Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. motormuisje

    motormuisje Actief lid

    8 aug 2007
    137
    0
    0
    fysiotherapeute
    @maaike
    al mijn zwangerschappen zijn spontaan en keavy en islay lijken wel heel erg op elkaar maar nu ze wat groter worden ga je wel meer verschil zien ook qua innerlijk maar ook in ontwikkeling. islay is echt een poppetje lief enzo en keavy is echt een hittepetit stond met 10 maanden, kattekopje (een echte meid,haren trekken enzo)ze lijken heel veel op john qua uiterlijk. hij heeft wel 2lingen in de familie van mijn kant niks dus is puur toeval denk ik
     
  2. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    @ Mama Sam, Hier zat er 26 minuten tussen Malou en Ruben. Beide vaginaal geboren, Malou hoofdje eerst, Ruben kontje eerst. ;)
     
  3. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    @ motormuisje: dat is echt dan een kans van een op zoveel miljoen denk ik! Als je namelijk heel erg erfelijk belast bent dan kan ik me nog indenken dat er meerdere tweelingen komen maar dan wel twee eiiig. Ik vind trouwens dat jouw kids erg leuke namen hebben!
     
  4. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    motormuisje: dat ze qua innerlijk totaal niet op elkaar lijken hoeft niks te zeggen. Mijn meiden zijn 1-eiig en zijn ook totaal verschillend, de een heel rustig en afwachtend maar weet wel duidelijk wat ze wil en de ander heel vrolijk en ondernemend. Bij zo'n test kunnen ze het toch maar voor 98% zeker zeggen of het 1 of 2 eiig is? Met twee moederkoeken en twee vliezen kan het nog steeds 1-eiig zijn. Wie weet zijn ze toch 1-eiig zou wel heel toevallig zijn 3 1-eiige tweelingen.

    Hier vandaag de laatste verjaardagsvisite gehad. De meiden zijn goed verwend, gelukkig ook veel kleertjes want speelgoed hebben we genoeg.
     
  5. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    3 1 eiige tweelingen is een kans van 1 op 16 miljoen. Dat was laatst nog in het nieuws, was namelijk in Belgie het geval.
     
  6. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    FUNNY ME, PROFICIAT EINDELIJK ZIJN ZE ER, JE TWEE WONDERTJES, GENIET ERVAN!!!!!

    Mila, jij ook nog hartstikke gefeliciteerd :D

    Julian en Thomas zijn met 9 minuten verschil geboren, Julian met hoofdje naar beneden Thomas in volkomen stuit.
     
  7. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    Oeps, sorry voor het lettertype :rolleyes:
     
  8. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @mamasam,bij ons schelen ze 2 minuten,ze zijn wel met een ks gehaald.

    @motormuisje,beterschap voor jullie!

    Mama's,ff een vraagje hier,
    onze meiden zijn zo huilerig,ik weet niet meer wat ik moet doen :cry:
    Meestal is het Fenne die alleen maar huilt,hoeveel slapen ze nu gemiddeld eigenlijk?
    Ze is bijv vandaag van 07.00u tot 14.15u wakker geweest,toen geslapen van 15.00u tot 18.45u(dit omdat we op bezoek zijn geweest en ze in de mc lagen),nu weer constant wakker en huilen,als we haar uit bedje halen is ze stil en valt ze bijna in slaap,nu ligt Fenne bij papa en Linne ligt te huilen boven dus ga ik ook maar weer ff halen.
    Ik word er errug onzeker van en ook errug huilerig :cry:
    Morgen belt de wijkverpleegster weer dus zal met haar ns overleggen..
    Maar dacht misschien weet iemand van jullie raad?
    Heb ze nu ook van bedje verwisseld,dit omdat Fenne steeds dezelfde slaaphouding heeft..
    Sorry voor mn lange verhaal....
     
