Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Daisy,
    Wauw! Gefeliciteerd meid! Echt super :D! Drukke boel straks :D! Enne jullie zeker ook wel een beetje opgelucht dat het er eentje is ;)? Twee was natuurlijk welkom, maar een is toch iets practischer denk ik dan! Met mij gaat het goed, moet ik zeggen. Echt nu sinds 3 dagen dat ik dat kan zeggen!

    Essie,
    Idd dat schema was wat uitgebreid maar je moest het natuurlijk nog aanpassen op jouw melkproductie en aantal voedingen. Maar oke, fijn dat het eigenlijk goed gaat zeg. En tja wat lekkende borsten, geen idee wanneer het weg gaat. En wat een super meiden zeg!

    McLover,
    Dat met de kinderwagen en de draagzak voor de kleinste, dat was ik. Zo gaan wij dat namelijk straks doen ;)! Autostoeltjes ligt eraan wat voor auto je hebt. Sommige zou het wel passen en sommige niet. Maarja vooruit waar een wil is is een weg toch! En jij dus ook al goede afspraken gemaakt met die kleine man! Fijn dat ie goed geslapen heeft! En twee lekkere mollige mannetjes is prima toch! Lekker zo!

    Sascha,
    Ook daar niet echt fijne nachten dus! Nog gefeliciteerd met Djuna haar verjaardag! Vind ze het leuk op school? En gaat dat een beetje samen met de dutjes van de andere twee dames?

    Hoe is het met alle andere? Nieuwe meiden hoe ist met jullie?
    Hanneke24, Olove, laatst Diana en Margit geloof ik, lezen jullie ook nog mee eigenlijk?


    Hier alles prima! Ruben heeft vanavond een flesje gekregen van 180cc+6schepjes met wat bambix fijne granen groeiontbijt. Geen idee of dat eigenlijk ook voor savonds is, maar oke hij heeft het gedronken door de L speen en is gaan slapen! Ik heb zelf even gekolfd. Ben benieuwd hoe het vannacht gaat! Maar dat is afwachten! Malou hebben we maar gewoon haar oude vertrouwde flesje gegeven. Daar doet ze het meestal prima mee/op namelijk!

    Weltruste meiden! Liefs Hanneke!
     
  2. diana26

    diana26 Fanatiek lid

    6 nov 2007
    1.149
    0
    0
    gelderland
    kom ook maar weer eens een verhaalt je hier schrijven, lees hier wel vaak mee, maar schrijf niet vaak.
    We zijn inmiddels alweer 15 weken zwanger van de 2e en 3e en het gaat erg goed.Hb blijft laag ondanks de ijzertabletten 6.0 en mag absoluut niet lager worden,dan gaan ze andere maatregelen nemen,welke weet ik niet.
    Sinds een week voel ik de kleintjes bewegen.Dat wil zeggen degene die boven in me buik ligt dat is tevens de drukste van de 2.
     
  3. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    Hoi hoi,

    @Essie,wij hebebn er bewust voor gekozen om zsm weer zwanger te mogen worden,we wilden eigenlijk vanaf Januari gaan proberen maar het is eerder geworden,hahah.
    Ik ben van plan om een draagzak te gaan kopen,moet nog ff kijken hoe en wat.
    We laten het over ons heen komen joh,we hebben nu iig 2 hele makkelijke meiden,weet niet of dat dan ook nog is maar dat zien we dan wel weer,ja toch?

    @Noor,ik voelde me al een hele tijd niet lekker weet je nog,met blaasontstekingen enzo,ik bleek dus gewoon zwanger,hahah.
    Ben met vlagen misselijk en veel last al van mn rug/bekken maarja kan ook niet anders als je al vanaf ongeveer Dec 2006 zwanger bent :)

    @MC Lover ,en ben je nog naar het cb geweest?
    Idd die draagzak lijkt me ook erg handig!
    Ik zag dat Veertje een 3ling wagen heeft,ziet er stoer uit zeg!
    3 autostoeltjes past ook,mn collega heeft dezelfde auto en ook 3 kleine kids.

    @Marian,dank je voor je info!
    Ben op zoek naar zo'n box maar volgens mij zijn ze allemaal dezelfde maat en kan je eventueel rekjes los bijkopen als ik het geod heb.
    Hoe staat het met de verhuizing?

