Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    @HJ: hoop echt dat ze nog even blijven zitten. Ik heb zelf met 27 weken en 2 dagen weeen gehad en ze bleven zitten tot 37 weken uiteindelijk. Ik heb elke dag geteld. Denk aan je en veel succes!

    @Essie: die van mij zijn nu bijna 9 weken en ik maak nog steeds 's avonds een kruikje klaar die ik in hun bedje leg voor ze erin gaan. Zodat het bedje lekker warm is. Als ze erin gaan leg ik het kruikje op de deken bij hun voetjes.. Denk niet dat het nodig is, doe het meer omdat het me wel prettig lijkt voor ze. Anders komen ze in zo'n koud bed..
    Ze liggen wel in hun eigen bed en hebben ieder 1 kruik.
    Oja en mij hebben ze gezegd dat ik vanaf de 5 pond naar buiten mocht. En dat duurde bij Babette wel even, de eerste vier weken ben ik niet buiten geweest. Maar vanaf de 5 pond wel. Maar nu is het inmiddels wel wat kouden geworden. Ik kan de lodger wrapper aanraden. Ik heb de urban jungle met zo'n duo bak erop en daarin liggen ze naast elkaar allebei in een wrapper, zo'n fleece ding. Echt heerlijk warm, ik hoef nooit bang te zijn dat ze het koud hebben. Ze zijn wat prijzig, maar echt het geld waard vind ik..
    Zo liggen ze:
    http://img.photobucket.com/albums/v134/ ... hi5012.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v134/ ... hi5015.jpg

    MEt Babette gaat het weer beter. De koorts is gezakt. Ze heeft buikgriep. Drinken gaat weer beter, hoefde gelukkig geen sonde. Ik heb zelf eens een tijd sondevoeding gehad en het inbrengen van zo'n slangetje is erg naar, dus ik hoopte echt dat het niet nodig zou zijn, zo zielig bij zo'n frummel. Ze drinkt nog niet haar normale hoeveelheid.. vanochtend 70 cc, om 1 u 80, om 4 u 90 en om 7 u 60. Normaal drinkt ze 6 keer 100. WEl heeft ze van die natte poepluiers, dus even in de gaten houden wat betreft uitdroging. Toen ik haar verschoonde kwam er een spuitpoep, een meter ver! Heeft ze haar vader ondergespoten, net goed, hij wil namelijk geen poepluiers verschonen! Haha, maar ben wel opgelucht dat het beter gaat. Ze is nog wel heel pips en heeft nog wel last maar het gaat beter.

    O en ik heb een heel lief filmpje gemaakt in het ziekenhuis een paar dagen geleden
    http://smg.photobucket.com/albums/v134/ ... i11016.flv
     
  2. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Ff kort... Sophietje is ziek! Gisteravond een spuitluier van dr schouders tot dr enkels... Vanmorgen hele fles uitgespuugd. Zat ook allemaal snot bij d'r spuug. Ze wil alleen maar bij je zitten want gaat anders heel hard gillen. Had vanmorgen 37,7. Toch maar een zetpilletje gegeven. Geen idee wat het is?
     
  3. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    Misschien heeft ze buikgriep? Babette heeft ook steeds spuitluiers, spugen (niet alleen van de reflux want ze gaf ook golven gal op) en ze had koorts. Hoop dat het gauw beter met 'r gaat!
     
  4. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Maaike: wat goed om te horen dat het beter gaat met Babette, en wat een lief filmpje!

    FunnyMe: beterschap voor lieve Sophie!
     
  5. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Margit,
    En al een beetje gewend aan het idee? Kinderdagverblijf kan ik je niet mee helpen, sorry. Onze kleintjes gingen op de dagen dat ik werkte naar de opa’s en oma’s. Maar ik denk dat je bij de verblijven moet gaan kijken en dan moet luisteren naar het gevoel dat je bij de leidsters en ‘het gebouw’ hebt. Ik moet zeggen dat ik helemaal niet onzeker ben geweest die eerste weken, maarja ik wilde eigenlijk ook helemaal niet zwanger zijn :oops: ik heb pas met een week of 24 echt geaccepteerd dat er twee wondertjes in mn buik groeide ;)! Die onzekerheid ken ik wel van mijn huidige zwangerschap maar wat ik vooral geprobeerd heb is niet uit gaan van alle dingen die ik niet wilde. En zelfs nu nog heb ik af en toe onzekerheden, maar ja je zult gewoon nooit de zekerheid hebben dat alles gaat zoals je verwacht en gedacht had ;)!

