Maart 2009 mama's (deel 2)

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door MamaKitty, 15 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. @Bamjolan: Beterschap alvast!

    @Radna: Jeetje, dan krijg ik 70E, dat wordt helemaal lastig. Ach, ik loop over een maandje wel een keer een zaak binnen. Dan laat ik me wel adviseren. ;) Rust lekker uit, meid!

    @Princess: Rust jij ook lekker uit? Enne... rustig aan, he? ;) Dikke knuf!

    @MamaKitty: Dat is vervelend, zeg! Hoop dat de oefeningetjes zullen helpen. Fijn dat je kleine meid twee weken lekker thuis is!
     
  2. radna

    radna Bekend lid

    3 dec 2005
    623
    0
    0
    kapster
    naduah, moet lukken hoor, ik had vorige keer schrik niet tijdens zwangerchap cup g en dus met voedingsbh cup h! Hahaha maar dat hebben ze gewoon hoor, alleen omvang 70 kan lastig worden ik heb normaal 75 nu met zw 80dus straks weer 75!
    Alleen bij de hema en dat soort zaken lukken deze maten niet, nadeel ze zijn dus duurder.
     
  3. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    Wat mooi!
    Ik laat in de kerstvakantie een 3-D maken!
    Vind ik leuk met de meiden erbij :D
    Ben vooral benieuwd naar hoe die eruit ziet op dit moment :oops: :)
     
  4. Princess81

    Princess81 Fanatiek lid

    12 mei 2008
    1.065
    1
    0
    Hollandia
    @acnaib; mooi hoor :D *kan niet wachten tot maandag, dan mag ik ook eindelijk :D*

    @Naduah; jaah O:) ik zal me lekker rustig houden vandaag, haha, weinig keus, meer zit er niet in vandaag :p
     
  5. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    hallo meiden,

    gister shoot gedaan , dan kan je wel merken dat het zwaarder wordt zeg. Was vrij snel moe, maar jah je staat ook zomaar 1,5 uur op je beentjes..
    wel heel vertrouwd en fijn samen met martin, hij moest natuurlijk regelmatig gek doen, tong uitsteken, gekke bekken trekken, maar ach daar blijft de sfeer ontspannen van.ben heel benieuwd naar resultaat.

    Vanochtnd in bed mijn bekken verdraaid aaaaaaaaauw, had er bijna geen last meer van en nou erg veel pijn,dus fysio gebeld en kon om 11 uur terecht, even wat heen en weer bewegingen en ja hoor hij zit weer goed. heerlijk zeg..

    Martin is weer rustig, we hebben eindelijk de afgelopen weekenden weer eens tijd gehad om te doen wat wij willen, dus hij sleept zichzelf erdoorheen. Hij heeft heel veel zin om 19 jan .te beginnen bij zijn (oude)nieuwe baas. hihi. Klinkt leuk. ter verduidelijking hij heeft waar hij 19 jan gaat beginnen al eerder gewerkt.

    Ik kreeg gister ook te horen dat ik een financiele meevaller heb, de vader van mijn gastouder kids was vrij veel ziek de laatste tijd, maar hij heeft dat niet goed doorgegeven aan belasting dienst, dus moest ik de minimale uren declaren, omdat ik zeg maar wel beschikbaar ben maar hij er geen gebruik van maakt, mag ik 5 uur per kind per week schrijven, dit deed ik niet omdat ik zoiets had van hij kiest er ook niet voor om overspannen te zijn, maar om nu niet in de problemen te komen met de belasting aan zijn kant, moet ik nu alle uren declareren.. dus eind deze maand of eind volgende maand even een financieel meevallertje. lekker.