    @Sascha,nog gefeliciteerd met Djuna,gaat hard he!
    Super voor je vriendin dat ze nu een zoon hebben,speciaal op 1e kerstdag nog wel!

    @Hanneke,heel eerlijk had het me echt niks uitgemaakt als het er 2 waren hoor,het is idd(misschien)makkelijker met 1 erbij,ach de tijd zal het leren heh!

    @Diana,wat speciaal dat je je kleintjes voelt heh!
    Geniet er maar van !
    Enne hopelijk gaat het de goede kant op met je hb!

    ---------------------------------------------

    Wat is de 6 maanden sprong?
    Jee hier zijn de meiden helemaal uit hun doen,slapen weinig overdag en s'nachts ook steeds jengelen,we hebben ze vannacht maar bij ons in bed gehaald maar dat moet tuurlijk ook niet te lang gaan duren..
    Hoe lang duurt deze sprong?

    Enne bedankt voor jullie felicitaties!
     
  4. roca81

    roca81 Bekend lid

    26 okt 2006
    851
    0
    0
    Hoi allemaal,

    Ik heb al een heeeeeeele tijd niks meer geschreven hier, :oops: :oops: :oops: ! Maar ik lees regelmatig op dit forum.
    Omdat ik al lang niks meer van me heb laten horen, is het moeilijk om weer te "beginnen". Maar ik doe het gewoon, moet even bij lezen en er zijn inmiddels weer veel nieuwe tweeling mama's in spe bij gekomen.

    Allereerst wil ik Daisy proficiat wensen met je zwangerschap! Waaw, je bent weer zwanger! Dat zal inderdaad een drukke boel worden, maar wel een hele gezellige drukke boel! Welke auto hebben jullie trouwens als er 3 stoeltjes naast elkaar in passen?

    Even snel een kleine update. Met Maud en Fenna gaat het super goed. Volgende week alweer 8 maanden oud! Het zijn gelukkig 2 makkelijke kindjes, net zoals meerdere kindjes hierop het forum he! Daar hebben we maar geluk mee gehad! Het gaat zo snel en elke dag leren ze wel weer iets nieuws. Ben 2 weken geleden op het CB geweest. Maud 8100 gram en Fenna 8400 gram.

    Tot snel weer, en dan reageer ik op de rest ;)

    Liefs Roca
     
  5. mj24

    mj24 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    4.321
    0
    0
    Amsterdam
    wat een boel nieuwe zwangere. meiden gefeliciteerd

    Daisy, gefeliciteerd meid. wat leuk.. en wat heerlijk dat het zo snel is gelukt. ben erg benieuwd hoe het jullie straks bevalt 3 van die ukkies tegelijk..

    en sterkte voor de mama's met van die opgebroken nachten.. knap hoor meiden hoe jullie het redden. bij mij is akeesh wel vaak tussen 5 en 6 wakker. dat vind ik al zwaar. maar tussen 7 en 5/6 wordt er echt geslapen (tot nu toe, even afkloppen)
     
  6. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    @Roca: leuk weer iets van je te horen! je hebt ook twee flinke meiden, niet. Heb geen idee wat die van mij nu wegen (denk rond de negen kilo), moest vandaag eigenlijk naar het cb maar zag niet zo goed het nut ervan in om met die twee kleintjes zo ver door de sneeuw te gaan fietsen. Fijn dat ze ook zo makkelijk zijn! En beginnen ze zich ook al voort te bewegen? Hier tijgeren/rollen ze sinds kort de hele kamer door :rolleyes:
    Heb je nog recente foto's ben benieuwd hoe ze er nu uitzien.

    @Daisy: Ja lijkt me ook lachen zo een drielingwagen maar pas je dan nog ergens naar binnen? Ik was ook opzoek naar zo'n kruippark/box maar vind ze wel erg prijzig nu gaat mijn schatje een poging wagen om van twee grote oude boxen zoiets te maken.
    Hebben ze al tandjes Daisy? Anders zijn ze daar misschien zo onrustig van.

    @Diana: heerlijk dat je ze nu begint te voelen! Hoop dat je Hb snel wat hoger wordt!

    @Bolbuikje: en hoe heeft Ruben (en jij ;)) geslapen vannacht?

