Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Amsy

    Amsy Bekend lid

    8 jun 2007
    559
    0
    0
    Hallo MClover,

    Bedankt voor je lieve berichtje. Vind het fijn te horen dat het zo goed gaat met jouw kereltjes. Wat een prachtige mannetjes zeg.
    Had ook even je berichtje op de vorige blz. gelezen, en kan me erg goed voorstellen dat je je af en toe geisoleerd voelt. Ik ben daar ook bang voor, zeker omdat ik ook nog een dochtertje van dan 1.5 jaar heb, die neem je ook niet zomaar mee. We gaan binnenkort verhuizen naar deventer, en ben dan erg bang dat ik ook weinig mensen in de buurt heb, Gelukkig wonen mijn ouders wel in de buurt, en hebben beide een auto.
    Erg goed van je dat je binnenkort weer aan de slag gaat, dat zal je leven zeker verrijken.
    Nou, hoop nog veel met jou en andere meiden te mogen meekletsen hier!

    Liefs Amsy
     
  2. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    MCLover:
    kan me je "isolatie" goed voorstellen, je bent a/ nog zo gebonden aan slaapjes en de regelmaat van je kinderen en b/ in een kind-arme wijk leg je mindermakkelijk contacten. Als je dan ook nog eens (nog) thuisbent, kan het je best benauwen af en toe.
    Eén belofte: het wordt beter, makkelijker.
    Er zullen vast meerdere mensen in dezelfde situatie zitten bij jou in de buurt, hoe ontmoet je ze? Via het CB, de bieb?
    Sterkte en spui vooral lekker hier, dat scheelt en wij luisteren graag!

    Amsy: van harte met je dubbele zwangerschap!
    Ook onze jongens zijn 1-eiig en scheelden aanvankelijk 4a5 dagen op de eerste echo, daarna zo goed als niet meer, onthoud dat 1 mm meetverschil (meetfout) al zo'n verschil kan geven, het hóeft niets te zeggen.
    Onze jongens zijn uiteindelijk met 35.1 geboren en mochten na een ruime week mee naar huis. Isa was 2 1/2 toen haar broertjes geboren werden, wel wat ouder dus, maar misschien is het ook wel zo dat als je dochtertje weer wat kleiner is, dat ze ook gemakkelijker meegaat in alles, ze weet bijna niet beter.
    Stel gerust al je vragen en ik sluit me aan bij de tip over de NVOM en als je een goed boek wilt: het tweelingenboek van Lenny Duijvelaar en Anjo Geluk is echt een geweldig naslagwerk!
     
  3. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    MCLover, super dat je die cursus muziek op schoot gaat doen! Komt vast helemaal goed.
    De man van mijn vriendin gaat er ook met zijn zoontje van 10 maanden heen en ze vinden het allebei geweldig. Ze liet me laatst een boek zien met allemaal leuke kinderliedjes. Ik zag het al helemaal voor me, papa en mama druk aan het studeren op de liedjes, haha!

    Amsy, gefeliciteerd met je zwangerschap.
    Ik ben zelf ook zwanger van een eeneiige tweeling. Het brengt wat extra spanning met zich mee wat betreft de TTTS-risico's, maar ik denk maar dat we daar dan uiteindelijk ook dubbel plezier voor terug krijgen. Ik moet eens per twee/drie weken naar het ziekenhuis voor een echo.
    Probeer van je zwangerschap te genieten want twee van die frutsels in je buik is zo bijzonder!

    Daisy, wat een heerlijke mollige mieden zeg! Superleuke shirtjes!

    Oh en de spulletjes van mijn vriendin: die staan nog lekker bij haar! Het sneeuwde hier als een gek vanmiddag dus hebben we besloten dat we liever een broodje kroket gingen eten ipv sjouwen in de sneeuw, haha! Zij is zelf zwanger van de vierde, dus eten staat hoog op ons beider prioriteitenlijstje en kroketten al helemaal!
     
  4. Pippie1976

    Pippie1976 Bekend lid

    8 nov 2008
    798
    0
    0
    Zuid-Holland
    Dag allemaal,

    Ik weet sinds gisteren dat ik zwanger ben van een tweeling! Gisteren dus de echo gehad (9 weken en 1 dag) en opeens zei de gynaecoloog: dat is er één... en dat is er nog één! Dat is wel even schrikken! Gelukkig klopten er ook twee hartjes! Mijn vriend is helemaal trots en gelukkig, ik ben nog aan het idee aan wennen en vind het het ene moment super en het andere moment doodeng! Nu in ieder geval eerst de eerste 12 weken maar goed doorkomen en dan zien we wel weer verder. Ik zou in ieder geval graag ervaringen met jullie uitwisselen.

