Borstvoeding en trots!

Discussie in 'Borstvoeding' gestart door jingels, 18 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Salapio,
    Joepie! Doorslapen! Goed zo Mirre! Ook heerlijk voor papa en mama natuurlijk :D! Fijn dat ze ook vrolijk is bij het opstaan! Das beter dan al jengelig wakker worden, dat betekend vaak niet veel goeds voor de rest van de dag ;)!

    Chacha,
    Ook daar een Bertha dus ;)! Verder vind ik het eigenlijk heel bijzonder! Dat mijn lichaam zomaar melk maakt voor kindjes om te groeien :D! Super! Hoe gaat het nu ondertussen met Lynn? Weer aardig opgeknapt? Hoe gaat het met je schoonzus+kindje+bv? Hoop dat het nog ‘goed’ is gekomen! Hmmmm, weer een pluim voor het cb ;)! Not dus! Grrrr! Gewoon lekker aanleggen wanneer de kleine erom vraagt hoor! Productie moet niet alleen op peil gebracht worden, maar daar ook gehouden worden, das misschien een tip voor je cb ;)! (Ben het trouwens helemaal eens met Jingels antwoord)

    TZM,
    Idd als je een uur na een voeding kolft is het volgens mij heel normaal dat je met 10 minuten wel klaar bent, maar ik heb er eigenlijk geen ervaring mee. Dat zegt gewoon mn gevoel! Hoe gaat het voeden en kolven ondertussen? Hoelang regeldagen duren kan ik niet zeggen, dit kan 1 dag zijn, maar ook een week ;)! Gewoon aan toegeven das het beste :D!

    Jingels,
    Het spijt me, maar ook ik heb werkelijk geen idee :oops:! Sorry! Wel heerlijk dat het met de borstvoeding nog zo lekker gaat :D!

    Snoopy,
    Jij dacht dus ook dat we een koe in de achtertuin hadden staan :)! Haha! Nee hoor, ik was gewoon zelf die melkkoe ;)! Daar dus met Eva helemaal super das fijn! Wat betreft die avond voeding afbouwen, tja lastig als je denkt dat ze daardoor niet gaat slapen. En gewoon zomaar op een avond ‘verbieden’ is ook zo gemeen! Gewoon omdat het zo een vertrouwd stukje in haar leventje is wat ze eigenlijk al bijna een jaar zo gewend is ;)! Maar tips heb ik eigenlijk niet, hier krijgen ze een flesje nutrilon voor het slapen ;)! Cyclus heb ik eerlijk gezegd niet zoveel verstand van! Haha dat klinkt wel uber-dom! Hahaha! Maar wel super dat je je eisprong hebt gehad, das super! Hopen dat je toch zonder medicijnen zwanger kunt worden meid! (en met borstvoeding als het even kan ;))!

    Barbabintje,
    Fijn dat het avondje weg helemaal goed gegaan is en leuk is geweest! Ben ook wel benieuwd of ie nu zal gaan afbouwen zelf of toch weer gaat drinken! Volgende keer dus de hond ook mee naar oma ;)!

    Sembo,
    Oei, bijten in tepels das niet de bedoeling kleine Sem! Dat is heeeeeel auw voor mama ;)! Maar jullie dus nog lekker 2x bv! Super toch!

    Nelly,
    Lekker laten kletsen hoor! Zolang het voeden voor jou nog goed voelt, gewoon blijven doen! En idd kijk even naar dat stuk wat Jingels geschreven heeft, ben ik het helemaal mee eens! Maar wel 1 tenzij, als het nu echt gewoon te zwaar word voor je lichaam, dan moet je er misschien over nadenken toch te stoppen. Die keuze heb ik ook moeten maken, en tja heb toch voor mezelf gekozen. Ik denk namelijk dat ik belangrijker ben samen met ons wondertje, dat het wondertje kan groeien, dan dat Malou en Ruben dat beetje melk van mij krijgen. Maar dat ligt bij ons gewoon een beetje (heel erg veel) aan onze situatie, of eigenlijk mijn situatie ;)! Dus kom maar lekker klagen over zere tepels hoor ;)! Ik heb ze ook :oops:! Haha! Vooral die rotkolf :oops:!

