September 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door NikkiF, 22 jan 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    gefeliciteerd kalush. (sorry dames dat ik ff inbreek, maar ik was zo benieuwd)
     
  2. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    aaah wat leuk gefeliciteerd kalush!

    Ja echt vreemd.ik was dus vandaag uitgerekend.en ze is er dus al een weekje en 3 daagjes :) Ben eigenlijk wel blij dat ze zo plots is gekomen.anders had ik echt zitten zenuwen tot deze datum.

    Ik raak hier zwaar geirriteerd van mijn schoonmoeder.Ik leg Eslem op haar zij in de zijligger en zij hamert er op dat ik haar op haar rug leg.en ik wil dat dus nog niet.en wat doet ze dus.ze legt haar steeds op haar rug als zij haar in bed legt.maar IN DE ZIJLIGGER! Steeds zeg ik dat ik het niet wil maar dan praat ze er omheen.ik word er doodziek van.

    Nikki.nog eventjes he :)
    En je hebt inderdaad een mooie buik! Zonder striae.super zeg.
    Trouwens ik had ong net zo'n buik als jij.en het is toch echt een meisje hoor.
    Het is zo'n onzin.meisjes buik jongens buik :)

    volgens mij is bijna iedereen bevallen he?
     
  3. celientje

    celientje Actief lid

    9 nov 2005
    382
    0
    0
    nu nog thuisblijfmoeder
    almere
    Kalush, gefeliciteerd !

    Nikki: echt vervelend die laatste loodjes, ik kan er over mee praten, maar nog even, en dan is de kleine bij jou er ook. Ben ook heel benieuwd of het nu een meisje of jongen word, ik doe maar geen voorspellngen aan de hand van buiken hihi !

    Ik ben vanmorgen bij de Vk geweest, ze heeft even gekeken, maar ik heb 1 cm ontsluiting, dus ze mogen gaan strippen. Donderdag of vrijdag gaan ze dat doen, vk belt me er nog over.
    Hopelijk gaat het dan doorzetten.
    Mocht het dan er nog niet zijn, dan mogen ze, in overleg met de gyn, ze net voordat je eigenlijk ingeleid gaat worden zelf mijn vliezen breken. Dit mag omdat het mijn 3e kindje al is, en ik zo graag thuis wil bevallen, en bij de vorige keren alles ook goed is gegaan.
    Ik vond dit wel een geruststelling, dan heb ik toch het gevoel dat alles geprobeerd is om eht toch thuis geboren te laten worden.
    Ik heb voor de zekerheid maar een ananas en een fles bitter lemon gekocht, hihi, ik lus wel geen bitter lemon, maar ik ga het toch maar proberen.
    En ik moest zorgen dat ik rust in mijn hoofd en lichaam kreeg. Ik was nog te veel bezig met problemen uit het verleden en spanningen, en die kunnen de bevalling in de weg staan, dus dat ga ik ook maar proberen.

    Meiden, succes met alles, geniet van de kleintjes die er al zijn !

    groetjes
    celiene
     
  4. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo dames !

    Ben ik weer ! Ik was mijn wachtwoord kwijt van de site en het automatisch inloggen ging niet. Het is gelukkig toch gelukt om weer hier te zijn. :D

    Pinguin ! Grappig om te lezen dat je over mij droomt ! Ik ben benieuwd of je gelijk hebt. Ik heb eigenlijk totaal geen idee of we nu een meisje of jongen verwachten, het gevoel verandert van dag tot dag . het blijft wel heel spannend zo ! ;)

    Mir, dat klinkt allemaal wel heftig, maar toch een mooi verhaal ! Ik ben heel benieuwd hoe het hier allemaal zal gaan. Vanochtend had ik veel last van meer afscheiding, ik dacht dat het misschien een begin kon zijn maar nu is het weer normaal . je hoopt dat alles een voorteken is, maar het is de laatste dagen vrij rustig in mijn buik qua krampen en zo, dus ik verwacht nog niet dat iets gaat beginnen . :(

