Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    Daisy, jij en je mannetje hartelijk gefeliciteerd met jullie twee wondertjes, heel mooie namen (passen ook goed bij elkaar). Hoop dat je snel opgeknapt bent!
    Geniet ervan :D





    Essie: balen zeg hoop dat je toch nog een beetje vakantie kunt gaan vieren.

    Fanny: goed dat je zo relaxt blijft!

    Audrey: fijn dat die dingen voor je polsen helpen. Wat betreft die zoogcompressen ik heb van die wegwerp gebruikt maar vond ze niet zo,bleven niet zitten en kunnen gaan broeien. Wat betreft voedingbh's je moet echt goed passende kopen straks, anders kan het gaan knellen en dat voelt niet prettig en is ook niet zo goed voor de melkproductie (ivm afknellen)

    Lycris: volgens mij moet die vpk toch wat meer begrip kunnen tonen voor jou dan jij voor haar. Of ben ik nu helemaal gek :rolleyes: ?

    Sascha: succes met je nieuwe computer!

    Noor: Wat gaat de tijd razendsnel, geniet van elk moment. Ik merk het nu al met mijn jongens dat de tijd vliegt. Gelukkig heeft elke leeftijd zijn mooie dingen.

    Liefs Maddy
     
  2. tal74

    tal74 Actief lid

    21 feb 2008
    420
    0
    0
    verkoper
    delft
    Jezus, Audrey, ga je de mennekes echt 42 weken bij je houden?! :) grapje hoor, zolang t goed gaat, laat ze lekker zitten! Jeroen is teamleider in een distributiecentrum van Appie Heijn, werkt dus wisselende diensten, vroeg(6.30/15.00),laat(9.3018.00),avond(14.30/23.00)of nacht(22.30/07.00)...pff, vind r weinig aan, vooral nu(wat kan je je aanstellen als je zwanger bent!). Hij is aan het solliciteren binnen AH, een managersfunctie overdag....lijkt me fijn, zeker met 5 kids straks!

    Fanny, hoe istie nu, na de slijmprop?

    xxx
     
  3. liselotje

    liselotje Bekend lid

    17 sep 2005
    548
    0
    0
    limburg
    Ook even inbreken bij dit geweldige nieuws :)

    Daisy Van Harte Gefeliciteerd met je twee dochters :whistle: hopelijk knap je snel op en kun je heel snel gaan genieten...prachtige namen ook ;)

    Voor alle andere ook heel veel succes ;)

    groetjes liselotje
     
  4. Licrys

    Licrys Actief lid

    10 sep 2007
    153
    0
    0
    @Tinneke: ik heb mijn hele zwangerschap 1 kindje heel duidelijk kunnen voelen en het andere nauwelijks. Kwam inderdaad door de ligging van de placenta :). Pas sinds een paar weken voel ik ze allebei goed. Zou me er nog niet al te veel zorgen over maken, voor tweelingen geldt volgens mij hetzelfde als voor 1-lingen, pas later moet je ze echt gaan voelen.

    @FunnyMe: ben erg benieuwd hoe het met je gaat :)! Word je niet zenuwachtig van zo vroeg al harde buiken en weeën enzo?

    @Roca: je kids inderdaad al weer 8 weken... Jeetje... Betekent dit ook een naderend einde van zwangerschapsverlof (of werkte je niet?)? Dàt lijkt me zo raar... weer moeten gaan werken... Moet er nog niet aan denken

    @Essie76: balen zeg, van je vakantie... Wel nog iets leuks doen samen hoor! Al is het maar een weekendje!

    @Audrey: nee, bij mij niets voor op mijn dossier of kaart, maar vind het een briljant plan! Maak zelf wel een aantekening ;)! Hou jij het nog een beetje vol? Fijn dat het beter gaat met je handen! En vrijdag afspraak, spannend! Hebben ze het bij jou nog niet over inleiden? Daar hadden ze het bij mij in het begin al over: inleiden met 38 weken. Aan de andere kant, als je kindjes nog blij zijn en het voor jou te doen is.. lekker laten zitten :)! Enne, Licrys is een afkorting van een naam die ik ooit heb gekregen (heb veel gedaan in indiaanse tradities), staat voor Little Crystal Swan. Leuk dat je 't vraagt!

