Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Licrys, oh heerlijk dat je een paar uurtjes naar huis mocht! Heb je je uurtjes goed benut?

    Vanmorgen moest ik weer aan de ctg. Kindje 2 (wat ik niet voelde) was lekker druk aan het schoppen tegen dat ding wat je harde buiken registreert. Goed teken dus! Kindje 1 beweegt wat minder maar gyn dacht dat ze was ingedaald.
    Ik heb meteen verteld dat ik elke 5 minuten harde buiken heb en er 2 a 3 per uur moet weg puffen. Heb flinke menstruatiepijn. En nogal steken in mn doos zeg maar.
    Ze hebben mn baarmoedermond gemeten, die is bijna een cm korter geworden (nu 3,5 cm). Baarmoedermond is week. En met toucheren kon ze zo het hoofdje van kindje 1 voelen. Helaas geen ontsluiting. Daarna heeft ze met haar collega overlegd of ik opgenomen moest worden of dat het thuis verder mocht rommelen. Collega zei dat het eerder doorzet als je in je eigen omgeving bent. Dus mocht lekker naar huis. Wel zei ze erbij dat ze dacht dat het geen week meer gaat duren en dat ik waarschijnlijk over een paar dagen ga bevallen!
     
  2. Licrys

    Licrys Actief lid

    10 sep 2007
    153
    0
    0
    @FunneMe, jeetje, SPANNEND! Zouden we dan toch allemaal woensdag gaan bevallen ;)?! Hihi, dat zou grappig zijn! Sterkte de komende tijd - en ben heel blij dat je je kindjes goed voelde!
     
  3. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Ja dat zou wel gezellig zijn met zn allen woensdag bevallen!
     
  4. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Licrys: wat onwijs fijn dat je lekker een paar uurtjes naar huis mocht! Hoop dat je ervan hebt genoten! Las het te laat om je te pben..... jammer want we zijn hier errug nieuwsgierig! :)

    FunnyMe: jeetje wat spannend allemaal! Hoe voel je je nu zelf?

    DaisY: voor jou gaan de daagjes nu heel snel! Spannend joh! Slaap je nog een beetje?

    Audrey: hoe is het daar?
     
  5. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    lief dat je het vraagt noor. Ik voel me zenuwachtig, maar vind het ook superspannend! Kijk er wel naar uit. Ben alleen heel erg bang dat ik 1 van die vrouwen ben waarvan ze denken dat het niet lang meer duurt en die dan weken doorlopen....
     
  6. liselotje

    liselotje Bekend lid

    17 sep 2005
    548
    0
    0
    limburg
    Hoi hoi
    Moet toch even komen reageren dan he :) alles gaat redelijk goed hier..heb ook heel veel last van vocht en had vrijdag en gister ook al flink menstruatiepijn waardoor ik toch maar even met de verloskundige heb gebeld en zij zei ook al dat het waarschijnlijk lichte weeen waren en ze zei je kan niks doen alleen hopen dat het niet doorzet..ben er eigenlijk wel behoorlijk van geschrokken ik hoop toch echt dat de kleintjes nog 4 weekjes in mijn buik blijven zitten want nu vind ik wel erg vroeg...

    Dus FunnyMe ik wil woensdag echt niet mee doen hoor ;) ik hoop voor jou en ook Licrys dat ze nog even lekker blijven zitten maar bij jou is het natuurlijk allemaal anders Funny ik kan me voorstellen dat je niet erg gerust bent op het moment...

    Daisy heel veel succes voor woensdag ik hoop dat je buddy ons snel komt informeren over hoe het is gegaan....

    liefs liselotje
     
  7. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    Hoi hier nog een tweelingmama in spe. Ik ben overmorgen 24 weken zwanger van mijn tweeling. Kan eigenlijk niet wachten tot het zover is, kijk zo naar ze uit!
    Ze doen het goed. Een van de twee is een ontzettende druktemaker (meisje) en de ander is een rustige baby die af en toe een keertje trapt.