    McLover,
    Ik vind het eigenlijk wel grappig dat we beide zeggen dat we het de volgende keer echt heel anders gaan doen. En praten is idd zo belangrijk, maar zo vreselijk moeilijk af en toe. Maar idd wat je zegt echte liefde overleefd al heb ik een tijdje geleden er echt aan gedacht om bij hem weg te gaan :oops:! Maarjat is zo een lieverd af en toe haha! Nee tis weer helemaal goed! Gelukkig! En af en toe irritatie zal er altijd blijven denk ik en ach we zijn al bijna 9 jaar samen en ik hoop dat dat nog veel langer word! Fijn dat jullie sinterklaas geslaagd was! Een gezellige middag/avond gehad, das fijn! Wij hebben dit jaar nog een keer overgeslagen ;)! En whahaha een gillende keukenmeid! Laat het hem maar niet horen :D!

    Essie,
    Ik hoop voor je dat je vandaag lekker een blokje om gelopen bent! Hier is het droog en rustig, dus eigenlijk ideaal! Voeden deed ik eigenlijk gewoon overal, gewoon een rustig plekje zoeken en aanleggen. Kolven heb ik nooit ergens anders gedaan dan thuis en op het werk. Dat wat McLover zegt zou ik nog even niet doen, maar wachten tot je productie wat stabieler is, maar dat is denk ik gewoon je eigen gevoel. Dan laat je dus drinken of je kolft voor je weg gaat en je zou dan 2-2.5 uur weg kunnen blijven voordat je weer moet voeden/kolven. Hoe gaat het nu met de borstvoeding? Hoef je al niet meer te kolven? Als je nog altijd steeds kolft en flesjes kunstvoeding bij geeft zou ik als ik jou was echt een lk gaan vragen of ze langs wil komen en tips wil geven! Kruiken hebben wij ook best lang in bed gehad hoor, ook ivm het op temp blijven van de kleintjes. Net zoals dat ze hier echt heel lang een mutsje op gehad hebben. Op onze wagen kunnen geen maxi cosi’s maar ik klapte de wagen uit en dan de kindjes er gewoon in, vond ik net zo makkelijk en de cosi’s vind ik toch niet zo fijn om ze lang in te laten liggen. Misschien kan je een keer proberen overdag geen kruikje te doen, alleen even het bedje ermee voorverwarmen. Dan wel een aantal keer over de dag verdeeld tempen. Blijft de temp tussen de 36.5 en 37.5 is het prima. Voor snachts zou ik nog wel even een kruikje doen, eerst overdag proberen te minderen en dan pas snachts.

    Amsy,
    Ik heb er geen ervaring mee, maar wil je heel veel sterkte wensen! Hopelijk gaat alles helemaal goed met jullie wondertjes! Dikke knuffel! En idd praten met jullie kleintjes is heel belangrijk! Handen op je buik en praat maar met je wondertjes, super! Ik probeer ook zo vaak mogelijk die momentjes te hebben met onze Purk! Heel fijn en alleen maar goed om stil te staan bij dat nieuwe leven! En als je mijn knuffel wil hebben ben je natuurlijk vrij om hem te nemen ;)! Toevallig heb ik je er net weer een gegeven :D!

    Daisy,
    Geeft niks hoor! Dikke knuffel! Rustig aan! Eerst jij en je gezinnetje hoor! Rustig aan!

    Maaike,
    Nogmaals heel veel sterkte! Mogen jullie trouwens niet de hele dag en nacht bij jullie meisje blijven? Wij mochten toen Ruben in het ziekenhuis lag dag en nacht bij hem blijven, en hebben dat ook gedaan ook. Dat was echt heel fijn! Mooi filmpje trouwens! Daar ziet ze er heel tevreden uit ;)! Maarja dat is maar net een momentje natuurlijk.

    HJ,
    Ook voor jullie nogmaals heel veel sterkte! Ik hoop echt dat jullie wondertjes nog in jouw buik mogen blijven en daar nog even mogen groeien! Dikke knuffel! En ik kan me idd voorstellen dat je je vreselijk verveeld daar!

