cytotec werkt niet...?

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door mariekebalm, 31 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mariekebalm

    mariekebalm Fanatiek lid

    31 okt 2006
    1.882
    0
    0
    Argeliers, Frankrijk
    Hallo, woon in Frankrijk en slik sinds maandagochtend 7.00 400µg cytotec, vanochtend (dinsdag) om 03.00 maar overgegaan op vaginaal inbrengen, dat mocht ook van de gyn, en er komt maar niks! Heb pijn in mn maag, ben misselijk en een ontzettend opgeblazen buik maar geen weeen, geen bloed, niks (missed abortion, vruchtje met 6wk dood en al half opgenomen door lichaam, maar eierdooier en zak wel heel en vrij groot geloof ik, ELM 19/08...)

    Ben ik nu een van de heel weinig vrouwen waarbij het gewoon niet werkt(heb ik weer ;) )?

    Alvast heel erg bedankt,
    Marieke
     
  2. Japke

    Japke Bekend lid

    1 feb 2006
    535
    0
    0
    verloskundige
    Hoi Marieke,

    Even heel veel sterkte met deze miskraam!

    Wat sneu dat het nog niet werkt. De klachten die jij noemt horen bij de bijwerkingen van dit medicijn. Soms duurt het wat langer voordat het werkt, elke beleid, in elke land en elk ziekenhuis is anders. Ik zou dus eventjes met je eigen gynaecoloog overleggen, hoe het nu verder gaat. Naar alle waarschijnlijkheid krijg je nogmaals het medicijn. Dit is ten slotte beter dan een operatie. Hopelijk werkt het medicijn snel.

    Het vruchtje, met zakje, wordt niet opgenomen door het lichaam, dit komt er meestal vanzelf of door medicatie uit. Wil dat niet dan wordt er overgegaan tot een curretage.

    Succes,
    groetjes,
    Japke
     

Deel Deze Pagina