2008 "zomaar" voorbij ondanks zwangerschappen

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Nicoletta, 29 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo meiden,

    Ik kan er niet over meepraten, ik heb een gezonde zoon na een perfecte zwangerschap en heb nooit een miskraam gehad.

    We gaan nu voor nummertje twee, en gisteren eindigde ronde 1 in een menstruatie terwijl ik zeker dacht te weten dat ik zwanger was. Wat ontzettend k***e voel je je dan. Maar als ik jullie verhalen lees, dan besef ik dat ik helemaal nog niets te klagen of te zeuren mag hebben.

    Ik wens voor iedereen hier dat 2009 ons jaar zal worden en dat we allemaal snel een positieve zwangerschapstest zullen hebben, en een goede zwangerschap !

    Veel strekte allemaal en veel liefs,
    Nikki F
     
  2. Bruisje

    Bruisje Fanatiek lid

    17 okt 2008
    2.780
    0
    0
    ik had nu bijna 10 weken moeten zijn en gister een kloppend hartje moeten zien... en dan morgen zouden we het iedereen vertellen...

    pfff... in november ging het mis.. niet zienof voelen aankomen...wat krijg je dan een trap in je gezicht zeg...nu? ik heb de kerst spullen opgeruimd.. geen zin meer in.. zeker niet na 2e kerstdag toen het vlak na de snelle positieve test meteen weer fout ging... Gelukkig knap ik hier sneller van op en hoewel het ontzettend veel verdriet doet en we even rust nemen om alles te laten bezinken en om eens goed naar ons gevoel te luisteren gaan we lekker saampjes op de bank oud en nieuwen.. echt vieren doen we niet.. geen zin in..

    ik ga wel schandalig de wijnfles leegdrinken.. manlief blijft nuchter voor de kiddies, die nu lekker liggen te slapen.. ik ben gezegend met een gezond en liefdevol gezin en besef me maar al te goed dat er veel dames zijn die graag in mijn positie zouden willen staan.. maar een wens die zo onverwachts kwam gaat niet zomaar weg.. en wanneer dit dan 2x zo hard uit je hart wordt gerukt sta je meteen weer met beide benen op de grond.. waar het eerder vanzelfsprekend was dat een zwangerschap goed ging, besef ik me nu nog meer dan ik al deed dat het hoe dan ook een ENORM geschenk is....

    Ik wens jullie allemaal een heel gezond, liefdevol, gelukkig en vooral Vruchtbaar en zwanger 2009!

    Dikke knuffel Bruis
     
  3. Nicoletta

    Nicoletta Fanatiek lid

    11 jan 2008
    1.520
    0
    0
    Hi dames,

    Hoe is het met jullie?

    Hier eigenlijk weer vol goede moed. Het brullen heeft me blijkbaar goed gedaan en heeft me nieuwe moed gegeven. Ook heb ik besloten om NU aan mijn gewicht te gaan werken en de "vrije tijd" te gebruiken om af te gaan vallen. Misschien heeft het zin en ben ik weer even een beetje afgeleid.
     
  4. inge08

    inge08 Actief lid

    21 mrt 2008
    204
    0
    0
    Hallo,

    Nou ik ben blij dat de feestdagen achter de rug zijn, de kerstboom is ook gelijk de dag na kerst de deur uitgezet gewoon totaal geen zin meer in.
    En nu maar hopen op een vruchtbaar 2009. Ben gelijk maar naar de homeopaat geweest en die heeft me nu een middel gegeven zodat ik er niet te veel mee bezig ben en ook de miskraam wat "los kan laten".. Eens zien of het lukt.

    En jullie? Ik hoop toch zo dat het geluk toch ook eens naar jullie allen toe komt..
    Succes!
     
  5. Zora

    Zora VIP lid

    12 jun 2007
    11.369
    2
    36
    Hoi meiden, heel herkenbaar hoor, al ben ik nog nooit zwanger geweest. Dit was al onze tweede kerst en oud en nieuw met lege handen en we zijn al door iedereen om ons heen ingehaald. Eind deze maand alweer 2 jaar bezig.

    Toch heb ik wel een fijne kerst en oud en nieuw gehad. Samen met mijn familie en vrienden lekker gegeten en gedronken en gewoon samen zijn en praten over je bezorgdheden. Onderttussen waren wij ook bezig met de eerste IUI dat geeft ook hoop.