    Groetjes Maaike
     
  8. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @Licrys,jee wat fijn dat je toch nog even naar huis toe mocht!
    Ben heel erg benieuwd wat je gyn morgen te vertellen heeft!
    Ik wens je iig heel erg veel succes!
    Hopelijk hoor ik nog voor Woensdag iets van je...

    @Essie,wat heerlijk meid,ow wat hadden wij dat ook nog graag gedaan maar ach je kan niet alles hebben heh!
    Ik voel me met de dag nerveuzer worden,poe poe...
    Ik wens jullie een hele fijne vakantie en geniet er maar goed van!
    Tot snellie!

    @Roca,ja is best vreemd ja om te weten wanneer de meiden komen.
    Hebben jullie nog iets speciaals gedaan de dag voor de bevalling?
    Een collega van mij heeft ook een tweeling en die had idd ook 1 kind beneden in een campingbedje gelegd en dat heeft goed gewerkt want hij sliep al snel door :thumup:

    @FunnyMe,oei oei het wordt echt weel spannend hiero!
    Jee dan kunnen we niet op de hoogte blijven van elkaar :(
    Iig jij ook heel erg veel succes meissie!

    @Noor,nou zoals je kan zien slap ik nog niet,lag al ff op bed maar kan de slaap niet vatten,zo duren de dagen wel errug lang heh...

    @liselotje,jij ook al :confused:
    Ik hoop dat je kleintjes ook nog even blijven zitten bij mama,maar kan nog alle kanten op hoor...
    Enne dank je :) zal zsm aan mn buddy doorgeven als we bevallen zijn..

    @Maaike,hoi en welkom!
    Van harte gefeliciteerd nog met je dubbele zwangerschap,heel speciaal heh!
    Geniet er maar lekker van!

    @Veertje,hoe gaat het met jullie?

    En Audrey,zou ze al bezig zijn,heeft ze wel een buddy,nee heh?
    Spannend hoor!

    Inmiddels 12 uur geweest dus nog maar 2 daagjes :)
    Toedeloe...
     
  9. Audrey

    Audrey Actief lid

    9 nov 2006
    175
    0
    0
    Randstad
    Goede morgen allemaal,

    Een druk weekend voor sommige geweest.

    Allereerst, welkom Maaike. Hoe komt het dat je in Zwitserland woont? Tevreden met de ante-natale zorg daar? En een of twee eiige tweeling?

    Licrys, Lekker om weer in je eigen stekkie te mogen rommelen, al is het maar een paar uurtjes. Houd ze maar even bij je, laten we hopen dat Daisy de enige is woensdag.

    FunnyMe, ik denk dat voor jouw gevoel de kindjes beter af zijn uit jou, en in de couveuse in het z-huis, maar hoe langer ze bij jou zijn... ja, jij wordt het ook zat dat elke keer te horen, en deze onzekerheid is slopend, laat staan de gang naar het z-huis keer op keer, maar houd het nog even vol.

    Daisy, dit was jullie laatste weekend met z'n tweetjes, van ons waarschijnlijk ook. Ik wilde nog een leuk uitje, maar gezien ik lastig loop, toch maar niet. Geef manlief even een spoedcursus in deze site, kan hij de eerste fotos plaatsen.
    Ik denk dat ik het al zei, maar als ze niet komen deze week, worden ze ws gehaald. Erg eng allemaal. De bevalling niet, maar wat komen gaat. Ik zit eigenlijk helemaal niet te springen om mijn kindjes vast te houden, omdat ik het ook erg gezellig vind om ze in mijn buik te hebben. Heb gisteren nog maar snel een laaste (misschien) buikfoto gemaakt - het blijft een bescheiden buikje, maar ik draag ontzettend naar voren. Iedereen zegt dat het altijd zo is bij jongens, hoe draag jij ze? Anderen?