    Mamakitty: dank je wel voor het vragen ..wat een buik heb je toch.. wel vriendlief laten lopen he, is niet goed voor jou zoveel bukken enz. met je verjaardag vieren van het weekend!waar is het gaatje van je navel gebleven???? :sick: :) =P~
    geen zorgen die van mij is nu een heel groot gaatje en begint ook te komen...goh er klopt niet s van je lijfd.. dat wist je al.. nou hopen dat ze iets voor je kan betekenen.

    jmm: welkom op ons forumpje..

    romytamara: inderdaad nixen jij!! disneyfilms zijn leuk...hoop voor je dat je schoonvader snel opknapt.over de shoot, een vriend van ons is amateurfotograaf en die stelde zelf voor om ong. elke 4 weken een shoot te doen.. dus het is voor mij niet vreemd meer, was het wel hoor de 1 ste keer, maar dat duurt een half uurtje en dan ben je rustig... o jee, je lijf is zo te lezen aan het reageren op alle spanning, rustig aan en probeer je niet te druk te maken over je schoonvader..

    Princess: ja elke 4 weken doen we ongeveer een fotoshoot, bij een vriend van ons.. dus vandaar dat dat ook kan.ahh bah zo weinig slapen is erg vervelend.

    mommy2be: smimmelinfectie.. bah vervelend Ik heb het ook gehad. jeukt he! lekker dat alles goed is met de kleine en al een kilo!! hihi, joh 5 kilo is helemaal prima inderdaad je kleine weegt al 1 kilo en alles erom heen ook ruim een kilo, daarnaast hou je extra vet vast. doet je lijf zelf rond week 23/28 dus is helemaal super hoor.

    nadauh: lekker joh , dat je extra uren krijgt, je kan altijd nog mionder gebruiken inderdaad.. Ik zit ook te dubben met mijn bh's heb nu meegroei en voedingsbh's in 90 DD en zitten allemaal te strak nu al.. wat moet ik straks dan.. :rolleyes:

    tezz: ooh lekker dat jullie frumpie het goed doet, en je maag iets beter.
    Ik heb al een week of 7 aambeien, maar ik heb er eigenlijk geen last van en ik denk ook niet dat ze weg zullen gaan.

    Esther: wat een super dochter, op het potje en in haar grote bed... :thumup: mooie buik!!Snap heel goed dat het heelmoeilijkis je meisje te laten gaan vor een hele week..

    Lyanami: o jee..hoop dat het goed gaat allemaal.zo zo dat is best aan de maat.. Ik moet in week 29 ook suiker test doen , uit voorzorg vanwege boven 100kg, maar bij mij is het waarschijnlijk prima. Ik hoop voor je dat het vandaag goed gegeaan is

    snoopy: lekker dat je je weer iets beter voelt.

    acnaib: lekker dat de echo zo leuk en mooi was.. mooie echo foto's!! :)

    Sweetlakecity: inderdaad lekker aan jezelf denken, even zwemmen is lekker hoor. Ik snap je berichtje niet helemaal over je collega...als het inderdaad over een kwartier gaat waar heeft ze het dan over.. :(

    twinnnie: leuke kamer, wij hebben ook groen populaire kleur. lekker eh als het een beetje wat wordt.

    Mama van lukas: gewoon lezen wat je leuk vind.. het belangrijkste is dat je je prettig voelt bij wat je doet..wat vervelend zo'n verekking zeg, hoop dat het snel beter wordt

    blue: jij ook al slecht slapen, bah..hihi kraamdoos voor de oude doos haha. nee hoor meid je bent zo oud als dat je je voelt..

    Bloesem: gefeliciteerd met je nichtje..

    ilona: lekker een extratje terug van de energie: 24 uur achterelkaar werken, bah zeg. ehhh positiemode voor kerst, ja vaak van de kleinere winkels speciaal voor zwangere, zoals bijv. zeuvenuursgoed maar das noord holland. Misschien zit er ook wel zo'n winkeltje bij jou in de buurt en anders prenatal ofzo??

    Dreamerfly: he wat is dat nou een op hol geslagen hoofd. rustig aan he meid..

    Fairy: haha ik las ik ga de wc bang maken.... :) hihi.. maar geod je ging de wc behangen. haha

    Bam: tandarts. brrr. vinde het ook altijd erg irri hoor, maar ben dan blij als ik geweest ben..
    En of jij gelijkheb dat je het hobbelpaard meegenomen heb..