    Nathalie,
    Gelukkig daar iedereen dus weer beter aan het worden! Das fijn! En hij weer bij jou aan het drinken, super! Bijten hoop ik niet voor je, das echt niet fijn ;)!


    Hmmm weet je, als ik zo jullie verhalen lees (Jingels jou zonder ik even uit) is het eigenlijk niet eens zo heel erg dat Malou en Ruben nog ‘maar’1-2 keer borstvoeding krijgen op een dag. Heel veel kindjes zitten op zoveel/zoweinig voedingen ;)! Eigenlijk voel ik me daardoor wel wat trotser! Haha! Gewoon dat het best goed is dat ze nog 1-2 keer van mijn voeding krijgen. Heel gek, kan het ook niet echt beschrijven wat ik voel, maar het voelt heel fijn in ieder geval!

    Verder gaat het hier goed hoor! Tenminste redelijk ;)! Maar ik voel me best goed, wel lekker rustig aan doen. Dinsdag bij de gynaecoloog geweest en ik mag nog gewoon doorgaan met voeden! Was even heel bang dat ik zou moeten stoppen omdat ik sinds dat Ruben eerst zo vaak gedronken had omdat ie zich niet helemaal lekker voelde echt heel vaak harde buiken had, die ook echt zeer deden! Was af en toe echt niet leuk, dat ken ik echt niet van de zwangerschap van Ruben en Malou. Maar oke, het komt dus niet door de borstvoeding, gelukkig! Maar gewoon omdat de baarmoeder zo erg gegroeid is afgelopen weken :D!

    Malou en Ruben doen het beide prima! Gister bij de kinderarts op controle geweest en ze zijn beide goedgekeurd :D :D! Alleen kregen we het advies dat wanneer ze over een maand of 4 (dus als ze 1.5 jaar zijn) nog niet lopen een fysiotherapeut misschien een goed plan was. Gewoon omdat ze natuurlijk toch ruim 4 weken te vroeg geboren zijn en nu dus nog niet lopen. En ze zijn eigenlijk zelfs een beetje gestopt met proberen :oops:! Volgens mij gewoon omdat ze het niet meer leuk vonden om te vallen en dat het toch niet lukt, kruipen gaat ze veel beter af ;)! Maar ach ik ben ervan overtuigd dat het wel goed komt! We zien anders wel! Aan 2 handen lopen ze overigens wel ;)! Dus ze kunnen het wel eigenlijk!

    Borstvoeding is dus nog altijd 3 keer op een dag dat ik of kolf of Ruben drinkt. Laatste weken is het meestal smorgens en savonds kolven en smiddags Ruben aan de borst. De gekolfde voeding van smorgens krijg Malou altijd smiddags. En de gekolfde voeding van savonds gebruikte ik als aanvulling, dus om een grotere voeding te krijgen voor smiddags. Maar nu al 2 dagen mijn avond kolf opbrengst voordat wij gaan slapen, een beetje opgewarmd en aan Ruben gegeven, resultaat een kindje wat dus rond 23.00-24.00 nog een voeding (kleintje maar hoor, ong 90cc-100cc) en dan dus slaapt tot smorgens 6.00-7.00. Helemaal niet verkeerd dus :D! Malou slaapt al sinds een tijdje eigenlijk elke nacht door, heel soms dat ze snachts wakker word en dan krijgt ze gewoon wat melk, dan gaat ze weer slapen. Maar over het algemeen slaapt ze dus gewoon door! En Ruben dus nu ook! Hoop dat dat blijft eigenlijk, ik zag mezelf over een paar maanden al zitten -> zomaar even een voorbeeldje -> Malou om 03.00 voor een voeding, Ruben om 01.30 en 04.30 om een voeding, Purk om 24.00, 02.00 en 04.00 voor een voeding………Whahaha! Wanneer moeten we dan zelf slapen……? Maar als Malou en Ruben gewoon doorslapen en heel soms komen dan valt er voor ons ook nog te slapen snachts ;)!