    @MCLover: tja, verpleegkundigen.... Zullen ook wel niet altijd hun dag hebben... En ben jij trouwens ook al weer aan het werk? Of werk je niet? (kan zijn dat ik van alles heb gemist/ben vergeten... vergeef me in dat geval ;)! Ben zo benieuwd hoe dat straks allemaal zal gaan!

    Tot zover weer even, allemaal een fijne dag! Hihi, dat rusten maakt dat ik eindelijk ook eens reageer op anderen ;)!
     
  5. mik25

    mik25 VIP lid

    12 sep 2007
    14.563
    0
    0
    kapster
    op een roze wolk
    in het album van daisy staat een foto van de meisjes. die heeft haar man er vannochtend ingedaan. dus voor de liefhebbers!

    gr kim (aug.mama)
     
  6. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Ik heb tot vannacht half 5 harde buiken gehad die echt weggepuft moesten worden (en hubbie maar snurken in mn oor) En ineens werd het minder en kon ik gaan slapen. Dus wat dat nou weer was?
    Op de een of andere manier maak ik me niet zo druk om de harde buiken en de rest. ALs ze komen dan komen, en anders blijven ze mooi nog ff in mijn buikkie zitten. Nog beter!

    Zo en nu ga ik eerst eens kijken naar de foto's van daisy dr meiden!
     
  7. Audrey

    Audrey Actief lid

    9 nov 2006
    175
    0
    0
    Randstad
    Net de foto gezien van Fenne en Linne - wat lief zoals ze handjes houden. Kan denk alleen een eeneiige tweeling - die zijn natuurlijk al die tijd al lekker bij elkaar.
    Van mijn twee jongens verwacht ik zulke lieve gebaren niet - gisteren gaf baby B z'n broertje zo'n enorme schop voor z'n kont - slechte voorteken voor de broederlijke liefde...?
     
  8. Audrey

    Audrey Actief lid

    9 nov 2006
    175
    0
    0
    Randstad
    Oh, vergeten... Licrys en Tal, de GIO had het voorzichtjes over inleiden, omdat de placentas minder goed werken op een gegeven moment, maar ik heb het voorlopig nog naar m'n zin. Maar nee, niet van plan te worden zoals m'n buurvrouw d'r nichtje - tweeling ingeleid met 42 weken - man oh man!

    MCLover - bedankt voor de tip - ik koop dan wasbare compressen. Ik ga ook goede Anita voedingsbehas kopen, maar wil eerst een paar dagen wachten, kijken wat voor maat ik nodig heb. Heb begrepen dat je dat pas door heb een paar dagen naar de bevalling. Maar je hebt gelijk - te klein gaat knellen. Dat zijn ze ook maar net.
     
  9. sassie1980

    sassie1980 Fanatiek lid

    30 dec 2006
    2.292
    0
    0
    Daisy, gefeliciteerd met je meisjes, wat een leuke namen! Fenne staat ook op ons lijstje. En wat een lieve foto zeg! Hopelijk gaat alles goed en kom je snel verhaal doen.

    Essie, balen van jullie vakantie! Kun je niet een weekje naar een bungalowpark ofzo, dat je toch even weg bent?

    Audrey, ik zal eens gaan kijken naar de Easywalker, ik heb daar nu al een aantal goede verhalen over gehoord.

    Even nog een vraagje voor degene die al bevallen zijn, wanneer zijn jullie bevallen?
     
  10. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Audrey: maaaaaan 42 weken 2lingzwanger, pffffffffff nee dat lijkt mij ook niks! Jij houdt het echt al superlang vol joh! I'm very proud of you!
    Oh en bij mij schopten ze elkaar en mij ook altijd flink, maar toch goed gekomen hoor! Lagen heel vaak handje in handje tot een maand of3!

    Sassie: ik ben bevallen met 35w1d, spontaan, natuurlijk en snel ;)
     
  11. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    yes mijn eerste berichtje vanaf mijn nieuwe computer is een feit. Het valt me nog mee dat ik het allemaal in mn eentje voor elkaar gekregen heb. En het valt me nog meer mee dat internet gewoon werkt en dat ik daar niks voor hoef te doen.

