Niet altijd HALLELUJA

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Daan0201, 22 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. wendy1611

    wendy1611 Fanatiek lid

    14 mei 2006
    2.463
    0
    0
    Die roze wolk kan af en toe behoorlijk zwart zijn en gek genoeg is er niemand die je dat van tevoren even verteld!

    Lotte is ook een heel makkelijk kindje en ze sliep met 8 weken oud door, toch zijn er genoeg momenten geweest dat ik het ook echt even niet trok, puur door vermoeidheid. Zo'n kleintje heeft zoveel impact op je leven en daar moet je echt aan wennen.
     
  2. Daan0201

    Daan0201 Fanatiek lid

    28 okt 2005
    1.830
    0
    0
    Weet je wat ik zo grappig vind?
    Dat veel mensen altijd allen maar roepen over hoe GEWELDIG een babietje wel niet is enzo.
    En als je aankaart dat je dat niet altijd zo vind, dan komen ook de verhalen bij anderen los.
    En dat s wel heelfijn vind ik, want het is ook bést weleens fijn om te horen dat je niet de enige bent die het niet ALTIJD alleen maar geweldig vind (en je dus geen slechte moeder bent zoals ikzelf weleens heb gedacht, haha)
     
  3. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    Nee meid dat is heeeeel herkenbaar hoor.
    Ik de tijd niet meer terug willen draaien, maar af en toe. grrrr
    Maar ik had t nog erger helemaal in het begin, toen ze ook nog snachts moest drinken en veel huilde. Nu laat ik haar makkelijk eens even huilen omdat ik nu hoor dat er niets is aan haar huiltje.
    Er zijn dagen dan is ze zo lief, dan brabbelt ze de hele dag wat en ligt lief in de box. Gister had ze een verschrikkelijke dag, ze wilde alleen maar rondgedragen worden en wilde NIET in de box pffff.
    Haha het is helaas niet allemaal rozegeur en maneschijn ;)
     
  4. Jeanet

    Jeanet Actief lid

    10 sep 2005
    224
    1
    0
    EVV+ in de thuiszorg
    Zuid Holland
    Je mag af en toe best eens klagen over de kleintjes het is heus niet altijd rozegeur en maneschijn.mijn oudste(nu 7) sliep uiteindelijk eens door toen hij 2 1/2 jaar was.dus elke nacht werd je uit je slaap gehouden, overdag verveelde hij zich op de momenten als hij wakker was.dus was je veel met hem bezig.hij was enorm ontevreden en kon zichzelf ook niet vermaken.
    Nu met Joey weet ik niet wat mij overkomt.de reden dat wij zolang getwijfeld hebben over wel of niet een 2e ligt dus een beetje bij het babygedrag van de oudste( nu is het over en natuurlijk hardstikke leuk.hoewel.soms wil ik em ook wel achter het behang plakken)
    Joey is precies het tegenovergestelde van Mitchell.een tevreden baby die elke nacht, vanaf 12 weken, is gaan doorslapen.speelt tevreden in de box.kan uren naar de mobile kijken.
    Mijn eerste woorden na de geboorte waren wel dat ik wilde dat ie snel 4 zou zijn want dan werd het meteen leuker.maar nu ik Joey op deze manier zie denk ik .geniet er maar van hij is zo groot.
    En.kleine kinderen kleine probleempjes en naarmate ze groter worden groeien de problemen in grootte mee!
    Wie weet wat ons nog te wachten staat.pluk de dag.
    Ik denk dat we allemaal er tegen opzien om die nachten op te lopen of dreinende kinderen achter het behang willen plakken en dat we denken dat het bij een ander niet zo gaat of dat het ondankbaar zou zijn als we zo denken.
    Soms krijg je dan de dooddoener.wees blij dat ze kunnen dreinen of 's nachts komen(omdat iemand om welke reden dan ook geen kinderen heeft)
     
  5. talia

    talia Fanatiek lid

    27 nov 2005
    2.561
    0
    0
    kapster
    belgie
    zie het nu soms ook even niet zitten, ben blij dat ik niet de enige ben want ik dacht al aan een depresie.
    het is echt geweldig ik zou het voor niks willen ruilen maar ik zou zo graag eens een volledige nachtrust hebt.
    nu heb ik wel geluk dat ik een schat van een man heb die Elyesa en het weekend voor hem neemt ik geef hem dan enkel zijn borstvoeding.
    dat doet al veel hoor maar de weken zijn soms erg zwaar.
    maar heb het er echt wel voor over.

    groetjes Talia
     
  6. stef

    stef Fanatiek lid

    19 apr 2006
    3.071
    26
    48
    Ik heb het met kaye nu ook wel hoor meneer wil echt niet in de box en dan huilt die echt door totdat die helemaal rood aanloopt en adem te kort komt en dan vind ik het zielig en pak hem snel.

    Maar me moeder zegt gelijk laat hem nou liggen anders loop je straks de hele dag op je arm met hem.
    En kleintje mag heus wel huilen maar ik vind het gewoon zo zielig!
    En helemaal als ik merk dat die minder lucht krijgt.

    En dan denk ik idd wat moet ik nu doen vind het nogal moeilijk dan.
    Maar die roze wolk was ik al snel voorbij :D
     
  7. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    Je hebt helemaal gelijk, maar mensen hebben het nou eenmaal liever en vaker over de leuke dingen nietwaar? Ik heb die periode ook gehad, het begint nu eindelijk een beetje rustig te worden omdat we een ritme krijgen. Ik ben bij de huisarts geweest omdat ik door oververmoeidheid etc. het niet meer zag zitten, en hij zei ook dat het echt niet altijd leuk is.
     