    Iedereen hier sterkte en een dikke knuffel, meiden, 2009 wordt ONS jaar!

    Liefs Zora
     
  6. lola2

    lola2 Bekend lid

    31 mrt 2008
    710
    1
    0
    Brabant
    Hee die Zora!

    Jeetje wat een lange adem moet jij hebben, zeg? :rolleyes:
    Ik zie dat je met IUI bent begonnen +Clomid...? Hoe gaat het? Als ik deze cyclus niet positief test dan starten wij in net zoals jij, met IUI en Clomid.

    Ik wens je heel veel IUI-succes!

    En Inge08: wat voor middel heb je dan gekregen? Ik ben benieuwd of het gaat werken? Heb je er veel last van 'dat je er zoveel mee bezig bent.'?
    Ik soms wel. Maar ik kan het haast niet tegen gaan. Enigste wat helpt is afleiding door druk bezig te zijn met bijvoorbeeld werken. Dat helpt me op zich wel om mijn gedachten te verzetten.

    Groetjes, Lola2
     
  7. napje

    napje Actief lid

    14 jan 2008
    194
    0
    0
    Ik herken dit ook heel erg. Vorig jaar januari begonnen mijn man en ik ook aan het klussen voor een kleintje. Nu januari 2009, nog steeds met lege handen. Ben wel zwanger geweest, samen met 5 collega's en kenissen. Na ze 24 weken in mijn buik te hebben gehad moest ik alweer afscheid nemen van mijn 2 kleintjes. Ik was de eerste keer ooit zwanger en ik moest gelijk 2 keer bevallen van een dood kindje. Eerst zoveel leven en hoop in je, en dan opeens niks meer. Toevallig was ik in december 2008 uitgerekend en had ik het nieuwe jaar met hun in moeten gaan.

    Ondertussen is iedereen in mijn omgeving bevallen van een gezond kind, terwijl het in mijn handen houden van een gezond levend kind voor mij nu iets onbereikbaars lijkt te worden.

    Maar goed, we zullen wel zien wat voor jaar 2009 zal zijn.
     
  8. Zora

    Zora VIP lid

    12 jun 2007
    11.369
    2
    36
    Jeetje Napje meid, wat moet dat vreselijk geweest zijn. Heel veel sterkte met het verwerken hiervan.

    Lola: Tsja, ik heb niet veel keus. Ik heb net de 1e IUI achter de rug, met clomid en pregnyl en moet zeggen dat het me erg is meegevallen allemaal. Nu wachten dat vind ik nog het ergste. Jij alvast succes!

    Liefs Zora
     
  9. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    Pfff......................................................

    Alsof ik het zelf geschreven heb....

    Vorig jaar vertelden wij met oudjaar aan onze vrienden dat we 10 weken zwanger waren.
    Op 02 januari kreeg ik mijn tweede echo, en na de hartactie op de echo bij 6,5 week hadden we het ongegroeide vruchtje bij 10 weken écht niet meer verwacht.....

    In september weer zwanger geworden, maar dat ging bij 6 weken weer mis.

    Dus ook hier was het janken met oudjaar.
    Met dezelfde vrienden erbij, alleen 1 zwanger (tegelijk aangeteld met mij in september) en 1 bevallen van een kindje (en die zwangerschap liep gelijktijdig met mijn eerste).
    Het 'wij staan nog met lege handen'-gevoel overheerste heel de avond, en bij het gelukwensen om 00.00 uur heb ik dus ook ongeneerd bij mijn schat staan janken....

    Ja, iedereen leeft met je mee. En ja, iedereen vindt het super erg. Maar om 03.00 uur lagen wij weer samen in bed, zonder kind. Mijn vriendinnen daarentegen mét kind in hun buik of in een wiegje.
    Ik was blij dat we 2008 achter ons konden laten. Want wat is dát voor ons een shit-jaar geweest zeg.
    Wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken....

    :(
     
  10. lola2

    lola2 Bekend lid

    31 mrt 2008
    710
    1
    0
    Brabant
    Ja, precies! Dat gevoel ken ik ook. Gisteren (eerste werkdag na de vakantie) zat ik in de pauze tussen collega's die allemaal kinderen hebben en spraken over hoe lastig het toch kan zijn als die baby's nachten lang niet slapen. Ik zit er dan tussen en stel dan ook mijn vragen of leef ook echt mee maar diep, diep, diep van binnen denk ik wel...ja, ja jullie 'klagen' wel maar jullie hebben mooi wel een kindje en ik niet.

