Na miskraam gaan we er weer voor (deel 2)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Josien, 6 apr 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lieni44

    lieni44 Fanatiek lid

    13 mei 2008
    1.070
    1
    0
    juffie
    Regio amsterdam
    ja stom he!

    ik vind het proces ook zo oneindig met allamaal onzekere factoren erin.
    wanneer is je ei? heb je hem wel bevrucht en wanneer is mij NOD. het blijft zo onzeker en de teleurstelling is des te groter. zeker nu je die ovu testen heb gebruikt. weet je het bijna zeker en dan nog lukt het niet. toch de benen omhoog houden voortaan? hahaha
    zit je zo lang te wikken en te wegen of je er gelijk al voor moet gaan en dan lukt het niet eens.
    ik ben al vanaf mei bezig baal er behoorlijk van. weet dat het nog langer kan duren maar geduld is geen sterke kant van mij.
    ik vind deze week ook het vreselijkst. je hebt hier niks te doen... geen ei geen vage klachten om te kijken of je al wat kan ontdekken of je ei bevrucht is? niks.... gewoon wachten . toch maar verder met de ovu testen ... leuk voor deze dagen.

    nou toedeloeeeee
     
  2. es1977

    es1977 Actief lid

    25 aug 2008
    153
    0
    0
    Zwijndrecht
    Hoi ik heb nog steeds geen duivels wil eigenlijk een nieuwe test doen.
    Ben bij de huisarts geweest en die heeft nergens naar gekeken alleen gezegd doe over een aantal dagen maar een nieuwe test.
    Dus ben nog niets wijzer ik heb wel een beetje pijn aan mijn borsten sinds vandaag .
    @Eleni jammer dat je de duivels hebt gekregen.
    liefs esther
     
  3. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    Hoi meiden,

    Er is weer een hoop afgekletst zie ik al.

    @Eleni verschrikkelijk zoveel pijn tijdens je menstruatie. Gelukkig heb ik hier eigenlijk nooit zoveel last van. Vervelend natuurlijk voor jou meid.

    @Lieni wat vervelend dat je relatie niet zo lekker loopt. Ik ken het probleem ook hoor heb hier af en toe ook nog wel eens flinke ruzie. De eerste maanden met de kleine was het ook steeds raak bij ons.

    @Feeke welkom meid join the club. Misschien dat je weer zwanger bent. Je kan het vaak aan de streep van de test zien. Als hij steeds duidelijker word als je bijvoorbeeld morgen nog eens test en de dag erop zou ik vast een feestje bouwen!

    Meiden ik word er ook dood moe van. Al die onzekerheden onregelmatige cyclussen pffff....

    Ik heb weer een ovu testje gedaan en deze was negatief voor mij nu even een goed teken. Ben nu al 2 dagen bloed vrij jippie hopelijk blijft het voorlopig ook weg.

    Misschien een tip de Etos zwanger worden capsules schijnen een positieve invloed te hebben op de vruchtbaarheid van de vrouw. Er zit agnus cactus/vitex in. En dit bevordert een regelmatige cyclus en vruchtbaarheid.

    Toen ik ze vorig jaar slikte was ik heel snel zwanger. Ook had ik het gevoel dat mijn cyclus erg regelmatig werd hierdoor....
    Ik weet natuurlijk niet zeker of het door deze capsules kwam maar goed.

    Misschien het proberen waard meiden :)
     
  4. survivor82

    survivor82 Fanatiek lid

    23 jul 2008
    1.195
    0
    0
    kinderleidster
    apeldoorn
    feeke welkom hier en ben erg benieuwd of je alweer zwanger bent hoop het voor je

    Lieni wat rot zeg relatieproblemen wij hebben hier ook wel eens vette ruzie hoor dus je bent echt niet de enige.

    es spannend zeg een testje zal voor je duimen.

    eleni wat vervelend al die pijntjes en bloed ik weet hoe het voelt heb het ook altijd heel erg. Lig er soms ook van te huilen. En dat geen aspirines in huis is wel erg dan ja. Gelukkig heb je een lief manntje die goed voor je heeft gezorgd.
    en nu maar hopen dat het snel over is.