  9. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Lieve Dais:
    allereerst: goed dat je het schrijft en goed dat je durft te zeggen dat het moeilijk is soms!
    Heeft Fenne ook een voorkeurshouding van haar hoofdje? (ligt ze steeds op 1 kant?)
    Bij ons hadden ze allebei een voorkeurshouding, Chris wat erger dan Tijn.
    We zijn toen 1 keer naar de osteopaat geweest en dat hielp heel erg goed voor wat betreft de voorkeurshouding. overigens huilden ze niet veel.
    Verder hebben wij ze een tijdje ingebakerd en dat maakte enorm verschil. Ze sliepen dan wel een uur langer tussen de voedingen dan normaal.
    Het zou kunnen dat je meisjes in een cirkeltje draaien van oververmoeid-zichzelf wakker maaien met de armpjes-onrustig drinken-buikpijn/krampjes-nog meer vermoeid.....
    Zou vragen of de wijkverpleegkundige bij je langs kan komen, ze kan waarschijnlijk heel handige tips geven.
    Spugen ze ook?
    Hoop dat je wat hieraan hebt!
    Voor jou in ieder geval een dikke knuffel en onthoud op moeilijke momenten: Het wordt echt snel beter!
    Kus!
     
  10. roca81

    roca81 Bekend lid

    26 okt 2006
    851
    0
    0
    Funny Me, Hartelijk gefeliciteerd met je 2 wondertjes Anna Luna en Sophie Emma. Ze hebben bijna precies dezelfde gewichtjes als Maud (2500 gram) en Fenna (2715) bij de geboorte!
    Geniet er lekker van
    !

    Daisy, ik kan me voorstellen dat je hier zelf ook huilerig van wordt. Het is ook zo vermoeiend, 2 huilende kleine baby's. Ik herken veel in je verhaal, je voelt je soms zo machteloos. Je wilt de meisjes zo graag helpen, maar het lukt gewoon niet.

    Misschien moet je overstappen op andere voeding. Maud en Fenna hebben ook best veel gehuild. Maud omdat ze niet uit zichzelf kon slapen. We hebben toen, voornamelijk met Maud 's avonds en 's nachts uren door het huis gewandeld om haar rustig te krijgen en als ze op de arm in slaap viel, dan haar in bedje gelegd. Fenna heeft veel gehuild omdat ze veel last heeft gehad van krampjes. We hebben hiervoor druppeltjes gehaald in duitsland (sap simplex) en deze hielpen wel een beetje. Verder andere voeding, Nutrilon Omneo. Tevens heeft ze fysio gehad omdat ze zich overstrekte van de pijn. Ik heb toen geleerd hoe ik haar buikje kon masseren.
    Daisy, als ik zo naar het slaapritme van Fenne kijk vind ik dat ze heel weinig slaapt, en echt veel wakker is. In ieder geval de bedjes lekker strak opmaken.Misschien is inbakeren een optie?

    Als tip van consultatiebureau hebben we gekregen om voor zo veel mogelijk regelmaat te zorgen. Baby's kunnen erg onrustig worden van veel (kraam)visite etc. Wij hebben op een gegeven moment ervoor gekozen om tijdens kraamvisite de baby's niet steeds van hand tot hand te laten gaan en zo veel mogelijk zelf de fles geven. Na het drinken niet de visite met de kindjes laten "spelen". Verder een tip om 's avonds de meisjes te wassen in het badje. Hier worden ze vaak moe van en slapen misschien beter. En in "het grote bad" vonden wij zelf eigenlijk ook prettig. Maud en Fenna werden hier ook rustig van, lekker in badje met papa of mama.

    Gebruiken Fenne en Linne een speentje? Maud en Fenna werden hier soms ook rustiger van.
    Ik weet niet of je iets hebt aan mijn lange verhaal. Hopelijk komt de wijkverpleegkundige met wat tips. Zeker omdat Fenne zoveel huilt en uiteraard Linne wakker maakt. We hebben 1 week Fenna en Maud 's nachts ieder op een ander kamertje laten slapen, omdat Fenna doorsliep en Maud echt hard huilde 's nachts. Hoelang slapen Fenne en Linne 's nachts?

    Het is een vermoeiende periode, de eerste paar weken. Ik hoop voor je dat het huilen minder gaat worden, want dit gaat je zelf op den duur ook opbreken. Maar ook deze periode gaat voorbij en dan komt een periode dat de meiden minder huilen en zich bijvoorbeeld lekker even alleen vermaken in bedje, box of wipstoeltje. Dan kun je nog meer gaan genieten van de meiden!