  8. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    We denken al snel dat we NIET mogen klagen, daarom praten we over de leuke dingen, maar in ieder huisje is wel es een donkere wolk te vinden, zo ook hier.

    Ons meisje is echt geweldig, maar als ze haar dag niet heeft dan is ze weer niet te genieten en dan heb ik nog een druk zoontje erbij en dan is het al snel teveel en wordt ik echt gillend gek! Normaal pak ik haar ook wel vrij snel, vind dat huilen ook zo zielig, maar DAN heb ik echt zoiets van, ja jank maar ff lekker, ben er ff niet. Pak haar wel op als het erg wordt hoor, want dan loopt ze zo rood aan en snakt ze naar adem.
     
  9. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Eslem is nog geen eens twee weken.maar zelfs ik herken het al :)
    Ik wil haar voor geen goud meer missen.en ze is (nog) niet echt huilerig eigenlijk maar wilt de laatste dagen steeds niet slapen vooral snachts heb ik haar uren aan de borst ik word er helemaal gek van, vannacht heb ik nauwelijks geslapen.

    Mijn moeder zegt dat ik haar gewoon even door moet laten huilen en niet meteen moet pakken, maar hier op het forum zeiden ze dat ze de eerste maanden echt huilen als er wat is, maar ik heb persoonlijk dus niet het idee dat er wat is, luier is verschoond, buikje is vol en boertjes en windjes laat ze ook vollop dus ik kan me niet indenken wat er aan de hand is, ze wil gewoon door mij vastgehouden worden. Maar soms wordt ze echt boos dan trappelt ze met armpjes en beentjes en het hoofdje heen en weer, maar wat er is geen idee.

    Zou ik haar niet meteen op moeten pakken denken jullie? Of juist wel?
     
  10. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    Ik vind dat je een baby van 2 weekjes nooit door moet laten huilen, ze heeft juist de troost van mama nodig. Ik begrijp wel wat je bedoelt, wordt er ook wel eens moedeloos van. Hij heeft een schone luier, hij heeft net gegeten, geen boertje dwars, niet te warm, niet te koud. maar ze willen ook gewoon graag bij je zijn. Ze hebben altijd in je buik gezeten moeten nu ineens alleen in een bed of box liggen. Pas vanaf 3 maanden (dacht ik, weet ik niet zeker) gaan ze enigsinds in de gaten krijgen dat huilen misschien wel tot resultaat heeft dat jij gauw komt en kunnen ze daar op inspelen, maar op de leeftijd van Eslem echt nog niet hoor ;)
     
  11. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    Precies, daar heb je gelijk in Saona!
    Maar op een gegeven moment merk je ook dat ze je uitproberen en dan kun je er zelf op reageren. Iman doet dit sinds een week of 2, en ze manipuleert nu echt. Ze weet dat ik haar laat liggen als ik aan haar huiltje hoor dat er niks aan de hand is, maar mijn man pakt haar direct. Als madam rustig in de box ligt en mijn man komt thuis en ze hoort zijn stem begint ze te huilen :)
     
  12. Deb

    Deb VIP lid

    19 jul 2005
    7.394
    0
    0
    Noord- Scharwoude
    uitgekookt he die meiden ;)
     
  13. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    Ja hahaha . Ze is echt een meisje. Ook echt beledigde pruillipjes trekken als haar iets niet bevalt. En het grappige is; dat pruillipje trok ze op de 3D-echo al :)
     
  14. Niet meer actief

    Ik zou haar alleen niet altijd aanleggen. Wat wiegen en wat tappen (eentonig trommelen haha) op de luier als lekker ze lekker tegen me aan lag werkte altijd.


    Haha.. wordt alleen maar erger (en ook leuker hoor.. want ze zijn echt uitgekookt)
     
  15. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    @ gupsie: ik vind het ook verschrikkelijk leuk om te merken dat ze al zo'n kleine uitgekookte manipulator is :)
    Een echt meisje, met een meisjeskarakter haha
     
  16. wendyalweer

    29 sep 2006
    9
    0
    0
    Met drie weken horen ze ook nog niet echt in de box he? Ze kunnen nog helemaal niets, dus er is niets fijner voor een baby dan lekker op de arm bij papa op mama te zitten, heel normaal gedrag en gaat vanzelf over als hij wat ouder is hoor ;) Dat laten huilen is zoooooo ouderwets en kinderen worden er steeds onrustiger door. Sommige kinderen moeten zichzelf in slaap huilen, dat moet dan maar, maar als ze huilen om genegenheid, en vooral in het begin, lekker knuffelen hoor.

    Groetjes,

    Wendy


     
  17. wendyalweer

    29 sep 2006
    9
    0
    0
    Persoonlijk geloof ik niet dat een baby die zo jong is al kan manipuleren. Bij mijn oudste zag ik opeens, toen ze rond een jaar was, dat ze mij ging uitproberen toen ik haar naar bed bracht. In de babytijd veel met haar op de arm gelopen, nu ook weer bij mijn zoontje die barst van de darmkrampen trouwens. Gaat vanzelf weer over, ik weet gewoon dat ze niet huilen om hun ouders te pesten of te manipuleren. Met drie maanden had mijn dochter (ondanks dat we veel met haar op de arm hebben gelopen) al een heel mooi ritme te pakken, hadden we de avonden weer voor onszelf en ze brulde het ook niet uit als ik haar in bed legde. Nu verheug ik me weer op een paar maanden verder, want mijn zoontje huilt echt heel erg veel.
     

Deel Deze Pagina