    Groetjes,
    Margit76
     
  5. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Hoi Margit,
    Gefeliciteerd met je zwangerschap.
    Leuk dat je met ons mee komt schrijven. Zoals ik net schreef voor Amsy ben ik zwanger van een eeneiige tweeling, vandaag precies 28 weken!
    Weet je al of er een goed tussenschot tussen de kindjes zit? Meestal kijken ze daar zsm naar omdat het in het begin van de zwangerschap het beste te zien is.
    Groetjes, Ellen
     
  6. Pippie1976

    Pippie1976 Bekend lid

    8 nov 2008
    798
    0
    0
    Zuid-Holland
    Dank je wel! Hij heeft niets gezegd over een tussenschot, maar de babies hebben allebei een eigen vruchtzakje. Weet jij wat dat betekent?

    Jij bent dus 28 weken zwanger: gefeliciteerd! Is het je eerste kind (sorry, ik heb nog niet alle voorgaande pagina's gelezen)? Gaat alles goed of begint het al zwaar te worden?

    En Amsy, ook gefeliciteerd! Ben jij ook in juli uitgerekend?
     
  7. Marian

    Marian Fanatiek lid

    27 feb 2006
    3.648
    0
    0
    Op dit moment lekker thuisblijfmama
    Kampen
    Weer twee nieuwe tweeling mama's! Wat gezellig! En bijna tegelijk uitgerekend, ook leuk voor jullie, kunnen jullie vergelijken hoe het gaat!

    Hier is alles ok, we zijn bezig met een ander huis en hopen maandag eindelijk uitsluitsel te krijgen welke het word. Het word dus een drukke periode, met behang afhalen, verven, laminaat leggen en noem maar op. Ik ben wel erg blij dat we zometeen in een woonwijk zitten, weg van het isolement dat industrieterrein heet! ;)

    Sorry dat ik niet erg regelmatig kom vertellen hoe het is, maar heb het erg druk de laatste tijd. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat!

    k las dat MClover het even moeilijk heeft. Vervelend dat je e zo moet voelen! Ik hoop voor je dat het allemaal weer goed komt, en als je hulp nodig hebt moet je echt je mond lostrekken hoor, anders ga je er straks zelf aan onderdoor, daar heb je ook niets aan! Dus laat je omgeving weten dat je het nu even niet alleen trekt! Sterkte! *hug*
     
  8. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Hoi Margit,
    Dat tussenschot is eigenlijk alleen van belang als je een eeneiige tweeling krijgt die de placenta delen. Als de kinderen dan elk een eigen binnenste vlies hebben, noemen ze dat het tussenschot.
    Hebben ze bij jou elk een eigen placenta?

    Over mijn zwangerschap: Het zijn inderdaad onze eerste twee kinderen en het wordt nu lichamelijk zwaarder. Ik moet ook wat rustiger aan doen omdat 1 van de kindjes wat minder hard groeide dan het andere. Verder moet ik zeggen dat ik qua zwangerschapskwalen heel weinig te klagen heb. Alleen maagzuur, maar daar schijn je gewoon echt niet onderuit te komen, haha!

    Marian: nieuwe ronden nieuwe kansen deze maand voor nummer 3? Spannend hoor! Fijn dat je straks misschien lekker in een woonwijk woont. Veel leuker voor de kinderen lijkt me.
     
  9. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    aan de nieuwe tweelingmama's: gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

    Even snel een berichtje: Babette is nog steeds opgenomen, ruime week nu. De medicatie lijkt EINDELIJK aan te gaan slaan.. ze lijkt iets rustiger te worden. Ze groeit alleen niet meer. Is in anderhalve week maar 40 gram aangekomen en zit nu op 3340 met 7,5 week. Dus dat is niet veel. Terwijl Bodhi nu volgens mij wel dik op de 4 kilo zit. Ze liggen nu dus steeds verder uit elkaar. Bodhi is een enorme vreetzak en wordt met de dag dikker. Babette drinkt eigenlijk wel heel goed, dus het is de vraag waarom ze niet aankomt. Wellicht verbruikt ze teveel energie als ze zo onrustig is van de reflux. Ze blijft iig tot maandag, dan gaan ze haar weer wegen en verder kijken..
    Het is zo'n schatje.. zo klein.. ik mis haar heeeeeeeeeeeeeeeeel erg!
     