    En nog een owja, Malou heeft afgelopen week weer een keer bij mij geprobeerd te drinken, maar ik denk dat ze gewoon niet meer weet hoe het moet :oops:! Ze hapte (wat al niet helemaal goed ging vond ik), ging toen helemaal heel hard zuigen en uiteindelijk liet ze maar weer los en ging weer. Terwijl er echt melk was aangezien ik Ruben bijna wilde gaan voeden. Tja of ze kreeg wat binnen en vond het niet lekker, maar ik denk eerder dat het komt omdat ze nu zo gewend is aan de flesjes!

    Nou, dat was weer een heel verhaal! Sorry! :oops: :oops:!
    Ik zal maar snel gaan stoppen! ;)!
    Liefs, Hanneke!
     
  2. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Owjee, mn ego verhaal is wel heel erg lang en groot geworden :oops: :oops: :oops:!
    Nog erger dan ik al dacht :oops: :oops: :oops:!
    Sorry, sorry, sorry, meiden!
    Zal het volgende keer proberen kort te houden :D!

    Fijne avond alvast trouwens!
    Liefs!
     
  3. Barbabintje

    Barbabintje Fanatiek lid

    28 mrt 2007
    2.397
    0
    0
    Whahahaha wat een heerlijk lange reactie Hanneke! En je excuus op het laatst vind ik echt hilarisch :)

    Wees maar trots op jezelf dat je kindjes nog steeds bij je drinken. Omdat jouw kindjes al wat vroeger en ook niet geheel op eigen initiatief minder bv-voedingen kregen, heb je er waarschijnlijk niet zo bij stil gestaan dat de meeste kindjes op een gegeven moment uit zichzelf al minder bv drinken?

    Vwb Vincent: hij heeft al 4 dagen niet bij me gedronken. Hij gaat huilen als ik de borst bied. Heb het al eens op een ander moment gedaan om te proberen of dat beter was voor hem. Ik blijf de boob nog een tijdje aanbieden, maar ik vrees met grote vrezen dat het over is...Ik hoop op in ieder geval nog 1 laatste symbolische afscheidsvoeding. (maar liever nog meer, maar dat verwacht ik eigenlijk niet meer). Ik voel me er heel dubbel onder, maar op dit moment overheerst de hoop nog en voel ik me licht verdrietig als ik het aan het einde denk....
     
  4. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Dat onbegrip voor langvoeden...ik herken het. In mijn omgeving reageren ze ook zo raar op mensen die langer dan een half jaar voeden. Ik durf bijna niet te zeggen dat mijn doel 1 jaar is...(maar ik zeg het lekker wel...kom maar op met die discussie ;) )

    Jingels bedankt voor je argumentatie. Je hebt helemaal gelijk. Ik blijf het lekker op mijn eigen manier doen.

    Snoopy fijn dat je een cyclus hebt meid! Het gaat vast helemaal goedkomen!

    Nathalie wat fijn dat Justin weer lekker bij je heeft gedronken!'

    Bolbuikje Lynn is weer aardig opgeknapt. Hoest nog behoorlijk, maar dat schijnt normaal te zijn. Ze is supervrolijk en weer lekker eigenwijs en ondeugend.
    Je mag ook echt trots op je zijn dat je kindjes nog steeds voeding van je krijgen!
    Gelukkig dat je ook kan doorvoeden! Een gerust idee dat de harde buiken niet door het voeden komen.
    Ik mag hopen dat je voedschema er straks anders uit gaat zien dan je nu opschrijft ;) Je hebt straks dus gewoon 3 kindjes die van je drinken? Wauw!

    Barbabintje ik hoop voor je dat het een fase is dat Vincent niet wil drinken en dat hij zich bedenkt!

