Heel erge buikkrampen!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Aslanck, 5 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Aslanck

    Aslanck Actief lid

    2 jul 2008
    321
    0
    0
    Amsterdam
    Hallo,

    ik heb sinds gisteren best wel heftige buikkrampen.. Heb net de huisarts gebeld (Ik heb pas volgende week vrijdag een intake bij de VK dus die kan ik niet bellen?) en gevraagd of het normaal is en of het nog wel goed gaat.. Ik heb ook bruinige afscheiding gehad sinds gisteren. De huisarts was heel erg vaag.. het is ook niet mijn huisarts want ik moest de huisartsenpost bellen namelijk.. En het enige wat hij kon zeggen was dat ik een paracetamol moest innemen! Daar wordt ik altijd zo boos om! Altijd een paracetamol hebben ze niks anders! Nee hoor ze konden me ook niet even geruststellen en het hartje laten horen!

    Ik ben nu heel erg onrustig :( En ik weet totaal niet wat ik moet doen. Ik wil ook geen paracetamol innemen want dat doe ik bijna nooit eigenlijk!

    Wie heeft er een tip of advies voor me?

    (Sorry als alles een beetje door elkaar staat maar ben een beetje chagrijnig en ik zit alles achterelkaar te typen.. )

    Alvast bedankt voor het antwoord
     
  2. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    He wat naar!

    Je kan wel je verloskundige bellen hoor. Bij twijfel altijd doen!

    sterkte meid. Hoop dat ej je gauw weer beter voelt
     
  3. Hummel

    Hummel Niet meer actief

    Als je je ongerust maakt moet je gewoon je verloskundige even bellen. Ondanks dat je nog geen intake gesprek hebt gehad, kan ze je best helpen.

    Ik zou dus gewoon bellen.

    Liefs Hummel.
     
  4. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    Gewoon de VK bellen! Ik heb tijdens de zwangerschap ook veel buikpijn gehad, de eerste weken lag ik haast dubbel van de pijn en het is gelukkig toch allemaal goed gegaan, dus het hoeft niet altijd wat te zijn. Sterkte en gewoon de VK bellen (kan ook buiten kantoortijden).
     
  5. Aslanck

    Aslanck Actief lid

    2 jul 2008
    321
    0
    0
    Amsterdam
    Ik heb net met de vk gesproken.. En ze was heel aardig.. Ze heeft me verteld dat het wel kan leiden tot een miskraam met wat ik vertel en ook omdat de kans hoger is omdat het mijn eerste zwangerschap is. Ze gaat proberen om voor morgen een afspraak te maken voor een echo en anders voor donderdag.. Ik ben nu wel heel erg bang :( Ik hoop dat alles nog goed gaat..
     
  6. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    Gelukkig heb je de VK gesproken, ik hoop dat je morgen langs kunt komen. Heel veel sterkte in ieder geval en ik hoop dat alles goed is.
     
  7. bengeltje86

    bengeltje86 VIP lid

    6 jan 2007
    8.553
    0
    36
    renkum
    hoi meis heb je er wel bij gezegt dat je al een hartje heb zien kloppen die buikkrampen zeggen natuurlijk ook niet alles
    ik ga hard voor je duimen dat alles goed blijft gaan
    sterkte
     
  8. Aslanck

    Aslanck Actief lid

    2 jul 2008
    321
    0
    0
    Amsterdam
    ja heb al gezegd dat de hartje klopt maar ze vertelde me dat het nog wel kan misgaan... :( Ik hoop ook echt dat alles goed gaat. Ik ga nu lekker me bedje in en lekker slapen.. moet morgen weer werken.. Welterusten alvast..
     
  9. bengeltje86

    bengeltje86 VIP lid

    6 jan 2007
    8.553
    0
    36
    renkum
    als het hartje klopt is de kans nog maar 3 % maar goed kan maar gaan we niet vanuit toch
    is het wel verstandig dan om morgen te werken?
    nou succes morgen
     
  10. buikje Essie

    buikje Essie Fanatiek lid

    4 apr 2008
    1.099
    0
    0
    Ja het kan inderdaad ng mis gaan na een kloppend hartje op de echo maar het hoeft niet hoor! Ik wil je heel vel sterkte wensen morgen!
     