    Aylin fijn dat je nu eindelijk van het bloed af bent heb je ook wel lang genoeg gehad. is nu ook wel een keer genoeg geweest.

    mezelf, Ik moet nog 9 hele dagen wachten tot het testen. Houd ik niet vol ben ik bang. Ik heb ook steeds hele lichte steekjes links onderin me buik aan die kant heb ik ook mijn ei gevoeld. Vanaf het ei is het gebleven. Maar durf geen hoop te hebben dat het al raak is. Ook zit mijn hele gezicht onder de pukketjes echt heel erg. En heb erg last van winderigheid (sorry)
     
  5. sunnyke

    sunnyke Actief lid

    20 jun 2008
    378
    0
    0
    sociale sector
    België
    Hoi,

    @Eleni: ocharme, heb jij eventjes afgezien :( Ik snap ook niet waarom een vrouw zo moet afzien voor niks, het is niet eerlijk he!

    @Lieni: leuk dat je terug komt meekletsen, maar minder leuk om te horen dat je relatie effe in een dipje zit... :( Zeker op de cruciale momenten van je ei kan je dat er echt niet bijhebben, en staat je hoofd ook niet naar het "klussen" he... Hopelijk is het snel opgelost en ziet je ventje in dat hij verkeerd was...

    @Es: je HA heeft je dus ook niet veel verder geholpen, pff.. Toch maar weer eens een nieuw testje ertegenaan gooien ;) , spannend hoor! Succes!

    @Feeke: welkom! Hmm, dat klinkt spannend, en hoopgevend tegelijk, het kan nog alle kanten op! Ik duim alvast!

    @Sproet: samen op zoek naar ons ei, niks te zien, hier ook niet :( Nuja, onze cyclus na een MK kan langer duren zei mijn gyn, dus wie weet moeten we nog een paar daagjes erbij tellen.

    Ikke: mijn ei was normaal gisteren, maar nog steeds lichte streepjes. Begin me al ongerust te maken dat ik em mss gemist heb, want ben pas sinds een dag of 3 met testen begonnen toen ik het gevoel kreeg dat we er toch gelijk weer voor zouden gaan. :( Voel al wel een paar dagen zo wat gezeur in mijn lies, maar wat het is? Voor alle zekerheid mss toch nog maar eens klussen vandaag, hehe.
    Ben eigenlijk veels te moe, vannacht heel slecht geslapen, maar ja, de plicht roept ;) !

    Liefs,
    Sunnyke
     
  6. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    @Es spannend hoor misschien ben je toch zwanger...
    @ Survivor jou kwaaltjes waren mijn zwangerschapsverschijnselen.

    Hier net weer een beetje bloed verloren jammer dacht dat het nu afgelopen was...

    Ben dat bloed zo zat... :evil: Sorry hoor meiden.
     
  7. annika

    annika Actief lid

    9 feb 2006
    243
    0
    0
    Hallo allemaal,

    Ik voeg mij hier over maar eens aan toe.... Sommige namen ken ik al een beetje (sproet o.a.) en zij is trouwens ook degene die mij de tip gaf eens mee te lezen/schrijven op dit forum ;)

    Mijn verhaal momenteel is als volgt:
    Ik heb op 25 oktober een spontane miskraam gehad in de 13 week(vruchtje heeft gegroeid tot ongev. 6 weken) In de eerste instantie leek het verloop hiervan op een normale menstruatie (nadat ik het vruchtzakje etc was kwijtgeraakt). Maar ik heb nu nog steeds bloedverlies? Gister leek het er op dat het echt aan het afnemen was maar toen verloor ik toch ineens weer een stolsel en nu dus weer bloeverlies.
    Hoe lang heeft het bij jullie geduurd? Ik had hiervoor een cyclus van rond de 28 dagen, maar denk dat het nu wel langer zal zijn?
     
  8. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    @Annika

    Ten eerste sterkte met het verlies meid. We zitten hier allemaal idd in hetzelfde schuitje. Ik zelf heb een ma gehad met 11 weken en met 12 weken ben ik gecuretteerd dit was 16-09. Afgelopen vrijdag ben ik weer gecuretteerd omdat de eerste curettage niet helemaal goed was gegaan.

    Bij mijn miskraam van vorig jaar ben ik 9 dagen bloed verloren. Dus het is normaal als het wat heftiger is na een miskraam. Ik was na de miskraam niet echt regelmatig meer maar na 4 maanden was ik weer zwanger en heb nu een dochter van 8 maanden.
     
  9. lieni44

    lieni44 Fanatiek lid

    13 mei 2008
    1.070
    1
    0
    juffie
    Regio amsterdam
    Hallo dames,

    Aylin, ik had het ook 2 dagen geen bloed verlies en toen kwam het weer ongeveer 2 weken. houd je ei wel in de gaten die kwam gelijk na het stoppen met bloeden.

    welkom annika, leuk dat je je bij ons voegt jammer alleen dat dit topic onderwerp wat minder is. bij mijn heeft het bloeden ongeveer 7 weken geduurt. na 4 weken ben ik alsnog gecurrateerd. maar er zat heel weinig. dus echt de rede wisten ze niet.