    Klavertje: Ik hoop dat je een leuk kerst middah hebt en een leuk kerstpakket..ja uwv, :evil: :evil: , ik ben zo blij dat ik er nu amper meer mee te maken heb.

    Radna: veel plezier bij de echo,ook al is het een groi echo je ziet de kleine toch even.

    Vanavond gaan we de stad in, kadootjes kopen voor de surprises en broeken en 2 truien voor martin, die man heeft gewoon maar 2 spijkerbroeken meer over die netjes en heel zijn :( en het grootste gedeelte truien is werk trui. Ik ga toch ook maar even kijken voor een bh die fijn zit.. :x hoop dat dat de laatste keer nieuwe bh kopen wordt.
     
  6. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    Nieuwe foto's in album, van kamertje en ook van mij...
     
  7. Nieuwe buikfoto's en een foto van Storm in mijn album, voor de geïnteresseerden... ;)
     
  8. Mama Rianne

    Mama Rianne Fanatiek lid

    13 jul 2008
    2.765
    0
    0
    Helpende
    Jirnsum
    Ja en of het nog erger kan,verrek ik weer een spier :( met hoesten
    Echt waar ik hoorde hem kraken/knappen :cry:
    Dus even echt zitten :cry: net komt mijn zoontje van 2 eraan Lukas wil op schoot zitten en aait met zijn handje over mijn wang zo van stil maar mama :oops: *smelt* mijn lieve schatje!

    Wil zo graag dat het over is wordt er zo moe van enzo!
     
  9. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    Hoi allemaal!

    @ilona,altijd leuk zo'n financiele meevaller :D Wat betreft positiemode voor de kerst misschien even bij miss etam kijken die hebben ook best leuke dingen ;)

    @esther, die steek onderin je buik zouden heel goed je banden kunnen zijn heb ik weleens last van als ik moet niezen. En geniet maar lekker van je dochtertje!

    @dreamerfly, kl*te dat je zo slecht geslapen hebt zeg :( Ging het een beetje op je werk vandaag? Hopen dat je vannacht beter slaapt!

    @naduah, ja voel me gelukkig al weer beter alleen nog verkouden ;)
    Gefeli met de 28 weken! Weer een mijlpaal :D Hier nog geen voedingsbh's gekocht wilde ik nog even mee wachten voor het geval ze nog groeien :) Mooi buikje hoor en wat is Storm een plaatje :D

    @mamakitty, ja dat van die groeiecho's wist ik idd maar vroeg me af als ze zien dat het nu al aardig voor loopt wat betreft de groei en met 34 wkn ook of ze dan nog wat extra's doen of dat ze dan idd gaan inleiden met 38 wkn. Op zich dus niets nieuws van de andere fysio? Hopelijk helpen deze oefeningen nog iets. Is Alyssa al zenuwachtig voor vnv?

    @fairy11, is de wc mooi geworden?

    @mamavanlukas, wat een mooie foto's zeg! :D Waarom zo'n dip? :(

    @sweet, hoe gaat het vandaag met mijn buddy?

    @romytamara, dikke knuf voor jou meid!

    @bamjolan, wat leuk zeg zo'n hobbelpaard :D En altijd handig toch een boormachine haha. Hebben de molletjes geholpen? Ga je ook een echo laten maken bij babyvision in delft? ikke ook :D

    @twinnie, doe ik ook vaak hoor even wegzwijmelen bij het kamertje ;)

    @klavertje, Wat balen dat je nog steeds niets gehoord hebt over de aanvraag van de WW. En idd vlg week maar flink zeuren hopen dat het wat opleverd. Ben benieuwd naar je kerstpakket, vind ik ook altijd de leukste hoor gewoon ouderwets met allemaal etenswaren enz.

    @dancinglady, wat een instantie is dat toch het die UWV :evil: Nu weet je dus nog niets..

