Maart 2009 mama's (deel 2)

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door MamaKitty, 15 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ilona85

    ilona85 Fanatiek lid

    24 okt 2007
    1.466
    0
    36
    het leukste werk wat er is!
    @Sweetlakecity wij zijn overgestapt van eneco naar de nuon, wij durfden ook nooit maar zijn nu wel blij dat we het gedaan hebben. Eneco verzorgt de verbinding en daar betaal je iets voor en de energie betaal je aan nuon. Het blijft heel overzichtelijk en scheelt ons zeker 70 euro in de maand en toen wij inschreven (vorige jaar) kreeg je ook nog eens iets van 200 euro van hun. Altijd een zoektochtje op het internet waard ja toch?

    @iedereen bedankt voor de tips voor de positiemode. Op internet had ik een heel gaaf winkeltje gezien met mooie jurkjes voor rond de 40 euro staan netjes ook de cm bij van buik en borsten heel handig maar helaas te grote borsten haha dus pas ik er niet in. Dus het zal vanavond maar shoppen worden moet ook nog nieuwe schoenen want pas mijn oude niet meer :( en moet van de fysio steunzooltjes erin :cry: dus moet schoenen hebben die ruimer zijn en lekkerder zitten hmmm word vast een leuke avond haha :rolleyes:


    Ga nu even snel mij opfrissen krijg zo bezoek mijn man was pas om 4 uur thuis en gaat zo weer werken dus nog even beetje gezellig maken.
     
  2. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    Morgen dames!

    Sweetlakecity, geloof dat jij t was he die vroeg over paint..haha
    Ik zal je ff een pbtje sturen met hoe ik het doe, hoop dat ik het goed kan uitleggen.
    Ik doe dat vanavond eventjes.

    Ik kom net bij de tandarts vandaan, had ik vorige x al gemoeten maar had t weer eens uitgesteld.
    Nou het afgebroken gedeelte is hersteld, zit nu nog met een fijne verdoving in mn mond.

    Van de week stond hier bij grofvuil een hobbelpaard, zo'n dreumes/peuter model.
    Ik heb hem dus meegenomen :oops:
    Hij was goed, niet kapot, geen splinters (het is een houten).
    Ik ga hem schoonmaken en denk ik opnieuw lakken.

    Kerstdiner was gezellig gister.
     
  3. @Bamjolan: Dat is leuk, zeg! Zoiets vind ik nou nooit... ;) Alvast beterschap voor als de verdoving uitgewerkt is...

    @Ilona: Dat probleem heb ik hier ook... hihi... ;) Maar de meeste dingen rekken wel mee, hoor. En van Esprit pas ik ook gewoon de normale maat. En nieuwe schoenen shoppen, nou zo erg is dat toch niet? :p

    @Dandinglady: Dankjewel! Enne... het UWV belt wel vaker niet geloof ik. Vervolgens krijg je dan doodleuk een brief dat ze geprobeerd hebben te bellen, en dat je hun moet bellen... :evil:
    Hier kreeg mijn werkgever vandaag een telefoontje van het UWV om zijn rekeningnummer door te geven. Ach, dat heb ik ook nog maar drie keer gedaan... :rolleyes:
     
  4. twinnie

    twinnie Actief lid

    13 jun 2008
    304
    0
    0
    Bedankt voor jullie lieve reacties. Heb al een paar keer gewoon staan kijken naar het kamertje, zo onwerkelijk aan de ene kant dat er straks iets in ligt...

    @ Esther1981: leuk is dat he als je met het kamertje kunt beginnen. Hopelijk heeft je vriend zin om de spulletjes alvast in elkaar te zetten!

    @ Blue: heb ook de kraamdoos ontvangen maar vond het toch iets minder leuk uitpakken dan de blijde doos haha.

    @ Bloesem: gefeliciteerd!

    @ Ilona 85: Raar is dat he om zon kaartje te zien met jullie namen enz. Vond ik wel hihi! Hebben de proefdruk al via de mail gehad en binnenkort krijgen we het echt kaartje toegestuurd.

    @ Naduah: hoe vallen de maten van positiekleding van Esprit? Ik zag namelijk dat er best wel wat aanbiedingen zijn op de site, maar heb nog nooit kleding van ze gehad. Vind het wel leuk wat nog voor de kerst.