    Hier alles goed.
    Gister een eindejaarsbijeenkomst gehad van mijn werk. Die zijn meestal heel saaaaaaai (nu dus ook). Ik heb geprobeerd er onderuit te komen en gewoon op kantoor te gaan werken onder het mom van "ik moet kolven". Maar ze hebben alles geregeld voor me...een kolfruimte en een plek om te koelen. Sh*t, kom ik er nog niet onderuit ;)
    Op zich ging het best goed. Alleen bij de 1e kolfbeurt gooide ik mijn flesje melk om....balen! 250 cc foetsie....gelukkig heb ik een voorraadje, maar toch...het is zo zonde

    Mila is heel snel afgeleid tijdens het drinken, ze gaat zo de andere kant opkijken en trekt dan mijn tepel helemaal mee :rolleyes:
     
  5. appeltje

    appeltje Niet meer actief

    Baaaaaaaaaaaaalen..... ik had net een hele lange reactie getikt en toen raakte ik een knop aan..... alles weg! Grrrrrr......

    Dan maar alleen even een 'hoi!' en een 'zwaai' voor iedereen. Hier met de bv gaat het nog goed. Ik was een tijdje geleden begonnen met koemelk overdag, maar Kevin kreeg eigenlijk gelijktijdig last van eczeemwangen. Dus nu zijn we bezig met een koemelkeliminatieprovocatietest. Dan geef ik hem 2 weken koemelkvrij en kijk ik of de klachten minder worden, dan weer introduceren, krijgt hij dan weer eczeem, dan moeten we weer 2 weken koemelkvrij geven. Als het dan weer weggaat, dan heb je het bewezen. Nu hebben we net de eerste 2 weken koemelkvrij achter de rug. Zijn huidje is weer glad en zacht, dus ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als we zondag gaan provoceren.

    Ik geef 's ochtends en 's avonds nog bv en wil dit nog wel een tijdje aanhouden. Omdat ik overdag al redelijk was afgebouwd (en vervangen had door die groeimelk) en dit niet meer echt wilde opvoeren, ben ik begonnen met sojagroeimelk bij de boterham. Dat vindt hij erg lekker. Toch geef ik hem daarna nog even de borst. Je zou denken dat hij na die sojamelk en 1,5 a 2 boterhammen geen trek meer heeft, maar dat is echt niet zo. Hij wil dan echt nog flink drinken en ik moet niet proberen om hem maar 1 borst te geven, want als ik hem afkoppel dan wijst hij naar mijn andere borst en zegt ‘die, die!’. Dat is echt het leuke van voeden als ze ouder zijn, ze geven heel duidelijk op een leuke manier aan dat ze het heerlijk vinden. Overdag zoekt hij de laatste tijd ook altijd even op. Als hij mijn decolleté spot dan laat hij ineens al zijn speelgoed vallen en kruipt lachend op mij af, gaat voor me zitten en wijst dan naar mijn borst en zegt 'die, die!' of 'da!. Als ik niet meteen reageer of voor de grap doe alsof ik hem niet begrijp, dan trekt hij mijn shirt opzij en pakt mijn beha beet en kijkt me dan met een lach aan alsof hij zegt: 'begrijp je nu wel wat ik bedoel?'. Dan kan ik toch niet weigeren? :) Op werkdagen zitten we dus op 2 voedingen en op niet-werkdagen drinkt hij dan 1 of 2 keer extra.

    Nou, ik ga eens mijn bedje opzoeken!

    Fijn weekend!
     
  6. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    Hanneke, heerlijk juist zo'n lang verhaal ... ik zit echt te genieten ;) en fijn ook dat M&R het doorslapen door hebben gekregen. En dat lopen komt vast vanzelf ;) (maar gelukkig dat er ook vanuit KA relaxed over wordt gedaan). En Malou snapt de borst niet meer... of misschien een beetje ongeduldig? Als Mirre iets doet en het gaat niet direct zoals zij het wilt... nou berg je dan maar ... ik zou trouwens echt niet weten van wie ze dat heeft :oops: ...

    Chacha, balen van die melk! En dat afgeleid tijdens het drinken heel erg herkenbaar. Vanaf het moment dat Mirre door had dat de buitenwereld bestond, moest ik eigenlijk op een aparte kamer gaan voeden (tenzij ze echt heel veel trek had).

