September 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door NikkiF, 22 jan 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elpee

    Elpee Actief lid

    24 okt 2005
    151
    0
    0
    Leerkracht
    Antwerpen
  2. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    Hmmm... 't is inderdaad geen toeter, maar je ziet het toch wel, vind ik!
    Misschien ligt het ook aan de kleding die je aan hebt...
    Bij mij is dat namelijk wel het geval!
    Ach ja, zolang jij maar weet dat je flink zwanger bent, toch?

    Liefs Niki
     
  3. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    Hallo!

    Zo te lezen gaat alles goed met iedereen :D Zelfs met Pinguin, ben heel bij dat te lezen pinguin! Goed he dat je beeb toch zo lang heeft mogen doorgroeien in je buik!

    Elpee, je hebt zeker wel een buik hoor. Niet echt een grote buik, maar wel een mooie bolle buik! Ziet er prima uit... ;)

    Enneh.. Nikki, die jankdagen ken ik maar al te goed... soms denk ik, hou nou maar eens op...maar ja gewoon maar laten gaan! :rolleyes:

    Vandaag ben ik in ieder geval in opperbeste stemming! Mijn vriend is weer thuis en BLIJFT thuis, tot ver na de bevalling! Heerlijk. Ben ik nu echt een stuk geruster.. want ik kneep m wel een beetje hoor, dat ik zou bevallen als hij er nog niet was!

    Verder vandaag naar de VK geweest. Was allemaal prima. Beeb was ingedaald en lag vast in mn bekken :D Dus hij ligt er helemaal klaar voor! Verder ben ik vandaag 37wk, dus zou ik thuis mogen bevallen (niet dat dat gaat gebeuren hoor...). De klossen zijn ook in huis! De box is vandaag ook in elkaar gezet. Nu alleen nog maar de babykamer, die komt aan het einde van de week... En dan.. dus volgende week mag hij komen hoor! ;) Dan is echt alles gereed dus!

    Ik ga zo eten... hoef lekker niet zelf te koken :)
    Nou tot gauw weer allemaal hè!

    groetjes
    Mirjam
     
  4. Eyrah

    Eyrah Lid

    10 jan 2006
    87
    0
    0
    enschede
    Het wordt nu wel mega spannend voor een aantal he :)
    Ik ga hier elke keer naar toe om te kijken of er al iemand van ons is bevallen.
    Ben zo benieuwd wie de eerste zal zijn!

    Van mij mag het echt gebeuren.
    Was bij de vk geweest en vertelde dat het echt niet meer ging. Heb nu zulke BI klachten dat ik in een rolstoel zit en werkelijk bijna geen voet meer voor de andere kan verplaatsen. Dit had ik bij mijn vorige zwangerschap ook.
    Helaas doen ze niet aan inleiden voor week 39, anders had ik het zeker gedaan.
    Op deze manier zwanger zijn is echt geen pretje.

    Zodra ik 39 weken ben willen ze wel proberen te strippen maar daar heb ik niet zulke geweldige ervaring mee.
    Wat ze in elk geval niet doen is me laten doorlopen tot na 40 weken. Daar ben ik op zich al erg blij mee natuurlijk!

    Verder een korreltje onder mn tong gehad wat de baarmoedermond zou moeten laten rijpen. Had er nog nooit van gehoord maar die krijg ik nu bij ieder bezoek aan de vk.
    AS vrijdag moeten we weer heen...
     
  5. Atlantis

    Atlantis Actief lid

    6 feb 2006
    134
    0
    0
    Eyrah, sterkte dan met de laatste loodjes!!!

    Ik was nooit zo actief hier, omdat ik nog moest afstuderen, maar ik vind het heel erg leuk om hier me te lezen en te 'kletsen'. In het dagelijks leven kom je toch maar weinig mensen tegen die in dezelfde situatie zitten. Spannend wie er als eerste moet bevallen.

    Ik weet dat het goed is als het kindje nog even blijft zitten, maar ik ben zo ongeduldig! Ik moet er rekening mee houden dat het ook nog wel drie weken kan duren, maar ik verveel me zo...

    xx Atlantis
     
  6. nameless

    nameless Actief lid

    18 aug 2005
    424
    0
    0
    gelderland
    Ja ook ik verveel me stierlijk: mede omdat ze altijd hebben gezegd dat de kleine waarschijnlijk eerder zou komen (heb heel veel moeten liggen enzo....)maar ja naar nu blijkt dat ie nog helemaal geen zin in heeft om er uit te komen (ja wie wel met dit weer!!)
    Ik wil knuffelen en vertroetelen en genieten!!
    Ik slaap ook zo slecht en das niet goed voor mijn humeur!!!
     