    @ Mamakitty: hoe was het bij de fysio?

    @ Fairy11: hoe wordt de wc?

    xxxx
     
  5. @Twinnie: Ze vallen wel iets krap, dus ik koop maat M (heb normaal gesproken S). Weeg nu 70,3 kg bij 1.68m, dus misschien kun je daar wat mee? Maat M is maat 38/40. Ik zou een maatje groter kopen dan je gewend bent, voor de zekerheid. Je kan het altijd nog gratis terugsturen. ;)
     
  6. klavertje

    klavertje Bekend lid

    18 jun 2008
    710
    0
    0
    @Naduah en Dancinglady: de laatste keer kreeg ik ook een brief waarin stond dat ik telefonisch niet bereikbaar voor hun was...ik gebeld (moest toch..) die mevr. er mee geconfronteerd. Moest ze er nog om lachen ook. Dan heb ik zoiets van; volgens mij weten jullie dondersgoed dat er gewoon niet gebeld is en geven jullie de werknemer (klant) de schuld.

    Hier nog steeds niets vernomen over de aanvraag WW. Heb netjes alles verstuurd. Ik MOET voor januari mijn verlof aanvragen. Maar dat kon nu nog niet omdat ze de hoogte van mijn uitkering nog niet hebben vastgesteld. :(. Nou ben ik weer mooi klaar mee dan. Maandag heb ik een afspraak bij het CWI voor de bevestiging inschrijving. Ga ik daar maar zeuren. :)

    Vanmiddag naar mijn oude werkgever. Afscheid nemen en gelijk deelnemen aan de kerstmiddag. Als het goed is krijg ik dan ook een kerstpakket mee. Ik hoop dat het een 'echte' is. Die van mijn man viel erg tegen dit jaar. Alleen een grote eland verpakt in folie. Nouuuu wat een kerstpakket zeg :(
    Het word elk jaar minder geloof ik. Ik hoop dat ik net als verleden jaar een grote doos met leuke spulletjes en etenswaren krijg. Dat vind ik toch wel de leukste kerstpakketten.

    Verder hier alles ok hoor! Jullie gaan wel snel met kletsen hoor! Kan het weer niet bijhouden. :)
     
  7. Ha meiden,

    Stomme vraag maar hebben jullie al voedingsbh's gekocht? Ik zit me net te bedenken dat ik er nog wat moet hebben, maar ik weet niet zo goed welke maat ik moet kopen. Ik lees overal dat je een maat groter moet kopen dan je nu draagt, maar ik draag nu 75D, dus dat wordt lastig dan... Kan ik niet gewoon 80D kopen (is ook wat beter verkrijgbaar...)? :-k
     
  8. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    Balen Klaver!

    Ik heb deze week een aanvulling aangevraagd bij UWV dus zo te horen kan dat nog lang duren pff.

    Ik heb wel een leuk kerstcadeau, gister van mn werk een boekje gekregen om iets uit te zoeken als presentje...heb maar een boormachine gekozen hahahaha
     
  9. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    Ik heb er 2 liggen, normaal heb ik 75/80B en deze zijn 85B.
    Had ik bij Den en Jay ook.
     
  10. Dancinglady

    Dancinglady Bekend lid

    29 jan 2008
    731
    0
    16
    Hoogerheide
    Zoals ik al dacht ben ik dus niet gebeld door het UWV. Terwijl ze al eens eerder hebben gebeld, dus ze hebben mijn nummer.
    Wat een zooitje toch weer.

    Klaver ik hoop dat je een leuk kerstpakket krijgt.

    Naduah ik heb nog geen voedingsbh's gekocht. Ik wist niet dat je een maat groter moet kopen, maar ik heb me er ook nog niet in verdiept...

    Bamjolan fijn dat het kerstdiner gezellig was.

    Ilona shopze!

    Kitty hoe was het bij de fysio?
     
  11. klavertje

    klavertje Bekend lid

    18 jun 2008
    710
    0
    0
    DL schreef:

    Zoals ik al dacht ben ik dus niet gebeld door het UWV. Terwijl ze al eens eerder hebben gebeld, dus ze hebben mijn nummer.
    Wat een zooitje toch weer.