    @princess, kon je gewoon niet slapen of lag je te malen over dingen?
    Hoop dat je vannacht beter slaapt! knuf ;)

    @radna, altijd leuk toch naar de kleine kijken! Je mag trouwens de echofoto in je banner wel eens veranderen :) is geen garnaaltje meer inmiddels ;)

    @acnaib, mooie foto's hoor!

    @mimi83, ben benieuwd naar de foto's van de fotoshoot :D Fijn dat het met je man weer wat beter gaat en dat hij iig zin heeft om te gaan werken! Mooie foto's hoor! Veel plezier vnv!

    Ben nog flink verkouden maar voel me verder wel weer goed!
    We gaan vanavond de geboortekaartjes bestellen :D
     
  10. Mooi kamertje, Mimi en mooie buik! :D

    @Snoopy: Dankjewel! Wij vinden Storm zelf ook leuk... ;)

    @Mama van Lukas: Hoop dat je je snel beter zal voelen. Beterschap!
     
  11. Dancinglady

    Dancinglady Bekend lid

    29 jan 2008
    731
    0
    16
    Hoogerheide
    Princess dat zijn we van jouw niet gewend. Had je te veel aan je hoofd of pijn ofzo?

    Acnaib wat leuk dat de kleine lacht. :D

    Mimi een financiele meevaller is natuurlijk nooit verkeerd. Ik ben benieuwd naar de foto's van de shoot. Mooie foto's.

    Kitty maandag terugkomen dat is al snel, gelukkig houden ze je bekken nu goed in de gaten.

    Naduah mooie foto's!

    Snoopy leuk dat je de babykaartjes gaat bestellen vandaag.
     
  12. Sweetlakecity

    Sweetlakecity Niet meer actief

    was zo blij!
    De lamp van de babykamer is binnen.
    Ik hem uitpakken. Valt er gewoon een kraal af! Hij mist een kraaltje die hem tegenhoud.
    Snif...de winkel is nu al een half uur! in gesprek.
    Ik eis een nieuwe kraal en dat hij opgestuurd wordt.
    Grrrr.
     
  13. twinnie

    twinnie Actief lid

    13 jun 2008
    304
    0
    0
    Wat balen zeg Sweetlake.... Blijven bellen hoor!
     
  14. Sweetlakecity

    Sweetlakecity Niet meer actief

    nog steeds in gesprek. Raar!
    Op mijn site een buikenfoto met mijn nichtje die 38 weken is! Vandaag even langs geweest. Kleine bleef gelukkig zitten. Hahahaaa.
    Even ontspanning gehad.
     
  15. twinnie

    twinnie Actief lid

    13 jun 2008
    304
    0
    0
    Leuke fotos hoor! Ik zag het lakentje van Girafje op je site, vind ik ook zo lief! Ik wil graag het boxkleed hiervan...

    Mimi, ben benieuwd naar je fotoos!

    Baal zo van al die striae, bah!

    xxx
     
  16. Dreamerfly

    Dreamerfly Bekend lid

    23 mrt 2008
    693
    0
    0
    Sociaal Pedagogisch Hulpverlener
    Noord-Groningen
    Hey lady's,

    Ook hier even (weer) Egobericht:

    Tnx voor de reacties!

    Ben nu wel aardig gesloopt (werk was zo'n hele dag nu, erg vermoeiend, maar logisch ook) Veel last gehad van hoofdpijn.
    Ik duik zo mijn bedje in en hoop de uren in te halen.

    @Princess: ik las dat jij ook een beroerde nacht hebt gehad, frustrerend niet? Voor jou hopenlijk ook een betere nacht nu!

    @Romytamara: T valt niet mee he op het moment voor je, sterkte er mee.

    @Allen: ik zal t weer moeten vooruitschuiven, t reageren. Morgen een aardig relaxed dagje (alleen kerstdiner op werk tussen de middag), dus ik verwacht dat ik dan wel weer goed van de partij ben!

