Oktober 2008 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door mamajanneke, 29 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Symoen

    Symoen Bekend lid

    12 apr 2007
    968
    0
    0
    mama
    Saris,ja vond het wel een beetje eng en ben dan ook en paar keer gaan kijken bij haar.
     
  2. Liz0104

    Liz0104 Fanatiek lid

    14 jan 2008
    1.048
    1
    0
    Antwerpen
    iedereen bedankt voor de steun :):)
    ze is weer thuis :D ben zo blij :)

    saris een amerikaanse :)

    xx
     
  3. Blub76

    Blub76 Actief lid

    29 jan 2008
    336
    0
    0
    nagelstyliste
    papendrecht
    hoi allemaal,

    @symoen,ik lees dat Iris van 23.30 tot 11.00 uur geslapen heeft.ik schrok vanmorgen wakker van Brenda-Lisa maar ik durf haar echt niet te laten liggen.dan weet ik zeker dat ze helemaal niet eet.de jongens liet ik wel altijd zelf komen maar die dronken meer.pfffffffff moeilijk hoor.

    ik las nog iemand over het tongriempje.hopen dat het nu verholpen word zeg want het is voor het manneke neit prettig nee.

    @uk,ja ze heeft wel een bolle toet maar ja.ben toch niet helemaal gerust.pffffffffffffff

    ben ik helemaal vergeten te vertellen.

    ik ben afgelopen donderdag met de kinderen naar de tandarts geweest voor het eerst in 2 jaar.....weet het is niet goed.
    maar ik had een aanvaring gehad met mijn andere tandarts.die zei dat kevin(toen nog geen 2)al zeker 12 gaatjes had maar dat hij kinderen onder de 2,5 niet behandelde.ben toen kwaad geworden en ben niet meer gegaan.
    dus afgelopen donderdag toog ik met mijzelf en de kids naar de tandarts en wat bleek.....het kind is nu 4 en heeft maar 4 gaatjes.valt dus reuze mee en dat terwijl hij en de rest in geen 2 jaar gecontroleerd is.ikzelf heb ook maar 4 gaatjes,alleen mijn vullingen moeten allemaal vervangen worden.er zijn fotoos gemaakt en daaruit blijkt dat mijn kroon niet goed gezet is waardoor zelfs mijn kroon eruit moet en opnieuw omdat die ook kapot is.lekkere tandarts had ik dan zeg.eikel.al mijn vullingen zijn slecht dus gaan eruit en worden allemaal wit.en de kies die ik 2 jaar geleden half afbrak op de vulling moest volgens hem gekroond worden,deze arts stond me raar aan te kijken,nee hoor zegtie,je hebt de helft nog staan,die bouw ik wel weer op met een mal.oké dan.
    ben niet zo'n held maar ik heb groot vertrouwen in de man.hij is zo aardig en geruststellend dat ik geen minuut stijf gelegen heb in die stoel.

    morgen ga ik weer voor het eerst paardrijden.spannend.we hebben allebei de hele zomer geen klap uitgevoerd en madam is wel drachtig en schijnt een aardige buik al te hebben maar die trainen we er nog eventjes af want meer als de helft is lui vet hahaha.komt goed.eerst bijkletsen met de eigenaar morgen.volgende week stervensdruk en moet ook nog naar Calvin.nou dat doe ik volgend weekend wel.

    mijn oudste is 9 en zoooooooooooo lief.hij ging vanmiddag met de overbuuv naar de kerstmarkt in dordt en toen wilde hij persé iets voor mij kopen.hij liep te kijken naar een ringetje of kettinkje maar dat draag ik niet en omdat mijn tas niet goed meer is heeft hij een nieuwe tas voor me gekocht.en nog mijn smaak ook.helemaal zelf uitgezocht en laten inpakken.ben zo trots op hem.

    ben heel de middag bezig geweest met sd-kaarten van de jongens.nu heb ik de spelletjes erop en ze draaien maar nu kan ik niet terug naar het menu als ze aan het spelen zijn,dus ze moeten de ds uitzetten als ze willen switchen dat kan de bedoeling niet zijn.ik heb wel op de site gekeken en heb een combinatie maar dat werkt bij mij natuurlijk weer niet.pffffffffffffff ik zal het eens vragen aan iemand die dezelfde kaartjes heeft want daar zit ook nog verschil in.*zucht*.ik ben best handig op de pc maar dit is te ver gezocht voor mij.
    het downloaden lukt wel en het op de kaartjes zetten ook wel maar nu nog switchen...........
    kan niet uitstaan dat me dat dus niet lukt.komt misschien door mijn haarkleur.

    verder even niks
     
  4. Liz0104

    Liz0104 Fanatiek lid

    14 jan 2008
    1.048
    1
    0
    Antwerpen
    hier een fotootje van mij, honda(dewoef:)) en de klein :)

    [​IMG]
     
  5. tam27

    tam27 Fanatiek lid

    6 aug 2005
    3.173
    1
    38
    verpleegster
    Zuid-Holland
    Bedankt voor jullie reacties meiden, ik ga maandag gewoon even bellen met het UWV en even met hun overleggen wat te doen.