    Sunnyke, pijn in je lies is een goed teken zodra je ei springt houd dit op. het is een soort druk wat op gebouwd wordt om te gaan springen.
    ff vol houden ... expeditie ei komt op zijn eind.

    survivor:SPANNEND! ik ga duimen .. er moet er toch één een keer zwanger worden.

    Nou ik moet weer gaan beginnen met de ovu testen maarja het is een beetje dubbel. man zit te slijmen maar weigert sorry te zeggen.
    dus ik blijf koppig :rolleyes: ... baal wel want mijn ei gaat einde van de week eraan komen. dit wil ik niet missen. maarja dan moet ik toegeven... kan natuurlijk daarna weer verder gaan met boos zijn OHHHH echt SLECHT om zo te denken. :)
     
  10. feeke

    feeke Lid

    13 okt 2008
    18
    0
    0
    kapster
    annika sterkte ik had echt maar 5 dagen bloedverlies dus ik kan je er niet echt meehelpen.

    ik heb besloten dat ik zondag pas weer een test ga doen dan is het 6 weken geleden en moet je mensturatie toch weer wel meestal haha op gang zijn het is weer echt spannend gisteren was ik ineens ook heel misselijk of ik word gewoon ziek

    het zit iedereen niet mee lekker dan dat je van je af kan schrijven sterkte dames
     
  11. Sproet

    Sproet Lid

    16 okt 2008
    66
    0
    0
    NH
    Annika, gezellig (ook al is de aanleiding natuurlijk helemaal niet gezellig!)
    Bij mij heeft het bloedverlies best lang aangehouden. Al was het op het eind meer rozig slijm.

    Sunnyke, ik weet het niet hoor... voelt sinds vandaag opeens alsof ik ongesteld ga worden. Dan zou mijn cyclus behoorlijk op z'n gat liggen :x

    Feeke, na 5 weken een positieve test betekent toch gewoon zwanger?

    Lieni, ik kan nooit lang boos blijven op mijn vriend (nou is daar ook zelden reden toe maargoed). Maar ik kan wel goed eigenwijs zijn, dus ik kan me voorstellen dat je je koppigheid niet zomaar wilt laten varen. (maar ook je ei misschien niet wilt missen)... Sterkte ermee.

    Survivor, dat wachten valt niet mee hè. Vast niet als ik de pendels zo zie ;)
     
  12. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    Weet je meiden het zit allemaal niet mee. Al die onzekerheden. Wanneer komt je ei heb ik hem gemist....

    @alle meiden die moeten wachten op hun ongi ik hoop dat jullie zwanger zijn!

    Mijn pendel zegt dat ik in november weer zwanger ben..
    Hopen dat het uitkomt!
     
  13. Sproet

    Sproet Lid

    16 okt 2008
    66
    0
    0
    NH
    Ik durf het niet zo goed, dat pendelen.
    Ben toch bang dat ik ontzettend teleurgesteld zal zijn als het dan niet klopt. En het blijft natuurlijk ook iets vaags... :(:
    Maar het is natuurlijk wel even extra spannend!

    Hier is het ongi-gevoel weer verdwenen.
    Maar hoe het nou zit met dat ei? :(
     
  14. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    Nou meiden ik verlies nog een beetje bloed zo af en toe. Hopelijk is dat het laatste.

    Het gependeld worden vind ik wel grappig ga me er in ieder geval niet op instellen. Dan kan het alleen maar meevallen.

    @Lieni wie weet zegt je vriend nog wel sorry. Dan kunnen jullie aan de goed maak klus :) Dat is weer het leuke aan een heftige ruzie het gedeelte goed maken ;)
     
