Mei 2008 (bevallen) mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Ice, 4 mei 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    klinkt inderdaad niet echt lekker nazli.
    Je zit niet alleen niet lekker in je vel, maar je man duwt je ook nog de grond verder in, das echt niet goed. Je kunt het hier wel van je afpraten maar ik kan je garanderen dat dat misschien even oplucht maar geen oplossing is. Is er niet iemand die je kent en vertrouwt die met je man kan praten?
    Dat je onzeker bent over je lichaam, komt dat van jezelf of is dat ook door reactie van je man? Is het mogelijk dat Isa te weinig voeding binnen krijgt omdat jij zo gestrest bent? Vraag nu vanalles, als je niet zo wilt antwoorden mag je me altijd pb-en, dan zal ik je persoonlijk proberen te helpen en adviezen te geven. Op deze manier kun je echt niet doorgaan...
     
  2. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Wat een geweldig onderschrift!
     
  3. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    nazli, leg hem eens in zijn eigen kamertje, en laat hem maar even huilen. Zet desnoods de wekker op 10 minuten, ga er dan naar toe, en dan weer weg. Probeer eventjes aan jezelf te denken!
    Je moet echt hulp gaan zoeken, je wilt neem ik aan graag beter in je vel komen te zitten?

    En over het voor het slapen gaan huilen? Dat doet Fay ook regelmatig, dan heeft ze gewoon moeite om te huilen. En dan moet ik haar echt eventjes met rust laten, anders duurt het alleen maar langer en langer.
     
  4. onsukkie

    onsukkie VIP lid

    29 jun 2007
    6.874
    1
    0
    Monnickendam
    Haha dat is wel geweldig!
     
  5. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    zo heb ff de helft gelezen eerst ff wat reageren anders vergeet ik het :oops:

    @frostieke, wat jammer dat je je zo voelt!
    Kunnen we iets doen zodat je je er meer erbij voelt.

    ik had altijs gedacht dat ik een van de jongse was :oops: hihi


    @fiona, wow wat fijn :) en ik doe altijd eerst het water, en het water warm maken en dan pas t poeder erbij. zijn wij niet leuk genoeg ;) dat je de rest zo mist ;) ;) ;)

    @Marieke, wat wij ook wel eens doen als Bram moeite heeft, is mijn knieholtes pakken en die helemaal tegen zijn lichaam aan drukken ( zoals je moet persen bij de bevalling :oops: ) hihi maar snap je wat ik bedoel ?

    @linda, pffff kan me goed voorstellen dat je geschrokken bent! en wat fijn dat je meteen kon komen.
    ik ben altijd zo bang dat Bram zich verslikt dat ik soms in paniek raak als hij zich idd verslikt! :oops:

    @gina, wat fijn dat het zo goed gaat met noah :D
    gaf jij eerst ook omneo dan?
    en waarom ben je overgestapt op de comfor?

    @anastacia, bedoel het niet verkeerd, maar je zegt iedere keer 5 voedingen. moet ze dan 4 voedingen hebben of?
    of... :oops:

    Bram heeft zichzelf op dieet gezet :oops:

    gister had hij om 19.30 de laatste fles en om 06.30 melde hij zich pas :confused:
    dat kan toch niet goed zijn?

    gister wel de HA post gebeld, bram is al dagen aant huilen na zijn voeding lees : krijsen :(
    hij heeft dan echt last van krampjes..
    die zeiden alleen dat ik venkelthee moest halen en dadelijk het cb bellen want verder kon ze me niet helpen..

    zo nu nog ff 5 pagina's lezen
     
  6. nazli21

    nazli21 VIP lid

    28 jul 2006
    7.052
    9
    38
    fulltime mama
    ik wil dat de anderen het niet weten, want relatieproblemen is iets tussen ons.
    het komt van mezelf, me man zegt wel van dat de kilos er weer vanzelf weggaat, dit is wel een positieve reactie van hem. het is wel mogelijk dat ie te weinig krijgt door de stress die ik heb. me pa die zei, dat ik ook flesvoeding moest geven als ie het niet genoeg krijgt, maar de cb die heeft het niet aangeraden, omdat me melkproductie verminderd.
     
  7. nazli21

    nazli21 VIP lid

    28 jul 2006
    7.052
    9
    38
    fulltime mama
    dit zei de verpleegkunde ook, dat ik hem met rust moet laten, maar als hij huilt, dan is het echt alsof hij gaat ontploffen, dan schreeuwt ie echt en ik kan hem echt niet meer troosten. ja, ik wil rust.
     