    Vanmorgen zijn we ons kapot geschrokken van een hoop kabaal boven, ging mijn man boven kijken, ligt onze kat op de overloop in een epileptisch insult. Bart is meteen naar de dierenarts gereden en het blijkt dus dat onze kat een flinke ontsteking heeft in zijn mond die waarschijnlijk naar boven is gestegen, naar zijn hersenen. We hebben nooit wat gezien of gemerkt aan hem! Zo zielig :(
    Pppfff nou hebben we wel even genoeg ellende gehad hoor :(

    Mieni, veel succes maandag, lijkt me een leuke baan!

    Liz, wat geweldig dat je je meisje weer thuis hebt :D En wat een leuke foto van jullie.

    Mamajanneke, heel veel sterkte meid en we zien je wel weer als je je wat beter voelt.

    Nony, gecondoleerd meid :(

    Symoen, lekker zeg uitgeslapen tot 11.00 uur :D Dat mag Timo hier ook wel een keer doen ;)

    Zo ik ga hier even de kerstboom optuigen, toedeloe :D
     
  6. carma

    carma Niet meer actief

    Hoi hoi

    Hier een poepprobleempje vandaag.
    Het is wel geel maar droog en echt keutels (net stopverf).
    Het lijkt net of je vocht mist in de ontlasting
    Ze heeft er ook last van.
    Nou zijn we halverwege de week ook in een keer overgestapt op nutrilon AR.
    De pakken nutrilon 1 en omega die we voorheen mixte waren op en op aanraden van de KA zijn we nu over op de AR (mogt ook nutrilon 1 met johannesbroodpitmeel).

    We hebben nu de lactulose maar even verhoogt in de hoop dat het weer beter word.
    Ik denk zelf dat het door de overstap naar andere voeding komt.

    Hebben jullie hier ervaring mee?

    Groetjes mariek73
     
  7. Timzijnmama

    Timzijnmama Fanatiek lid

    20 dec 2007
    2.109
    0
    0
    Nee, ik heb het over een soort foldertje. Peuter- en zuigelingenvoeding staat erop geloof ik.
     
  8. Mikatjuh

    Mikatjuh Bekend lid

    24 feb 2008
    536
    0
    16
    Apothekersassistente
    Dronten
    Toen Yorick overging van Nutrilon HA icm borstvoeding, naar Nutrilon Standaard heeft hij ook een aantal dagen geen ontlasting gehad, kwam ook door de voeding.
     
  9. Timzijnmama

    Timzijnmama Fanatiek lid

    20 dec 2007
    2.109
    0
    0
    Mijn schoonzusje is gisteren geschept door de bus....Een wonder dat ze het kan navertellen (ze weet er welliswaar niets meer van)
    Een gebroken sleutelbeen, bekken/heup, hersenschudding is erg genoeg, maar het had véél erger kunnen zijn. Het leven kan in een klap veranderen....Ze is er zeker maanden mee zoet en we moeten maar afwachten of haar bekken nog goed komt...Ik heb nog nooit zo'n lange 2,5 uur meegemaakt (zolang wisten we niet wat ze had)
    Moest ik ff kwijt.

    [​IMG]
     
  10. Oh vandaar..... Had toen je bevallen was enzo een sms gestuurd maar nooit wat terug gekregen :) Ik wil wel je nieuwe nummer....

    XXXXX
     
  11. Agapi

    Agapi Bekend lid

    31 mei 2006
    688
    0
    16
    Cyprus
    @Hansje en nony: Gecondoleerd met jullie verlies.

    @mamajanneke: Heel veel sterkte met het gemis van jullie engeltje Darryl.

    @Liz0104: Leuke foto! Heerlijk dat je meisje weer thuis is. :)

    @Mieni: Heel veel succes maandag, toi toi toi!
     
  12. Helaas hebben elin en m'n schoonvader elkaar nooit ontmoet want m'n schoonvader was met zijn chinese vriendin voor een jaar naar china vertrokken. Hij zou volgens de planning gewoon maart 2009 terugkomen maar toen werd hij ziek.... Hij heeft mijn hele zwangerschap gemist eigelijk alleen via de mail gevolgd.... Dus dat is helemaal vrang moet ik zeggen dat ook mijn man nooit aan zijn vader heeft kunnen zien hoe trots hij op zijn dochter is enzo..

    En is geen stomme/gekke vraag hoor ;)
     
  13. Jeetje meid wat heftig...... Het is wat allemaal Bah...
     
  14. Zena

    Zena Fanatiek lid

    9 dec 2006
    2.428
    0
    36
    TzM, is dat de auto waar je schoonzusje in zat? Jeetje zeg...dan heeft ze echt héél veel geluk gehad. Manman wat een ravage zeg!
    Maar mijn god, gebroken bekken, daar ben je mooi klaar mee zeg. Heel veel sterkte voor haar (en ook voor jullie natuurlijk).