    Het begint me steeds meer op te vallen dat de mensen om me heen het vaak over hun kinderen hebben. Ik ben als kinderloze vrouw, vaak in de minderheid. Ik baal ervan.

    Lieve Napje, ik heb geen woorden voor jullie diep en intens verdriet. Hartverscheurend, ik leef met jullie mee. Wat moet dat een vreselijke, zware tijd voor jullie zijn!
    Ik hoop dat 2009 mooie momenten voor jou en je man in petto heeft!

    Meisje0123 voor jou ook al zo'n sh*tjaar. Ik kan me voostellen dat je met oudjaar zo verdrietig bent geweest. Valt het je soms ook zwaar om er verrtrouwen in te blijven hebben?

    Toch denk ik dat wel met z'n allen de moed erin moeten blijven houden en positief moeten blijven Wat helpt jullie daarbij? Hebben jullie tips?

    Groetjes, Lola2
     
  11. Nicoletta

    Nicoletta Fanatiek lid

    11 jan 2008
    1.520
    0
    0
    Sterkte meiden.... Wat moet ik nog meer zeggen.....

    Vandaag ga ik starten met de ovulatietesten. Zie er aan de ene kant tegenop. Dan MOET je echt als het MOET, maar zo na een jaar kan het ook niet anders meer. Ik wil nu zwaarder geschut gaan inzetten. Ik wil niet nog zo'n jaar meer :( .
     
  12. inge08

    inge08 Actief lid

    21 mrt 2008
    204
    0
    0
    Jemig meiden! Allemaal enorm veel sterkte!
    Vreselijk om te lezen dat zoveel mensen een klote 2008 hebben gehad, ik hoop voor jullie ieder een geweldig 2009!

    Nicoletta;Succes met de ovulatietesten.. Ik heb het een maand gedaan en werd er ramp gek van..hahaha dus wij zijn er direct weer mee gekapt, teveel er mee bezig.

    Deze maand gaan we gewoon op ons gevoel af, en hopen dat het goed gaat.. Iemand vroeg me welk middel ik gekregen had van de homeopaat: pulsatilla.. Maar dat is iets wat helemaal bij me past als persoon... Ik heb twee korreltjes gekregen, na dat de homeopaat natuurlijk veel dingen van me weet.. het is puur om er voor te zorgen dat ik niet te veel bezig ben met het zwanger worden, en niet te krampachtig de miskraam "vast houd". Ben benieuwd hoor, merk wel dat ik er een stuk rustiger van ben.. Maar goed kan ook tussen de oren zitten.. hahaha
    je moet niet denken dat wanneer ik dit middeltje krijg het ook bij jouw past.. zo is het absoluut niet bij een homeopaat, daarvoor moet je zelf een afspraak maken als je daarin geinterreseerd bent..

    Groetjes
     
  13. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    heyyy meiden

    nou ik sluit me ook bij jullie aan hoor, al is het nieuwe jaar al weer even begonnen haha...

    okt'07 gestopt met pil...oeff wat spannend vanaf nu was het voor het echie...dacht ik teminste....na cyclussen van 8wk naar de gyn, niks bijzonders maar waarschijnlijk met zo lange cyclus geen ei, dus clomid...nou vervolgens echootje hier echootje daar pilletje hier bloedprikken daar enz enz maar goed boem meteen 1e ronde zwanger..helaas met 9wk ma....
    nou gecurreteerd 2,5 maand wachten op eerste ongie en weer aan de clomid...en boem weer meteen zwanger...wat waren we blij, alles ging goed, 4 prima echo's goed gevoel, maar toch met ruim 11 weken weer mis....

    curretage is nu 4 weken geleden, en zitten inmiddels dus in 2009....
    anders was ik nu 38wk zwanger geweest, of 17, maar helaas helemaal niks,,,en net als bij jullie meiden die na mij zwanger zijn geworden(hupplakee zonder moeite in 1 of 2 keer)die lopen nu met een dikke buik en gaan bijna bevallen..en ik..ik heb niks.......

    maar ik blijf positief 2009 word ons jaar, wij gaan voor 3x scheepsrecht!