    Gaat het drinken inmiddels al beter?

    Heel veel succes!

    Liefs Roca
     
  11. roca81

    roca81 Bekend lid

    26 okt 2006
    851
    0
    0
    Mila, ook nog van harte gefeliciteerd met de 1e verjaardag van Mauro en Javy!

    Ik moet nog een paar pagina's terug lezen, heb amper achter de pc gezeten de laatste dagen.

    Wij gaan morgen op vakantie, lekker een weekje naar Zeeland. Tot volgende week weer!

    Liefs Roca
     
  12. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @Noor,ja het is niet anders,ik kan wel blijven zeggen dat alles goed gaat maar op een gegeven moment is de koek op,ik dacht van ik ga niet lopen zeiken,het is leuk,het is niet druk en we genieten alleen maar,maar helaas de reality is toch anders..We komen er wel weer uit hoor maar het is erg vervelend om niet te weten waarom.
    Fenne heeft idd ook een voorkeurshouding,ze wil altijd op haar rechterwang liggen zeg maar,dit moesten we al goed in d egaten houden van het CB,maar we draaien har en nog draait ze terug.
    Hoe lang heb jij ze ingebakerd en waarom,want je schrijft dat ze niet veel huilde?Spugen valt wel mee,gewoon een klein beetje na het flesje.
    Dank je voor je knuffel,ik heb vannacht echt niks gehoord,ze zijn ook wel stil geweest alleen vanaf 06.00u maar daar heb ik doorheen geslapen,Lars heeft voor ze gezorgd lief he.

    @Roca,nou ik herken je verhaal wel van Maud hoor,zo lopen wij hier ook :D
    Heb je die andere voeding uit jezelf geprobeerd?
    Fenne slaapt idd erg weinig,wew maken het ebdje echt strak op maar dat schopt ze weer van zich af.
    Regelmaat,idd ik ken het,we doen echt niet anders,we geven de baby's ook echt niet van hand tot hand,alleen de opa's en oma' tuurlijk en de oma's geven ook wel ns de fles.Badderen hebben we ook al geprobeerd maar ook dit hielp niet,we kunnen wel nog proberen om in het grote bad te gaan..
    Ze hebben ook een speentje en idd dat werkt wel,alleen je zou er dan bij moeten blijven zitten omdat ze m iedere keer weer kwijt zijn..
    Vannacht hebben ze het heel goed gedaan,ze hebben om 22.30u de fles gehad en om 03.00u en om 6.30u en nu(Ja echt waar zijn ze stil,jippie!)
    Het drinken gaat btw erg goed met de Difrax flessen,geen geknoei en geslok meer,je gulzig is ze nog wel hoor alleen het gaat toch niet zo heel erg snel.
    Hoe is het met jullie mooie meiden?
    Geniet van jullie vakantie!
    Tot volgende week!

    En bedankt voor de tips lieve meiden!
    Dikke kus!
     
  13. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @Noor,hoe staat het met de voorbereidingen voor het grote feest?
    Gaan jullie nog iets speciaals doen?
     
  14. jo7

    jo7 Actief lid

    17 nov 2006
    458
    0
    0
    daisy, Wacht niet te lang met contact zoeken met een fysio of osteopaat.Zelf hebben we het meeste effect bij een osteopaat.Als het aan het CB lag gingen ze daar pas met 4 maanden heen.De osteopaat was erg blij dat wij met twee maanden al kwamen want nu was Matthijs ook veel sneller van zijn voorkeurs houding af en hoeft hij gelukkig niet aan een helm.
    We hebben steeds een schepje nutrilon in de fles gedaan.Hier werden ze ook rustiger van.Misschien hebben ze een verborgen reflux en huilen ze daarom?Begint het huilen al vroeg na de fles?Anders zou je daar nog aan kunnen denken.Veel sterkte.Ik weet hoe zwaar het kan zijn en soms kan je best een beetje moedeloos worden.

    groetjes Jo
     
  15. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Dais, wij deden ookeen schepje nutriton (johannesbroodpitmeel) door de fles.
    Wij bakerden in omdat ze zo onrustig (en vrij kort) sliepen.
    Tot een maand of vier geloof ik, maakte echt verschil!
    En zou, net als jo al zegt idd gewoon een afspraak maken met de osteopaat, heeft echt geholpen! en is niet naar/pijnlijk of wat dan ook, heel rustig, puur en zacht, dus zou het overwegen! meestal kun je er met een kleintje heel snel terecht!