    Ik heb net de foto eventjes bekeken en wat een schatjes zijn het zeg!

    Over de vraag van het bevallen, ik ben met 38 weken bevallen middels een keizersnede. Van de gyn mocht het ook nog wel later, maar ik wilde graag op mijn vaders verjaardag bevallen aangezien hij het jaar ervoor overleden is (58 jaar oud). Ik had ook gewoon mogen bevallen, we moesten zelf kiezen. Ik vond die keuze erg moeilijk en was bang voor de risico's voor de kinderen en dat mijn angst de bevalling tegen zou houden. Daarom dus een keizersnede.

    Even een vraagje voor de tweelingouders met kids rond de 11 maand of ouder. Zijn jullie kids al aan het kletsen, en wat zeggen ze dan zoal? Hier nog steeds alleen gebrabbel en wel iets wat lijkt op heit en mem (fries voor papa en mama), verder niet echt.
     
  12. jo7

    jo7 Actief lid

    17 nov 2006
    458
    0
    0
    Daisy wat een mooie meiden.Gefeliciteerd
     
  13. Audrey

    Audrey Actief lid

    9 nov 2006
    175
    0
    0
    Randstad
    Sascha, je maakt je toch niet druk over de voortgang van je kindjes? Iedere kind heeft toch z'n eigen tempo, en het is ook toch zo dat tweelingkindjes ietsjes later zijn met praten voor allerlei redenen, maar dat helemaal hebben ingehaald binnen een paar jaar.
    Vergelijken maakt je toch alleen gek?
    Okee, hier nog geen kinderen, dus makkelijk praten, maar ben al jaren docent, dus ook veel bezig met verschillen in leertempo (ben taaldocent, en veel onderzoek over tweede taalverwerving is gebaseerd op taalverwerving bij kinderen in hun eerste taal).

    Enne, Noor en Tal, 42 weken lijkt me ook niet echt een pretje... ben de nachten ietsjes zat (ging er vandaag om drie uur uit, en kon niet meer slapen. Vast wennen voor de komende tijd?)

    Groetjes allemaal, en als ik spannend nieuws te horen krijg zo meteen bij controle, laat ik het weten.
     
  14. Mila

    Mila Actief lid

    1 apr 2006
    470
    0
    0
    somewhere down the c
    Lieve Daisy super gefeliciteerd met je 2 prachtige meisjes!
    Ben benieuwdd hoe alles gegaan is.

    Sascha hier maken ze wel woordjes wat op papa en mama lijkt....
    Per ongeluk dan he :D maar echt dingen zeggen doen ze zeker nog niet.
    Ze weten wel wie papa is en wie de poes is en de bal enz....

    Audrey gefeliciteerd met je 38 weken! Nog ff....

    Noor nog ff......dan hebben we groot feest!
    Hoe en wat ga jij allemaal doen?

    Sassie ik ben met 38 weken bevallen door een spoed KS.

    Funnyme tis wel spannend bij jou hoor! Hopelijk zing je het nog een paar weken uit.

    lyrics met jou alles goed? word ook spannend nu hoor..
     
  15. roca81

    roca81 Bekend lid

    26 okt 2006
    851
    0
    0
    Audrey, vandaag ben je 38 weken zwanger! Waaw... ben benieuwd hoelang het nog gaat duren! Spannend! Hopelijk duurt het inderdaad niet toch 42 weken, haha !

    Sassie, ik ben bevallen met 37 weken en 3 dagen.(helaas een zeer zware en heftige bevalling) Ik ben ingeleid geworden omdat ik steeds meer last kreeg van mijn bekken. Had ik geen pijn,gehad, dan waren de meiden volgens mij nog even lekker blijven zitten. Maar ze hadden een mooi gewicht, dus de gyn vond het mooi geweest. Achteraf wel jammer, heb verder tijdens de hele zwangerschap nergens last van gehad en een spontane bevalling lijkt me toch prettiger.

    Funny me, hoe gaat het vandaag met jou. Nog veel last van harde buiken?

