Juli 2007 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Amle, 26 jun 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Joh Niva, laat het. Oud zeer wat nog in een duidelijk mailtje is uitgelegd maar ze heeft geen zin om daarop netjes te reageren naar mij toe. Maar hier steken geven waardoor een ander weer zwart te maken is dat is altijd beter! ;)
     
  2. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    Over t wel of niet goedkeuren van anderen van een zwangerschap..Ik heb er niks over gezegd, maar je zal vast wel (kunnen) bedenken dat ik in elk geval niet de voorste in de rij zal zijn om je te feliciteren. Natuurlijk lig ik er s nachts niet van wakker en is het jouw leven (+ dat van Ruben en marc en je ongeboren kindje) dus moet je doen wat jullie zelf goed achten. Er vanuitgaande dat jullie dit als goed hebben geacht en het echt een wens van jullie is, kan ik naast de bedenkingen die ik heb best begrijpen dat het fijn voor jullie is dat je zwanger bent.
    Hou er gewoon rekening mee dat dit een openbaar forum is en als je op een forum schrijft kun je verwachten dat je ook tegenspraak krijgt of mensen die niet staan te springen of niet al je keuzes begrijpen..

    Nogmaals, ik zal er echt niet wakker van liggen hoor en denk ook echt niet dat het einde van de wereld nu nabij is. Ik hoop voor jou dat je een goeie zwangerschap zult hebben met o.a. je zere rug. Het is goed dat je je bericht van gister hebt ge-edit, ik denk dat het niet helemaal fair was inderdaad.

    Ik wil nog wel ook even zeggen dat het erg moeilijk is als je een beschuldiging (of meerdre) naar iemand plaatst, om dan 'schoon'te blijven van oordelen..Ik zou graag willen dat je daar dus mee stopt Tan. Ik laat absoluut geen steekjes over je achter op andermans hyves (ik heb je al eerder gezegd dat ik meer in mn leven heb dan tanya dr leven zuur te maken) en dat geroddel waar je het over had ) valt ook heel erg mee hoor, maak je daar niet druk om. Je hebt nu belangrijker dingen om je druk om te maken, dus focus je maar op de goeie dingen zou ik zeggen.

    Lex, bij jou merk ik veel wroeging..eerst met je opmerking over je onzekerheid/ ongewenstheid en nu weer dit...Misschien moet je er eens met de mensen over praten die het betreft ipv op een geheel andere plek het verder uit te willen vechten.

    Verder wil ik ook graag dat t hier gezellig is/ blijft/ wordt (vul zelf maar in) en als het daarvoor nodig is dat tanya en ik elkaar zo veel mogelijk negeren dan zal ik daar mn best voor doen, als het daarvoor nodig is om ook lex te negeren of wie dan ook dan zal ik dat ook proberen..Om eerlijk te zijn lijkt dat me niet de bedoeling van een openbaar forum but hey i'll give it a shot!
     
  3. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Goedemorgen ladies!
    Is het handig om zaken uit het andere forum daar te laten en hier de dingen van hier te houden?
    Voor de mensen die niet op hetbesloten stukje zitten is het errug moeilijk om te volgen zo. (al moet ik eerlijk toegeven soms een ietsiepietsie nieuwsgierig te worden naar al die troubles in paradise)

    Hier een ziek meisje. Zo sneu. Zo zit ze te spelen, zo zit ze hartvrscheurend te snikken. Koorts is ook present. Drinken en fruit gaan goed, maar verder wil ze niets. Maak me geen zorgen, maar vind het wel erg sneu voor haar.
     
  4. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Niva, mag ik me aansluiten bij jouw bericht?
    Ik zal er ook niet wakker van liggen, maar heb gewoon wel mijn vraagtekens, zoals ze dat ook bij mij had. En destijds ook om dezelfde redenen (Demelza die nog niet goed doorsliep en mijn rug).

    Ze moet er vooral van genieten en ik hoop ook dat haar zwangerschap met minder geknuffel met de plee verloopt en met een fijnere bevalling. Maar goed, dat laatste is nu nog ver weg. Er is eerst heel veel te genieten.
     
  5. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    He vervelend Mamamarin, die koorts. En vooral dat ze zichzelf er ook echt rot bij voelt. Heb je een idee waar het vandaan komt?
    Veel kindjes hebben het op het moment, als ik het zo om me heen hoor. Een paar dagen flink koorts en opeens weer weg.

    Sterkte ermee, want een ziek kindje is ook erg vermoeiend voor mama!
     