    Wij vieren dé verjaardag zondag al (zijn dinsdag jarig)
    Hebben wat vrienden en familie uitgenodigd en verdelen het bezoek een beetje over de dag.
    niet te gek verder, is al druk zat voor die ukkies.
    Hopen natuurlijk op mooi weer dan kunnen we lekker naar buiten!
    Grote taart, slingers, ballonnen en natuurlijk kadootjes (alhoewel ze het inpakpapier waarschijnlijk meer interessant zullen vinden ;))
    De dag ervoor gaan we (eindelijk) een familiefoto laten maken (had bonnen voor de fotograaf gekregen van vriendinnen na de geboorte) Nu is wel een leuke leeftijd, nu ze wat gerichter lachen enz...
    Ben benieuwd!
     
  16. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    @Daisy, zou ook echt een afspraak met de osteopaat maken, zijn wij ook geweest en donderdag gaan we weer. Ze zijn heel lief voor de baby's en hier hebben ze er echt baat bij. Wij zijn vooral gegaan voor de voorkeurshouding van beide en voor de krampjes van Thomas en ook omdat ze bij de Yoga zeiden dat het altijd goed is eens te gaan, kan nooit kwaad! Hoop dat het snel beter gaat, want je wordt zo wanhopig van een huilende baby waarvan je niet weet waarom ze huilt, heel veel sterkte e heel veel liefs. En Daisy probeer er eens een dagje tussenuit te gaan zonder de kleintjes, even helemaal je zelf verwennen (zo ben ik laatst met mijn zus naar zo'n thermaalbad geweest, heerlijk en je laadt jezelf weer helemaal op) en af en toe een keer wat tijd voor jou en je schatje zonder de kleintjes is ook belangrijk, het heeft toch een hele impact op jou, hem en jullie leven. Wij zijn zaterdag lekker hier in het dorp naar een feest geweest hebben de jongens bij mijn moeder te logeren gebracht, en hadden weer eens lekker veel tijd voor elkaar en om even helemaal los te gaan. Daarna kun je het allemaal weer wat beter aan!

    Helaas is het niet allemaal een roze wolk, denk dat alle moeders hier op het forum over mee kunnen praten. Ik zag het pas ook even helemaal niet meer zitten, was de hele dag aan het kolven en het voeden en had dan geen fut meer om met de kleintjes te spelen of van ze te genieten. Ik voelde me echt kl*te. Moest veel huilen en maakte ruzie met mijn vriend (heb zelfs een glas spa over hem heen gegooid omdat hij even naar een meisje keek :oops: kortom was oververmoeid en helemaal van slag. Gelukkig heeft mijn vriend me goed gesteund waardoor ik mezelf bij elkaar heb kunnen rapen, geef ze nu alleen nog de borst, kolf 's avonds 1x voor een eventuele nachtvoeding. en als ze na een half uur aan de borst nog echt honger hebben geef ik ze nog wat kv, dit bevalt me tot nu toe erg goed. kost me veel minder energie en ik kan eindelijk wat meer van ze genieten.Sowieso beginnen ze steeds meer te brabbelen te lachen en te spelen, je merktl echt dat ze overal bewuster van worden en er meer interactie mogelijk is, genieten geblazen voor pappie en mammie oftewel een verlaatte roze wolk :D :D
     
  17. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @jo,ik heb net gebeld naar de fysio,eind van de week maken ze een afspraak,ben erg benieuwd..
    Het huilen begint meestal niet gelijk na de fles maar na een uurtje of anderhalf..

    @Noor,wat lijkt me dat ontzettend leuk zeg om de eerste verjaardag te vieren :)
    Ik hoop dat jullie mooi weer hebben!
    En wat leuk een familiefoto,ben benieuwd naar het resultaat!