    Nou dat had ik dus ook toen. Ze hadden mij dus al eerder gebeld en 1 dag later belde weer een ander. Dus toen dacht ik ook: hey, ze hebben mijn telefoonnummer dus wel gewoon! Arghh :evil:
     
  12. Mama Rianne

    Mama Rianne Fanatiek lid

    13 jul 2008
    2.765
    0
    0
    Helpende
    Jirnsum
    Ik heb er nog 3 liggen en heb er laatst eentje aan gehad en dat zat wel goed! Weet zo ff de maat niet Naduah.

    Ik ga even op bed liggen heb een super DIP dag vandaag :(
     
  13. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    Dames hebben jullie ook als jullie op je rug liggen en de kleine beweegt dat je dan echt t hele lijfje kan voelen? Ik voel heel goed hoe rug en hoofd neerploft zeg maar en de voeten tegen mn ribben aan.
    Vond het best een rot gevoel, had vanmorgen eerst t idee dat Den of Jay op mn buik sprong! :|
     
  14. @Bamjolan: Ik voel het eigenlijk alleen als de kleine zich even uitrekt, zeg maar. Dan voel ik het kontje naar achteren drukken (krijg dan ook een hele bult aan één kant van mijn buik). Ik voel de voetjes ook wel eens drukken, maar eigenlijk nooit het hele lijfje tegelijk... :-k
     
  15. MamaKitty

    MamaKitty VIP lid

    26 mei 2008
    9.749
    0
    0
    hey meiden.
    Fysio is niet tevreden over mijn lijf, mja, was te verwachten...ze heeft me nu ff wat oefeningetjes meegegeven, niet veel, maar toch iets en maandag moet ik al terugkomen en dan gaat ze alles van dichtbij en goed bekijken...ze denkt dat mijn bekken schots en scheef staan (klopt, staan ze al een paar jaar) en door mijn rugproblemen (van kleins af aan) kan het zijn dat het met mijn bekken erger is dan wat je normaal zou hebben in een zwangerschap, maar goed aan mijn rug kunnen we nu niets doen helaas.
    Anyway, we zien wel.
    Net ff kibbelingen gehaald en lekker opgegeten met alyssa...heerlijk lopen smullen!
    Vanmiddag is ze vrij, vanavond van 17:45 tot 19:45 heeft ze kerstviering op school.
    Morgenmiddag weer vrij en dan kerstvakantie 2 weken!

    Iedereen die het kan gebruiken een dikke knuffel!
     
  16. Princess81

    Princess81 Fanatiek lid

    12 mei 2008
    1.065
    1
    0
    Hollandia
    ff kort ego berichtje :( ben helemaal gesloopt en heb ff geen puf om te reageren :oops: Sliep vannacht om 5u nóg niet, bijna de hele nacht wakker gelegen dus. Om 7u ging de wekker van mijn man en heb sindsdien niet meer geslapen :evil: sorry voor de klaagzang, moest er ff uit ;)
     
  17. radna

    radna Bekend lid

    3 dec 2005
    623
    0
    0
    kapster
    He meiden

    Hoe is t hier met iedereen?

    vanaaf lekker naar mini mijken, is wel groeiecho, maartoch, toch weer even spieken!

    Las wat over voedingsbh, was mij bij Mano toen geadviseerd om dat pas rond de 8 a 8,5 maand te doen ivm groei, en dan nog blijft t moelijk die van mij toen zat nlvoorgeen meter!

    Volgenms mij moet je je omvang weer maat kleiner nemen dan tijdens zwangerschap en cupmaat maat groter, lasik ergens!

    Mano ligt lekker op bed, dus ik ga ook ff relaxen op de bank, zo moe de laatste paar dagen.

    lieffs
     
  18. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    Verdoving werkt uit, alhoewel ik er bijna nooit last van heb, doet nu toch echt wel t plekje zeer waar die spuit is gezet pff kneem maar ff 2 molletjes in.
     
  19. acnaib

    acnaib Bekend lid

    19 mei 2008
    560
    1
    0
    Moeder
    Dongen
    Foto's van de pretecho staan in mijn albumpje!
    Beetje onduidelijk door het flits licht wat moest een foto van een foto nemen :D
    Op de tweede lijkt het net of ie lacht!
    Vond ik zo scheetig :D
     
  20. Mooi hoor! :D
     

Deel Deze Pagina