    misschien is het leuk om met alle meiden hier door te kletsen over het zwanger worden, omdat we allemaal tegenlsagen hebben gehad, en allemaal weer zwanger willen worden, misschien wel leuk....

    liefsss
     
  14. Nicoletta

    Nicoletta Fanatiek lid

    11 jan 2008
    1.520
    0
    0
    @Inge Morgen ga ik ook naar de homeopaat en ben benieuwd wat voor pilletjes ik zal krijgen. Misschien ook wat anders dan jij Inge!
    Maar net wat je zegt, misschien kun je dan je miskraam toch wat meer loslaten en is het beter voor je lijf. Geen idee of dat helpt maar alles uitsluiten toch ;)
    Ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik die ovulatietesten kan volhouden, tis best een gedoe en zeker zo op mijn werk. Maar toch wil ik het wel heel graag.

    @ Anoniempjuh. Wat een strijd heb jij ook gehad zeg! Bah! Wel goed dat je zo snel aan de bel hebt getrokken. Ik hoop ook dat we kunnen blijven schrijven en zo snel mogelijk goed nieuws hebben!
     
  15. inge08

    inge08 Actief lid

    21 mrt 2008
    204
    0
    0
     
  16. inge08

    inge08 Actief lid

    21 mrt 2008
    204
    0
    0
    oeps ging even iets mis , met het berichten de Quote ging niet helemaal goed.. sorry!
     
  17. Nicoletta

    Nicoletta Fanatiek lid

    11 jan 2008
    1.520
    0
    0
    @Inge Ik snap je wel hoor ;)

    Nou dan weet je wat je vandaag te doen staat ;) . Ik voel er ook nooit wat van hoor. Voel je het anders wel dan?

    De afspraak met de homeopaat is op de 21e gepland. Ik zal het je laten weten wat voor pilletjes ik heb gekregen. Vind het overigens wel spannend hoor!
     
  18. anoniempjuh

    anoniempjuh Fanatiek lid

    18 mei 2008
    4.779
    0
    36
    hey meiden

    nou ik heb een topic geopend:zwanger worden na tegenslag, dus als jullie zin hebben...

    liefsss
     
  19. caroline27

    caroline27 Actief lid

    3 jan 2006
    365
    0
    0
    hey lieve meiden

    Wat een rot jaar hebben jullie achter de rug! Zelf heb ik zo'n jaar in 2006 gehad, was ook zo ontzettend onzeker na mijn miskraam. Gelukkig ben ik na een paar rondes aangeteld van mijn zoontje . Ik denk daar de laatste tijd weer erg over na want mijn wens voor 2e begint te komen en dan kun je een hele mooie periode krijgen en ook een vervelende , het kan 2 kanten op! Zelf na zo'n lange tijd ben ik er nog steeds onzeker over, stom toch?

    Ik ben na mijn miskraam weer aangeteld toen ik het had losgelaten, klinkt misschien stom. Wat ik ermee wil zeggen is probeer positief te denken hoe moeilijk dat soms ook lijkt . Ik denk altijd na regen komt zonneschijn en na zonneschijn ook weer regen. Ik wil jullie allemaal een vruchtbaar 2009 wensen en hoop dat jullie dromen uit mogen komen!
     
  20. Jessy83

    Jessy83 Actief lid

    3 jul 2008
    159
    0
    0
    hey lieve meiden,

    ik vind het allemaal zo erg voor jullie, en voor mij natuurlijk want ik ben na 8 rondes ook nog niet zwanger. De eerste maanden had ik netjes cyclussen van 28 dagen, maar na ronde 5 of 6 zijn mijn cyclussen omgeslagen naar 6 tot 7 weken. Hoe kan dit? Heb ook het gevoel dat ik geen ei heb :(
    Ik voel me ook zo onzeker, omdat het voor mij ook lijkt dat iedereen om mij heen, of zwanger raakt, of bijna moet bevallen, en ook nog wanneer mijn vriendje en ik al maanden voor hun aan het proberen zijn. Waarom is het ons nog niet gegund? Ik weet het niet ..... ik wil niet bitter worden, en moet hoop blijven hebben .... er wacht iets moois op ons ...en hopelijk in het jaar 2009 ....
    good things take time ................. ( please not 2 long :oops: )
     

Deel Deze Pagina