    @Sascha: Ten eerste hartstikke gefeliciteerd met Djuna, hoe is het met naar school gaan, vindt ze het leuk? Hoop ook dat jij lekker kunt slapen vannacht.

    @Marian: En ook voor jou een goede nachtrust gewenst, hoe ging het vannacht?


    We zijn vandaag dus niet naar het cb gegaan moest ik met de fiets met die kleintjes zo'n eind door de sneeuw en ik zag er toch al niet het nut van in moeten nu 7 februari. We zijn vanmorgen wel voor de eerste keer naar muziek op schoot geweest (paar straten hiervandaan), naast ons drietjes was er nog een kindje met een moeder maar er zouden vanaf volgende week meer kindjes komen (dat hoop ik dan is toch een stuk gezelliger). Het was heel leuk hebben allemaal liedjes gezongen en dan daar bewegingen bij gemaakt en met een soort van rol, konden ze opliggen en dan rollen. We hebben de liedjes mee naar huis gekregen, alleen mamma is amuzikaal en kan geen noot lezen, dus dan moet pappa mamma en hemzelf maar met de gitaar begeleiden. Julian en Thomas moesten in het begin een beetje wennen (allemaal nieuwe mensen, nieuwe omgeving) maar vonden het erg leuk! Een aanrader!
    Kindjes blijven twee dagen bij oma logeren want mamma moet morgen voor de eerste keer 'werken', nou ja ik ga dus aan een project meedoen om een eigen bedrijf op te starten. Morgen en overmorgen zijn de kennismakingsbijeenkomsten in het PSV-stadion (van 09.00 tot 19.00 dus wordt een lange dag). Vind het heel spannend maar ook heel leuk. ben benieuwd.

    Liefs MClover
     
  7. Marian

    Marian Fanatiek lid

    27 feb 2006
    3.648
    0
    0
    Op dit moment lekker thuisblijfmama
    Kampen
    Afgelopen nacht had Martijn doorgeslapen en Lotte was een keer een kwartier aan de jammer (om half twee) en een keer drie kwartier (om 5 uur).

    Vanavond gingen ze beiden gelijk slapen, maar op dit moment is Lotte aan het huilen, dan zielig, dan dwingend, dan weer zielig... Ze probeert me op alle mogelijke manieren naar haar toe te lokken. Maar ik trap er niet in! Ik ga alleen af en toe even naar haar toe m te vertellen dat ze moet slapen. Best moeilijk is dat hoor! Ze roept de hele tijd mama, mama mama, mee!

    Tot nu toe blijft Martijn rustig, dus dat is weer een meevaller! Als ze stil word ga ik maar eens naar bed, morgen weer een drukke dag in het neiuwe huis, weer aan het schilderen.

    We hopen eind januari over te kunnen, maar weten niet of we het gaan halen. Hangt van zoveel factoren af...
     
  8. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Kort uit mn hoofd hoor!

    Daisy: gefeliciteerd met je zwangerschap! Super! Lijkt me zo leuk met 3 van die kleintjes. Ik vind het met 2 al super. Brutaal vraagje maar wat voor auto hebben jullie? Ik vraag me ook wel eens af hoe dat zou moeten als ik zwanger zou zijn.

    HJ, fijn dat de kleintjes nog in je buikkie zitten. Sterkte meid!

    Marian, succes met klussen!

    Nieuwe dames: welkom!

    Ik ben vandaag naar het cb geweeest. Inloopspreekuur. Anna weegt 5530 gram en is 61,5 cm en Sophie 5445 gram en 61 cm.
    Mn neefje ook gelijk gemeten. Hij is vandaag 3 maanden. Hij weegt 6030 en is 61 cm.

    Ook zitten de meiden sinds vandaag in de buggy-inzet. Lekker met de voetenzak. Mutsje op. Sjaal om. En ze genieten met volle teugen. Heb fotos gemaakt, maar moet eerst mn kabeltje even zoeken.