    Sascha,
    Beterschap voor je meisjes ;)! Hoop dat jullie allemaal snel opknappen hoor!

    FunnyMe,
    Beterschap voor Sophie! Verder succes met de bijvoeding ;)! En prima gegroeid dus!


    Zo ik geloof dat ik alles wel bijgelezen heb, nu even over ons ;)!
    Met Malou en Ruben gaat het super! Volgende week moeten we naar de kinderarts voor controle! Geen idee wat er moet gebeuren, maar dat zullen we wel eens gaan bekijken ;)! Zijn er nog meer die met 1 jaar bij de kinderarts geweest zijn? Of niemand? En dan natuurlijk, wat werd er bij jullie kleintjes gedaan? Weet niet zo goed wat ik moet verwachten :oops:! Maar verder doen ze het dus echt super. Lopen vinden ze niet meer zo leuk blijkbaar want ze proberen het niet, kruipen doen ze het hele huis door! Leander is trouwens aan het proberen ze zelf de trap op te laten gaan! Haha! Dat is ook wel echt grappig! Die treden zijn zo hoog voor ze, maar ze kruipen er lekker tegen omhoog! Maar ik vind het wel fijn dat als ik straks een nog dikkere buik heb of net bevallen ben ik ze niet omhoog hoef te tillen ;)! Maarja dat lopen gaan ze vast binnenkort weer proberen, waarschijnlijk zijn ze het gewoon even beu dat het toch niet lukt :D! En vandaag zijn ze lekker met Papa en opa en oma zwemmen :D! Rust voor mij dus :oops: ;)!

    Met mij gaat het eigenlijk best goed, hoewel ik denk ik een beetje grieperig ben ofzo. Dinsdagmiddag en gistermiddag flink overgegeven, flink verhoging, verstopte neus, als maar hoesten en kuchen, keelpijn. En dat terwijl ik juist een antibioticakuur heb :rolleyes:! Maar verder geen klagen ;)!

    De zwangerschap gaat ook goed, wel veel harde buiken en ik twijfel of dat komt door de borstvoeding. Maar dinsdag moeten we naar de gynaecoloog dus dan gaan we dat even navragen. Kijken wat hij ervan zegt. Kleine Purk doet het super! Lekker beweeglijk! Heerlijk genieten! En voor FunnyMe, tenminste die vroeg het volgens mij, nee, we weten nog niet of Purk een meisje is of een jongetje. Owja en of het maar gezond is, vind ik ook zo lastig, want wat is niet gezond zegmaar en zouden we er dan minder blij mee zijn? Lastig hoor! Ik denk dat ik al blij ben met het wonder dat we krijgen of dat nou perfect is of wat minder perfect, voor ons is het gewoon een volmaakt mensje.

    Liefs, Hanneke!
     
  6. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Ha dames,
    Even een snel berichtje uit het ziekenhuis.
    Naar omstandigheden doen de kids het goed.
    Vrijdag hebben we een echo gehad waaruit bleek dat er misschien iets aan de hand is met de flow (bloeddoorstroomsnelheid) in de hersentjes van de kindjes. Bij het kleine kindje was de waarde iets hoger geworden en bij het andere kindje was de waarde iets lager.
    Dat zou er op kunnen wijzen dat er zich een "broertje" van TTS aan het vormen is, het zogenaamde TAPS syndroom. Het komt er op neer dat het hb niet goed verdeeld wordt onder de kinderen, waardoor 1 kindje steeds dikker bloed krijgt en het andere steeds dunner.
    Volgende week krijgen we een aantal echo's waarmee ze dit in de gaten gaan houden. Het blijft dus nog even spannend.
    Elke dag is weer een dag gewonnen. We hopen dat ze in ieder geval nog tot na de kerst blijven zitten en blijven natuurlijk stiekem hopen op een 2009-bevalling.

    Maaike wat een lief filmpje! Ik hoop dat het snel weer beter gaat met je kleine meisje.

    Bolbuikje, het zou echt wel handig zijn als je kids straks zelf trap kunnen lopen!
     
  7. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    HJ,
    Hele super vette dikke knuffel meid! Er brand hier al een kaarsje met een persoonlijke rede en herinnering, maar ik steek de volgende aan met mijn gedachte bij jullie! Heel veel sterkte!