  11. Mijn vorige zwangerschap was met een week bloedverlies om de 2 dagen een echo ook met kloppend hartje en toch mk gehad,dus ja helaas wil een kloppend hartje niks zeggen...
     
  12. Female24

    Female24 Fanatiek lid

    15 mrt 2008
    2.595
    0
    0
    ik snap niet dat een vk nog zo lang wacht voordat ze langs mag komen :S ik maakte mij in het begin van me zwangerschap ook heel erge zorgen omdat ik krampen had enzovoorts en ik mocht meteen langskomen om te kijken of het hartje nog klopte!
     
  13. ElleNY

    ElleNY Fanatiek lid

    26 mrt 2008
    1.987
    1
    0
    omdat het niets uitmaakt of ze nu een echo maakt of morgen... een echo is alleen maar een plaatje. Het is voor jou vervelend om te wachten maar voor het kindje maakt het niets uit. Als het mis gaat, gaat het mis. De VK kan gewoon niet haar hele agenda omgooien voor één iemand. Het hangt er dus gewoon vanaf hoe druk het op zo'n praktijk is.
     
  14. ramona0309

    ramona0309 Niet meer actief

    Ja is zo! Hoe rot dat wachten ook is.... als het mis gaat, gaat t mis en kan t toch niet voorkomen worden.... hoe spijtig ook...
     
  15. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    Hoe was het bij de VK? Ik hoop dat alles in orde is.
     
  16. Aslanck

    Aslanck Actief lid

    2 jul 2008
    321
    0
    0
    Amsterdam
    Hallo,

    Ben vandaag door de vk gebeld.. En helaas was er niemand in het ziekenhuis die een echo kon maken.. Ze waren allemaal met vakantie.. En ook bij hun op de praktijk hadden ze geen plaats meer voor vandaag. Ik heb voor morgen om 1 uur een afspraak gekregen dan gaan ze een echo maken.. Een echo zegt inderdaad ook niks eigenlijk maar dan ben ik tenminste wel een beetje gerust. Ik heb geen bruine afscheiding meer sinds gisteren nacht maar wel krampen.. Ik hoop ook dat alles goed gaat. Maar de vk zei ook tegen me dat ik me er wel op moest voorbereiden.. Ik hoop echt dat alles goed is.. Me krampen zijn wel wat verminderd en ook geen bruine afscheiding meer maar dat zegt natuurlijk niet alles he :(

    Ik heb vandaag ook niet gewerkt.. Kon ook niet met deze pijn hoor.. Bleef lekker op de bank de hele dag.. En morgen ook maar ff thuis blijven.

    Groetjes
     
  17. dromertje

    dromertje Actief lid

    18 apr 2007
    246
    0
    0
    Sterkte morgen! ( en succes natuurlijk)
     
  18. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Veel sterkte meis..
     
  19. Aslanck

    Aslanck Actief lid

    2 jul 2008
    321
    0
    0
    Amsterdam
    Pff spannend ik heb 1 uur een afspraak voor een echo.. ik vind het zo moeilijk om te wachten.. Ik krijg er nu ergere buikpijn van :( Ik hoop echt dat ik me baby zie.. En dat het hartje nog klopt :( Dan ben ik tenminste nog gerust gesteld.. Ik weet dat dat ook niks zegt maar in ieder geval weet ik dat het nu nog goed is..
     
  20. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Misschien een beetje een domme vraag hoor, maar weet je zeker dat het niet je darmen zijn die zo zeer deden? Ik ben in het begin een keer flauwgevallen van de kramp, waren mn darmen.. Daar kan ook het beetje bloed vandaan komen, dan duwen je darmen tegen je baarmoeder, waardoor een bloedvaatje kan knappen.

    Veel sterkte zo!
     

Deel Deze Pagina