  8. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    @daphne, he wat klote dat je bent afgewezen!
    heb je nog meer brieven op de bus gedaan?

    @friendly, hahaha lol.
     
  9. Hannah

    Hannah Fanatiek lid

    19 nov 2006
    4.137
    5
    38
    Hallo meiden,

    Heb eindelijk weer even tijd.........
    Pff echt even drukte hier.......Krijg nog verlate kraamvisites, ben mijn ouders aan het helpen met nieuwe hui, Nieve, mijn eigen huis...
    Het gaat verder wel goed hoor alleen druk...
    Van de week te horen gekregen dat ze vermoeden dat mijn oma borstkanker heeft :cry: Tjonge triest dat iemand op het einde van zijn leven nog dit moet meemaken. Ze is 88, dement en zit in verpleeghuis.
    Mogelijk dat ze nog behandelen met hormoontherapie, maar chemo of opereren doen ze niet meer. Logisch ook, dat kan ze niet aan....
    Toch willen ze nog allerlei onderzoeken dus volgende week maandag krijgt ze die allemaal....
    Ga zeer binnenkort met Nieve bij haar langs, vindt wel bijzonder om 4 generaties vrouwen op de foto te hebben. Al beseft ze niet dat Nieve haar achterkleinkind is....

    Heb niet alles teruggelezen maar doe een poging met wat ik onthouden heb...

    @ Nazli: welkom back meid...En wat vervelend dat je zo ongelukkig bent, ik zou als ik jou was eens professionele hulp inschakelen of goed met je man praten...Straks heb je nog een postnatale depressie...

    @ Linda: pff kan me voorstellen dat je geschrokken bent zeg...
    Wow wat een mooie banner heb je gemaakt zeg..Knap hoor!

    @ Fiona wat fijn dat het nu eindelijk beter lijkt te gaan met Beau!

    @ Marieke: het zit niet mee allemaal zeg...Het moet gewoon dat die zalf gaat helpen......Leuk dat je Neia laat dopen. Hier doen we het niet, ben zelf wel gedoopt en gelovig opgevoed maar doe er zelf niks meer mee en kom ook al jaren niet meer in de kerk...Zou het nu hypocriet vinden om haar dan te laten dopen.

    @ onsukkie: ik moet hier ook nodig 1 voeding per fles gaan geven...Nog 3 weken en dan is mijn verlof afgelopen :cry: :cry:

    @ Friendly: fijn dat het beter lijkt te gaan!

    @ Lafo: gelukkig dat de gyn je heeft kunnen informeren en gerust kunnen stellen. Nog steeds het idee dat je het bij 1 kind wil houden of door die info toch andere gedachten!

    @ Jeetje Ice, das niet niks. Gelukkig is het kindje van je vriendin weer thuis, hopelijk zijn er geen uitzaaiingen bij die vriend...Hmz lees dat ik meekon naar de babymassage...de ene woensdag is al geweest en aankomende woensdag moet ik naar het cb met Nieve...

    @ Meeting: gezellig meiden! Anna kan helaas niet, gaat op vakantie die dag. Jullie krijgen de groetjes, Mila heeft het drinken uit de borst ontdekt dus Anna krijgt weer meer tijd hoopt ze om ook hier weer eens te komen...

    @ Daphne: argh balen zeg dat je afgewezen bent...Ik heb zelf ook net 2 sollicitaties de deur uitgedaan...Wil toch wat dichter bij huis gaan werken....

    @ Anastasie: hier ook inmiddels op 5 voedingen, en hoef er niet eens voor te rekken....

    @ Katsas: hoe was het bij de gyn?

    @ Hellepelle: jeetje wat een vervelende situatie, kan me voorstellen dat het moeilijk is en dat je er tussen staat. Succes en sterkte ermee.

    @ Gina fijn dat het beter gaat met Noah. Jammer dat je niet meekomt naar de meeting maar begrijpelijk.

    @ Daam hoe gaat het nu s nachts met Mikki?

    @ Frostieke: jammer meid dat je je komt afmelden....Heel veel succes en veel plezier met Vittorio..

    @Eerlijk beertje: meid wat fijn dat Deborah eindelijk thuis is....Houdt ze die stoma voor altijd of is het een tijdelijke?