    Kalush ! Van harte gefeliciteerd met je kleine meisje ! Op de uitgerekende dag bevallen ! Super ! En te gek dat het met jullie beiden goed gaat ! Geniet er van ! :D

    Gulay, ik ben heel benieuwd wat het zal worden . ik geloof ook dat het onzin is, meisjesbuik of jongensbuik. Maar zo tegen het laatste weet je het zelf ook niet meer. Vervelend zeg, van je schoonmoeder ! Het is jullie kind, jij bepaalt hoe dingen gaan . lijkt me zeer vermoeiend . :(

    Celientje, ja de laatste loodjes zijn niet fijn. Je hebt verlof, zit thuis, wil niet echt meer de deur uit, kan ook niet want dan krijg ik last van mijn rug, je weet niet wanneer het gaat beginnen . kortom, je bent thuis en je wacht maar . ik heb het langzaamaan een beetje gehad ermee . Ik heb wel weer gelezen dat het goed is voor de kleine als ze tot 40 weken blijven zitten, dat geeft dan weer moed. Wel ben ik bang dat ik over de 40 weken zal heen gaan en inleiden en zo, dat is ook niet ideaal . Afwachten maar !


    Verder gaat het wel allemaal hier. Heb nog steeds boeken in huis en een stapel Disney-films van de vriend van mijn zusje.
    Ik ben alleen vaak alleen thuis. Overdag natuurlijk, maar ook 's avonds en in het weekend omdat mijn man nu vaak moet repeteren. Ik merk dat ik daar steeds slechter tegen kan. Zit ik om het minste of geringste met de tranen in mijn ogen op de bank . vervelend is dat, zullen de hormonen wel zijn. We wachten maar af . meer kunnen we niet !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  5. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    @Kalush, gefeliciteerd! :D
    Mooi, precies op de uitgerekende datum ;)
    Fijn dat het goed gaat!

    Nikki. jou heb ik vandaag nog helemaal niet gezien hier.wie weet. ;) Ik hoop het voor je in ieder geval.

    Hier alles ok. Geen gestress meer met kolven. heerlijk zo.
    Hoe is het met jou pijnlijke borsten Gulay? Gaat het een beetje over? Ik heb ze hier nu ook. met korstjes :cry: pijnlijk.
    Wat een gedoe met je schoonmama zeg! Heel irritant! En ja. wat kan je er tegen doen? Duidelijk zeggen. maar in hoeverre beïnvloedt dat de relatie en kan je zulke dingen tegen haar zeggen? Het is jouw kindje. jij doet wat je goed lijkt. Nu en de rest van je leven, toch? Nou ja. sterkte meid. Hopelijk blijft het niet zo.

    Wij gaan vandaag voor het eerst met de auto op stap naar mn schoonouders te eten. In de maxicosi. Tijn gaat nu echt de wereld verkennen ;)

    Celientje, succes! Ik hoop echt voor je dat het spontaan doorzet!

    Goh wie moet er nu nog allemaal bevallen?
    Volgens mij alleen NikkiF en Celientje, en Gabje geloof ik?
    Wie nog meer?

    XxX
     
  6. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    Ahh Nikki ;) Zaten we op de zelfde tijde een berichtje te tikken :)
    Dus nog niet bevallen hehe.
     
  7. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    Kalush gefeliciteerd met je kleine meisje ! Geniet van je kraamtijd !

    Hier ook niet veel aan de hand gister beetje bloedverlies gehad maar niet veel. Schrok wel.

    Ik moet donderdag weer naar de gyn en dan ga ik vragen of ze kunnen strippen ! Ik hoor dat dat bij de meeste al met 40 weken gedaan word. Ik wil ook graag bevallen. Ik heb het helemaal gehad elke avond denk ik he nu gaat het beginnen en er komt niks !