    Sascha, jij had het over een zwemuitje - wat een logistiek met drie! Wij willen ook kijken of de jongens baby-zwemmen leuk vinden. Maar ja, dan moet je wel met z'n tweetjes. Hopelijk kunnen wij Opa zo ver krijgen (m'n schoonvader). Jij hebt dat ook natuurlijk Noor, de jongens en Isa. Of heb je de afgelopen week niets ondernomen? (was ook poepweer).

    Licrys en Liselotje, benen gekruist! Houd ze nog even binnen!

    Roca, lastig hoor. Kunnen ze elkaar nog horen vanuit aparte kamers. Goed idee om eentje dan beneden in een campingbedje te doen (wie was dat?). En de buurt bij elkaar brullen... ach, dan hadden mensen maar niet in een EENGEZINSWONING moeten wonen. Hoort erbij. Wij hebben ook een paar brulapen in de straat die om zes uur beginnen. Gaat vanzelf over.

    Dames, geniet van jullie rustige dagen (vooral jij Daisy) en tot gauw.
     
  10. mj24

    mj24 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    4.321
    0
    0
    Amsterdam
    roca, bij mij bij 6 mnd, maar dat is dus gerorrigeerd 3 mnd. emani eerst, maar die werd ook wakker door haar zus. en akeesh had een tijdklok. werd wakker en dronk 2 slokken en ging weer slapen. Heb haar een paar nachten laten huilen en toen was het over.

    funny wat spannend meid., sterkte

    daisy. oooh wat een spannende week. succes met de laatste uren af te tellen
     
  11. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @Audrey,wanneer moeten jullie weer naar de gyn?
    Of heb ik eroverheen gelezen :oops: ?
    Ik draag mn buik ook heel erg naar voren,ze zeggen dat als je me van achter ziet niet kan zien dat ik zwanger ben,wel leuk om te horen :)
    Ben ook zo benieuwd wanneer het jullie tijd is!
    Ook wij wilde nog iets leuks gaan doen met zn tweetjes maar helaas,het zit er gewoon niet meer in,zelfs uit eten gaat me niet lukken :(
    Straks met zn viertjes,ook heel errug leuk! :)
    Jij ook heel erg veel succes en geniet er ook nog maar even van!

    @mj,thanks! :)

    Net terug van de anensthesist,nou morgen nog even bloed prikken en bellen tussen 14.00u/15.00u en dan weten we ook hoe laat we woensdag verwacht worden...
    Spannend zeg,pfffff.....
    Ik vraag me constant af,hebben we alles klaar,moet ik nog iets doen voor de bevalling,wil nog strijken,poetsen,beslissen welke kleertjes ze als eerste aan gaan krijgen,maar komt goed,relax,hahahahah.....
     
  12. Audrey

    Audrey Actief lid

    9 nov 2006
    175
    0
    0
    Randstad
    Hoi Daisy, ik weet niet of ik het gezegd had. Ik moet vrijdag weer, maar de GIO wist niet of ik dat zou halen. Persoonlijk denk ik van wel, het gaat zo goed (alleen die rot handen - deed echt pijn vanochtend, en de koude kraan erover hielp niet eens. Ach, het is alleen in de nacht en vroege ochtend, in de loop van de dag zakt het elke keer af). Ik gok zelf dat ze na het weekend gehaald worden, maar ja, wie zal het zeggen. Ik zal vanavond in liefje z'n telefoon Noor d'r nr laten zetten - zij heeft heel lief aangeboden het door te geven.

    Ga nu eventjes de stad in, heb niet echt iets nodig, maar als ik niet elke dag een stukje fiets, voel ik m'n bilspieren - niet echt prettig. En fietsen gaat nog zo lekker, alleen even opstappen, even tussen zadel en stuur wormen!

    Trouwens, wat zijn wij toch een enorme club zeg!
    Houdt natuurlijk direct verband met zoveel vruchtbaarheidsbehandeling - wij IVF/ICSI/etc dames schroeven de statistieken erg omhoog hé?
    Maar jullie natuurlijke tweelingmoeders zijn heel lief, dat wij erbij mogen horen.

