onze vlinder is weggevlogen

Discussie in 'Miskraam' gestart door veronique34, 31 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. veronique34

    31 aug 2008
    5
    0
    0
    Wij zijn deze zomer heerlijk op vakantie naar kroatie geweest. Om mijn ongesteldheid uit te stellen heb ik 10 dagen primolut geslikt. Toen we thuis waren werd ik maar niet ongesteld. Ik slik deze pillen nu 3 zomervakanties lang, dus ik wist dat er iets niet goed zat. Ben maandag toch maar naar de apotheek gegaan en een test gehaald. En ja hoor, zwanger. Ik snapte er niets van. Op dag 7 van mijn cyclus hebben wij sex gehad....kan er met mijn hoofd niet bij. Desondanks was ik ook superblij. Zwanger! Ik kon het wel van de daken afschreeuwen, geweldig. Heel langzaam aan begin je plannen te maken, onze zoon zou een nieuwe kamer krijgen, de serre zou omgebouwd worden als speelkamer. Een heerlijke tijd, is voelde me super, was alleen wel veel moe. Op 19 aug. onze termijnecho. Was laat die dag, 16:45 uur. Ik kreeg een uitwendige echo, en toen was het stil. Ze wiebelde een paar keer met dat ding van de echo over mijn buik en toen (gelukkig) zei ze heel direct dat ze geen hartactiviteit zag. Mijn man en ik keken elkaar aan, toen een inwendige echo. Nee geen hartje te zien. Wel een volmaakt mensje: 8 wkn + 6 dg. Ik barstte in huilen uit en hoor mijn zoontje nog zeggen: "mamma verdrietig?". De dag erna een tweede echo gehad, nee het kindje leefde niet meer. Ik was in een roes, liet alles over me heen komen. Had geen tranen meer, heb emmers vol gehuild de dag ervoor. Binnen half uur zaten we gynaecoloog aan de tafel. Ik wou graag gecurreteerd worden en om 16:00 uur die dag lag ik op de ok. En dan zit je woensdagavond thuis, leeg van binnen, alle zwangerschapsgevoelens zijn weg. Geen gespannen borsten meer, eetlust, niet misselijk, vol energie. Raar hoor. Was een moeilijke week, veel gehuild, veel gepraat. Zondag kreeg ik echter buikkrampen, die de dagen erna aanwezig bleven en intensiever werden. Donderdag (week na curretage) gyn. gebeld. Kom maar op spoedspreekuur zei hij. Dus om 13;30 uur zat ik weer aan bureau van gyn. Echo gehad en daarop was iets te zien van 2 cm bij 0.7 cm. Drie gynaecologen zijn wezen kijken maar konden niet zien wat het was. Dus om 21:00 uur lag ik wederom op ok voor kijkoperatie. Ze hebben weefsel en bloedstolsels weggehaald. Nu, na 2x een operatie ben ik helemaal brak. Ben moe, moe, moe en voldaan. Wie heeft dit ook wel eens meegemaakt (2x geopereerd worden voor miss abortion) en hoelang duurt het voordat je weer "de oude"bent?

    oja, toen ik hoorde dat ik zwanger was noemde ik "ons kindje" vlinder. Het eerste wat me te binnen schoot toen ik het hartje niet zag kloppen was "onze vlinder is jammergenoeg van ons weggevlogen"...
     
  2. zico

    zico VIP lid

    28 sep 2006
    6.336
    0
    0
    belgische kempen
    Ik ken jullie verdriet.
    Ook wij hebben 2 vlindertjes ronddwarrelen.
    Nog veel sterkte meid
     
  3. Caruli

    Caruli VIP lid

    15 nov 2007
    31.699
    91
    48
    Zorgverlener
    Noord - Brabant
    jeetje meid
    nog 2x geopereerd worden ook zeg
    heel veel sterkte!
     
  4. cjpt

    cjpt Fanatiek lid

    16 jul 2008
    2.447
    1
    0
    Zuid Holland
    Sterkte meid!
     
  5. Smiley24

    Smiley24 Fanatiek lid

    1 jun 2008
    4.093
    1
    38
    Heel veel sterkte meid!

    Jammer dat zulke dingen moeten gebeuren.

    Knuffel
     
  6. miesje

    miesje Actief lid

    20 okt 2006
    114
    0
    0
    belgie, de kempen
    Hoi Veronique,

    Ik weet heel goed wat je doormaakt.

    Wij hebben ook 2 vlindertjes verloren.

    Jullie vlindertje fladdert nu ergens bij onze en nog andere vlindertjes rond.
    Hopelijk maken ze het goed en is het er fijn.

    Heel veel sterkte

    Liefs,
    miesje
     
  7. Babs2

    Babs2 Actief lid

    6 mei 2007
    132
    0
    0
    Bejaardenverzorgende
    Drenthe
    Ik ben niet geopereerd maar weet wel hoe verdrietig het is om jouw vlinder te verliezen. Heelveel sterkte meid.

    Liefs Babs.
     
  8. Vanilia

    Vanilia Fanatiek lid

    13 jan 2007
    1.715
    2
    0
    Amsterdam
    Veronique, sterkte met je verlies. Ik heb ook maar heel even mogen genieten van mijn zwangerschap totdat het voorbij was.
    Ik hoop dat je de draad snel weer kunt oppakken meid. Nogmaal ssterkte.

    Vanilia
     

Deel Deze Pagina