    @ Wittereus: op een gegeven moment gaan kindjes langer slapen dus is niet erg hoor...Zolang je maar aan de 5 voedingen komt op een dag.
     
  10. friendly

    friendly Fanatiek lid

    15 aug 2006
    2.067
    0
    0
    In elk geval positief dat je lichaamsprobleem niet bij hem wegkomt maar bij jezelf, dat werkt altijd makkelijker (ookal blijft het probleem natuurlijk net zo groot). Je moet voor jezelf gaan accepteren dat jou lichaam pas weer van jou wordt als je het niet meer met Isa hoeft te delen, dus pas als je helemaal gestopt bent met de bv.

    Relatieproblemen: het enige wat je kunt doen is iedere keer weer de confrontatie met je man aangaan en er samen uit proberen te komen. Het andere is: je nog eenzamer en vervelender gaan voelen en nog meer gaan huilen. Ookal ga je naar een maatschappelijk werkster, het probleem ligt tussen jullie beide (neem im aan, je hebt nl niet verteld wat de problemen zijn)... en het helpt dus weinig als alleen jij er aan werkt.

    Je kunt best Isa fv gaan geven, als je de voeding die je vervangt dan maar afkolft. (dan invriezen, koelen of gewoon weggooien). Dan vermindert de productie niet en als je wilt kun je dan ook weer direct overstappen op helemaal bv.

    Probeer rust voor ezelf in te bouwen door Isa toch 1 of 2 keer per dag fv te gaan geven, desnoods eerst een borst en dan nog een halve fles fv. Kijk hoe hij daar op reageert.

    Het laten huilen heeft hier ook niet gewerkt, je kindje heeft waarschijnlijk echt ergens last van als het blijft huilen. Jij als moeder voelt wel aan of laten huilen zin heeft. Denk jij van niet pak hem dan, ookal is hij niet meteen stil, hij wordt toch getroost...
     
  11. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    hmm ik wilde zoveel zeggen maar toen las ik dat van nazli ben ik weer vergeten

    ooohh meis, ik voeg me echt toe wat de andere zeggen. Praat er met iemand over, als je er mee blijft lopen blijft het aan je knagen.
    Voel je je wel nog happy bij het bv geven? Kan me goed voorstellen dat je vind dat de relatie problemen bij jullie moet blijven maar misschien kan iemand anders je wel goede raad geven.

    bedoel het niet verkeerd, maar stiekem huilen in de does. waarom stiekem? mag je man niet zien dat je verdriet hebt :oops:

    dikke knuf meis!

    @linda, wow mooi onderschrift ik wil ook wel :oops:
    haha nu heeft de hond een poepertje dat naar zwitzal ruikt hahahahaha

    @fiona, wat fijn dat het een stuk beter gaat met je dochter ( he ik spel iedere keer haar naam verkeerd )
    ik vind het zo'n sukkels op het buro he, allemaal vertellen ze je wat anders en daar word je toch wel een beetje onzeker door!
    ik zou als ik jou zo hoor. gewoon iedere keer iets te veelmaken en kijken wat ze op drinkt en daar een richtlijn bij trekken.

    @marieke, hoe gaat het vandaag met de kleine neia?

    ja ja meiden, ik moet er binnekort weer aangeloven

    IK MOET WEER GAAN WERKEN
    :( :cry: :( oh men wat gaat de tijd snel.
     
  12. Frostieke

    Frostieke Actief lid

    10 jul 2007
    300
    0
    0
    Studente
    Sint-Niklaas
    Heel erg bedankt allemaal voor jullie advies!
    En misschien meld ik me wel weer aan,
    maar nu heb ik ff de tijd er ook niet meer voor!

    Nog een hele dikke zoen van mijn kleine lieve kapoen voor jullie allemaal!

    [​IMG]
     
  13. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    @hannah, zo dat is inderdaad druk druk druk.
    en wat een vervelend bericht over je oma.
    mijn vriend zijn opa heeft ook iets maar dan met zijn prostaat, hij weet er zelf niets van hij krijgt dan wel medicijnen. de hele familie heeft besloten om niets te zeggen. die man heeft een geweldig maar zwaar leven gehad en als hij dit hoort zijn ze bang dat hij instort.
    klinkt stom maar misschien is het ook beter om er niets tegen jullie oma over te zeggen. als ze zo gelukkig is zoals ze nu leeft laat gaan.. snap je me ? bedoel het niet verkeerd.

    wat fijn voor Anna dat mila de borst heeft ontdekt geeft idd meer tijd. hopelijk komt ze hier snel buurten :D

    Zijn je ouders helemaal over verhuisd?

