met pasgeboren baby op vakantie?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door -, 17 aug 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    Heb het topic ook onder vakantie geplaatst maar wist niet of het hier of daar thuis hoorde dus vandaar dat ik het zo doe!


    Onze Juliën is nu 3 weekjes oud maar we dachten er dus aan om een weekje weg te gaan!! Het is zon rot weer en Janelle verveeld zich ook maar een beetje!

    We wilden dus een huisje huren, en dat gewoon totdat we geen zin meer hebben ( dacht zelf aan een weekje), ik heb zo iets van een huisje huren lijkt me niet anders dan thuis! alle babyspullen mee en de kinderwagen!

    We dachten aan een centerparcs huisje, de kinderarts vertelde me dat het geen kwaad kon maar nu toch even, wat zouden jullie doen?


    Groetjes Annemarie
     
  2. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Ik zou het gewoon doen! Inderdaad wat je zegt, in een huisje is bijna net als thuis. Op een hotelkamer zou ik niks vinden. Ik roep ook steeds heel hard: een baby is net een puppie. Je moet ze overal mee naar toe nemen :p

    Voordeel is ook dat je niet zo heel ver weg zit, dus als het echt mis is, kun je naar huis. Ik zou zeggen: veel plezier.
     
  3. Niet meer actief

    ja inderdaad! Het is even anders als thuis zitten maar we hebben wel ons eigen keukentje, badkamer , wc en 2 slaapkamer en een woonkamer! ook konden we een babybedje krijgen! er zit een bad in het huisje en evt babybadje! Kinderwagen mee en we hebben de auto bij de hand!

    ps.
    Kan iemand mij trouwens wat over het zwemmen vertellen? is het nadelig met een baby of maakt het niks uit! Ik heb het liever niet hoor, Juliën is nog zo klein maar Jason wil het graag weten!

    Groetjes Annemarie
     
  4. KeeJBie

    KeeJBie Fanatiek lid

    25 jan 2006
    2.322
    0
    0
    Apeldoorn
    Jaaa ik wil ons kleintje ook doen op zwemmen maar door dat gelul in het nieuws over dat het slecht zou zijn voor de longen durf ik ook niet meer :(
     
  5. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Ja, ik wilde ook op babyzwemmen. Zal ff een topic openen erover in De Lounge.
     
  6. Niet meer actief

    ja inderdaad ik weet het ook niet! met Janelle werd baby-zwemmen gestimuleerd en nu hoor je allemaal nare dingen..

    Groetjes Annemarie
     
  7. Niet meer actief

    Dhani is dan wel ietsje ouder dan jou ukkie..maar wij gaan volgende week een weekje naar center parcs..we nemen zn eigen campingbedje mee en zn eigen dekbedje..is gewoon bijna net zoals thuis alleen zijn we er toch ffies uit..
    Wij gaan wel met Dhani zwemmen hoor..ken zoveel kindjes die al heel vroeg gingen zwemmen en die mankeren niks hoor..zijn er niet slechter van geworden..
     
  8. Niet meer actief

    haha oke dan ;) ja wij huren daar een bedje en nemen eigen matrasje en dekentjes mee! Campingbedje vind ik niet fijn, weet niet waarom maar heb hem voor Janelle eigenlijk ook nauwelijks gebruikt.

    Groetjes Annemarie
     
  9. Niet meer actief

    het is raadzaam om je kindje pas vanaf 6-8 wkn mee te nemen in het water.

    Enne verder gewoon lekker genieten hoor.. lekker met je gezinnetje op stap!
     
  10. Niet meer actief

    Volgens Center Parcs gebruiken ze daar ook soort van campingbedjes..daarom had ik zoiets van dan neem ik mn eigen wel mee..is veel frisser :oops:
     
  11. Niet meer actief

    ja inderdaad! Bedankt dat je dit hebt gezecht! wij zijn nog op internet aan het rondkijken maar dan neem ik mijn eigen bedje wel mee!

    Groetjes Annemarie
     
  12. Niet meer actief

  13. Niet meer actief

    Als ik op de link klik zie ik niks :(

    Welk park?
     
  14. Niet meer actief

    hmmz vreemd zeg bij mij doet ie het ook niet :S ik ging naar www.centerparcs.nl en toen Cottage's daar zeggen we kindercottage VIP arrangement!

    Groetjes Annemarie
     
  15. mama aes

    mama aes Bekend lid

    10 dec 2005
    682
    16
    18
    wij zijn ook op vakantie geweest met anne toen ze 3 weken oud was naar de belgische ardennen in een hotelletje dit ging prima.
    Ik zal het zeker lekker gaan doen
     
  16. QueenBee

    QueenBee VIP lid

    9 dec 2005
    11.098
    0
    0
    Momenteel in between jobs..
    Er gaat niets boven
    Wij gaan 4 september ook een weekje weg met de kleine. In een huisje in Drenthe. Er zijn mensen om ons heendie ons voor gek verklaren dat we 'nu al' met hem weg gaan, maar ik zie het probleem niet zo. Alles gaat supergoed!
     
  17. minni

    minni Fanatiek lid

    13 mei 2006
    3.607
    0
    0
    verweggiestan
    Giulian was bijna 4 wkn oud toen we in een huisje bij de beekse bergen zaten.
    Ik wilde ook wel camperen, maar achteraf ben ikblij dat ik t niet gedaan heb, want alle bende die je dan mee moet sjouwen...

    Mocht ik weer vlak voor de zomer of in t begin bevallen van n kindje, dan gaan we dat jaar vast wel op vakantie en waarschijnlijk lekker camperen. Het kan gewoon. Niks aan de hand.
    Dit jaar stonden we naast Nederlandse mensen die een kindje mee hadden van nog geen 10 wkn oud. (Frankrijk)
     
  18. Ik zie niet waarom je niet zou gaan...

    Wij zijn met Emma zelfs gaan vliegen toen ze pas 6 weken was. Vrienden van ons in Engeland gingen trouwen (mijn man is Engelsman) en we wilden er per se bij zijn, maar ik kon het toen nog niet over m'n hart verkrijgen om de dame achter te laten dus hebben we haar gewoon meegenomen, en dat is hartstikke goed gegaan!

    In Engeland hebben wij natuurlijk wel bij familie geslapen, maar voor ons is dat ook net als in een vakantie-huisje, niet je eigen spullen maar wel alles bij de hand :D

    Lekker even eruit, zal iedereen goed doen!!

    Groetjes,
     
  19. Jeanet

    Jeanet Actief lid

    10 sep 2005
    224
    1
    0
    EVV+ in de thuiszorg
    Zuid Holland
    Wij zijn met Joey met de tent(toen 10 weken) op vakantie geweest, moet zeggen dat het uitstekend ging, wel de kanttekening erbij dat het prachtig weer was, hij sliep in een travel-cot.
     

Deel Deze Pagina