    @MC Lover,ow daar zou ik echt reuze veel zin in hebben,lekker samen de hort op,ff ertussenuit.. 8)
    Dat huilen herken ik ook maar al te goed,ik brul wat af op een dag,dan denk ik heel even dat ik het allemaal niet aankan maar iedere keer schrik ik van die gedachte,tuurlijk kan ik het aan!
    Fijn dat het nu beter gaat joh,geniet er nu maar dubbel en dwars van dan!

    Nou net dus CB aan de lijn gehad,we gaan proberen in te bakeren,ik word zsm teruggebeld door hun,spannend!
    Ook heb ik Manueel therapie gebeld,deze belt me eind van de week op voor een afspraak,dit door Fenne's voorkeurshouding,je kan het al echt zien,Lars zei het gister nog :(
    Voeden doen we goed,alleen we krijgen ze niet om de 4uur maar dat komt doordat ze veel in te halen hadden dus dat komt wel.
    Ze krijgen nu 180cc waarvan ze er 140/150 opdrinken,is eigenlijk teveel maar ze hoeven geen honger te hebben zei ze,oke dan! :D
    Hier thuis wordt het er ook niet leuker op,ik kan werkelijk niks meer hebben,steeds huilbuien,laat alles uit mn handen vallen,pffff....
    Maar we gaan nu actie ondernemen met Fenne,ik ben benieuwd en hopelijk kunnen we iets vinden waardoor ze minder huilt.

    Meiden wat ben ik blij met jullie zeg!
    Hoe is het eigenlijk met de andere meiden?
    Het is verder maar stilletjes hiero..
     
  18. jo7

    jo7 Actief lid

    17 nov 2006
    458
    0
    0
    Hoi Daisy
    ik ben blij dat je als snel bij een manueeltherapeut en fysio te recht kan.Je zult zien dat fenne zich hierna een stuk beter gaat voelen.
    Bij matthijs was de voorkeur ook erg goed te zien.Hij lag steeds op de rechterkant van zijn hoofd.In het begin kon hij niet eens zijn hoofd meer draaien doordat er een rand was ontslaat in de schedel van de voorkeur.Nu na 5 behandelingen is zijn hoofd netjes bij getrokken en zie je niks meer van de afplatting.

    MC Lover, gelukkig heb je een lieve vriend dit je steunt want anders is het best zwaar.Hoe ouder ze worden hoe beter het gaat.Sterkte

    Noor, nog even en dan alweer een jaar.Het lijkt wel gisteren dat je over de afdeling liep en vertelde dat je was bevallen.Ik moest toen nog even en kijk nu.....
     
  19. motormuisje

    motormuisje Actief lid

    8 aug 2007
    137
    0
    0
    fysiotherapeute
    ik werk zelf heel veel met huilbaby's. en het klinkt zielig als ze zo klein zijn om er mee naar een fysio of osteopaat te gaan maar ze hebben er zelf weinig tot geen last van en voor jullie zelf is het ff vervelend maar het is echt beter voor de kleintjes meestal is het een kleine beknelling door de bevalling. en is door een paar behandelingen te verhelpen..

    ik moet het gelukkig afkloppen hier met mn meiden die hebben af en toe wel een jank uurtje maar ik moet ze s'nachts echt wakker maken voor voeding eerst schop ik john wakker die mag dan ff naar beneden flesjes maken hahaha

    oudste 2ling heeft ook heel veel baat gehad bij osteopatie ik kon toen echt niet genieten van mn jongens constand huilen en dan zakt de moed echt in je schoenen en toen zei john al tegen me kraak ze een keer baat het niet dan schaad het niet en het heeft echt geholpen. ezra doe ik ook regelmatig die heeft net als mij flinke migraine aanvallen en is hierdoor stukken minder.

    nogmaals de kleintjes hebben er weinig tot geen last van.
     