  7. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo allemaal !

    Pinguin, ik ben blij om te lezen dat het allemaal goed gaat ! Op de tranen na dan ... bij mij is het nog niet gestopt hoor ... ik hoef maar iets te lezen met een kleine emotionele lading en dan komen ze weer ... En ja, moeders zijn niet altijd makkelijk ... maar missen kunnen we ze toch niet ... Ik vind het dan moeilijk om er echt iets van te zeggen, wil ze ook niet kwetsen. Ik denk dat ik vanaf volgende week inderdaad wel duidelijk moet aangeven wat ik wel en niet wil en waar ik energie voor heb en waar niet voor ... Oeps !

    Niki, ja nog twee dagen en dan ben ik echt super blij. Weet je wat het is, ik voel me verder prima en dat straal ik dan ook uit, dus iedereen denkt dat ik nog bergen kan verzetten en het geweldig vind om nog op school te zijn ... ze zien echter niet hoe moe ik ben als ik weer thuis ben. Maar beter zo, en na de bevalling nog extra weken vrij, dan andersom zullen we maar zeggen ! Deze twee dagen moeten nog lukken !
    Ik ben ook benieuwd naar Cass. Ik hoop dat alles goed gaat met haar en de kleine ...

    Nameless, ja, zo'n luikje heb ik me de laatste maanden ook vaak gewenst ... helaas ... niet gekregen ! :D

    Elpee, ik heb je foto bekeken en ik vind echt wel dat je duidelijk ziet dat je zwanger bent ! Niets van aan trekken van zulke reacties ... Ik kreeg laatst het tegenovergestelde te horen "wat een toeter ..." ... en bedankt !

    Mir, ik heb je foto bekeken ! Mooi buikje zeg ! Heerlijk dat je vriend nu thuis is en blijft. Ik kan me voorstellen dat dat een hele geruststelling is ! En al 37 weken ... dat is ook het punt dat ik per se wil bereiken ... daarna mag die kleine van mij wel komen ... Nog even volhouden ...

    Eyrah, veel sterkte zeg, deze laatste weken. En ik maar klagen dat ik nog werken moet ... ik moet blij zijn dat ik nog alles kan realiseer ik me als ik je reactie lees. Nogmaals veel sterkte en ik hoop dat je niet meer onnodig lang hoeft te wachten met bevallen !

    Atlantis, inderdaad, ik neem me dat ook steeds voor, iedere week dat die kleine nu nog langer blijft zitten is een week gewonnen en zal hij of zij sterker ter wereld komen ... maar ik ben zo ontzettend benieuwd naar alles ... wachten duurt dan zo lang !


    Verder is hier nog alles rustig. We hoeven maandag pas weer naar de VK. Ik kijk er wel naar uit, ben benieuwd of die kleine nu al volledig is ingedaald of niet.
    We hebben een cursus borstvoeding gehad van 3 avonden. Gisteren de laatste. Geweldig, ik heb er heel veel zelfvertrouwen van gekregen ! Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal gaat lukken !
    Ik heb vandaag ook nog een nieuwe foto geplaatst ... blijft toch wel groeien naar mijn idee !

    Ik ga nog even genieten van mijn vrije dag, en nog even foto's laten afdrukken tussen de buien door ... al vind ik het heerlijk hoor, dat het koel is buiten !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  8. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Oei ... ik realiseer me net dat ik volgens de "magische pendel" ;) vandaag zou moeten bevallen ... De dag is natuurlijk nog niet helemaal om, maar ik kom me wel aan het haasten als ik dat wil halen ! :D

    Wel een raar gevoel ... over-morgen is het SEPTEMBER !!!

    Groetjes,
    Nikki F
     
  9. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    Hier nog totally niks aan 't handje...
    alhoewel ik vandaag wel veel meer ongesteldheidskrampen in m'n buik voel en... vanacht ook een beetje zeurderige buikpijn heb gehad...
    Ben net even naar de winkel gewandeld, heb gehoord dat dat goed is, zo duwt de baby 'lekker' tegen de baarmoedermond aan... :(

    @NikkiF:

    Ben maar stil, dalijk komt ie echt...!!! :(
    Ik heb trouwens ook laten pendelen...
    5 sept. en 'n meisje... tja, wie weet!

    @Mir:
    Echt fijn dat je man weer thuis is... ik moet er niet aan denken dat ie er nu niet zou zijn...! Bah!
    Veel succes en plezier met de babykamer in orde maken... leuk klusje!

