Wat moeten we doen voor zijn nieuwe baan

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Fleur1, 19 aug 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fleur1

    Fleur1 VIP lid

    14 apr 2006
    5.068
    0
    0
    Het is voor ons allebei erg dubbel. Als hij een hele week van maandag tot vrijdag middag weg is en heel soms komt hij dan door de weeks wel even thuis.
    Zelf zegt hij het wel jammer te vinden dat hij me niet direct kan steunen en ik de opvoeding een heel gedeelte alleen moet doen en hij bang is stukje te missen.
    Maar aan de andere kant ben ik zomteen altijd thuis en zit ik niet dat ik hem moet wegbrengen als ik onrgelmatig moet werken.
    Mijn vriend is nu ook nooit om 1700 thuis maar altijd pas na min 2100 dus ja dan ligt ons kindje dan ook al te slapen waardoor hij hem een hele week bijna tot niet kan zien.
    Als mijn vriend in het weekeinde thuis is wat alleen de zondag inhoud is hij zo moe van een week werken ivm tewienig slaap dat hij soms een dag moet bijslapen dus niet echt gezellig voor mij en de baby zometeen.
    We krijgen steeds een langere lijst met voor en na delen.

    Maar waar ik me het meest druk om maak is dat zometeen het kindje niet tekort komt van zijn vader die dan alleen maar op zat en zon thuis is
     
  2. bianc

    bianc Fanatiek lid

    30 nov 2005
    2.251
    0
    0
    Zuid-Holland
    ik denk zelf dat het kindje zelf niets te kort gaat komen...
    het kindje groeit ermee op...
    het is meer aan jezelf denk ik of jij het grootste deel van de opvoeding op je wilt nemen of dat je dat liever samen doet...
    ik ben vroeger echt helemaal niets te kort gekomen, denk dat ik eerder verwend ben omdat we elk weekend iets leuks gingen doen... en dat maakte het echt ruinschoots goed!
    en wat jezelf ook al zegt, hij is nu ook pas na 21.00 thuis...
    het duurde voormij echt wel ff dat ik tot 21.00 mocht opblijven...
     
  3. Fleur1

    Fleur1 VIP lid

    14 apr 2006
    5.068
    0
    0
    Na veel praten en overwegen zijn we eraan uit en is alles rond.
    Vanaf 1 oktober gaat me ventje beginnen bij zijn nieuwe baas en zullen we elkaar minder zien.
    Vandaag heb ik mijn ontslagbrief geschreven want ik heb wel zoiets ik hoef niet te proviteren van me baas.
     
  4. jongemoeder

    28 jun 2006
    80
    0
    0
    adm. medewerkster
    flevoland
    Nou ik wens je veel succes straks!! Mijn man is visserman en is ook de hele week van huis, het is in het begin wel even wennen dat je helemaal alleen slaapt maar nu weet ik niet beter en ben ik er aan gewend.
    Mijn vader was vroeger ook visserman en wij zijn absoluut niks tekort gekomen hoor!!
    Ik wens je veel succes en het gaat je vast wel lukken!! ;)
     
  5. bengel

    bengel Niet meer actief

    succes met je keuze!
    mijn vader is ook vrachtwagen chauffeur..ik was papa's meisje en heb hem ontzettend gemist, daarentegen zorgde hij er wel voor dat hij bij speciale gelegenheden (1e x basisschool, schoolkamp bont avond, diploma opleidingen enz) erbij was...
    en we zijn zekers niets tekort gekomen hoor..
    het enige wat ik zelf heb is dat ik niet wil dat tim dus veel weg is voor werk...dat wil ik niet, dat ook vriendjelief weinig thuis is..toen hij in kosovo zat heb ik hem zo ontzettend gemist....

    maar : Succes met je keuze..komt goed, goed blijven communiceren met elkaar...
    benge
     
  6. anita22v

    anita22v Actief lid

    22 aug 2005
    271
    0
    0
    moeder en huisvrouw
    heerlen
    hoi hoi mijn man werkt in 3 diensten verband (continu dienst) hij ziet de kinderen soms ook een week helemaal niet en hij werkt ook nog eens de weekenden erbij ik kan niet zeggen dat de kinderen er echt problemen mee hebben ze zijn wel hartstikke blij als die eindelijk weer eens 2 dagen thuis is maar ze hebben er niet echt problemen mee.

    ik hoop dat je er iets aan hebt
    liefs anita
     
  7. Sam22

    Sam22 Actief lid

    28 jun 2006
    322
    0
    0
    Deventer
    Het zal even wennen worden...(heb ik ook gehad) maar daarbij is het extra feest als ie er wel is....Gaat vast helemaal goed komen....
     
  8. Saartje26

    Saartje26 Actief lid

    19 aug 2006
    115
    0
    0
    groepsleidster
    Hengelo
    Hallo!

    De vader van mijn vriendin was ook altijd internationaal vrachtwagenchauffeur en zij heeft een band met haar vader om jaloers op te zijn. Net als haar zus, dus dat zegt niks. Ik denk dat je dan in de weekenden wel heel veel goed maakt. Mijn vriendin ging toen ze wat ouder was ook regelmatig een weekje mee naar Engeland of Italiƫ. Het is maar net hoe je er mee om gaat denk ik.


    Zelf ben ik nu 5 weken zwanger en mijn vriend is ook vrachtwagenchauffeur. Nu nog nationaal en dan is hij van 'smorgens 6.00 tot 'savonds 21.00 weg. Heb je ook niks aan.

    Binnenkort gaat hij internationaal rijden en ik denk dat ik dan beter weet waar ik aan toe ben. En de weekenden worden echte familie- weekenden!!

    Pfoe wat een verhaal....

    Groetjes Saar
     
  9. Fleur1

    Fleur1 VIP lid

    14 apr 2006
    5.068
    0
    0
    Hoi Saartje
    Dat is hier nu ook van 's morgens vroeg tot 's avonds laat dus heb je nog niks aan je ventje haha.
    Veeel succes met de grote overschakeling want ik denk dat dat het wel is
     
  10. wendy1611

    wendy1611 Fanatiek lid

    14 mei 2006
    2.463
    0
    0
    Nee ik vind je geen zeur. Het is trouwens voor een chauffeur veel vermoeiender om op het binnenland te rijden i.v.m. de tijden. Op het buitenland rijden geeft meer rust omdat je meestal gewoon aan je normale uren slaap komt.

    Mijn vader heeft vroeger altijd op buitenland gereden en was alleen de weekenden thuis. Het is maar net hoe je er als gezin in staat. Je hebt vaders die de hele week van huis af zijn en dan ook in het weekend niet betrokken zijn bij hun kinderen, daarentegen ook vaders die juist het gemis van de week willen compenseren door in het weekend veel met hun kinderen doen. Als vrouw zijnde zal je heel sterk in je schoenen moeten staan, niet bang moeten zijn om alleen beslissingen te kunnen nemen en heel flexibel en zelfstandig zijn!

    Mijn vader belde trouwens elke avond naar huis en toen we oud genoeg waren reden we vaak mee als we vakantie hadden.
     

Deel Deze Pagina