December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Wij zijn afgelopen week een dag lekker met Jikke en Venga op het strand geweest. Jikke vond het hélemaal geweldig. Vooral als Venga als een dolle op en neer ging rennen :D . Doen we eigenlijk veel te weinig, moeten we vaker doen!
    Zal straks ff een paar foto's plaatsen.

    Dinsdag ben ik met Jikke bij Bianca "op kraamvisite" ( :rolleyes: ) geweest.
    Zó fijn om te zien dat Lynn weer lekker in haar velletje zit! En Gijs is een lekker ventje!
    Lynn en Jikke hebben zich samen prima vermaakt. Af en toe een beetje onenigheid over wie het speelgoed mocht. Maar ze hadden ook lol samen.
    Ook daar zal ik wat foto's van plaatsen.

    Ik heb het cb gebeld of ik de oproep gemist had. Nee, die zou deze maand verzonden worden. Lichtelijk aan de late kant als ik lees dat hier al zo'n beetje iedereen geweest is. Nu hebben we meteen een afspraak gepland.

    Ik heb me ook aangemeld bij de verloskundige. Ze wist meteen nog wie ik was en dat mijn dochter Jikke heet. En dat terwijl ze niet eens mijn bevalling heeft gedaan. Leuk hoor!
    Er was wel alweer meteen onenigheid over de zwangerschapsduur.
    Het ziekenhuis houdt de 1e dag van de menstuatie aan en zij houdt rekening met mijn korte cyclus. Dat was bij Jikke ook zo.
    Ik hou de telling van het ziekenhuis maar aan na de echo. Daar moet ik straks ook bevallen.

    De schilder is hier geweest voor een offerte. De hele buitenboel moet geschilderd, houtwerk en de muren. Het houtwerk zou hij over 2 weken kunnen doen. De muren moeten eerst opnieuw gestuckt.
    De offerte is vandaag klaar. Ben bang dat dat weer een rib uit ons lijf is :rolleyes: .
     
  2. Hoera, hoera! Gisteravond is Jasmijn weer zonder één kik gaan slapen. Ik vind het vooral voor haarzelf een opluchting (wij zetten de babyfoon wel even uit... ;) ), het lijkt me toch niet leuk om je dag krijsend te eindigen... :(

    Goh, laat ik nu exact hetzelfde gevoel bij jóu hebben... ;) :) ;)

    @Duikster: Ik krijg standaard 49 uur en wanneer Roy niet thuis is in de kraamweek, komen daar 1 of 2 uurtjes per dag bij. Dus zeg maar 57 tot 65 uur. Mij klonk dit ook vreemd in de oren, dus ik ga dit eerst goed navragen. Maar als dit klopt, is het natuurlijk wel een interessante optie. Heeft Roy daarna wat langer... :)
    Oooo, het is zó vervelend als een boertje blijft 'hangen' en zo'n opluchting als-ie er eindelijk uit is!
    Jij ook al een nieuwe auto, leuk! En decadent? Ach, wij hebben straks ook twee stations op de oprit (al betwijfel ik of je de mijne eigenlijk wel zo mag noemen... :) )
    En wat het plunderen van je spaarrekening betreft: Ik zie er dus ook tegenop om over twee weken een hele fikse graai uit die pot te moeten doen en ik wil dat bedrag ook persé binnen 5 jaar weer aangevuld hebben (los van wat we verder sparen...), ik noem dat altijd een soort 'lenen van mezelf'...

    @Saar: Nee Liene had een blauw (het broekje was blauw met wit gestreept) pakje aan tijdens de eerste meeting.
    Om je geheugen op te frissen (en voor de rest om nog eens bij weg te zwijmelen... ;) )

    [​IMG]

    @Noralien: Oei, dat is een flinke klus die geklaard moet worden! En omdat je er niet iets tastbaars voor terugkrijgt, is zoiets altijd een beetje 'zonde' van het geld... :(
    Enne... ja hoor, die dreumessen weten al héél goed dat je elders beter je best kunt doen en thuis gerust je masker kunt laten zakken. Want papa en mama houden tóch wel van je (ook ben je niet op je best...)
     
  3. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    De buitenkant van ons huis is al vanaf aankoop 3 jaar geleden een doorn in mijn oog. We zouden het meteen laten verfen, maar dit werd steeds uitgesteld. De muren zijn heel slecht en het houtwerk ook. Maar het houtwerk is ook nog eens geel wat ik echt niet mooi vind bij de witte muren :rolleyes: . Ben zelf al een beetje aan het klungelen geweest, maar dat is ook niet hélemaal goed gelukt en nu is een deel blauw en een deel geel.....
    Voor mij geld gelukkig dus dat we er wel iets tastbaars voor terug krijgen, een mooi huisje :D Al het houtwerk wordt donkerblauw (witte deurkozijnen) en met de tijd worden de muren dan nog gedaan.
     