    @nameless:
    Vervelen doe ik me niet... maar ik begin het ook een beetje zat te worden... mijn moeder zegt dat dat een goed teken is...
    Ik ben ook ZOOOOOO benieuwd naar alles!
    En ik wil mijn kindje ook zo graag knuffelen, aaien en kusjes geven...

    Voor iedereen die echt met laatste loodjes bezig is.... succes!

    Jullie zijn de eerste die het horen (van 't forum dan, hé...! ;) )

    Liefs Niki
     
  10. ikram2018

    ikram2018 Actief lid

    23 sep 2005
    130
    0
    0
    Hallo dames,

    Ik lees vaak mee, maar wou toch ff reageren en iedereen veel succes wensen met de laatste loodjes! voor mij begint het ook zwaarder te worden. en ik ben heel nieuwsgierig geworden naar mijn beeb. maar ik voel me nog steeds goed! dus hij mag van mij nog ff blijven. ik ben trouwens helemaal klaar met de babykamer het is echt heel mooi geworden.

    groejes Ikram.
     
  11. cass001

    cass001 Actief lid

    15 dec 2005
    359
    0
    0
    ondernemer
    Eindhoven
    Hoi Dames,

    Ben even weggeweest, door verhuizing. Even geen internet, maar alles is weer op zijn plaats. Jeeh dacht dat ik gek werdt, van s'morgens tot s'avonds laat bezig. Maar nu staat alles op zijn plaats. pfffffh

    Met Bailey gaat het super ze is nu 4 pond, bijna 500 gram aangekomen, vandaag is ze naar een gewoon bedje gegaan en heeft ze kleding aan, yeah! Ook voortaan alleen maar flesjes voeding, was eerst via slangetje omdat het anders teveel energy kost. Ze zeiden vandaag dat ze wel eens over 1 week thuis kon zijn. Dat zou fijn zijn, ga nu 4 keer per dag haar verzorgen en breekt wel op. Verzorging in het ziekenhuis is goed, aardige zusters, alleen wordt effe niet goed van de "praters" (ze lopen iedere dag achter me aan, ze vinden dat ik het te "goed" heb opgepakt en zitten te wachten op de uitbarsting. Die gaat niet komen, we zijn veels te blij dat het zo goed gaat.

    Toch nog steeds vreemd, dat ik de laatste weken zwangerschap niet meemaak. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had is weg, werk momenteel veel in de zaak, zodat mijn man het huis kan afwerken. Over een week of zo kan het kraambezoek beginnen. Had me zo anders voorgesteld. Maar eigenlijk belangrijkste dat het met Bailey zo goed gaat.

    We maken zaterdag de babykamer af. Hehe eindelijk...

    Wel heel leuk, had de nieuwe buren ook een geboortekaartje gestuurd en hebben ze s'nachts een ooievaar in de tuin gezet, met een kaart erbij, een goed buur zorgt voor de ooienvaar, van heel het plein hebben we spontaan kaarten gekregen. Geeft goed gevoel.

    Niki spannend morgen uitgeteld...

    Nicki wat een mooie babykamer en super je buik.

    Goh Gulay wat een stress allemaal, ben blij dat het nog goed gekomen is, zo slecht stress tijdens je zwangerschap.

    Pinquin lekker thuis, en yes je hebt de 36 weken gehaald.

    Ik kom weer snel veel meelezen!! en tel met jullie de laatste weken/dagen af.

    gr. Cassandra
     
  12. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    hallo dames, ik denk ik schrijf even een berichtje, want ik denk dat ik een september mama ga worden ;)
    hier totaal nog nergens last van, straks naar de vk, ben benieuwd wat er gezegd gaat worden...
     
  13. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    Hee Niek,

    een bekend 'gezicht'....
    ik dacht de hele tijd dat ik een augustus-mama ging worden, maar ik denk dat ik toch hier moet blijven!!!
    Ach ja... de baby komt er echt wel uit, maar leuk is het niet als je al zover overtijd bent...
    Welkom bij de september-mama's!

    Gr. Niki
     
  14. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    @cass:

    Leuk om weer even een update-tje van je te krijgen...!
    Wordt helemaal blij van je verhaal en wat een lieve foto's: Bailey samen met mams...

    Jazeker spannend voor me... maar ik ga er niet vanuit dat ie op de uitgerekende datum komt..
    Ik hoop in ieder geval dit weekend of anders begin volgende week... mijn mannetje krijgt namelijk maandag vakantie...!

    Hoe ist met de rest?

    Gulay zal wel even geen internet hebben... hopelijk is ze er snel weer! En gaat alles goed!