    Liz, wat fijn dat je meisje weer lekker thuis is.

    Marieke, is de ontlasting ook stopverfkleur? Want dan zou ik even langs de huisarts gaan...Is het geen stopverf kleur, dan kan het van de voeidng zijn, Zoë heeft dat ook wel is.

    Tam, wat zielig zeg, van je kat. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt! En wat een pech heb jij zeg met je werk. Ik denk wel dat je recht hebt op een zeiktewet uitkering of niet? Inderdaad is even UWV bellen.

    Blub, wat een schat is je zontje:)
    Enne...sterkte he maandag in het ziekenhuis!

    Mikatjuh, lekker een avondje weg met collega's. Gezellig!
    En fijn dat Yorick het zo goed doet met de kindicol en cinebaby!

    Kibi, Zoë kijkt ook af en toe met dr linker oog in dr rechter broekzak, is normaal op deze leeftijd.

    Hier een kleine overwinning. Zoë ligt in dr slaapzakje en niet ingebakerd en...ze slaapt! Gisteren heb ik dr steeds ingebakerd met een armpje vrij, omdat ze hem er steeds half uit wurmde en dan ging huilen omdat ze vast zat, dus ik dacht, dan maar helemaal eruit. En dit ging harstikke goed. Dus nu dacht ik, maar is zo proberen. Joepie! Voor de nacht bakeren we dr wel weer in, maar ik denk dat we t kunnen gaan afbouwen!

    Nog een vraagje.
    Het is on Zoë dr slaapkamer heel koud. Ondanks dubbel glas en dichte gordijnen is het er 's nachts 10 graden. Ingebakerd ligt ze dr best wel warm bij, maar dr slaapzakje is veel minder warm. Ze ligt dus met slaapzakje en pyjamaatje onder een dubbelgelagen dekentje, maar ze "kruipt"een beetje omhoog nu en ligt met dr bovenlijfje af en toe dus niet onder de dekens. Zou het niet te koud zijn dan? De verwarming 's nachts aan laten lijkt me ook geen goede optie, want stel dat t te warm wordt? Dat is gevaarlijker dan kou natuurlijk.
    Wat denken jullie?
     
  15. Zena

    Zena Fanatiek lid

    9 dec 2006
    2.428
    0
    36
    Bedenk me nu...kan natuurlijk ook een winterslaapzakje kopen. Bestaan die voor die kleintjes? En moet ze dan nog onder de deken? Ik krijg die kamer gewoon niet op 15 graden, tenzij de verwarming hoog staat.
     
  16. Timzijnmama

    Timzijnmama Fanatiek lid

    20 dec 2007
    2.109
    0
    0
    Zena, dat is inderdaad haar auto...of liever gezegd, was.
    Lekker dat je het inbakeren kan afbouwen!
    Zou wel nog een dekentje doen met de winterslaapzak denk ik.
     
  17. zico

    zico VIP lid

    28 sep 2006
    6.336
    0
    0
    belgische kempen
    Jeetje wat zijn er erge dingen gebeurd bij meiden op ons forum.
    Ik zit dan te zagen over m'n zoon die zo erg gepest wordt op school.
    We hebben een keuze erover gemaakt hij gaat 5 januari naar een andere school, we hebben 2 scholen.
    1 Heeft zeker plaats, de andere kunnen we pas 30 ste inschrijven en die heeft onze voorkeur.
    Nog enkele laatste dagen genieten thuis, 5 januari begin ik terug te werken full continu, zie er wat tegenop.
    Sterre heeft ook vandaag veel last van haar buik, hopelijk wordt ze niet ziek.
    We vertrekken zaterdag naar de sneeuw voor 1 week.
    Zal als ik ga werken minder kunnen paseren op het forum om eerste regalmaat terug te kunnen vinden, ook heb ik me voorgenomen terug te gaan trainen want die blubberbuik wil ik kwijt.
    Krijg nog geen eens een broek aan van m'n kostuum dat ik moet dragen, maar mag ondertussen een andere geklede dragen.
    Zo besef je even dat je lichaam nog niet iets als vooraf :oops: :cry:
     
  18. zico

    zico VIP lid

    28 sep 2006
    6.336
    0
    0
    belgische kempen
    Lizke, hopelijk gaat het nu beter met je kleine meid, hou haar maar goed in de gaten ;)
     
  19. Mieni

    Mieni Fanatiek lid

    18 mei 2006
    1.994
    0
    36
    Twente
    Bij de Hema en prenatal hebben ze winterslaapzakjes met mouwen, die heb ik voor Milan, echt een aanrader!
     
  20. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.420
    47
    48
    thuis
    Dat hebben wij ook hoor... ;) Wij moeten hem ook helemaal uitzetten voor we een ander spel (menu) kunnen kiezen... dit is dus normaal
     

Deel Deze Pagina