een extra slag bij de hartslag van je baby?

Discussie in 'Onderzoeken en echo's' gestart door lidia, 13 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lidia

    lidia Fanatiek lid

    hoi hoi

    ik kom net bij de vk vandaan en tijdens het luisteren naar het hartje hoorde ze dat het hartje af en toe een extra slag maakt..

    nu is dit voor deze termijn niet erg maar vanaf 29 weken moet dat niet meer tehoren zijn.. over 3 weken moet ik terug en anders krijg ik een hartfilmpje bij de gyn..

    was benieuwd wie dat ook heeft mee gemaakt en wat er dan mee gedaan wordt..

    groetjes
     
  2. Sam0110

    Sam0110 Fanatiek lid

    6 sep 2007
    1.567
    1
    0
    Ik hoor er soms een slag bij aan de monitor maar dat blijkt de hik te zijn, ik voel dan ook een licht ritmisch getikt in mijn buik.
    De dokter zei dat dat die extra slag is die je hoort.
     
  3. lidia

    lidia Fanatiek lid

    oke bedankt,,

    wacht het gewoon af tot over 3 weken, hoor dan wel of het er nog zit,, de echo's waren allemaal goed dus maak me niet zo druk was alleen nieuwschierig omdat ik het nog niet eerder had gehoord..
     
  4. Kiz

    Kiz Bekend lid

    21 nov 2005
    973
    0
    0
    Hoi,
    Ikzelf heb een kindje met een ernstige hartafwijking, en wat dat betreft kan ik je misschien een beetje gerust stellen: aan de buitenkant was tijdens de zwangerschap aan zijn hartje niks te horen! Dus ik zou in elk geval geen ernstige dingen in mijn hoofd halen als ik jou was...
    Per toeval zat er in mijn zwangerschapsgym-clubje een moeder die zwanger was van een meisje wat ook zoiets had als jouw kindje. Zij moest daardoor wekelijks een hartfilmpje, later nog wat frequenter. En daarnaast moest ze in het ziekenhuis bevallen. Bij haar kindje lag het aan de 'onrijpheid' van het hartje. Uieindelijk was het aan het eind van de zwangerschap nagenoeg verdwenen, en ook na de geboorte heeft het geen problemen meer gegeven.
    Ik hoop voor jou dat dit ook voor jouw kindje geldt!
    Veel succes, en een fijne zwangerschap gewenst!
    Groetjes Linda
     

Deel Deze Pagina