  10. Marian

    Marian Fanatiek lid

    27 feb 2006
    3.648
    0
    0
    Op dit moment lekker thuisblijfmama
    Kampen
    Maaike, wat erg voor jullie dat ze nogsteeds in het ziekenhuis ligt! Ik hoop dat ze maandag wat aangekomen is en het gauw beter met haar gaat zodat ze weer lekker mee naar huis mag! Merk je ook nog wat aan Bodhi dat Babette er nu niet is?
     
  11. Amsy

    Amsy Bekend lid

    8 jun 2007
    559
    0
    0
    Hallo Margit,

    Jeetje, meid, enorm gefeliciteerd ook. Jij bent vast nog net zo in shock als ik. Ik ben inderdaad ook in juli uitgerekend, uitgaande van 40 weken is het 2 juli. Mijn mannetje was ook helemaal trots, maar we zijn tegelijkertijd ook wel bezorgd over de twee hummels. Bij ons zijn de eeneiig, ze delen de zogenaamde chorionblaas, maar hebben wel ieder hun eigen vruchtzakje.
    Wel erg leuk dat we bijna gelijk lopen :)

    Liefs Amsy
     
  12. Amsy

    Amsy Bekend lid

    8 jun 2007
    559
    0
    0
    Hallo Maaike,

    Ik ken dan wel niet het hele verhaal omtrent jouw hummeltjes, maar van wat ik er uit op kon maken ligt jouw kleine meisje in he ziekenhuis. Ik heb zelf een dochtertje van 9 maanden, en die heeft met 3 weken ook in het ziekenhuis gelegen, dus ik weet uit ervarng hoeveel zorgen dat met zich meebrengt en hoe je zo'n kleine schat kunt missen.
    Heel veel sterkte, en ik hoop dat ze er snel bovenop is en zich weer bij haar ouders en tweelingbroertje kan voegen.

    Liefs Amsy
     
  13. Amsy

    Amsy Bekend lid

    8 jun 2007
    559
    0
    0
    Hallo HJ1977,

    28 weken al twee kleine mensjes in je buik. Wel lekker idee dat ze nu in principe levensvatbaar zijn, of niet? Heb zelf dan al wel een eenlingzwangerschap meegemaakt, maar volgens mij wordt deze zwangerschap voor mij een hele andere ervaring. Bij mijn dochter ging ik er fluitend doorheen. Ze is met 42 weken geboren. De bevalling was wel langdurig, maar te doen.
    Hopelijk trekt het gewicht van je kleinste hummel snel weer bij nu je het rustiger aan doet.
    Dat maagzuur is irritant he, rennies hielpen mij erg goed, maar bij sommigen helpt vanille vla weer goed, of een glas melk. Het gekke is wel dat de minuut dat je bevallen bent je ook meteen verlost bent van al je zwangerschapskwaaltjes, echt heel vreemd. Ik had op het eind wat kleine kwaaltjes, inderdaad maagzuur, maar ook last van wiebelbenen en slapeloosheid. En dat was meteen helemaal over. heerlijk was dat. Nu heb ik nog geen last van maagzuur en wiebelbenen, en slapen gaat ook nog steeds goed, maar volgens mij komt daar snel genoeg verandering in.
    Leuk om met jullie mee te kunnen kletsen op dit forum!

    Liefs Amsy
     
  14. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Jeetje Maaike, wat een tegenvaller... :cry:
    Ontzettend veel sterkte, en beterschap voor de kleine meid!
    xxx
     
  15. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Maaike, heel veel sterkte. Dikke knuffel voor Babette.
     
  16. tal74

    tal74 Actief lid

    21 feb 2008
    420
    0
    0
    verkoper
    delft
    Hallo lieve meiden!

    Ik lees nog steeds braaf mee, maar ik kom er steeds niet toe om te reageren...erg hoor!

    Nieuwe a.s tweelingmama's VAN HARTE GEFELICITEERD!

    Maaike, wat rot van Babette, ik hoop dat ze snel naar huis mag...

    Essie, van harte gefeliciteerd, gave namen zeg!(Isabel zou eerst Madelief heten. Grappig)

    Jeetje Dais, nog niet van je blaasontsteking af? Wat een gedoe!