  15. lieni44

    lieni44 Fanatiek lid

    13 mei 2008
    1.070
    1
    0
    juffie
    Regio amsterdam
    hallo,

    nou wie weet dat hij sorry zegt maar het is een heel eigenwijs mannetje en die zal het nooit zeggen.
    hij ging me wel laatst masseren doet die anders nooit.
    maar ik was boos en wilde het niet gna gna

    oja voor de gene die zwanger zijn straks dit is een hele gave dvd over de bevruchting en ontwikkeling van het kind. echt vanaf het begin van de maak van de zaadjes tot aan de bevalling. duurt bijna een uur.
    net of de camera in de buik zit.
    de dvd heet "het wonder van een nieuw leven" , Erikson & nilsson productions. ook leuk voor de gene die nog niet zwanger zijn maar ik begon me pas te verdiepen in dit soort dingen toen ik zwanger was.
    zo maar even een ovu testje er tegen aan gooien. waarom mag je niet drinken eigenlijk?
    als ik nu wel drink maar 2 uur niet plas dan maakt het toch niet uit?
    wat als je wel teveel drinkt wat gebeurt er dan? vorige keer kreeg ik gewoon een streep
     
  16. survivor82

    survivor82 Fanatiek lid

    23 jul 2008
    1.195
    0
    0
    kinderleidster
    apeldoorn
    lieni het kan zijn dat je urine dan niet geconcentreerd genoeg is en je een valse uitslag krijgt dat heb ik zelf ook als ik teveel drink.

    voor alle dames hoop ik dat het bloeden snel weg is en we samen snel weer zwanger zijn.

    wie komt er bij me op het wachtbankje zitten ben wel heel alleen zo
     
  17. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    Hoi meiden,

    Net lekker gegeten en onze kleine meid heeft ook haar buikje vol. Manlief zit naar het nieuws over de verkiezingen te kijken in Amerika. Eigenlijk zou ik ook een beetje geïnteresseerd moeten zijn ben nl. half afro Amerikaans. Maar nu wil ik even hier spieken.

    Inderdaad Lieni wat Survivor zegt door te veel drinken kan je urine niet geconcentreerd genoeg zijn en kan je een negatieve uitslag krijgen. Eigenlijk net zoals bij een zwangerschapstest, in het begin test je dan soms ook overdag negatief. Terwijl je met ochtendurine positief test. Terwijl je met een ovulatie test juist weer niet met ochtend urine mag testen.

    Nou hier nog steeds wat bloedverlies.

    Trouwens ik ken het hoor Lieni als je boos bent dat de mannetjes dan gelijk hun beste beentje voor gaan zetten grrrrr...
     
  18. Xmas06

    Xmas06 Niet meer actief

    Goedenavond meiden,

    @ Sunnyke en Sproet: Al het eitje gespot ladys? :D

    @ Es en Feeke: en....en....en? (ik ben niet nieuwsgierig hoor :) )

    @ Annika: Welkom hier meid! En ook sterkte met het verlies van je vlindertje :( . Bij mij heeft het 33 dagen geduurt voor ik mijn cyclus terug had, maar ik ben wel gecuretteerd! Ik weet niet of dat anders is dan een spontane mk.....

    @ Survivor: klinkt goed de steekjes en de winderigheid! :D Mischien wel een goed voorteken!? Ik kom wel naast je zitten op het bankje hoor.....wachtend op mijn ei...... :rolleyes:

    @ Aylin: wat vervelend dat je nu nog bloedverlies hebt! :( Ben je nu niet helemaal de kluts kwijt wat je cyclus betreft? Wij gaan zo trouwens ook het live verslag kijken van de USA battle, Obama vs Mc Cain! (ik ben voor Obama!)

    @ Lieni: Masseren? hahaha :) ..... Hij doet in ieder geval zijn best :) !
    Die DVD krijg je ook gratis van moeders voor moeders! Ik heb hem gekregen en ik vondt hem super gaaf om te kijken! Mooi gemaakt ook!

    Sorry als ik iets of iemand ben vergeten :oops: Jullie hebben er lekker op los gekletst hier :)

    Over mij:
    Het bloeden gaat vrolijk verder :rolleyes: . Dag drie van cyclus is bijna ten einde en ik loop nogsteeds leeg :-x :( . De krampen en pijntjes worden er ook niet minder om....dus ben de hele dag aan de paracetamol! Ik ben het zooo zat, ik wil ook weer zo graag op expeditie ei :(
    Mijn vriend zei dat hij deze maand nóg extra zijn best gaat doen! Hij wil mij een zwangerschap cadeau doen (ik ben de 18e jarig!). Het ziet er naar uit dat ik ook rond mijn verjaardag mijn ei ook wel zal krijgen! Was zoo lief .......ik ben echt zo in luuuv op hem! :oops: Je ziet dat hij het erg moeilijk heeft met wat er de afgelope periode is gebeurt maar hij doet zo zijn best om mij vrolijk en optimistisch te houden! :)
    Hoe gaan jullie mannetjes er trouwens mee om?

