pff..

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door fleur24, 8 okt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. fleur24

    fleur24 Fanatiek lid

    26 sep 2008
    1.442
    1
    38
    Hallo,
    Ik ben vandaag 5 dagen overtijd.. Mijn borsten lijken groter gewroden, mijn tephoven duidelijk groter en bobbeltjes erin rond te tepel, aderen zijn beter zichtbaar en lopen ineens rond mijn tepel, in vlagen ben ik af en toe even misselijk, al 2 weken erg moe, vooral in de avond een zwaar gevoel in mijn buik, eten smaakt me niet echt soms ook echt weerstand tegen bepaald eten, geen PMS gehad, puistjes verdwenen (terwijl ik die erg had toen ik stopte met de pil), afscheiding, troebele urine, slecht slapen (veel wakker in de nacht en het duurt lang voordat ik in slaap val) en af en toe krampjes in mijn onderbuik. Maar ik heb al meerdere testen gedaan zonder goed resultaat.. Gister nog 1 gedaan van het kruidvat huismerk, maar geen goed resultaat.. Normaal als ik ongi werd had ik niet echt last van mijn borsten in ieder geval niet zo als dat het nu is.. Ben al vanaf januari gestopt met de pil. En had een regelmatige syclus.

    Kan het zijn dat ik te vroeg ben met testen? Heeft iemand daar ervaring mee?

    Groetjes
     
  2. Beauty

    Beauty Actief lid

    11 nov 2005
    118
    0
    0
    Noord Brabant
    Hallo fleur,

    Wat spannend! Het kan zijn dat je nog niet voldoende hormoon in je urine hebt zitten, maar meestal zou je als je zwanger zou zijn nu toch wel positief moeten kunnen testen. Maar je hebt no0oit garantie want het is bij iedereen verschillend. Het enige wat je kunt doen is afwachten of je ongesteld wordt en af en toe een test doen. Ik weet niet wat de kwaliteit van de verschillende testen is ik heb altijd van clearblue gebruikt en dan de digitale dan kun je ook geen verwarring hebben met een eventueel vaag streepje.
    Veel succes de komende dagen dat wachten is niet leuk.

    Liefs,

    Beauty
     
  3. music4life

    music4life Niet meer actief

    ja hoor dat kan ik was ook te vroeg,,wacht een dag of 5 en test dan weer ik teste posi,,hoeft natuurlijk bij jou niet zo te zijn maar ik zou het over een paar dagen weer proberen,,het kan ook zijn dat je er onbewust teveel mee bezig bent ,dat je menstruatie daardoor uitblijft,,in ieder geval hoop ik het beste ,,,,succes
     
  4. Sam0110

    Sam0110 Fanatiek lid

    6 sep 2007
    1.567
    1
    0
    Ik sliep ook heel slecht in het begin, en ik had het zo verschrikkelijk warm 's nachts.
    Ik heb 5 dagen overtijd getest en was direct positief (clearblue test)
    Ik weet niet of je borsten al zo snel meegaan in de zwangerschap zoals je beschrijft. En je beschrijft wel heel erg veel symptomen.
    Bij mij was het toch niet zo snel :-D
     
  5. fleur24

    fleur24 Fanatiek lid

    26 sep 2008
    1.442
    1
    38
    Ja dat kan, dat zal ook bij iedere vrouw wel verschillen denk ik. Ik beschrijf wat ik zie en merk. En wat mijn vriend natuurlijk ineens zag (de veranderingen) terwijl hij er niet bewust lette. Ook hoor ik dan weer verhalen van mensen bij wie de borsten ook een snelle ontwikkeling doormaakte of heel erg snel enorm misselijk is. Maar ook verhalen van mensen die helemaal nergens last van hebben.

    Dus ik denk dat het testen en de kwaaltjes bij elke vrouw anders zal zijn. Dat is mijn conlusie nadat ik hier een tijdje dingen heb gelezen en gevolgd. Ik heb dan ook nu besloten om te stoppen met het forum hier. Want je schiet er niks mee op. Iedereen is anders, dus zal anders reageren.
    succes allemaal!

    Groetjes
     
  6. Sam0110

    Sam0110 Fanatiek lid

    6 sep 2007
    1.567
    1
    0
    Ik bedoelde het helemaal niet verkeerd hoor.
    Ik zeg ook niet dat wat je zegt geen waar kan zijn, iedereen is inderdaad ook verschillend.
    Maar ik weet nog goed dat toen ik ook echt zwanger wou worden ik elke maand wel alle symptomen die er maar zijn leek te hebben en ik mezelf zo voor de gek hield.
    Eenmaal ik eigenlijk al helemaal niet meer aan zwanger worden dacht werd ik zwanger.
    Ik vind het jammer dat je hiervoor met het forum stopt.
    Je vraagt meningen van anderen, je kunt niet verwachten dat iedereen je zegt wat je wil horen.
     
  7. Sharon20

    Sharon20 Fanatiek lid

    19 feb 2008
    3.365
    0
    36
    essen
    hmm je hebt idd gelijk, iedereen is anders. maar je hebt me nu toch wel nieuwschierig gemaakt. ik zou zeggen wacht nog even af. is de test posi, laat het ons dan zeker even weten! :)
     
  8. fleur24

    fleur24 Fanatiek lid

    26 sep 2008
    1.442
    1
    38
    Ik vraag ook om meningen. en het is niet specifiek jou mening die mij tot dit besluit heeft laten komen. Ik wil mezelf niet te gek laten maken door alle dingen die ik hier lees. Dat is de reden. Maar mocht ik duidelijkheid krijgen zal ik het nog wel laten weten.
    Succes allemaal!

    Liefs
     
  9. jeanney5

    jeanney5 Bekend lid

    9 jul 2008
    822
    19
    18
    Je moet je echt nie gek laten maken, door verschillende dingen die je hier leest.. Niemand zeg dat t zo is.. Iedereen geeft zijn mening hier op, en vertelt hun ervaringen hier op..Zo kan je ook kijken of je jezelf in hun ervaringen/verhalen herkent. Zo zie ik het althans... Er zijn leuke dingen en minder leuke dingen hier op te lezen... Maar wel heel veel positieve dingen worden op deze forum verteld en mensen geven elkaar heel veel goede tips hier.. Ik vind het een hele fijne forum.. Dingen die mij niet aanstaat lees ik gewoon niet...

    Ik vind het wel jammer dat je ermee stopt. Duim voor je op een positieve test.... En verder bij groeiden me borsten gelijk in het begin.. Voor mijn NOD zelfs dus het kan..

    Liefs Jeanney
     
  10. fleur24

    fleur24 Fanatiek lid

    26 sep 2008
    1.442
    1
    38
    Dat vind ik erg lief van je Jeanney! Bedankt!
    Nou hier nog even een klein berichtje. Heb net een test gedaan en er kwam een heel licht streepje.. Vrijdag ga ik nog eens een test doen in de ochtend en hoop dat het dan een duidelijker streepje is!

    Liefs
     
  11. jeanney5

    jeanney5 Bekend lid

    9 jul 2008
    822
    19
    18
    Te gek meissie, een streep is een streep...

    Hoop voor je dat je vrijdag een duidelijke streep krijgt...Laat ons wel weten....

    Liefs Jeanney
     

Deel Deze Pagina