    Verder loop ik zo ver achter dat ik maar met een schone lei begin hier en nu wat regelmatiger post!

    Hier gaat alles goed, alleen erg druk.... :)
    De twinnies zijn vreselijk verkouden, heel zielig, maar ze blijven gelukkig gewoon ademhalen, dus ik maak me maar niet zo druk, ze zijn natuurlijk alweer een stukje groter dan bij Isabel dr vorige verkoudheid!
    Met 6 en halve week woog Floris 3870 en Isabel 3570 en waren ze beiden 52 cm. Afgelopen maandag hadden ze hun 1e prikjes moeten hebben, maar toen was Floris al verkouden, dus dat ging niet door. Het cb was niet blij met me, want er kon pas een afspraak gemaakt worden voor 19 december en dat zou veel te laat zijn voor de eerste prikjes, dus er was haast bij, er zouden andere afspraken verzet moeten worden, blablabla....zijn nu bijna een week verder en ik ben nog steeds niet gebeld door ze, stelletje mutsen daar!
    Ga morgen zelf maar weer es bellen, voor zover ze bereikbaar zijn!

    Verder gaat alles hier zijn gangetje, ik ga mijn best doen een stukje vaker te schrijven ;) !

    Heleboelliefs
    Tal
     
  17. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Hey meiden, daar ben ik ook weer eens een keer ;)! Kon er een paar dagen echt mn hoofd niet bijhouden en vooral druk, druk, druk, maar nu weer lekker bijgelezen :D!

    Amsy,
    Welkom hier en van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet ervan meid! Drukte heb ik ook altijd wel mee vinden vallen, maar we hebben gelukkig redelijk rustige kindjes! Maar nu met de derde op komst krijg ik soms ook wel nachtmerries over hoe dat toch gaat moeten :D!

    Margit,
    Hier nogmaals gefeliciteerd met je zwangerschap! En welkom hier! Wen maar rustig aan het idee ;)! En voor kletspraat en tips en vragen kan je hier altijd terecht :D!

    Noor,
    Sinterklaas was al vroeg bij jullie dit jaar dus ;)! En joepie ook Chris de eerste stapjes los! Leuk hoor!

    Essie,
    Hoe gaat het ondertussen met voeden en kolven? En natuurlijk hoe gaat het met mama, papa, Fay & Isis? Een half uur drinken is echt heel normaal, Malou & Ruben hebben altijd ong 25-30 minuten gedaan over een voeding. En tegenwoordig ligt ie vaak een uur te drinken. Maar misschien gaan ze straks wel ‘maar’ 5 minuten drinken, dat zou ook kunnen. Of ze blijven er wat langer over doen, dat kan ook. Dat is gewoon heel verschillend per kindje. En met een kindje aan de borst achter de computer heb ik me ook heel vaak schuldig gemaakt :D! Enne lekker inpakken die meiden en wandelen hoor ;)! Of mag je echt nog niet naar buiten met ze? Hier zijn we na een ruime week lekker even naar buiten geweest ;)!

    McLover,
    Wat grappig he, dat we allebei nu na deze eerste borstvoedingservaring zeggen dat we het de volgende keer echt helemaal anders zouden gaan doen! Maar ik heb nu gewoon het gevoel dat ik veel zekerder in mn schoenen sta tegenover al die andere mensen met een mening ;)! Wat naar dat je je zo alleen voelt zegmaar! Maar idd, die dingen zijn gewoon moeilijker met 2 kindjes in een keer. Dikke knuffel voor jou! En hulp komt hier vooral van mijn ouders en Leander’s ouders, en daar zijn we echt heel blij mee! Verder vrienden enzo vonden het in het begin wel leuk om even te komen en wat te te kletsen, wandelen, knuffelen en wat te helpen, maar na een maand of 4/5 was dat wel gedaan. Nouja en ergens snap ik ze ook wel, hun leven nog gewoon een heel ander leven. Maar jammer is het wel. Trouwens fijn de mannetjes zo lekker eten!

    Sacha,
    Ziet er leuk uit hoor die foto van je meiden zo! En daar ook 2 wandelende koters, leuk hoor! Maar idd wel eng zo met die trap! Hoop dat jullie er iets op kunnen verzinnen. Misschien een traphekje ook tegen de achterkant aanmaken en aan de zijkant zegmaar? Snap je wat ik bedoel? Nouja succes in ieder geval, of zo een klem op de deur dat ie sowieso altijd dicht gaat, maar dat vind ik een beetje eng met kleine vingertjes in de buurt ;)!