    Daisy, wij wilde ook nog een keertje nog lekker uiteten, nu het nog kan, maar of het nog lukt...

    Dames, geniet van de mooie middag.
     
  13. sassie1980

    sassie1980 Fanatiek lid

    30 dec 2006
    2.292
    0
    0
    Hoi,

    Afgelopen donderdag hebben we een termijnecho gehad en kregen we te horen dat we een tweeling verwachten!
    Het leek ons erg leuk om weinig leeftijdsverschil te hebben tussen ons zoontje en zijn broertje of zusje, maar we hadden er geen rekening mee gehouden dat het ook broertjeS of zusjeS kon worden, haha. We vinden het echt helemaal geweldig, ook al zullen we het straks best wel druk gaan krijgen.

    Het lijkt me leuk om met jullie mee te kletsen, dat lijkt me wel handig voor bijvoorbeeld tips en adviezen, want er komt toch wel meer bij kijken als je 2 kindjes verwacht.

    - Hebben jullie een normale box of tweelingbox? Ik heb nu een normale box voor mijn zoontje, maar ik kan me voorstellen dat dit erg krap gaat zijn voor als de tweeling gaat omrollen en spelen?
    - Op dit moment gaat onze voorkeur uit naar een Urban Jungle Duo kinderwagen, omdat je hierbij een tweelingreiswieg kan aanschaffen. Zeker voor de eerste periode lijkt het me wel fijn als ze naast elkaar kunnen liggen. Heeft iemand hier ervaring mee?
    - Hebben jullie tips voor een leuk tweelingenboek?

    Groetjes Saskia
     
  14. sassie1980

    sassie1980 Fanatiek lid

    30 dec 2006
    2.292
    0
    0
    Nog even snel een berichtje.

    Nu heb ik natuurlijk nog wat zwangerschapskilo's van mijn zoontje eraan zitten, maar ik ben nu ongeveer 3 a 4 kilo afgevallen. Ik ben een periode veel misselijk geweest, maar eigenlijk eet ik toch wel zoals normaal. Bij mijn zoontje was ik vanaf het begin gelijk aangekomen, dus ik vraag me af of het wel normaal is als je in het begin wat afvalt, vooral bij een tweeling?
    Ik weet niet hoe het bij jullie zwangerschapskilo's is gegaan?
     
  15. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    @Licrys, Liselotje en FunnyMe hoop dat de kleintjes nog even blijven zitten. In ieder geval heel veel sterkte en geluk!

    @Essie: Fijne vakantie, geniet ervan!

    @Sascha: Gelukkig is Allana weer helemaal opgeknapt, hopelijk blijft Marlena de ziekte bespaard
    Lijkt me trouwens heerlijk zwemmen met de kleintjes, ga hier in de buurt es informeren.

    @Maaike: Welkom en proficiat, zijn het allebei meiden? En hoe gaat het met jou, niet te veel klachten?

    @MJ24: Pff hoe heb jij dat zolang uitgehouden, die gebroken nachten? Petje af!

    @Audrey: Komt erg dichtbij, he, heel spannend om te weten dat het nu ieder moment kan gaan gebeuren en jij je twee kanjers in je armen sluit, Vond het zelf ookvreemd zo'n lege buik, miste hem wel een beetje, maar twee van die schatjes in je armen maakt alles goed.
    Ik droeg mijn jongens trouwens ook echt naar voor, van achteren zag je niets.

    @Noor, lang geen ego-berichtje van jou gelezen hoe gaat het met je knulletjes?

    @Daisy, nog heel eventjes spanned! Zal wel een heel lange nacht worden.
    Voor je het weet heb je je twee wondertjes in je armen, geniet ervan! Alvast heel veel sterkte en geluk!