    NikkiF ook suc 6 hoop dat je 1 deze dagen bevalt en niet overtijd hoeft te lopen, dat is niet leuk hihi.

    Groetjes gabje
     
  8. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    Kalush, van harte gefeliciteerd!
    Lekker genieten nu, hé!

    Liefs Niki
     
  9. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Kalush van harte met je kleine meisje!
     
  10. karin29

    karin29 Bekend lid

    29 mei 2006
    663
    0
    0
    mama
    noord brabant
    Hallo dames.

    Hier nog een september mama (nou ja nog niet). Ben inmiddels ook al een paar dagen uitgerekend maar de kleine dient zich nog niet aan.
    Afwachten dus. Iedereen die al bevallen is gefeliciteerd en diegene die nog moeten gaan bevallen succes.
    Groetjes Karin
     
  11. Niki

    Niki Fanatiek lid

    13 dec 2005
    1.663
    1
    0
    Venlo
    Nou, ik hoop voor je dat het nog gaat lukken in september!
    Succes ermee!

    Groetjes Niki
     
  12. cass001

    cass001 Actief lid

    15 dec 2005
    359
    0
    0
    ondernemer
    Eindhoven
    Kalush Proficiat!


    geniet ervan

    gr. cassandra
     
  13. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo allemaal !

    Mir, was het inderdaad maar zo. Nee, het is nog allemaal vrij rustig hier. Gisteren flinke last van rugpijn, maar of het voortekenen zijn, ik druf er bijna niet meer op te hopen ! :(

    Gabje, ik denk ook iedere keer voordat ik ga slapen "misschien gaat het vannacht wel beginnen". En dan wordt je 's ochtends gewoon wakker en dan is er nog steeds geen vuiltje aan de lucht. Strippen met 40 weken, ik hoop het, en dan hoop ik ook dat ze dat misschien vandaag kunnen doen, ik ben toch immers zaterdag 40 weken :) . Ik ga vandaag een ananas kopen (misschien wel twee ! :evil: ) misschien helpt dat wel . ;)

    Cass, een leuke foto van Bailey ! Ik hoop dat ik binnenkort ook een kan plaatsen van ons kleintje ! ;)

    Er zijn nog twee meiden die septembermamma zijn, maar die komen niet zo vaak bij dot topic. Ze zijn beiden een paar dagen langer zwanger dan ik.

    Ik heb het echt een beetje gehad. Niet met zwanger zijn maar met de kwaaltjes die ik nu heb waardoor ik me zo beperkt voel. Een gevoelige rug, daar heb ik nog het meest last van. Vervelend is dat . maar Gulay, jij had ook veel rugpijn, toch ? Laten we hopen dat het echt een teken is !

    Vandaag weer naar de VK, om 17.15. Ben benieuwd ! Ik hoop dat ze eens gaat kijken of er al iets in ontwikkeling is .

    Groetjes,
    Nikki F
     
  14. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    Ik had heel erg bijna in mijn linkerbil hehe.
    Maarre.dat was dus wel het teken van de bevalling! Want alleen met die pijn had ik 4cm ontsluiting! dus er is nog hoop voor je :p
     
  15. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Laten we het hopen . ;)

    Groetjes,
    Nikki F
     
  16. Allahinkulu

    Allahinkulu Fanatiek lid

    16 jan 2006
    3.608
    3
    38
    Vrouw
    Turkije
    bijna is natuurlijk pijn :-S
     
  17. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    Hallo,

    Hier ook nog niks wel last van pijnlijke harde buiken, en last van me rug.
    Moet morgen weer naar de gyn toe kijken of ze wat gaan doen of dat ik weer weg mag ! Hoop zo dat ik nu spontaan beval haha kan niet meer wachten !

    Nikki ben benieuwd wat je vk zegt of kijkt ! suc 6

    groetjes
     
  18. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo !

    We zijn weer terug ! Alles was prima in orde. De kleine was een beetje boos . trapte naar de VK toen ze aan mijn buik voelde ! :D tempramentvol ;)

    Mijn bloeddruk was wat lager dan de vorige keer. De hartslag van de kleine was deze keer hoog ! 155 ! De vorige keren riepen ze in koor "het wordt een jongen" en nu riepen ze in koor "het wordt een meisje". Wie zal het zeggen ? De kleine weet het wel spannend te houden zo ! :p

    Ze hebben verder niet meer inwendig gekeken. Wel hebben ze beloofd dat wanneer volgende week dinsdag nog geen kindje geboren is, ze gaan strippen. Ik hoop dat ze dat dan ook daadwerkelijk doen. Ik ben dan 40 weken en 3 dagen, dus dat is netjes. Ik denk dat mijn rug het namelijk niet erg lang meer uithoudt zo . ik heb al de hele dag pijn .

    Maar, met de kleine was alles prima, dus dat geeft weer moed en energie. Ik heb twee ananassen gekocht vandaag, en vanmiddag een helemaal opgegeten ! :oops: Misschien raar, maar ik wilde het proberen . de andere laten we nog maar even liggen !

    Groetjes,
    Nikki F
     
  19. celientje

    celientje Actief lid

    9 nov 2005
    382
    0
    0
    nu nog thuisblijfmoeder
    almere
    Gabje, ik hoop dat je morgen wat meer weet, zou toch nog mooi zijn als het vanavond nog even zou doorzetten ! ben benieuwd !

    karin, ook succes. ik hoop ook voor jou dat de kleine snel komt !

    Nikki, fijn dat alles weer goed was bij de VK. Geeft toch wel een opluchting als ze zeggen wanneer ze eventueel gaan strippen. Ik vond dat tenminste wel. Hoop dat je het nog uithoud met je rug.

    Succes met je ananas!
    Ik heb er nu 1 helemaal opgegeten, met een knijper op mijn neus bitter lemon gedronken hihi en het nog even gezellig met mijn vriend gehad haha, maar helaas nog niets hier.
    Heb vannacht ook als een blok geslapen, die paar nachten met rommelen breken me een beetje op. Wel de hele dag wat harde buiken gehad, en vanavond had ik meer afscheiding als normaal.
    Het rommelt dus wel, maar nog niet genoeg naar mijn zin.
    Ik hoop dat morgen de vk belt dat ik morgen kan komen om te strippen.
    Nu maar weer rustig op de bank hangen.
     
  20. Mirjanne

    Mirjanne Bekend lid

    2 jan 2006
    554
    1
    18



    Hihi... bedoel je mij als één daarvan? Ik ben één dagje eerder uitgerekend dan jij..

    Lees wel mee hoor, maar heb het nog zo druk met poetsen dat ik weinig tijd heb om te posten.. Nee, gein, jullie babbelen zoveel met elkaar dat ik niet zo goed weet wat daarop te antwoorden, aangezien ik me zo weinig heb gemeld en dan zo ineens kom binnenvallen..

    Maar goed, ik lees meer dan ik post dus.. Momenteel ben ik geloof ik hard op weg om te gaan bevallen, hihihi... Dus dan zit je 's avonds om half twaalf ineens achter je computertje.. Heb flinke last van weeën of voorweeën.. ik weet het niet meer.. sinds vanmiddag 4 uur is het al continu met tussenpozen van ça 7 minuten aan de gang... Geen idee of dit nou echt is of niet, schiet niet echt op zo..Het gaat niet sneller, vliezen breken niet.. Het kon wel eens een lang nachtje worden.. Hoop dat ik wat meer kan posten en/of meelezen in het vervolg, het komt wel over als een gezellige boel hier! :)

    Kalush, nog van harte gefeliciteerd! En alle andere meiden die nog moeten bevallen, sterkte!
     

Deel Deze Pagina