    Licrys, ik moet 1 september weer beginnen met werken, dus gelukkig heb ik nog even. Ik zie er niet tegen op om weet te beginnen. Alleen wordt het even puzzelen met oppas. (ik werk onregelmatig).
    Trouwens leuke afkorting van je naam! Hoe gaat het verder met jou?

    Essie, echt ontzettend balen van je vakantie. Door een overboeking van het hotel! Zijn ze dan niet verplicht jullie een alternatief aan te bieden. Waar zouden jullie trouwens naar toe gaan? Ook geen aantrekkelijke lastminute meer te vinden? Ik heb er echt achteraf spijt van dat we niet meer op vakantie zijn geweest tijdens de zwangerschap. Ik heb gemerkt dat twee kindjes echt een heel ander leventje is. De eerste paar weken hebben we toch wel al heftig ervaren, vooral het ontbreken van de nachtrust. We zouden heel graag nu even een lastminute willen boeken, even echt vakantie. Maar dat gaat gewoon niet, de kindjes zijn echt nog te klein.Volgend jaar willen we met z'n viertjes naar Mallorca gaan. En aan het eind van het jaar midweekje center parcs of zo. Maar tot die tijd lekker thuis in de tuin met hopelijk een heerlijk zonnetje!
    Dus als het kan, zou ik even lekker weg gaan!

    Trouwens, wie heeft er allemaal hyves? Ben eigenlijk wel benieuwd naar foto's! luckylien.hyves.nl

    Groetjes Roca
     
  16. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Audrey Ik maak me geen zorgen hoor, ben alleen nieuwsgierig. Ik ben zelf ook leerkracht dus ik weet dat ieder kind anders is. Mijn oudste dochter was enorm vroeg (4 maand zei ze al pake en beppe (opa en oma) en papa en mama) dus in vergelijking met haar zijn ze laat. Het komt wel wanneer het komt.

    Nog 4 weekjes en dan zijn onze dames alweer 1 jaar oud, ik kan het bijna niet geloven. Af en toe zou ik ook wel weer willen dat ze weer zo ienieminie klein zijn, vind het zo heerlijk die allereerste maanden. Ik merk wel dat met twee baby's de tijd nog sneller gaat en dat je soms het idee hebt dat je niet eens tijd hebt om er van te genieten. Dat vind ik wel eens jammer.

    Hoe gaat het met de laatste loodjes meiden, is het nog wat vol te houden? Het begint nu al aardig spannend te worden voor een aantal.

    O ja er zijn ook weer een aantal nieuwe zwangeren bij gekomen, hartelijk welkom hier!
     
  17. Audrey

    Audrey Actief lid

    9 nov 2006
    175
    0
    0
    Randstad
    Dag dames, even ego... Controle was prima, een nieuwe afspraak voor over een week, en een groeiecho voor donderdag. Ik vroeg hoe dat zat met inleiden, maar zij geven de voorkeur aan het natuurlijk laten gebeuren, zolang het met ons drietjes goed gaat. We zullen zien...

    Mila en Roca - ik had het ook niet gedacht, zo lang vol te houden.

    Sascha, ik wist nog dat je leerkracht ben, maar dacht, misschien is het moeilijk objectief te blijven als het om je eigen schatjes gaat ;)

    Goed, ga nu proberen te dutten - ben echt kapot. Tot gauw!
     
  18. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Audrey: jeeee 38 weken! Super joh! Wie had dat gedacht?! Ben ebnieuwd of je de volgende controle zult halen!

    Sascha: zoooooo dan was je oudste echt heel erg vlot!

    Hier is het mamamamama en verder een hoop gebrabbel!

    Roca: ik ga je ff opsporen op hyves!
     
  19. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Mila: ja nog euhm 5 1/2 week voor mij en dus voor jou nog minder dan 4 weken!
    heb het nog niet zo op poten eigenlijk gewoon wat mensen en kids. Nadeel is wel dat er aardig wat mensen op vakantie zijn........
    Jij?
     
  20. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Heb eindelijk weer een paar foto'tjes in mijn album gezet.
     

Deel Deze Pagina