    Liefs!
     
  19. Aylin16

    Aylin16 Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.660
    0
    0
    @Eleni ik ben ook voor Obama hoor. Ik ben zelf half Afro Amerikaans dus hoe kan het anders ;) Ben al 3 jaar niet in Amerika geweest was even te duur we kregen een nieuw huis een kindje en dan moet je op de portemonnee letten.

    Wat betreft mijn cyclus...Ik zit nu weer in ronde 1 dus hou het voorlopig op 28 dagen. Nu maar hopen dat ik straks mijn ei kan vinden...

    Grappig dat je trouwens vraagt hoe de mannen ermee omgaan. Mijn man is ook super lief geweest voor me tijdens deze rot periode en curettage nummer 2. Hij zei vandaag nog tegen me dat hij me bewonderde hoe sterk ik met dit alles ben om gegaan. Ook zei hij dat ik best mag laten zien dat ik verdriet heb en dat dit niet zwak is. Na de eerste curettage wilde hij er gelijk weer voor gaan natuurlijk als ik dit ook zou willen. Wat hij wel erg moeilijk vond is om te zien dat de miskraam mij zo aangreep en ik er zo kapot van was. Ik ben normaal niet zo makkelijk van mijn stuk te brengen en vrij nuchter. Dus hij vond het vreselijk mij zo verdrietig te zien.

    Natuurlijk is bij ons niet altijd alles koek en ei maar ben toch enorm blij met mijn mannetje!
     
  20. sunnyke

    sunnyke Actief lid

    20 jun 2008
    378
    0
    0
    sociale sector
    België
    Hoi!

    poeh, wat een "getetter" hier, kan bijna al niet meer volgen, hihi!

    @Annika: welkom hier, nog sterkte toegewenst met het verlies van je vlindertje... Neem er de tijd voor om het te verwerken, want ook al denk je al voorzichtig aan een nieuwe ronde, het zal toch altijd wel wat met gemengde gevoelens zijn he...
    @Aylin: amail zeg, wanneer gaan die duivels jou eens eindelijk met rust laten, je moet nogal engelengeduld hebben, petje af! Maar ja, je kan best van je "normale cyclus" uitgaan, en dan wel weer zien waar je uitkomt. Doe ik namelijk ook.

    @survivor: en, hoe is het daar op het bankje? Nog geen wortel aan het schieten, hihi! Ik zal er ook effe bijspringen, net als Eleni, wachtend op ei. Nu maar hopen dat bankje het niet begeeft, hahaha ;) Nog steeds last van die kwaaltjes meid?

    @Lieni: amaaai, die man van jou is echt wel aan een charme-offensief bezig, maar niks zo fijn om hem eens goed te laten "zweten", hihi!
    Mijn ventje kan ook heel koppig zijn, maar bij hem duurt het gelukkig niet lang. Ik kan er absoluut niet tegen als we ruzie hebben, en word dan zo verdrietig dat hij ook snel zwicht. Behalve toen ik zwanger was, toen speelden mijn hormonen op en kon ik echt raaaaazend op hem zijn, hihi!
    Als ik jou was zou ik gewoon benoemen dat je het wel merkt dat hij moeite doet, maar dat die sorry nog veel meer zou betekenen. Je hebt nog een paar dagen tot aan de dead(lees ei)line he!
    Die DVD die je noemt, ken ik niet (woon in België), maar heb toen ik zwanger was wel de DVD "in the womb" van National Geographic gezien, was ook levensecht van begin tot einde, heel mooi :)

    @Eleni, jouw ventje klinkt me als een superlieve jongen hoor, je lijkt wel met "je gat in de boter gevallen", zoals wij dat hier zeggen ;) Hij moet wel de lat misschien ook weer niet te hoog voor hemzelf leggen om jou dat "cadeau" te geven, want dan gaat hij zich daarna misschien het zelf kwalijk nemen he...

    @Sproet: tjaa, dat ei toch he, de paashaas heeft het heel goed verstopt deze keer. Zullen we samen roepen? "joehoe, eitje, waar ben je" hihi
    Hier dus ook nog niks tegengekomen, ovutest blijft zo'n licht streepje.

    @Feeke: ga je je zolang kunnen inhouden? Goed hoor, weet niet of ik het zou kunnen, maar snap je wel, dan ben je zeker dat het echt goed nieuws is! Spaaaaaannend!

    Hoop dat ik niemand vergeten ben :oops:

    Liefs,

    Sunnyke
     

Deel Deze Pagina