  4. @Noralien: Oké, het wordt in jullie geval dus meer een metamorfose... :) ! Bij ons moet het schilderwerk aan de buitenkant ook gedaan worden, maar het verschil zal dus geen mens opvallen. Zeker niet wanneer je het niet weet, in elk geval...
     
  5. debbie1988

    debbie1988 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.608
    0
    0
    Thuismoeder + Oppasmoeder
    amstelveen
    Heyyy Daphne,

    Welkom terug dat is lang geleden zeg, hoe gaat het nu met jou en met jou en je vriend? En heb je al getest? Ben je zwanger?

    Saar jeetje wat een grote feesttafel zeg;) maar wel heel erg leuk hoor die foto's, hoe vond Tisse het dopen eigenlijk en heeft ie gehuild?

    Saskia ja cola en frisdrank drink ik wel veel ja, maar zoieso allemaal al light gelukkig. Maar ik zal eerdaags even naar de winkel gaan en het halen, hoop echt dat het helpt.

    Noura ik hoop dat ze de goede opsturen voor je, en het wordt echt spannend voor jou nu he. Het is nu echt aftellen tot de laatste loodjes, en tot het echt begint.

    Noralien flinke klus he die er gedaan moet worden aan je huis zo te lezen, hopelijk komt het er allemaal mooi uit te zien. Ik hoop ook echt voor je dat jij je snel weer beter voelt, en minder moe. Sterkte en beterschap

    Lola zwijmel zwijmel wat een fantastische foto he, wat een poepie's allemaal en nog zo lief en klein hihihihi.
     
  6. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    nou debbie ik beschouw het nu ook wel als de laatste loodjes ;)
    ik heb eens gelezen dat je van zoetstoffen nog meer aankomt dan van gewone suiker, ik weet niet of dat dan ook opgaat voor de light frisdrank. en de floradix of roosvicee ferro is een goede optie denk ik.

    lola grapjas. oh dus jij bent waarschijnlijk ookbijverzekerd voor extra uur, wij kunnen tot 69 uur krijgen, maar 49 word gegarandeerd, die 20 uur extra konden ze niet garanderen. dus we zullen zien, maar als het niet lukken gaat die 20 uur dan kan ik dat declareren bij de verzekering. ook wel prettig

    noralien succes met klussen, word vast mooi
    leuk dat je vk je nog kende. en hier ook onenigheid over de zwangerschapsduur hoor. ziekenhuis houd 31 juli aan, en vk 3 augustus. ach ja het zal wel.

    nou mijn dochter komt thuis zo, die heeft haar laatste schooldag vandaag.
     
  7. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Hallo allen,

    Met vriend gaat alles weer ok gelukkig. Ik heb gisteren getest, maar negatief. Zoals je aan mijn cyclus kunt zien was ik de ene maand op tijd en de andere te laat, de laatste tijd. Schijnbaar ben ik nu gewoon standaard te laat. Ik baal daar best van eerlijk gezegd.

    Ik zit eigenlijk te wachten op een operatie die in juni al plaats zou vinden. Ik heb onze baby plannen vanwege die operatie uit moeten stellen. Nu heb ik vernomen dat de operatie is uitgesteld tot zeker oktober. Niemand die je dat even vertelt tot je zelf belt natuurlijk. Daarom zijn wij nu toch maar aan het klussen geslagen, want ik wilde een korte tijd tussen de eerste en de tweede, maximaal 2 jaar. Dat gaat dus sowieso niet meer lukken.

    Lola en Noralien: gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

    Duikster: Gefeliciteerd meid! Alles goed gegaan?

    Saar: Jeetje ik vind Tisse wel op Liene lijken op die foto!
     
  8. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    als je zwanger bent daphne, word de operatie dan uitgesteld?

    het maxi cosi stukje is binnen, dat is snel, ben er helemaal blij mee
     
  9. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,

    noura; en heb je al wat ontvangen voor de mc? was het de goede? ik heb dezelfde mc cabrio papillon en hier zat hij wel bij iig
    het schiet echt op nu voor jouw, enne wat ik al zei ik hoop wat te horen na mijn vakantie natuurlijk :)
    het is vanaaf volle maan trouwens he, dan bevallen er ook veel vrouwen word gezegd.... ;)

    vales; he vervelend dat het niet doorzet maar aan de andere kant dacht ik eraan hoe het bij orlando was(zwangerschap) toen had ik dit zelfde :) jullie gaan nog niet voor een 2e toch? of? 8)

    janette; het zit jullie lekker mee vwb het schilderwerk :rolleyes: ach ja dan een andere keer maar he, fijn weekendje samen, of vergis ik me nu?