  20. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Hier dan mijn bevallingsverhaal, wat eraan vooraf ging weten julie tuurlijk al ;)

    Vrijdagochtend had ik voor de verandering nog steeds een vingertopje ontsluiting. Toen ze dat zei had ik het wel even zwaar. Dus weer niet dacht ik. Gw heeft een afspraak gemaakt met mijn arts die 5 minuten later bij mijn bed stond. Hij zei dat een andere oplossing was dat ze een soort tandenstokers (maar dan zonder de puntjes) in mn baarmoedermond konden plaatsen. Dan moest ik wel 4 uur minimaal moeten blijven liggen. Die stokjes plaatsen ze dan in je baarmoedermond, en die nemen dan vocht op waardoor je ontsluiting hoort te krijgen. Dus toen ik 's middags weer moest voor een pilletje en om te toucheren en voor die stokjes te laten plaatsen (had 's middags hele lieve dokter, heb haar al zo vaak gezien) zei ik voor de grap tegen haar, zal ik eens gokken hoeveel ontsluiting ik heb (was geen moeilijke gok, aangezien ik al 5 dagen hetzelfde had) Ja zei ze dat is goed. Nou zei ik ik gok op een vingertopje. Dus zij toucheren, nee zegt ze dat klopt niet. Ik meet 2 vingertoppen ontsluiting dus ik wil eigenlijk je vliezen breken. :confused: Maar omdat Anna niet ingedaald was wilde ze even met de gyn overleggen. Hij heeft geprobeerd Anna naar beneden te duwen maar dat lukte niet zo goed. Toch hebben ze om 15.30 mn vliezen gebroken. Om 16 uur werd ik aan het infuus gelegd. Ik kreeg meteen hele heftige weeen. Om kwart voor 5 hebben ze me een ruggenprik gegeven (waar ik heel erg tegenop zag, maar me 1000% meeviel!) ZO dat was lekker toen ik terug kwam op de verloskamer, zag wel dat ik weeen had maar voelde amper iets. Kreeg wel een katheter ingebracht. Op een of andere manier bleef die mn blaas irriteren want ik bleef het gevoel hebben datik moest plassen.
    Om half 6 had ik 4 cm ontsluiting. Om iets voor half 10 kreeg ik het idee dat ik moest poepen. Ik ben toen ook helemaal in paniek geraakt. De zuster is komen kijken, en dacht dat ik volledige ontsluiting had. Dus assistent gyn erbij en ja hoor volledige ontsluiting. Dienstdoende gyn werd thuis gebeld dat hij moest komen (was gelukkig ook mn eigen gyn) Hij was er om 22.15 en ik mocht meteen meepersen. Om 22.37 werd Anna geboren.
    Toen duurde het weer even voordat ik weeen kreeg. De gyn zag wel dat op het moment dat ik een wee kreeg het hartje van Sophie ermee stopte. Foute boel dus. Ik was bezig om Sophie naar beneden te persen (want die was natuurlijk nog niet ingedaald) toen ik mn moeder steeds witter zag worden. Gw stond achter/naast me en die zag ik niet dus ik raakte ook in paniek. De gyn had me inmiddels verdoofd voor het geval dat ik zou inscheuren of hij een knip moest zetten.
    Toen het steeds langer duurde heeft hij 1 van de zusters opdracht gegeven om een ok in orde te laten maken (hoorde ik pas de dag erna van hem)Hij heeft Sophie toen bij haar beentje gepakt, dat nog onder mn schaambot zat en heeft haar aan haar beentje naar buiten getrokken. Dat was echt heel heftig. Ik moest blijven persen terwijl ik geen wee had. EN het deed echt allemachtig pijn!
    Sophie is toen bij haar schouders en haar hoofdje blijven steken maar hij heeft gewoon doorgetrokken (hij zette zich ondertussen af tegen zo'n bak waar ze bloed en alles in opvangen, dat deed hij zo hard dat die bak omkukelde). Maar uiteindelijk is Sophie om 22.37 geboren.
    Ik heb wel flink wat bloedverlies gehad nog.
    De meiden moesten 24 uur lang geprikt worden op hun bloedsuikerspiegel en daarna mochten we naar huis. Omdat dat 's avonds laat zou zijn mochten we dus zondagochtend naar huis.

    Vannacht kwamen de meiden om 23.45, 2.45 en 7.15 dus dat was lekker. Het is alleen erg jammer dat mn bv niet op gang wil komen dus dat de meiden bijgevoed moeten worden. Maar ach tis niet anders. Ik ben lekker thuis met mn meisjes!
     

Deel Deze Pagina