  6. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Iedere zwangershap is een wonder in mijn ogen. Zolang je geen 14 / aan de drank/ drugs etc. bent gun ik het iedereen.
    Het wel of niet blij zijn voor iemand doet daar geen afbreuk aan.
    Vind het voor mezelf wel erg pijnlijk dat een zwanggerschap bekritiseert wordt. Zou er en moord voor doen om in hetz wangere rijtje te komen maar dat ligt bij ons nou eenmaal anders.
    Als je niet blij voor iemand bent is mogelijk, maar zou je dat voor het welzijn van anderen niet of minder willen uiten?

    toelichting: wij hebben 50 maanden op Marin moeten wachten, we willen nu graag een tweede. Maar die dreiging van baarmoederhalskanker, de operatie etc. staken daar een stokje voor. Wel weet ik dat ik een buitenstaander (gyn) nodig zal hebben om eventueel een tweede te kunnen krijgen.
     
  7. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Gelukkig is papa er ook hoor eef. Die is vanmorgen met marin nar beneden gegaan waardoor ik lekker tot half 11 heb kunnen liggen.
    Waar het vandaan komt weet ik niet. We zitten het maar uit. ben al lang blij dat er geen braken en diarree bij zitten. Kan ik wta minder tegen en dat slaat me meteen op mijn onderrug. (het vele verschonen enzo)
     
  8. Koeky

    Koeky Fanatiek lid

    Balen Femke. Hoop dat 't snel overgaat.
     
  9. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    Ik heb me er dan ook niet negatief over uitgelaten..destijds wél toen tanya nog niet zwanger was, heb ik haar wel eens aangegeven dat ik een andere keuze zou maken als ik haar was.
    Tja mamamarin, ik snap wel wat je bedoelt en op zich zit daar ook wat in..on the other hand, vind ik zelf een forum ook een plek waar gediscussieerd mag worden of waarbij verschillende kanten belicht kunnen worden.

    Ik probeer er rekening mee te houden om niemand te kwetsen, volgens mij heb ik dat dan ook niet direct gedaan. Al kan ik me voorstellen dat het rot is wanneer je zwangerschap bekritiseerd wordt. Dat is vervelend voor de persoon in kwestie (in dit geval tanya) maar staat los van het feit dat jullie erg graag een tweede zouden willen maar dat dat nog even wordt tegengehouden. Vind ik zelf niet in verhouding staan met elkaar..
    Ik gun het ieder stel waar dan ook op de wereld onder de juiste omstandigheden om hun wens voor een (tweede/derde/vierde/whatever hoeveelste) kindje in vervulling te zien gaan..
    Voor jullie hoop en wens ik dat t in 2009 misschien wel mogelijk wordt?

    sterkte iig en rot dat het zo belemmerd wordt :s
     
  10. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Ow heerlijk, een papa die vrij is! Hier is papa gewoon aan het werk :(
    Die is alleen donderdag weer vrij.

    Mamamarin, ik snap heel erg goed dat het bekritiseren van een zwangerschap voor jou vreselijk pijnlijk is. Sorry hiervoor. Hier heb ik niet over nagedacht en het was ook niet mijn bedoeling om je te kwetsen. Als je het wil dan kan ik je via een pb nog wel uitleggen waar het vandaan kwam.

    Een zwangerschap is en blijft een wonder. En helemaal als het geen spontaan iets meer is maar er van alles uit de kast moet worden gehaald en het een heel medisch gebeuren is. Behalve dat het lichamelijk erg zwaar is, is het ook psychisch vreselijk zwaar.

    Wat dat betreft gun ik het echt iedereen van harte. Ook Tanya, want ik heb geen hekel aan Tanya, ook al wordt dat misschien gedacht. Ik kan alleen bepaalde keuzes en vooral uitspraken van haar gewoon niet begrijpen.
     
  11. Jody79

    Jody79 Fanatiek lid

    19 sep 2006
    1.616
    0
    0
    Gebruik even jouw berichtje hoor, als je het niet erg vindt.
    Mick weegt amper 10 kilo. Hij is ook wat afgevallen door ziekte. Maar hij blijft vrolijk en bewegelijk, dus maak me er geen zorgen om.
     
  12. Niet meer actief

    Niva Ik had niet voor niets mijn berichtje weggehaald, dus het is wel zo fair als je het daar niet meer over hebt en er dingen uit naar voren haalt. En ik weet dat je niet van Pb's houdt, maar zou dat toch op prijs stellen als je iets tegen me wilt zeggen. Al is het maar om de sfeer hier goed te houden. Misschien als je je iets meer zou verdiepen in mij en hoe het met me gaat, dan zou je begrijpen dat het juist goed met me gaat en dat ik daarom weer zwanger wilde worden (en dus nu ook ben). Verder sluit ik me aan bij je tekst over beschuldigingen, maar hou jij je er dan ook aan? Verder had ik nog 1 vraag, waarom heb jij je bedenkingen? Kijk Eveline heeft het gezegd, wat haar bedenkingen waren. Maar die van jou heb ik niet terug kunnen vinden (misschien heb je ze ook niet gezegd), maar ik zou het wel graag willen weten waarom jij je bedenkingen hebt. Misschien dat ik je dan pas snap.