    Fijne avond en tot morgen. Voor wie afspraken heeft have fun en/of suc6!
     
  17. Lynnami

    Lynnami Niet meer actief

    Update hier...
    Heb de bloedtesten achter de rug en moet morgen ochtend een groeiecho laten maken om 11u.
    In de middag krijg ik dan ook bericht van mijn bloedtesten.
    Er kan op dit moment nog niet veel over gezegd worden maar zolang ik nog naar huis mag is er niks aan de hand :)
     
  18. lin80

    lin80 Fanatiek lid

    7 apr 2008
    2.798
    1
    0
    Hier weer even een snel berichtje van mij.

    Wij hebben nog steeds geen beschikking over internet, dus heb helaas niks mee kunnen lezen en niks kunnen posten. Ik hoop echt dat dat over een week of 2 weer kan.

    Alles gaat goed hier met mij en ons beebje. Ik heb 2 weken geleden bloed moeten laten prikken op zwangerschapssuiker, want het kindje en mijn baarmoeder en buik zijn groter dat eigenlijk zou moeten. Maar bij het prikken bleek dat ik eerder te laag zit dan te hoog, dus gelukkig niks aan de hand. Ik ben dus heerlijk aan het genieten voor zover dat kan met alle stress van de renovatie die we momenteel hebben, maar dat zal ik zometeen ook even kort samenvatten. Het is een heerlijk druk kind en ik voel het dus erg vaak draaien en ook erg duidelijk aan 1 kant liggen en heb dan helemaal een megabobbel op mijn buik. Echt super om te zien.

    De renovatie is hier echt een puinhoop geworden. Ze hadden ons toegezegt voor 1 december klaar te zijn, maar alles wat er mis kan lopen is ook mis gegaan. We hebben waterschade aan ons laminaat doordat ze de cv-leidingen niet goed hebben afgekoppeld, de boel is enorm slecht afgewerkt en tot nu toe ook nog steeds niet klaar. Toen hebben we zelf ook nog houtworm gevonden in een houten schrootjeswand en nu is de ongediertebestrijder vandaag langs geweest om de boel te bespuiten met chemische troep. Mijn man mag nu 2 dagen het huis niet betreden en ik mag er minstens een week niet in en liever nog 2 weken aanhouden ivm schade aan ons ongeboren kindje omdat ze niet weten welk effect het erop heeft. Oftewel, ik heb het helemaal gehad, maar zal toch nog even door moeten bijten, want ik heb geen andere keus. Maar genieten heb ik helaas de afgelopen paar weken nauwelijks kunnen doen en daar baal ik enorm van. Al die stress die zo'n renovatie met zich mee brengt. Pffff.

    Nou ja, genoeg geklaagd.
    Ik hoop dat het goed gaat met iedereen en dat jullie heerlijk genieten van deze bijzondere tijd.
    Ik hoop snel weer volop mee te kletsen, want ik mis jullie enorm.

    dikke knuffel....
     
  19. Meiden even (weer eens) een stomme ego-vraag :oops: : Ik heb vandaag zo'n ongelooflijk zwaar gevoel in mijn onderbuik, het zeurt ook behoorlijk. Kan de kleine nu al aan het indalen zijn? :-k Dat is wel erg vroeg toch? Heb altijd begrepen dat het bij een tweede zwangerschap pas tijdens de bevalling gebeurt. Niet dat ik denk dat ik nu ga bevallen hoor :) . Maar het voelt gewoon zo vreemd. Ook vandaag weer erg last van mijn bekken... baal....
     
  20. Oh ja, deze zaterdag is de bruiloft van mijn schoonzus. Geloof dat ik daar al eens over heb verteld? Ben dan van 1 uur 's middags tot 1 uur 's nachts op de been, poeh wat zie ik er tegenop zeg. Niet tegen de bruiloft zelf, maar puur hoe ik eraan toe zal zijn na die dag... :cry:

    * Einde ego-berichtjes *
     

Deel Deze Pagina