    HJ,
    De borstvoedingsavonden, ik moet zeggen dat ik er niet heen geweest ben en idd ook verschillende verhalen hoor van mensen. Maarja, ik heb me dan ook echt helemaal niet op de borstvoeding voorbereid, en daar heb ik achteraf wel eens spijt van gehad. Ik zou zeggen, kijk of je kan gaan, leer je er niks van geeft het niet, maar ‘dommer’ zul je er niet van worden. Maar ik denk dat als ik naar een cursus was geweest ik eerder hulp gevraagd had van een lactatiekundige. Maarja das allemaal verleden tijd ;)! Met Ruben gaat het ondertussen weer helemaal goed :D! En tja naar opa en oma gaan ze op het moment elke maandag en woensdag :D! Fijn dat je de kindjes goed voelt bewegen. Vind ik ook een goed teken :D! Succes bij de gyn van de week! Hoe is het ondertussen met de hemeltjes? Al helemaal af? Wat een vervelend bericht in de krant zeg. En idd heel erg naar. Ik schrijf ‘hier’ ook bij de maart2009mama’s, daar hebben ‘we’ een kindje verloren met 25 weken zwangerschap, ook zo onwerkelijk ik ben er echt dagen helemaal beduusd van geweest. En toch zetten zulke dingen je weer met beide benen op de grond, wat een geluk dat we mogen hebben dat er een kindje/kindjes in onze buiken groeien! Oei jij ook last van maagzuur? Ik de laatste 2-3 dagen vreselijk! Met Malou&Ruben nooit gehad (gelukkig), maar nu wel (vreslijk ;)).

    Daisy,
    Gelukkig gaat het allemaal goed daar! Dat is fijn! Behalve dat dipje, dat is minder! Dikke knuffel! Hoe gaat het met de hapjes? Wat een leuke shirtjes, gefeliciteerd nog :D!

    Marian,
    Wat leuk (en druk :D) zeg, verhuizen! En idd een woonwijk lijkt me fijner dan een industrieterrein ;)!

    Maaike,
    Heh, bah! Babette nog altijd in het ziekenhuis! Dikke knuffel! Ook voor je meisje! Fijn dat Bodhi het zo goed doet! En dat gewicht van Babette, tja niet teveel vergelijken met haar broertje hoor, ze zijn beide zo anders. Babette, zo onrustig, weg van haar mama, papa en broertje, zoveel prikkels en eigenlijk ook gewoon pijn. Dat is heel anders dan hoe het met Bodhi gaat, lekker rustig bij papa en mama, in alle rust kunnen slapen, heerlijk kunnen drinken en jezelf goed voelen.

    Tal,
    Beterschap voor je ukkies! En laat dat cb het bekijken met ‘dat is veel te laat voor de eerste prikjes’! Er zijn genoeg kindjes die iets uitstellen hoor! En als ze verkouden zijn moet je het gewoon niet doen! (hier overigens pas het eerste prikje gehad met 5 maanden)

    ===========================================================

    Hier gaat het prima eigenlijk! Kleintjes doen het super! Ruben gelukkig weer helemaal beter! Temp is nog een paar dagen wat hoog geweest maar nu niks meer aan de hand! Malou is een heerlijk tuttel meisje komt lekker bij je zitten en zit dan heerlijk te kroelen en te friemelen. Ruben komt eigenlijk alleen bij me zitten als ie iets van me moet *proest*. Hij wil eigenlijk altijd ff drinken als ie bij me zit, maarja dat gaat niet door ;)! Maar dan vind ie het verder ook prima, en heeft ie wel wat afleiding (speelgoedjes) nodig om zich te vermaken op schoot. Verder kruipen ze heeerlijk de kamer rond en vinden ze het lopen niet meer zo interessant geloof ik :oops:!

    Met de zwangerschap gaat het goed! Purk doet het prima, heerlijk beweeglijk dus lekker genieten! Wel veel harde buiken nog steeds, weet niet zo goed wat ik daarmee/aan moet/zou kunnen doen ;)! Afwachten maar! Donderdag weer naar de gynaecoloog toe, ben wel weer benieuwd wat die weer te vertellen heeft ;)!