    Appeltje, wat onwijs schattig dat Kevin zo duidelijk is in wat hij wil. Mirre begint dat ook te doen. Alleen wil zij absoluut niet drinken buiten de gewone momenten om ... ze neemt dan een slokje en vindt het wel weer mooi (vind ik soms wel jammer hoor). Maar ja ... Mirre drinkt nog zo'n 4x per dag/avond/nacht bij mij, dus mag niet klagen ;)

    **

    Mirre werd eergisterenavond niet wakker voor dr voeding, dus ik dacht ... eens kijken wat er gebeurt als ik ga slapen. Nou was het al wonderlijk dat ze niet wakker werd van mijn tandenpoesten enzo in de badkamer. Mn man kwam laat thuis en ook daar werd ze niet wakker van :confused: ... en vervolgens melde ze zich pas om 3.30! Voor het eerst dat ze de voeding van 23u overslaat :D. Maar gisterenavond kwam ze gewoon weer om 22u (wel minimaal gedronken, denk droompje ofzo) en vanochtend dus lekker om 5.30 (en Jan mocht uitslapen vandaag ... echt altijd op 'mijn ochtenden' denk madammeke tussen 5-6 met de dag te beginnen :rolleyes: *neemt nog maar een bakkie*

    Verder slaapt Mirre overdag eigenlijk niet meer in bed. We proberen het nog iedere dag. Maar in bed leggen = krijsen. Meestal slaapt ze dan nog in de wagen of auto. Gisteren heeft ze max 30 min geslapen over de hele dag. Maar wel normaal avondeten gegeten ... nou ja ... ze is op zich in ok humeur. Misschien heeft ze het nu al niet meer nodig? (maar tussen 11-12 drinkt ze bij mij en valt ze binnen 10 sec in slaap :rolleyes: totdat ze in bed ligt dus). Gek grietje ...

    Mirre is verder op eens helemaal into prakjes ... Omdat ze geen kaas lust, hebben we toch een keer savond een prak geprobeerd: aardappel, wortel, pompoen en kaas. Ze vindt het heerlijk! Ze krijgt ook nog stukjes, vaak eet ze daar ook nog wat van. Daar sta je dan met je goeie bedoelingen / mooie ideeën :)

    En morgen feest :D ... we houden het rustig ... denk dat Mirre de plusminus 15 man al erg veel vindt :)
     
  7. Barbabintje

    Barbabintje Fanatiek lid

    28 mrt 2007
    2.397
    0
    0
    appeltje, wat heerlijk dat Kevin zo dol is op de borst en er zo lief om kan vragen **kijkt nu licht jaloers naar eigen borstweigerd"mormeltje" **

    chacha, 250 ml omgestoten...dat is echt zonde! En dat afgeleid zijn...hier was dat ook zo. Net als salapio moe(s)t ik ook altijd apart gaan zitten. Alleen als hij hele erge honger/dorst had, lukte het nog met gezelschap.

    Salapio, eigenwijsjes zijn het die dreumesjes van ons! Sta je dan inderdaad met al je mooie ideeen....Vincent heeft ook wel eens de voorkeur voor een prak. Dat is dan wel het mooie van 'stukjes geven'...je kunt ze altijd nog ter plekke prakken :) Wat je ook bedenkt - of het nou bv (ik had zelf toch wel voor die 2 jaar willen gaan, maar dat zie ik echt niet gebeuren nu), eten (stukjes of niet) of slapen is...ze geven het zelluf wel aan (die kleine dictatortjes :)).
     
  8. Barbabintje

    Barbabintje Fanatiek lid

    28 mrt 2007
    2.397
    0
    0
    Oh vergeet ik je nog een hele fijn en bijzonder dag te wensen morgen, Nina! En dan alweer een jaar BV...jippie!
     
  9. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Barbabintje,
    Dat excuus op het laatst was een stukje zelfevaluatie hahaha! Of hoe noemde ze dat nou toch ook al weer met stage etc ;)! Maar wat je daar schrijft dat beschrijft denk ik wel een stukje van mijn gevoel. Dat ik er idd nooit bij stil heb gestaan dat kindjes minder gaan drinken op den duur ;)! Hmm, lastig, idd misschien aan blijven bieden, proberen, maar als ie echt niet meer wil kan je weinig meer doen denk ik. En idd ook ik word heel emo als ik aan 'het einde' van de bv denk. Dus snap je eigenlijk wel!