    Hier slapen ze ook niet meer door. Ze willen ineens een fles. dag 1 kwamen ze om 2.30 dag 2 om 3.30 dag 3 om 4.30 dus ik had goede hoop dat het weer beter ging. Maar vannacht was het ineens 1.30
     
  9. Even snel een korte update:
    ben met Isis op doorverwijzing van de huisarts (nadat ze 3 enorme poepbroeken achter elkaar had wat langs haar benen tot haar tenen liep was ik het zat met zelf doorsukkelen) naar een zg huilpoli geweest. Ze gaat nu van top tot teen onderzocht worden. Zelf denk ik eigenlijk niet echt aan iets medisch, maar hopelijk komen ze er daar achter wat haar nu zo dwars zit. Ook komen ze thuis een dag filmen.....
     
  10. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Essie ik hoop dat er iets uitkomt. Klinkt misschien hard, maar dan kan Isis geholpen worden. Of nog beter dat er niets gevonden wordt en dat het snel over is.
     
  11. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Goeieavond meiden!
    Hier weer even een berichtje van mijn kant.

    @ Essie: goed dat er nu iig naar gekeken wordt, geeft misschien toch meer rust dat er dan iig iets lichamelijks wordt uitgesloten (hopelijk dan he)
    Trek je het verder allemaal wel een beetje? het is niet niets om 2 kleintjes te hebben, laat staan met een huilbaby'tje erbij! Dikke kus!

    @FunnyMe: wow, je meiden groeien goed hoor!
    Wat een stap he, voor het eerst in de buggy-stand! Leuk! ben benieuwd naar de foto's!
    Verder alles goed?

    @Marian: hoop op spoedig betere nachten! Succes met klussen! Nog even doorzetten en dan lekker in jullie nieuwe paleisje!

    @MClover: hoe is het daar inmiddels? Tijn had indertijd idd voornamelijk 's nachts last (langer liggen = nog meer druk op het oor)
    Veel plezier en succes met de cursus!

    @Sascha: nog van harte met Djuna! Wat een mijlpaal he naar school?! Voor Isa is het ook binnenkort zover! Vind het heel spannend!

    @Roca: leuk dat je er weer bent! En super dat de meiden het zo goed doen! Mooie maatjes hoor!

    @Dais: ja das waar, al die zwangerschapshormonen blijven natuurlijk in meerdere of mindere mate aanwezig in je lijf! Wel gaaf hoor! Met de meiden alles goed?

    MJ: hoe is het verder met jouw meisjes?

    Bolbuikje: hoe was de nacht gegaan na de papfles met Ruben?

    Hier alles goed. Tijn rent inmiddels het huis door, Chris loopt ook los. Isa over twee maanden naar school! Spannend! Verder druk druk met vanalles en op werk ook onrustig, maar verder goed.

    Dikke zoenen!
     
  12. mj24

    mj24 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    4.321
    0
    0
    Amsterdam
    essie wat naar.. veel sterkte. hoop dat ze iets vinden, waarom gaan ze thuis filmen?

    noor, met de meiden gaat het erg goed. zijn gelukkig nu beter.. de laatse weken waren ze ontzettend aan het kwakkellen.. ze lopen nog niet los.. lijkt wel of ze het niet durven..
    leuk hoor dat jouw mannen al los lopen/rennnen.. vind dat zo'n schattig gezicht. kan niet wachten tot ze bij mij echte schoentjes aan mogen
     
  13. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    Essie: kan zij geen reflux hebben? Dat is soms ook onzichtbaar, dan komt het omhoog en dan zakt het weer weg.. bij Babette is het ook niet alleen spugen.
    Of iets met de voeding? Want Babette krijgt nu hypoallergene voeding tegen koemelkallergie, of ze dat heeft is niet duidelijk maar ze is een stuk rustiger nu ze die voeding heeft. En misschien zou je eens langs een osteopaat kunnen, heb ik met haar ook gedaan. Hoop iig dat het gauw verandert.

    Babette doet het nu een stuk beter, alleen vind ik het heel moeilijk met hun twee alleen. Het lijkt wel of ze elkaar in ploegendiensten afwisselen met huilen en ik sta er elke dag alleen voor en word er soms echt gek van. Ik geniet nou niet bepaald..
     
  14. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Hoi allemaal,

    Ten eerste, Daisy, gefeliciteerd! Wat ga jij het druk krijgen, haha! Maar wel erg leuk, drie kindjes zo dicht op elkaar.