    Verder gaat het met mijzelf ook best wel goed, gewoon af en toe wat dipjes maar praten helpt gewoon heel erg goed ben ik achter gekomen. En gelukkig heb ik iemand met wie ik echt alles kan en mag bespreken, heel fijn en ondanks de vele tranen lucht het zo op! En verder natuurlijk gewoon rustig aan doen, me niet druk maken over allerlei dingen en genieten van wat er nu allemaal is, niet kijken naar wat misschien komen gaat. Verder gaat het sinds een week of 3 ook weer echt super tussen Leander en mij, dat ging even een tijd wat minder. Maar dat is gelukkig allemaal uitgepraat (hmmm of was het schreeuwen, blèren, gillen en janken ;) :D! Tja nu kan ik er wel weer om lachen, echt netjes ging het namelijk niet, maar ben echt heel blij dat alle donder wolken weer weg zijn!) En ja ook even gewoon alles uitgepraat enzo. Dat is ook fijn. En ik het het gevoel het alsmaar druk te hebben, haha, doe niks maar toch heb ik het voor mn gevoel zo druk! En ja zelfs geen tijd om hier te komen :eek:op:! Haha! Maarja eerst kindjes en Leander, dan jullie ;)! Vinden jullie vast niet erg ;)!

    Zo en nu ga ik weer stoppen ;)!
    Liefs, Hanneke!
     
  18. tinneke25

    tinneke25 Lid

    5 mei 2007
    71
    0
    0
    poetshulp
    west vlaanderen
    hallo iedereen

    ik ben nu een weekje thuis uit het ziekenhuis en ben bevallen van onze meisjes amber en amy.

    aan 33weken ben ik naar het ziekenhuis geweest met harde buiken en voorweeen en moest ik voor 48u weeenremmers krijgen. ik ben dan naar huis gegaan en de volgende dag lag ik er weer met weenremmers. dan ben ik er gebleven tot ik moest bevallen want ik moest rusten. dus ik ben beveallen op 35,5 weken van onze meisjes met een keizersnee. de laatste 2 weken heb ik erg afgezien zowel mijn buik want die sta vol van de striemen mijn ribben en ik werd zot van de jeuk overal, mijn buik billen en handen. ik kreeg eerst pilletjes tegen de jeuk maar die hielpen niet veel. toen heeft de gyn maar de bevalling in gang gezet. ik was blij dat ik er van verlost was.
    de meisjes mogen nu woensdag naar huis. ze hebben bijna 2weken in de neonatale gelegen dus ben ik al gans de week weg en weer aan het lopen om moedermelk te brengen wat heel vermoeiend is. en ik heb nog een zoontje van 11m om voor te zorgen. mijn man zorgt er ook voor als ik weg ben. dus het zal nog druk worden he. maar de tweeling stellen het goed.
    amber woog 2400gr en 47cm
    amy woog 2700 gr en 47cm

    groetjes tinne


    amyamber
     
  19. tal74

    tal74 Actief lid

    21 feb 2008
    420
    0
    0
    verkoper
    delft
    tinneke, van harte gefeliciteerd met je meiskes! Mooie gewichten hoor! Fijn dat ze woensdag naar huis mogen, ik hoop dat je snel herstelt van je keizersnee.
     
  20. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Tinneke, gefeliciteerd met je meiden! Hoe voel je je zelf na je keizersnede?

    Hanneke, de hemeltjes zijn nog precies even ver als vorige week, haha! Er kwam nog een sint-surprise tussendoor... Fijn dat het met Ruben weer beter gaat en dat het goed gaat met de frummel in je buik. Ik had inderdaad gelezen dat er bij de Maart-mamma's iemand haar kindje was verloren. Vreselijke verhalen, maar het zet me wel met beide benen op de grond. Zulke dingen gebeuren ook en wat dat betreft mag ik tot nu toe in mijn handjes knijpen dat alles nog steeds goed gaat.

    Essie, hoe gaat het met jou en de dames? Ben heel benieuwd.

    MCLover, hoe gaat het nu met je?

    Tal, wat ontzettend stom van het CB. Ik zou er zeker wat van zeggen als ik jou was, wat een gedoe...

    Hier wordt het lachen vanavond. Het is partneravond op de zwangerschapscursus!
    Ik ben heel benieuwd wat mijn man er van vindt.
     

Deel Deze Pagina