    Liefs, Hanneke!
     
  8. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Amsy, ik heb net jouw verhaal ook even gelezen. Wat naar zeg! Ik kan me zo goed voorstellen dat je je zorgen maakt!
    Het schijnt trouwens wel dat er snel met Leiden wordt gebeld. Hebben ze bij ons ook gedaan, maar daar hebben ze gewoon de meeste kennis van zwangerschapscomplicaties bij 1 eiige tweelingen.
    Ik hoop voor je dat de kleine nog een beetje bijtrekt qua groei. Pas goed op jezelf en doe rustig aan.
     
  9. HJ, heel veel sterkte.

    Maaike, wat een schatje is babette! Lief filmpje hoor.

    Funnyme, beterschap voo Sophie. Hoop dat ze snel opknapt.

    Bolbuikje, jij beterschap voo jezelf

    Vandaag voor het eerst met de meiden naar buiten geweest en het ging super goed. Ze hebben gewoon heerlijk in de wagen liggen slapen.
    vwb de bv ben ik nog steeds onzeker. Woensdag moeten we naar de kinderarts en dan vraag ik er wel even naar.
     
  10. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Pff hier ben ik ook weer. Na Sophie is nu ook Anna ziek. 2 kindjes met koorts hier dus. Ook zitten van allebei de neusjes verstopt. Dus elke keer als ze bijna slapen krijgen ze het benauwd en liggen weer een tijd wakker.
    Dus vannacht hebben we ook niet geslapen.
    Hebben vanmiddag wel Luuf en een zoutoplossing gekocht maar ja het werkt allemaal nog niet!


    Zodra het beter gaat met de ziekenboeg kom ik weer reageren! Enne bijlezen natuurlijk!
     
  11. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    FunnyMe: dubbel beterschap dan, ik weet hoe slopend het kan zijn 2 kleintjes tegelijk ziek... Hoop dat het vlug beter gaat!
    (doorgesneden ui naast het bedje! Stinkt ontzettend, maar kan wel goed helpen!) Sterkte, hoop dat jullie beter kunnen slapen vannacht!

    Essie: heerlijk even buiten geweest: lekker joh!
    Hoop dat de KA je meer zekerheid kan geven!

    BolbuikjeL goed te horen dat het goed gaat met jou en de kids! Geen idee wat de KA gaat doen. Wij zijn alleen nog (ivm hun ietwat premature geboorte) met 1-3-9maand bij de KA geweest, verder gewoon bij de CBarts en CBvpk. neem aan dat ie gewoon even kijkt of alles een beetje volgens verwachting verloopt voor wat betreft groei, ontwikkeling, gezondheid etc. Laat je het horen hoe het was?
     
  12. Marian

    Marian Fanatiek lid

    27 feb 2006
    3.648
    0
    0
    Op dit moment lekker thuisblijfmama
    Kampen
    Dag dames!

    Ik heb niets bijgelezen, maar wilde hier even wat te koop aanbieden. We gaan dus verhuizen, waar schijnlijk in januari. En dan hebben we geen plaats meer voor die grote box die we hebben. We hebben het er hier regelmatig over gehad, en ik dacht dat er nog dames waren die er nog zo een wilden hebben. Ik bied hem nu dus te koop aan vanaf dat we verhuisd zijn. Tot die tijd wil ik hem nog niet missen. Hij kan aan twee kanten tegen een muur aangezet worden, als je dat in een hoek doet heb je echt een megabox. Er zit een loopdeurtje in om er makkelijk in en uit te lopen. Als je hem zo neer zou zetten als wij hem hebben staan kun je er ook het op maat gemaakte kleed en stuk vloerbedekking bijkrijgen.

    Nog even een foto voor de geheugenopfrissing...

    [​IMG]
     
  13. Licrys

    Licrys Actief lid

    10 sep 2007
    153
    0
    0
    Hai meiden, even een heel kort berichtje van deze kant! Laatste tijd (sinds ik weer aan het werk ben) weinig tijd om hier ook nog mee te lezen en te schrijven, maar alles gaat eigenlijk hardstikke goed! Luuk zit denk ik middenin een sprongetje, is daardoor wat onrustiger en jengeliger, maar verder valt het reuze mee.