    Gr. Niki
     
  15. Atlantis

    Atlantis Actief lid

    6 feb 2006
    134
    0
    0
    Waarschijnlijk heel domme vraag hoor, maar hoe bekijk ik jullie foto's....?
     
  16. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    linksonder klikken op album..
     
  17. Elpee

    Elpee Actief lid

    24 okt 2005
    151
    0
    0
    Leerkracht
    Antwerpen
    Hoi iedereen!

    Jezus, vanmorgen was het hier effe spannend. Vannacht heel erg veel ongesteldheids-achtige pijn gehad en ook vanmorgen. Die pijn kwam nogal erg regelmatig terug (om de drie à vijf minuten) met harde buik. Ik twijfelde enorm of ik het tegen m'n ventje zou zeggen, want die stond op het punt om naar zijn werk te vertrekken. Uiteindelijk hebbek het hem dan toch maar gezegd. Tja... toen was hij toch effe de kluts kwijt :) Hij heeft zowel ons vast telefoontoestel als mijn gsm naast m'n bed gelegd met alle nummers van het ziekenhuis en is dan met een bang hartje vertrokken.
    Ietsje later is dat allemaal opgehouden, dus heb ik hem maar verwittigd dat het loos alarm was. Maar ik denk dat we vanaf nu allebei wel erg op onze hoede zullen zijn :) Nog 6 dagen...
     
  18. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    elpee: hoe is het nu met jou?
    gister bij vk geweest, daarna voor ctg scan naar ziekenhuis, moest een uur liggen. Daar konden we zien dat ik de hele tijd weeenactiviteit heb (merk er zelf alleen weinig van :( ) en dat het best wel aan het rommelen is. Vandaag wel vaker harde buiken en een beetje kramp. We wachten dus weer rustig af...
     
  19. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    Jaaaaaaahhhhh!!!
    Vandaag is het dan eindelijk 1 sept.!!! :D :D :D
    De dag waar we al 9 maanden naar uitkijken!!!
    Maar eigenlijk is het gewoon een dag zo als alle anderen... :cry:
    Logisch ook natuurlijk ;)
    Maar je kijkt er toch naar uit op de een of andere manier!

    Niks aan de hand dus hiero...
    Nou ja, niks?
    Gisteren was hier ook wel ff schrikken... ik voelde me in een keer helemaal niet goed! tintelelde vingers, hoofdpijn boven linker-oog (dat viel allemaal nog mee) maar toen ging ik er ook nog naast praten, in het begin moest ik er nog om lachen (mijn moeder was gelukkig hier) maar op een gegeven moment werd het best akelig....
    toen gingen die prikkels van mijn hand/arm naar mijn gezicht...
    Dokter gebeld en ook maar de VK, je weet het natuurlijk niet...
    Dokter aan de lijn, Vk onderweg (was toch in de buurt en was er binnen 10 min.!) Bleek een soort van migraine-aanval te zijn (heb ik nog nooit gehad..)
    Vk alles nagekeken, urine, bloeddruk,hartslag baby, alles was dik in orde!
    Moest haar 's avonds rond 18 uur nog maar even bellen.
    Heb geprobeerd om te slapen maar baby was erg onrustig.
    Toen ben ik opgestaan, mijn moeder was nog gebleven en voelde ik me al veel beter, migraine heeft niet doorgezet en gelukkig kwam mijn mannetje ook wat eerder naar huis.
    Nu heb ik nergens geen last meer van, gelukkig!
    Dat was wel even allemaal heel raar, vooral dat er naast ging praten!
    Ik heb nooit van zo'n rare dingen!

    @Niek: en? voel je al wat meer dan wat lichte krampjes?
    Ik hoop het zo voor je, meid!
    We worden allebei toch een september-mama...!

    @elpee: Hoe is nu met je?

    @NikkiF: De baby is toch niet echt al gekomen, hé?

    @Atlantis, Ikram en Eyrah: Ook allemaal succes met de laatste loodjes

    Gr. Niki
     
  20. Eyrah

    Eyrah Lid

    10 jan 2006
    87
    0
    0
    enschede
    Kom net bij de vk vandaan en als ik ervoor nog niet ben bevallen gaan ze me bij de volgende afspraak strippen. Dat zou dan 7 september zijn. Het is dan ook volle maan hihi, dus ik heb goeie hoop dat ik die dag dan ook daadwerkelijk zou kunnnen bevallen. Veel liever nog vandaag natuurlijk! ;)

    Heb ook weer een homeopatisch pilletje gekregen voor baarmoedermond rijping.

    Wie van jullie is de zwangerschap nu ook wel zat? Of ben ik de enigste die het echt helemaal gehad heeft?
     

Deel Deze Pagina