Ik weet het ff niet meer...

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door toet, 18 jul 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. toet

    toet Fanatiek lid

    7 apr 2006
    1.802
    0
    0
    Ik had van de week al een topic geopend dat Sophie ziek was ( bleek van de week de zesde ziekte te zijn ) nu een week later eet ze nog zooo slecht,geen pap,s'middags een halve boterham,na haar slaapje een paar hapjes fruit,avond eten hoeft ze niet,soms wel een beetje vla en een pyamapapje waar ze al tijd heel dol op was drinkt ze maar zo 100 cc,en over heel de dag drinkt ze ook best weinig voor haar doen ik denk zo 300 cc diksap,de plasluiers zijn echt een stuk minder.
    Ben van de week ook met haar bij de huisarts geweest en die heeft gekeken naar haar en kon behalve de zesde ziekte niks ondekken....ik maakte me zorgen over dat hele slechte eten,hij zegt ze gaan vanzelf wel weer eten...maar ze eet nu al een week bijna niet......
    Hij zegt ook dat ze geen suffe indruk maakt en nog interesse in speelgoed heeft me geen zorgen moet maken,maar dat doe ik dus wel!
    Ik vind dat ze veel te weinig binnenkrijgt,wat vinden jullie?
     
  2. Jmr

    Jmr Niet meer actief

    Hai toet,

    Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt! Dat zou ik in jouw geval waarschijnlijk ook doen! Mijn dochtertje is ook een keer ziek geweest,
    en die at toen ook heeeel slecht. Heb toen de huisarts gebeld en die wist
    mij te vertellen dat niet eten eigenlijk niet zo heel erg was!(ligt er natuurlijk wel aan hoelang he)

    Je moet er goed op letten dat je meisje vocht binnenkrijgt, drinken dus, en dat ze plasluiers heeft! Zolang dat nog allemaal prima is, hoef je je
    geen zorgen te maken! Tuurlijk zijn de plasluiers minder, omdat ze minder eet en drinkt als eerst....

    Wel ff goed in de gaten blijven houden, maar als het goed is dan moet het zo voorbij zijn na een paar dagen! Dat had mijn dochtertje toen ook!

    En idd, zolang ze geen suffe indruk maakt en nog alert is, dan hoef je je niet echt zorgen te maken!
     
  3. zonnestraal

    zonnestraal Niet meer actief

    Ik sluit mij volledig aan bij het bovenstaande.

    Natuurlijk maak je je zorgen, dat doe ik ook altijd als Noa ziek is. Maar als de kindjes niet eten is het niet zo heel erg. Het drinken is belangrijker. Zolang ze nog plasluiers hebben en allert zijn is er echt niets aan de hand.

    Als dit na een paar dagen nog steeds zo is, dan zou ik toch wel weer even met de ha gaan bellen.

    Sterkte met je zieke meisje.
     
  4. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Mitchell heeft dat bij een griepje ook wel gehad, dat hij praktisch niet at. Zolang hij maar drinkt maak ik me niet echt zorgen. Dat eten komt wel weer. Natuurlijk moet het geen weken gaan duren, maar zoals ik het nu hoor kan het niet echt kwaad volgens mij.
     
  5. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Is het niet iets wat bij de periode past?

    Lynn eet al sinds maart slecht. Toen was ze 18 maandjes en sindsdien heeft ze nooit meer echt super gegeten. Vooral avondeten is echt minimaal en ontbijt hoeft ze al helemaal niet.
    En hoe meer druk ik er op leg of aandacht aan besteed...hoe minder ze eet. Het kan een manier zijn om macht uit te oefenen (want je wint als mama toch niet)

    Deze tijd staat er om bekend dat de kleintjes minder gaan eten. Ze hebben ook niet veel nodig. Lynn is zelfs sinds maart nog 250 gram aangekomen ook en dat verbaasde mij echt, gezien wat ze binnen krijgt

    Ik weet niet hoe je dochter verder is? Vertoont ze al lekker dwars gedrag?

    Het kan natuurlijk ook nog naweeën van de 6e ziekte zijn. Of misschien kiesjes....dan kunnen ze ook zo een hele week niet eten.

    Hou even in de gaten dat ze niet af gaat vallen, want dat is niet goed. Misschien een keer extra wegen bij het CB?
     
  6. Juud

    Juud VIP lid

    21 nov 2006
    9.608
    0
    0
    Hier hetzelfde probleem nu, en het gaat hier duidelijk om tandjes/kiesjes. Eten gaat nog wel redelijk, maar drinken is een drama. Siem komt in totaal net aan 350 ml en meer krijg ik er echt niet in. Ik doe verder veel extra vocht bij het fruit en de groente.

    Wij houden zijn luiers maar in de gaten en hoe hij overkomt. Meer kunnen we niet, want dwingen heeft geen zin. Hier duurt het nu zo'n anderhalve week. Ik wil vrijdag nog even extra wegen, want volgende week zijn we op vakantie.

    We hadden dit al eens eerder bij tandjes en het ging uiteindelijk toch vanzelf over.

    Succes!
     

Deel Deze Pagina