    @Roca, wat een prachtmeiden zeg! Vind je ook niet dat ze zo onend snel groeien? Heerlijk dat Fenna heeft doorgeslapen tot 8.00 uur, ik wacht nog op dit wonder (hihi). Hopelijk volgt Maud snel. Bij mij slapen ze nu 's avonds wel zo'n 6 tot7 uur maar in een ander ritme (nog om de 3 uur opstaan dus) en slapen ze zolang vanaf zo'n 20.00/21.00 uur dus de nacht blijft gebroken. Ben nu aan het denken om ze om 24.00 uur wakker te maken ze dan nog een voeding te geven in de hoop dat ze daarna nog die 6 a 7 uur gaan slapen, maar ben bang dat dit toch maar 3 uurtjes worden (iemand tips?)
    Hoe gaat het trouwens met die nachtvoeding van Fenna, is ze zelf minder gaan drinken of hebben jullie het afgebouwd?
    Ik ben trouwens heel benieuwd hoe ze het in het campingbedje doet, Succes ermee, hoop dat je snel kunt doorslapen.

    Nou heel veel liefs aan iedereen, ik ga Julian even voeden want die denkt dat ie dood gaat van de honger (weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: )
     
  16. Licrys

    Licrys Actief lid

    10 sep 2007
    153
    0
    0
    En weer een korte update van mij (sorry, geen reacties, maar lees alles!): ik ben weer thuis!

    De gyn was tevreden, de kindertjes groeien nog steeds, de kleinste blijft aan de kleine kant, maar zolang er groei is, is hij/zij beter af in mijn buikje :)! Doppler was goed, ctg was goed en vruchtwater was ook goed! JOEPIE! Had van de zenuwen helemaal slecht geslapen, dus ben bijna te moe om het echt tot me door te laten dringen... :)! Moet nu om de dag naar het ziekenhuis voor een ctg (net zoals voor mijn opname) en dan worden ze maandag weer gemeten! Zolang de ctg's goed blijven, wordt er dus nog niets ingeleid! Als het beter was geweest voor de kindertjes om geboren te worden, had ik me er ook bij neer kunnen leggen, maar als ze niet de couveuse in hoeven ben ik helemaal blij! We'll see.... wordt vervolgd :)!

    Bij spannende ontwikkelingen zal ik Mila trouwens een sms-je sturen :)! Thanks, Mila!

    En Daisy, wat moet het voor jou spannend zijn... Sterkte!
     
  17. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    @Sassie: Welkom en hartstikke gefeliciteerd.
    Mijn zoontjes zijn pas 10 weken dus ik heb nog niet zoveel ervaring wat boxen betreft. Een aanrader om aan te schaffen is Het tweelingenboek van Lenny Duijvelaar en Anjo Geluk, heb ik eigenlijk direct aangeschaft op aanraden van andere tweelingmoeders, toen ik wist dat ik een tweeling kreeg, en heb er veel aan gehad.
    Ik heb een X-adventure, fijne wagen, wendbaar en past eigenlijk overal tussen door!
    Weet je trouwens al of ze een of tweeeiig zijn?

    @Lycris, nou goed nieuws zeg! Hoop dat ze nog even lekker in je buik blijven!
     
  18. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Meiden!
    Ik vind het zo spannend worden hahaha leef zo onwijs met jullie mee!
    En het is zo leuk en herkenbaar om jullie verhalen te lezen over de buiken, de nachten, de kleintjes enz enz!

    Allereerst petje af hoor bijna-bevallenden!
    Julle houden het al zo lang vol! Echt super dat de ukkies het al zo lang goed uithouden in jullie buiken!

    Dais: Ooh nu is het écht bijna zover he?! Hoop dat je de slaap nog een beetje kunt vatten! 37 weken vandaag!

    Audrey: zou wat zijn als jij ook woe bevalt he?! Fijn dat je je afgezien van de handen nog zo goed voelt! Slaap jij nog een beetje? Ik neem mijn mobiel maar mee naar bed de komende dagen voor het geval ik spannend nieuws van je krijg ;)En oja, IVF of geen IVF dat maakt je niet minder meerlingmama!