    MCLover, leuk dat jouw kerel ook gitaar speelt. De mijne doet dat ook, speelt ook in een band. Hij is al druk bezig met sesamstraat en dergelijke leren op de gitaar. Fijn ook dat de jongens muziek op schoot leuk lijken te vinden en inderdaad, hoe meer zingende zielen...

    Essie, heel veel sterkte met je meisje.

    Jetje Marian, die Lotte is je wel aan het uitproberen zeg! Knap hoor dat je zo consequent bent.

    Bij ons goed nieuws en minder goed nieuws.
    De kleine van ons setje doet het niet zo heel goed meer in de baarmoeder. Het is niet heel zorgwekkend want het kindje was wel weer bijna 200 gram gegroeid. Weegt nu 1220 gram. Het andere kindje doet het fantastisch en weegt nu 2100 gram. Het plan is om ze toch begin volgende week te gaan halen. Waarschijnlijk maandag, afhankelijk van of er plek is op de NICU.
    Heel spannend dus allemaal.
    Zelf begin ik me steeds beroerder te voelen. Elke nacht is het bal. Ik heb erg veel last van mijn rug. De verpleegkundigen dachten eerst dat ik rugweeën had, maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn. Daarnaast erg veel misselijk 's nachts en vannacht weer over gegeven.
    Aan de ene kant zal ik dus blij zijn als de kinderen gehaald wprden, aan de andere kant denk ik dat ik het gevoel van de kindjes in mijn buik enorm ga missen.
     
  15. mj24

    mj24 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    4.321
    0
    0
    Amsterdam
    spannend hc. je bent wel al ruim 33 wkn op maandag, maar het blijft spannend. heb je wel al een kindje van 1250 gram gezien? dat je weet hoe en wat?
    sterkte dit weekend en alvast heel veel succes maandag.. zet hem op.
     
  16. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    HJ sterkte! Word je dan ingeleid maandag of krijg je een ks? Ik hoop dat alles goed gaat met jullie 3en! Ik had dat ook op het laatst, zoveel misselijk en overgeven bah! Dat mis ik nou helemaal niet van mn zwangerschap! Ik wens je nogmaals veel sterkte!
     
  17. HJ, spannend zeg. Heel veel sterkte en succes.

    Meiden, bedankt voor jullie lieve woorden!

    Maaike: zelf denk ik daar ook aan ja, maar de ha zij dat dat het niet kan zijn.....wat weet hij er nou van? Als ik Isis rechtop zet, gaat het naar mijn idee beter met d'r dan wanneer ze ligt.
    Wat heb jij het ook zwaar zeg als ik dat zo lees. Probeer toch van de goede momenten te genieten, want het gaat al zo hard. Veel sterkte!
     
  18. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    Zet anders boeken onder het hoofdeinde van het bedje zodat het schuin staat en zorg dat ze nooit platligt.

    Spuugt ze of hoor je veel geluidjes na het drinken?

    Heeft ze vaak gebalde vuistjes?
     
  19. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Hoi meiden, sorry even geen puf om terug te lezen!
    Gister moe van het ziekenhuis om terug te lezen en te reageren en vandaag eigenlijk ook :oops:!

    Maar wilde even zeggen dat Ruben woensdag -> donderdag nacht na die papfles niet door heeft geslapen. En donderdag -> vrijdag nacht zonder papfles maar om 23.30 een flesje 80cc afgekolfde melk wel heeft geslapen tot 6.20 ;)! Ik weet het dus echt niet ;)! Zal wel goed komen ;)!

    Sorry, kom echt snel weer bijlezen!

    Knuffel voor wie hem wil/nodig heeft :D!
    Liefs, Hanneke!
     
  20. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    HJ: jee meis wat spannend wordt het voor jullie! Hoop dat je dit nog leest en wil je veel sterkte toewensen, er zal veel over jullie heenkomen! Maar gelukkig alweer 33 weken voorbij, elke dag is er toch weer eentje!
    Dikke knuffel!

    Maaike: ook voor jou een dikke knuffel, het kan soms zo zwaar zijn in je eentje! Je doet het keigoed, dikke pluim! En onthoud: het wordt beter, écht waar!

    Essie: nutriton (johannesbroodpitmeel) door de voeding? Hielp hier goed!

    Bolbuikje: dikke knuffel voor jou! Hopelijk vlug meer energie!
     

Deel Deze Pagina