    Heb net alles vluchtig gelezen... Amsy, HJ en Maaike: DIKKE KNUFFEL! Ik leef met jullie mee!

    @Maaike, wat moet dat vervelend zijn, je kindje zo veel pijn te zien hebben... Ik leef met je mee.... Luuk heeft nu in totaal 1 nacht gehuild... en ik vond het vreselijk... Kan me niet voorstellen hoe het is als het telkens zo is... Sterkte meis, en ik hoop met heel mijn hart dat ze binnenkort gezond en wel naar huis mag!

    @HJ, bij mij was er (zonder duidelijke reden) ook sprake van een groeiachterstand... Ik kan het me zo goed voorstellen hoe het voor je moet zijn... Iedere dag is er één, en iedere dag is meegenomen! Ik was al heel blij toen ik de 28 weken redde... en vervolgens de 30.. en de 32... en de 34... Uiteindelijk ben ik met 37 weken ingeleid! Weet je, ik heb ook in het ziekenhuis gelegen, kreeg 2x per dag hartfilmpjes, en het gaf me ook wel een veilig gevoel.. Ze zijn er hoe dan ook snel bij! Hoop voor jou dat het een 2009 bevalling wordt!

    Laat het hier weer even bij, heel veel liefs!
     
  14. Marian

    Marian Fanatiek lid

    27 feb 2006
    3.648
    0
    0
    Op dit moment lekker thuisblijfmama
    Kampen
    De box is ondertussen vergeven...
     
  15. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Essie,
    Dankje! Voel me al weer wat beter ;)! En drukke week deze week dus dat moet ook wel ;)! Jij lekker naar buiten geweest, fijn zeg! Lekker dat de meiden heerlijk hebben geslapen! Maar zeg nou zelf, toch heerlijk een een hobbelende wagen, onder een warme deken, lekker in de frisse buitenlucht, zo wil ik ook wel slapen! Succes bij de kinderarts, al moet ik zeggen dat ik van de kinderarts weinig hulp kreeg bij de productie, het aanleggen, de drinktechniek, etc. Maar wel een steuntje in de rug dat ik van hem echt niet perse hoefde te stoppen ;):D!

    FunnyMe,
    Beterschap voor de meiden! Lekker tegen je aan, knuffelen en kroelen! Lekker veilig en geborgen voelen, dan knappen ze vast snel op!

    Noor,
    Idd wij worden ook gevolgd omdat ze volgens hen prematuur zijn/waren ;)! Tja wat is 8 dagen, maar oke, blijkbaar voor hun genoeg ;)! Wij zijn de eerste maanden wel geregeld terug geweest maar voor het laatst met 5 maanden geloof ik. Toen moesten ze ook bloedprikken, ben ik wel een beetje bang voor dat het nu weer moet :oops:! Maar waarschijnlijk verder idd gewoon algmene controle. En nu moet ik ook zeggen dat wij dus nooit naar de verpleegkundige op het cb gaan, alleen voor de prikjes bij de cb-arts en tussen door wegen op het inloop-weeg-uurtje. Met jullie alles goed?

    Marian,
    Fijn dat je iemand blij hebt kunnen maken met jullie box! Succes met de verhuizing etc ;)!

    Licrys,
    Fijn dat alles daar goed gaat! Succes met het sprongetje, hopelijk snel voor bij!

    Liefs, Hanneke!
     
  16. Amsy

    Amsy Bekend lid

    8 jun 2007
    559
    0
    0
    Hallo meiden

    allereerst HJ1977: meid, wat een orgen voor je, hoop inderdaad dat je kleine schatjes nog even vol houden. Gelukkig sta je onder goede controle en wordt er direct ingegrepen als het niet goed dreigt te gaan. Ik draai mijn duimen blauw voor jou en je kindjes, heel veel sterkte.

    Maaike: fijn om te horen dat Babette weer opknapt, en heerlijk dat ze geen sonde nodig had. Hopen dat het opknappen doorzet en ze snel weer thuis is.

    Bolbuikje: dank voor je lieve antwoord, en fijn dat het met de tweeling goed gaat. En met de volgende ook al ruim over de helft, begint al behoorlijk op te schieten. Fijn dat je je in ieder geval weer beter voelt!

    Funny me: wat vervelend dat je meiden allebei ziek zijn zeg, hopelijk knappen ze snel weer op. En zoals bolbuikje al aangaf, een flinke dosis mamaliefde zal ze zeker goed doen!