    Bram kwam gister op 4 voedingen uit..dat zit me wel een beetje dwars. maar ja hij melde zich niet dus dan zal hij wel geen honger hebben gehad..
     
  14. Hannah

    Hannah Fanatiek lid

    19 nov 2006
    4.137
    5
    38
    Oh wat een cutie Frostieke!

    Wittereus: wanneer moet je weer?
    Ik moet 4 augustus weer aan de slag :cry: Zie er zo tegenop, maar komt ook door de situatie....Had het al niet meer zo naar mijn zin...Ben dus ook aan het rondkijken en heb net vandaag 2 sollicitaties de deur uitgedaan.
     
  15. Hannah

    Hannah Fanatiek lid

    19 nov 2006
    4.137
    5
    38
    Zolang Bram tevreden is en goed groeit zou ik me er niet druk ommaken...

    Mijn oma heeft dat besef helemaal niet meer...Wordt denk ik al een crime om haar al die onderzoeke te laten ondergaan. Denk niet eens dat ze weet wat het inhoudt allemaal, ze leggen het haar wel een beetje uit maar snappen doet ze het echt niet meer...

    Nee er moet nog veel in het nieuwe huis gebeuren..Mannetje helpt ook heel veel, vrienden van mijn ouders. Mijn vader kan door zijn opname niet veel meehelpen dus doen we het met zijn allen. Als het goed is gaan ze de eerste week van augustus over...
     
  16. witte reus

    witte reus Fanatiek lid

    27 aug 2007
    1.789
    0
    0
    wat een lieve foto frostieke :D ..
    jammer dat je een tijd hebt. Dadelijk als ik weer ga werken heb ik ook een stuk minder tijd :(

    @hannah ik moet in week 30 weer gaan beginnnen, ik meen dat ik de 24 e weer begin. ik zie er ook tegeno, ik vind het heerlijk om dadelijk weer onder de mensen te zijn. en weer eens andere praat als alleen baby's ( niet dat dat erg is maar toch )
    maar ik vond het er ook niet echt meer zo leuk nu is het daar het een en ander verandert dus ik ben eens benieuwd!
     
  17. Lies2911

    Lies2911 Actief lid

    14 jun 2008
    338
    0
    0
    student
    Helmond
    hoi meiden,
    zie pas vandaag dat er een topic is voor mei baby's!
    onze isabel is 12-5-08 geboren en een echte mei baby!

    ik moet me nog helemaal inlezen in dit topic en ik heb het best druk, maar ik ge toch proberen mezelf hier regelmatig te laten zien! ben namelijk net van den haag naar helmond verhuisd (jaja vriendjelief komt uit helmond en aarde niet in de randstad) dus ik moet nog erg wennen en zoveel mensen ken ik hier nog niet, alleen de vrienden en familie van mijn vriend alleen zijn die op vakantie en/of zitten die in hele andere levensfases!
     
  18. Hannah

    Hannah Fanatiek lid

    19 nov 2006
    4.137
    5
    38
    Ga eens even een bammetje smeren.......
    Nieve heeft al 2 uur lol op haar speelkleed :)
    Zit ze met de benen tegen de speeltjes te schoppen en lachen er tegen...
     
  19. nazli21

    nazli21 VIP lid

    28 jul 2006
    7.052
    9
    38
    fulltime mama
    ik ga vanavond met me man uitpraten! maar de verpleegkunde van de cb die zei dat er geen reden was om een flesvoeding bij te geven, ze raadde het niet aan, maar ik ga hun nog een keer bellen. Is het niet zo als ik flesvoeding erbij geef, dat ie dan borstvoeding niet meer wilt? Hier ben ik bangvoor.
    Het zal voor mij makkelijk zijn, als ik ook flesvoeding erbij geef. dan weet ik in ieder geval dat ie dan genoeg krijgt.

    ik heb Isa nu in zijn bedje gelegd, ik hoop dat ie vanzelf in slaap valt en niet huilt.
     
  20. Hannah

    Hannah Fanatiek lid

    19 nov 2006
    4.137
    5
    38
    Heej Lies,

    Welkom hier! Gezelig dat je mee komt kletsen...

    Ik heb trouwens een vriendin in Helmond wonen :)
     

Deel Deze Pagina