou ja... we zien wel

    x
     
  9. anastasia

    anastasia VIP lid

    29 jul 2007
    7.702
    0
    0
    verpleegkundige
    Zuid Holland
    miriam ik zou ook de clear blue digitale kopen , mijn test was destijds ook zon HEEEEEEl dun streepje, maar met de clear blue stond er echt zwanger.!
     
  10. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    ben ik weer ff snel

    mirjam las vanochtend je berichtje ik hoop zooooo dat het een dikke vette posi word 1 deze dag bij begon het ook met een mega vaag lijtntje en ik d8t ik verbeeld het me maar de volgende morgen was die dik ingedroogd DACHT IK

    ik wordt ik langzaam gestoord beau ligt zo te huilen ik heb haar nu al 4 hele dikke minuten laten huilen;) oo wat zielig dat huiltje gaat door merg en been maar ze moet ff slapen
    ze is de hele dag al jengelig
    pffff ligt het aan het weer ofzo? ff bijlezen en als ik 8 min verder ben ga ik haar pakken
     
  11. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    okay kan het niet meer aan ga haar pakken en troosten !
     
  12. anastasia

    anastasia VIP lid

    29 jul 2007
    7.702
    0
    0
    verpleegkundige
    Zuid Holland
    Je hoort het Miriam het kan echt! Dus hop hop naar de drogist voor een digitale clear blue test en morgenochtend weer testen :)
    Wij horen het graag en leven helemaal mee :) EN als je nu positief test dan is het een april/mei beebje :) xx
     
  13. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    dames ik heb de digitale in huis morgen wordt er mee getest begin avond ook gedaan bij mams thuis maar de urine was niet heel erg donker en toen stond er niet zwanger mijn moeder zei ja logisch dat moet je morgen vroeg doen.

    dus mijn hoop is ineens heel laag weer maar goed die andere is toch echt een vaag lijntje

    afwachten wederom
    bah bah bah
     
  14. neia

    neia Fanatiek lid

    18 jul 2006
    3.341
    0
    36
    Even snel:

    Hier nog niet echt een verbetering, pfff. :(
    Ik merk wel dat de verdovende zalf iets doet, want ze krijst niet meer zo hard.
    Maar ze heeft ook niet meer gepoept, dus ik ben helemaal huiverig dat als het nog lang duurt dat het dan weer hard wordt, hoewel ik wel weet dat ze dagen geen poepluier kan hebben. We wachten af...........
    Ze heeft nog wel veel krampjes en en laat heel veel windjes.
    Maar haar anus ziet er al een stuk rustiger uit, dus dat is vast een goed teken!
    Vannacht heeft ze trouwens perfect geslapen, 7 uur lang. Ze was natuurlijk helemaal kapot van al dat krijsen.
    Nu maar hopen dat ze vannacht ook een beetje slaap. Dan krijgen we alledrie wat rust.

    X Marieke

    p.s. Miriam, oooooooooh meid wat een onzekerheid!
    Ik duim voor je dat er morgenvroeg; ZWANGER staat. Dan kun je er niet meer omheen. ;)
     
  15. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    en nog niet slapen he me man is het ff gelukt hooguit 10 min oo dit wordt nog wat....
     
  16. anastasia

    anastasia VIP lid

    29 jul 2007
    7.702
    0
    0
    verpleegkundige
    Zuid Holland
    miriam de test is het best te doen met ochtendurine omdat dit het meest geconcentreerd is zeker als het hcg nog heel laag is.
    Ik had overigens ook eerst 2 digitale niet zwanger testen voor d NOD :)
    Er is altijd hoop en een streep is en blijft een streep
     
  17. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    oo niea ik hoop zo dat neia gewoon lekker poept! vindt het gewoon zo zielig voor dr

    mirjam je konje dus niet inhouden;) logish ik ook niet in jouw geval
    maar morgenvroeg moet je toch wel resultaat hebben lijkt me
    anders zit deze dondersteen je nu al te pesten als je zwanger bent en ik hoop het zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo erg voor je! duim duim duim

    ooo en beau die slaapt gewoon niet
    ik heb een baby die niet slaapt net als haar mama vroeger
    3 uurtjes in totaal heeft ze vanaf vanmorgen half 8 geslapen ooo men!
     
  18. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    marieke fijn even iets van je te horen maak me best ongerust over je, gatver je mag het ook nog niet makkelijk hebben he echt zo oneerlijk is het.

    ik ben blij dat het al iets rustiger er uit ziet dat je tegen de ontlasting van neia opziet kan ik me heel goed voorstellen als het weer zo zeer en hard is je kind die pijn heeft verschrikkelijk knuf voor jou

    en fiona nee ik test het liefst ieder uur maar ja daar staat me bankrekening niet naar hihi

    heb van mijn moeder al een preek gehad dat ik niet zoveel en vaak achter elkaar moet testen maar je wilt gewoon zo graag een goede streep zien

    iedereen fijne nachtrust liefs miriam
     
  19. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    jv'tje de reden van het instoppen van de slaapzak komt nog wel als mevrouw kan gaan draaien hihihi.

    ik heb ook 1 combisleeper, maar eigenlijk heb je er meer nodig, en daar vind ik ze dus ook te duur voor. Ik vind ze wel heel erg fijn trouwens.
    Maar ik heb nu echt een hele berg zakken hahaha (voordeel van een ouder kind, wat niet heel erg veel ouder is).
     
  20. bo2008

    bo2008 Niet meer actief

    ja mirjam de etos is rijk van mij geworden toen ik zwanger bleek te zijn heb ik nog 8x een test erachter aan geknald omdat ik het maar niet kon geloven en toen ik elke keer zwanger zag staan toen drong het langzaam tot me door;) hoe laat ga je testen? ben zo nieuwchierig

    oja hier net een helemaal overstuur geraakte beau bij papa gepakt pfff ze heeft een heel opgezwolle gezichtje ervan en een tranen! pfffff maar ze mankeert niks temp is goed geen vieze luier gewoon een fles gehad dus snap er niks van maar ze ik heb haar stevig vastgepakt en haar lekker flink geknuffeld en ze klemde de armpjes om me heen en viel in slaap hem haar na een 15 min terug in haar wiegje gelegd hoor voor mezelf en voor haar dat ze doorslaapt een paar uurtjes achter elkaar
     

Deel Deze Pagina