    Chacha,
    Idd ik begin er echt weer wat meer trots op te zijn en weer meer lol in te krijgen voel ik. Gewoon eerst was het dat ik weer moest gaan kolven, en de laatste tijd is het ik ga nog even kolven. Das toch anders :D! Lynn gelukkg weer opgeknapt das fijn! Hoop dat het hoesten snel over is! Haha, je bijeenkomst, daar kon je idd niet onderuit! Wel :c: van je melk! En idd dat voedingsschema van snachts hoop ik niet! Hoop dat ze door blijven slapen [-o< ;)! En straks dus de bedoeling dat Purk aan de borst komt, Ruben mag drinken wanneer hij wil, Malou mag drinken als ze wil, maar dat doet ze al een tijd niet meer, maar kolven ga ik voor haar niet meer doen. Dus 3 is prima, maar dan moet Malou het zelf doen, anders houd ik het op Purk aan de borst en daarbij Ruben zolang hij wil. Misschien heel ego van mij om Malou zo buiten te sluiten zegmaar, maar anders ben ik echt de hele dag met voeden en kolven bezig en dat zie ik echt niet zitten. Als ze zelf driinkt had ik er geen problemen mee gehad. Maar kolven voor een meid die al zo groot is doe ik echt niet meer ;)!

    Appeltje,
    Das :c: he! Je hele reactie weg! Daarom doe ik het tegenwoordig meestal ff in word. Maar nu ook niet, dus heeeeeel gevaarlijk bezig ;)! Oei die eczeemplekken is niet zo mooi! Verder beschrijf je het heerlijk! Ik zie het al helemaal voor me! En herken ook een deel van Ruben! Geniet er maar van! Ben wel benieuwd hoe het afloopt met het weer introduceren van de koemelk ;)! En anders gewoon soya melk, daar is ook niks mis mee!

    Salapio,
    Alvast van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jullie kleine meid! En natuurlijk 1 jaar borstvoeding! Super meid! Helemaal toppie :D! Maak er een leuke dag van morgen! Gelukkig dat je mn lange verhaal niet erg vond :)! En dat lopen ja de kinderarts maakte zich er echt niet druk om, gelukkig! Ik ook niet eigenlijk, komt vanzelf wel! Hmm, zou misschien ook ongeduldig geweest kunnen zijn bij Malou, flesje loopt het natuurlijk meteen uit, en tiet niet ;)! Whahaha, die driftige Mirre, dat heeft Malou soms ook hoor! Dan valt er echt niks met haar te doen :rolleyes:! Maar ach kijk kunnen we ons vast bergen voor als ze straks 13-14-15 jaar zijn....aaaaahhhhh! :):)! Verder helemaal into de prakjes, das grappig! haha! Ach als ze maar lekker smult ist goed toch ;)! Slapen weet ik echt niet, sorry! Hier gaan ze nog lekker 2x op een dag naar bed! Hoewel ik eigenlijk wilde gaan proberen daar 1x van te maken, gewoon smiddags (tegelijk met mama :oops::oops:) haha!

    Fijn weekend allemaal meiden!
    Liefs, Hanneke!
     
  10. Kirby

    Kirby Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.175
    0
    0
    Roeselare
    Hoi meiden,

    Sorry dat ik al een tijdje niet heb geschreven... is hier net een ziekenboeg, eerst met z'n drieën buikgriep, Ana-Lucia nu zware bronchitis en ik WEERAL een borstontsteking :(

    Denk dat dit nu de vierde of vijfde is... zodra Ana-Lucia iets minder, of minder goed drinkt (door verstopt neusje of zo) heb ik het zitten.

    Bolbuikje, fijn dat alles goed gaat met jullie en je niet moet stoppen met voeden.

    Barbabintje, hoop dat je mannetje snel weer wil drinken.