    Essie: wat lekker dat de meiden nu voor het eerst naar buiten zijn geweest en dat het allemaal goed ging. Kan me goed voorstellen dat de borstvoeding veel onzekerheid met zich meebrengt. Ik had met mijn dochter ook vaak van die onzekere ideeen, laat staan als je er twee tegelijk borstvoeding geeft. Petje af hoor, en ik hoop als het bij mij ooit zover mag komen dat ik mijn twe hummels gezond en wel in de armen hebt, dat jij (en alle andere ervaren moeders) mij van adviezen kunnen voorzien met betrekking tot geven van borstvoeding aan een tweeling!

    Nou lieve dames, hier alles nog steeds zijn gangetje, afwachtend tot de 24ste, maar voel me nog steeds heel zwanger, dus hoop dat alles van binnen nog steeds goed gaat.

    Luiefs Amsy
     
  17. tinneke25

    tinneke25 Lid

    5 mei 2007
    71
    0
    0
    poetshulp
    west vlaanderen
    hallo iedereen

    hier ben ik weer , met de tweeling gaat het heel goed. alleen s'nachts is het moeilijk om uit je bed te komen he, maar het valt goed mee. s'morgens is het druk, maar tegen de middag is het dan rustig want men zoontje slaapt dan in de namiddag en de tweeling ook. een foto van de tweeling heb ik nog niet kunnen op het forum zetten en het is misschien beter tot de verhuizing van de server voorbij is. voor de rest gaat het goed met mij alleen veel last van bekkeninstabiteit en pijnlijk ook. hopelijk zal het vlug over gaan want ik wil wel eens gaan wandelen met de tweeling. vrijdag moet ik naar de kinderarts met de tweeling. ze zijn al goed bij gekomen. amber weegt 2900 en amy weegt 3000gr. ik ben blij dat ik van de zwangerschap vanaf ben want die was serieus zwaar en het missen van de dikke buik mis ik ook niet :D .

    maar ik ga jullie nu laten en bedankt voor de felicitaties.

    groetjes tinne
     
  18. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Hoi allemaal,
    Hier even een berichtje vanuit het ziekenhuis.
    Gisteren voor het eerst in mijn leven mijn verjaardag niet thuis gevierd. Wat een vreemde gewaarwording. Gelukkig bracht iedereen kadootjes en taart mee, had ik toch nog een beetje het gevoel dat ik jarig was.

    Met mij gaat het goed. Mijn bloeddruk steeg in het begin wat en ik ben gecontroleerd op zwangerschapsvergiftiging, maar nu stabiliseert de boel zich weer.
    Met de kindjes gaat het op zich oke. De flow in de hersentjes was iets verbeterd ten opzichte van vrijdag, maar het kleine kindje had wel wat minder vruchtwater ten opzichte van diezelfde meting op vrijdag. In feite is de situatie dus hetzelfde gebleven.
    De verwachting is dat ik de 30 weken wel ga halen.

    Groetjes!
     
  19. HJ gefeliciteerd nog met je verjaardag. En fijn dat het wat stabieler is.

    Tinneke, ik mis die dikke buik ook helemaal niet hoor!

    Meiden, ik heb besloten te gaan stoppen met bv. Mijn leven staat al 3 jaar in het teken van het krijgen van kinderen, waardoor ik erg veel heb moeten doen en laten en dat moet ik natuurlijk ook voor de bv doen. En nu heb ik het door de bv ook (veel) drukker dan dat ik zou hebben als ik alleen de fles zou geven. Ik vind dat het nu tijd wordt om eens aan mezelf te gaan denken. Of ben ik nu een hele slechte moeder?
     
  20. mj24

    mj24 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    4.321
    0
    0
    Amsterdam
    nee geen slechte moeder, anders ga je proberen half half te doen. lekker 's nachts een flesje en nog een paar x bv. afgewisseld met fles. wie weet bevalt dit wel en kan je het langer vol houden.

    ik ben ook bv fan en ik weet heo de bv mafia kan zijn, maar kinderen worden sowieso groot. ook met de fles. heb uiteindelijk 5 mnd gekolfd, maar wat was ik blij toen ik stopte. en wat een rust gaf dat
     

Deel Deze Pagina