    Eveline Jij hebt PB

    femke Ik sluit me helemaal bij jouw woorden aan. Sneu dat je meisje ziek is, beterschap!
     
  13. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    ach jeetje wat sneu dat Mick zo afgevallen is door dat ie ziek was Jody , maar volgens mij is het belangrijkste idd dat ie nu goed in zn vel zit..en of ie dan een kilo'tje te veel of te weinig weegt doet er dan niet meer toe toch?

    Hier geen idee eigenlijk :(

    Qua broekmaat heeft Devin nog 74 qua truitjes 74/80 Dus echt een reus is ze niet (ook nooit geweest) Ze krijgt trouwens ook meer dan twee tussendoortjes hoor. Vooral fruit of een soepstengeltje ofzo..daar mag ze van mij best een keertje vaker van snoepen. Verder krijgt ze weinig ongezonde dingen (behalve met de kerst..toen 'mocht'het)
     
  14. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    Tan ik bedoelde mijn bericht goed hoor, dat even vooropgesteld.

    waarom ik mijn bedenkingen heb? Dat weet je toch wel, daar hebben we t toch wel vaker over gehad? Wil je echt dat ik dat opnieuw zeg? Ik had het inderdaad niet gezegd (zoals ik net al schreef) juist omdat we t hier wel es vaker over hebben gehad en ik je niet opnieuw 'voor je kop wilde stoten"..

    Dus tja...ik wil je best zeggen waarom ik mn bedenkingen heb, maar dan wil ik wel dat dat óók gerespecteerd wordt en dat ik t niet straks ineens wéér allemaal 'gedaan'heb..
     
  15. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Hier is papa twee weken vrij. Xo komt dat elk jaar uit. Hijnzit altijd erg ruim in de vrije dagen aangezien hij zijn vele overuren opspaart(zit bij defensie, dus dat zijn er nogal wat). Is in april/mei ook twee weken vrij.

    Je hoeft me verder niets per pb toe te lichten hoor meis. Blijf hier liever wat blanco zonder al te veel over gedane zaken te weten. (knap he, heb mijn nieuwsgierigheid al weer redelijk onder controle :))
    Mijn boodschap is overgekomen en dat is voor mij genoeg.
     
  16. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Niva, dan wel ff per pb toch? Wordt nu redelijk privé.
    Goed dat je het hier niet plompverloren plaatst.
     
  17. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    p.s. ..ik beschuldig jou nergens van toch? Dus ja daar 'hou ik me ook aan' Lijkt me nogal logisch
     
  18. Niet meer actief

    Niva, ik wacht je PB af...
     
  19. sonya one love

    sonya one love Niet meer actief

    wat een mooie foto van marin zeg!

    ruben krijgt echt een mooi tschirt..kan me voortsellen dat je niet meer kan wachten om hat te vertellen.

    kleertjes...hier ook broekjes maatje 86 en truitjes maat 92.
    verder is ze 82 cm groot.

    nu moet ik ze binnen kort weer eens wegen. ze is net 6 dagen flink ziek geweest had het weer aan de longen en is zienderogen afgevallen.
    maar ze eet het er wel weer bij.
    nu voel ik me zelf grieperig en beroerd. maar dat heb ik meestal als zij ziek is geweest.
    zo raar he...als je kind je ziek is ben je dat zelf ook...tenminste dat heb ik ;)

    gelukkig heeft papa 3 weken vakantie :D ..vanwege de krediet crisis op zijn werk.
    natuurlijk geen leuk gedachte erachter maar voor mij komt het goed uit.
    ik breng mijn dagen op de bank door en hij met zijn dochter....

    gisteren een nieuwe foto geknipt van mijn buik en chedella..
    ze is helemaal weg van de buik en baby wordt bedolven onder de kusjes...
    hooplijk blijft dat ook als baby er is ;)
     
  20. sonya one love

    sonya one love Niet meer actief

    ik gebruik dan vaak eginaforce van vsm..weet niet of ik het goed hebt geschreven..is voor extra weerstand.

    zijn tabletjes die je in kunt nemen...
    beterschap ermee
     

Deel Deze Pagina