    Licrys: wat superfijn dat je thuis bent! Echt top! Voor jou gaat het ook zo hard opschieten!

    Liselotje: ook al zo'n end op weg! Hopelijk houden de kleintjes het nog even goed naar de zin zo! Voel je je verder nog een beetje oké?

    Sascha: gelukkig is Allana weer beter! Lastig he, zo'n ziek kleintje erbij!

    MCLover: haha hier kunnen ze zich soms ook zo ontzettend aanstellen: alsof ze de hele dag nog niets gehad hebben ;)

    Essie: heel fijne vakantie voor jullie!

    FunnyMe: weer een dagje verder!

    Roca: pittig he die nachten.... Hopelijk vlug geen nachtvoedingen meer nodig!

    MJ24: pff pittig hoor hoe slapen de meisjes nu?

    Maaike: en Sassie: allereerst supergefeliciteerd met jullie bijzondere zwangerschap! Leuk dat jullie mee komen kletsen!

    Maaike: je bent al een lekker endje op weg: voel je je goed? En hoe is de zwangerschapsbegeleiding daar?

    Sassie: Hihi dat was vast even schrikken bij de echo! Hadden wij ook, had er nooit rekening mee gehouden dat dát ook nog zou kunnen! ;) Ik ben aanvankelijk ook wat afgevallen en nee, dat kan totaal geen kwaad! Je kleintjes pakken wat ze nodig hebben en dat gaat een beetje ten koste van jou, niet van henzelf. Dus zou lekker zwschapsvitamines nemen en evt af en toe een glas drinkontbijt (helpt ook heel goed als je verderop in je zwangerschap meer moet eten en dat mss niet lukt.) Die kilo's die komen nog wel hahahaha ;)

    Op verzoek van MClover even een egoverhaaltje dan ;)
    Nog een week of 6 en de jongens worden 1 jaar :confused: Kan het echt niet geloven!
    De laatste tijd gaan ze hard: kruipen, gaan staan etc etc. Het worden al hele binken, zal vlug weer eens een recente foto in mijn album zetten.
    Het is zo hard gegaan, zo snel omgevlogen, kijk er met dubbele gevoelens op terug: enerzijds zal ik het gaan missen, dat baby, dat getuttel, dat kleine, lieve, zachte. Anderzijds is het zo mooi om ze weer allerlei nieuwe dingen te zien doen, zo leuk weer om ze hun karaktertjes te zien ontwikkelen!
    De nachten gaan redelijk. In principe gaan ze rond 19 uur naar bed en dan de volgende dag rond half 7 weer op. Moet er echter toch met regelmaat wel een (of meer) keer uit. Tandjes, keten(!) en nu is Chris weer flink verkouden dus dan is het ook erg onrustig. Dat is eigenlijk het enige wat ik echt minder vind. Verder zijn het heel makkelijke kereltjes. Maar dat wakker worden 's nachts breekt je best op en overdag kan ik het niet inhalen. Ze eten VEEL! groeien goed. En aan niets is meer te merken dat ze zich wat te vroeg (5wk) aankondigden.
    Al met al kan ik zeggen dat ik het zo onwijs bijzonder vind om mama te zijn van een prachtige dochter en twee wolken van zoons en dat ik het onvoorstelbaar vind hoeveel liefde je kunt voelen!
     
  19. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    Even n.a.v. de vragen over Zwitserland.

    Zwangerschapsbegeleiding is erg goed moet ik zeggen.
    Ik ben in het begin, met 6 weken, heel erg ziek geweest. Viel per dag meerdere kilo's af en kwam na een paar dagen ontzettend uitgedroogd op de EHBO. Prima opgevangen, week aan het infuus gelegen en ik kwam er toen ook al achter dat het er twee waren. Ik ben trouwens volkomen ongepland zwanger geraakt, medisch foutje om het zo maar te zeggen.
    Dus binnen 5 dagen wist ik: zwanger en tweeling.. was wel heftig.