    Onbegrip voor langvoeden: mijn familie en vrienden vragen al van toen Ana-Lucia pas drie-vier maand was, hoelang ik DAT nu nog zou doen :S Mijn antwoord is steevast: zolang Ana-Lucia het wil. Meestal zeggen ze dan nog een keer erbij dat ik het niet moet doen tot ze twee of drie jaar is want dat dat toch echt niet hoor haha.

    Hubbie wil graag dat ik stop als ze twee jaar is... maar ik wil niet, ik huiver al bij de gedachte. Ach ik zal hem hopelijk wel kunnen overhalen, hij heeft nu ook al genoeg voordelen van de borstvoeding gezien :)

    Fijn weekend iedereen!
    Liefs
    Kirby
     
  11. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    Salapio, een hele fijne dag morgen! Geniet ervan! Ik dacht, ik schrijf het nu, dan lees je het misschien nog en met mij heb je ook nog de kans dat ik het morgen vergeet :oops:
     
  12. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    En dan ga ik je/Mirre morgen dus feliciteren maar dat doe ik nooit van tevoren, vandaar (beetje bijgeloof ;)).
     
  13. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Salapio van harte gefeliciteerd met Mirre!

    Verder ff ego: Ik ben gister met Lynn naar de HA-post geweest. Het is weer/nog steeds mis. Longontsteking. Nu zwaardere medicatie en maandag naar het ziekenhuis voor rontgenfoto's.
    Er blijft niks over van dat kleine meiske :( Zulke zwakke luchtwegen. Voor mij nog een motivatie om zo lang mogelijk BV aan Mila te geven.
     
  14. Nathalie1973

    Nathalie1973 VIP lid

    28 feb 2007
    5.732
    0
    0
    Flevoland
    Van harte gefeliciteerd Salapio!


    Oeee Chacha dat is niet best :(
    Ik heb zelf pas geleden een longontsteking gehad en weet hoe erg dat is.
    Wens je heel veel beterschap met je dochter
     
  15. Timzijnmama

    Timzijnmama Fanatiek lid

    20 dec 2007
    2.109
    0
    0
    salapio van harte!

    chacha sterkte!
     
  16. Kirby

    Kirby Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.175
    0
    0
    Roeselare
    Salapio, van harte gefeliciteerd.

    Chacha :( Hoop dat je meisje erg snel opknapt. Longontsteking is echt niet niks pfff...

    Hier doet mijn borst gelukkig minder pijn dan gisteren, het heeft dus gelukkig niet helemaal doorgezet anders lag ik nu weer met 40°C koorts op bed. Ana-Lucia is ook nog steeds ziek, we zijn nu de derde dag bezig met antibiotica, als ze tegen de avond niet beter is dan moet ik weer met haar naar de arts en vrees ik ook voor longontsteking :(
     
  17. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Kirby,
    Oei borstontsteking is niet zo mooi meid! Gelukkig is het niet echt doorgezet! En nu dus nog je man gaan bewerken :D! Haha dat je nog door mag voeden als jullie meisje 2 is ;)! Ik vind het verder idd super dat we niet hoeven te stoppen met de borstvoeding :D!

    Chacha,
    Dikke knuffel! Das niet zo mooi meid! Hoop dat ze snel beter word! :)oops: en dan zit ik net gister te schijven dat het fijn is dat ze zo goed als opgeknapt is :oops:, sorry!)

    Liefs, Hanneke!
     
  18. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    [​IMG]

    Salapio, salapio-man en Mirre.
    Een hele fijne dag gewenst vandaag!
    Liefs, Hanneke!
     
  19. Kirby

    Kirby Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.175
    0
    0
    Roeselare
    Zal wel lukken hoor Bolbuikje, hij zal wel zwichten als hij ziet hoe graag Ana-Lucia nog drinkt en anders duw ik hem nog een keer die lijst van 101 voordelen van borstvoeding onder de neus :D :D :D
     
  20. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Haha, dat kan ook natuurlijk :D! En ik geloof best dat ie je niet gaat verplichten te stoppen! Dat kan en mag eigenlijk niet eens denk ik ;)!
     

Deel Deze Pagina