    duikster; he vervelend zeg, is het alleen een boertje wat dwars zit of zijn het zijn darmpjes? balen hoor
    enne leuk zeg een nieuwe auto ook voor jullie

    saar; zo heeft iedereen verschillende gezichten he :)

    noralien; herkenbaar hoor die eerste weken zo vermoeiend, vervelend maar is het absoluut waard ;)
    waar blijven de foto's :) fijn om te horen dat ze je nog herkende en ook jikke nog, dit geeft gelijk een goed gevoel lijkt me. oei ja dat zal idd wel wat gaan kosten zo te horen

    lola; ohhh wat leuk om die foto weer te zien zeg, wat een grut dan weer he :)

    debbie; vwb light dranken hoor je ook idd weer de verhalen dat dit nog slechter is, net als een zoetje voor in je koffie net zo. omdat het zo enorm bewerkt is zeg maar

    daphne; mag ik vragen watvoor operatie je moet ondergaan? vervelend voor je dat je cyclus niet helemaal loopt zoals je hoopt

    noura; dat is lekker snel idd fijn hoor.

    hier vandaag een hoop gedaan (eigenlijk iets teveel, merk ik) van boven tot beneden alles gesopt en stof gezogen, bedden gedaan, was gewassen/gedroogd en opgeruimt, caravan verder gepakt, boodschapjes gedaan en dan natuurlijk 2 keer gelopen met tikus. vanaaf nog een laatste was voor vandaag vouwen en dan ben ik klaar. vind het altijd fijn om alles nog even schoon te hebben voor de vakantie dan is het des te fijner thuiskomen naderhand

    gr saskia
     
  10. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Hallo allemaal!

    Wij zijn weer thuis. Echt een leuke vakantie gehad. Het weer was niet heel super maar we hebben ons goed vermaakt. Vanmiddag om 14 uur waren we thuis. Ik zal gauw iets meer vertellen over de vakantie en nog wat foto's plaatsen maar ga zo eerst eten. Ook zie ik dat ik 10 pagina's achter loop maar vrees dat het me niet gaat lukken om op alles te reageren en te onthouden. Sowieso weer druk weekend voor de boeg want heb morgen de hele dag een vrijgezellenfeestje en zondag is mijn zus jarig dus daar gaan we dan heen.

    Ik kom gauw weer posten hoor! Leuk om er weer te zijn. Hihi, heb jullie verhalen toch wel gemist hoor.

    Oja, nog even een leuk nieuwtje. Werd afgelopen woensdag gebeld door Intervention uitzendbureau. Ze hadden een vacature voor me bij een administratiekantoor hier in de regio. Of ik interesse had. Ja dus! Donderdag werd ik nogmaals gebeld. Ze hadden me voorgesteld bij het bedrijf en die willen me graag op gesprek. Wanneer en hoe laat weet ik nog niet maar daar wordt ik maandag over terug gebeld.

    Groetjes Otje
     
  11. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    @Lola: Wat fijn dat Jasmijn weer zonder te huilen in slaap valt!

    @Vales: Mooi hoor, je nagels. Knap dat je dat zelf kan.

    @Otje: wat een gezellige foto's van het doopfeest.

    @Daphne: Wat leuk je hier te zien. Fijn dat je relatie weer goed is, en spannend hoor, dat jullie bezig zijn voor een tweede kindje.

    @melliemel: wanneer gingen jullie ook al weer met vakantie? Zondag?

    @noura: goeie service zeg, van maxicosi

    @duikster: Lekker toch, twee ruime auto's! En wat sneu dat dat boertje zo in de weg zat bij Chris.

    @Noralien: Ik ben benieuwd naar de foto's van je bezoekje aan bianca en van het strand. Balen dat je zo moe bent. Ik merk dat het bij mij nu wat beter gaat met de vermoeidheid.

    @Otje: FIjn dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad, ondanks dat het weer niet zo super was. Ben benieuwd naar de verhalen en foto's. En spannend hoor, donderdag weer sollicitatiegesprek.

    Onze vakantie begint sowieso een dag later dan gepland. Demi heeft waarschijnlijk weer blaasontsteking . Ze was gisteren ineens heel benauwd en ademde heel moeilijk. Daar heeft ze antibiotica voor gekregen, het leek een soort pseudokroep. Voor de zekerheid ook nog maar even urine ingeleverd vandaag en die was dus niet goed. Teveel rode bloedcellen, wat duidt op blaasontsteking en ketonen in de urine wat ook kan duiden op een infectie. Maandagochtend moeten we eerst haar urine weer laten controleren en de urine is inmiddels ook op kweek gezet. Gelukkig gaat het vandaag weer iets beter als gisteren, het is zo zielig als zo'n kleintje ziek is. Onze vakantie hebben we een dag kunnen verzetten, van maandag tot maandag. Maar ze moet eerst zoiezo helemaal beter zijn, anders gaan we niet.

    Vanavond is er een feestje van Jeroen's werk, om te vieren dat de vakantie begonnen was. Ik wilde Demi per se in haar eigen bedje laten slapen, dus Jeroen is alleen gegaan. Niet echt een gezellig begin van de vakantie, maar ja.
     
  12. Duckie, wat jammer nou! Hopelijk kunnen jullie toch nog op vakantie gaan!

    Daphne, leuk weer iets van jullie te horen! En wat goed dat alles weer goed is gekomen met je vriend.

    Voor de geïnteresseerden, hier wat foto's van Tisse en Liene in dezelfde kleding.
     

Deel Deze Pagina