    Heb een hele fijne gyn. Helaas gaan wij over een paar weken onverwachts weer naar nederland na hier 2,5 jaar heerlijk te hebben gewoond. Vriend kreeg een hele goede baan aangeboden en voor mij is het hier op het gebied van carriere niet interessant meer. Nou moet ik ook eerst twee kindjes op de wereld zetten, maar ik wil op den duur wel gaan werken en die mogelijkheden zijn er hier niet want ik ben journaliste en daar kun je hier niets mee.
    Maar Peter kreeg dus die baan, moest echter wel per 1 oktober in dienst. Dus wij hebben eigenlijk wel een stresstijd tegemoet. Als de kindjes redelijk op tijd komen dan komen ze in Nederland op de wereld. Komen ze te vroeg, dan in Zwitserland.
    Een huis zoeken in Den Haag valt wel heel erg tegen moet ik zeggen...

    Oja, iemand zei dat ik twee meiden kreeg, maar ik krijg een jongen en een meisje.

    Ik ben morgen 24 weken precies en vind de zwangerschap op zich goed gaan. Maar ik ben een enorme sportfreak en dat lukt nu niet, dus het rustig aan doen ben ik nu wel spuugzat moet ik zeggen. Ik vind het erg lang duren. Maar ja, verder geen problemen. De kindjes groeien goed, ikke ook :)
     
  20. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    Goedemorgen meiden,

    @Audrey,nou ben erg benieuwd dan meis,ook bij jou kan het ieder moment gaan gebeuren hoor....
    Enne over dat uit eten,ik vind het errug jammer dat we vanavond niet kunnen gaan,ik kan niet te lang zitten op 1 plek dus wordt lastig :(
    Maar ach vanaaf nog ff bezoek(opa's en oma's)maar wel gezegd een beetje vroeg omdat we tuurlijk nog ff saampjes willen zijn..

    @Sassie,van harte gefeliciteerd met ullie zwangerschap!
    En idd om hier mee te kletsen heb je best veel aan,je mag/kan hier alles vragen!

    @MCLover,denk ook dat een lange nacht zal gaan worden..
    En heeft Julian het overleefd,hahahaha?

    @Licrys,wat fijn dat je weer thuis bent heh,en nog veel belangrijker dat je kindjes goed groeien! :thumup:
    Fijn dat je iig ook een buddy hebt!
    En idd het is heeeeeeel erg spannend :)

    @Noor,wat een goede bijlees actie van jou zeg! :thumup:
    Ik hoor bijna van elke tweelingmama dat ze zo'n makkelijke kindjes hebben,zou dat komen omdat ze twins zijn of wat,ik hoop iig dat wij ook makkelijke meiden krijgen,hihi....
    Je laatste zin deed me weer ff janken,ben ook zo benieuwd hoe het is...

    @Maaike,weet niet of ik je al gefeliciteerd had,anders bij deze dan!
    Geniet er van!
    Ook al gaan jullie nog een drukke tijd in..

    @FunnyMe,hoe gaat het met jullie?

    Ik ben nu 25kg in totaal aangekomen,hebben gister mn omvang ns gemeten voor de grap,die is dus 1.23m :confused:
    Waren hier allemaal aan het gokken hoe groot het zou zijn,hahahah..
    Vanavond nog een laatste buikfoto en dan kunnen we er morgen tegenaan..
    Mijn buddy van de Augustusmama's laat jullie iets weten zodra zij ook iets weet! :)

    Ik ga ff wat doen hiero en dan zo ff bloed prikken,meiden ik ben zo nerveus ik kan het niet uitdrukken,pffffffff......

    Fijne dag allemaal!
    Ik kom strakkies nog wel ff kijken!

    xxxDais...
     

Deel Deze Pagina